Semiramis Pekkan Haberleri

Semiramis Pekkan'dan şaşırtan yanıt: Saçımı haftada bir yıkarım

Sinema oyuncusu ve ses sanatçısı Semiramis Pekkan bir videosunda kişisel bakımla ilgili şaşırtan cevaplar verdi. Youtube'da içerikler üreten 74 yaşındaki sanatçı zaman zaman demeçleri ile gündeme geliyor. Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'dan saç bakımı ile ilgili şaşırtan bir yanıt geldi.

Magazin 10-09-2023 16:48

Zekası Einstein’dan bile yüksek demişti! Semiramis Pekkan oğlunu paylaştı! Babası bakın nereli çıktı

Süperstar Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk yapan kardeşi Semiramis Pekkan son paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Pekkan, daha önce yaptığı açıklamada "Zekası Einstein'dan bile yüksek çıktı" dediği oğlunu paylaştı. Sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 23-08-2023 08:32

Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan kimdir, kaç yaşında? Semiramis Pekkan son hali!

Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesinin yönetmeni Haldun Dormen'in konuğu olarak 53 sene sonra sahneye çıktı. Kimler Geldi Kimler Geçti, Bambaşka Biri, Boşvermişim Dünyaya, Bir Günah Gibi ve Yakar Geçerim gibi sayısız şarkıyla dinleyicinin gönlünde taht kuran ve yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan gibi kız kardeşi de fit vücuduyla dikkat çekti. Peki, Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan kimdir? İşte Semiramis Pekkan'ın son hali...

Magazin 22-09-2022 12:27

Semiramis Pekkan'dan güldüren Ajda Pekkan paylaşımı

Kıyafetleri, fiziği ve yıllara meydan okuyan görüntüsü ile sık sık gündem olan Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Süperstar'ı tiye aldı.

Magazin 26-10-2021 15:21

Semiramis Pekkan

Semiramis Pekkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semiramis Pekkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Semiramis Pekkan'ın sabah yürüyüşü

Süperstar Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk yapan kardeşi Semiramis Pekkan, önceki gün Bodrum Türkbükü'nde köpeğini gezdirmeye çıkartarak yürüyüş yaptı.

Magazin 22-05-2021 15:40

Ajda Pekkan 'sağ kolu'nu kesip attı

Ajda Pekkan, uzun yıllardır asistanlığını yapan dostu Etel Sason'la yollarını ayırdı.

Magazin 23-02-2014 14:07

Yılın düeti geliyor

Ajda Pekkan, yeni albümünde düet yapacağı Muazzez Abacı'yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti.

Magazin 19-01-2014 11:47