Serkan Çayoğlu Haberleri Ve Son Dakika Serkan Çayoğlu Haberleri

Serkan Çayoğlu Haberleri Ve Son Dakika Serkan Çayoğlu Haberleri

Model ve oyuncu olan Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Almanya’da bulunan Erlangen Üniversitesinde, Ekonomi bölümünde almıştır. Bir dönem mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa yönelmiş ve farklı isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Bu alandaki ilk deneyimini Kuzey Güney dizisinde konuk oyuncu olarak yaşamıştır. Daha sonra 2014 yılında yayınlanan Zeytin tepesi filminde yardımcı karakter olan Burak rolüyle yer almış, aynı sene yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde de Ayaz Dinçer rolüyle başrol oynamıştır. Hayatımın Aşkı’nda Demir, Börü’de Kaya Ülgen ve Yeni Hayat dizisinde de Adem Şahin karakterleri ile başrol oyunculuğu yapan Çayoğlu, farklı ödül törenlerinde çeşitli adaylık ve ödüller kazanmıştır.

Serkan Çayoğlu Haberleri

Son dizisi reyting kurbanı olmuştu! Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu'nun, Ayça Ayşin Turan ile partner olduğu Kader Bağları dizisi 5. bölümde final yaparak ekranlara veda etmişti. Çayoğlu, reyting kurbanı dizisinin ardından hız kesmeden yeni projesiyle anlaştı.

Magazin 25-11-2023 12:33

Kader Bağları'nda flaş değişiklik! O isim veda ediyor

“Kader Bağları” dizisi cumartesi akşamları FOX Tv'de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Süreç Film imzalı dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Sema Ali Erol’un yazdığı dizide yönetmen değişikliği yapıldı. İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği “Kader Bağları”nı Benal Tairi yönetiyordu.

Magazin 13-10-2023 16:22

Kader Bağları'nın Sevda'sı Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayça Ayşin Turan'ın rol aldığı yapımlar

Ayça Ayşin Turan, Kader Bağları'nda Sevda rolünü canlandırıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak. Kader Bağları dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Kader Bağları'nın Sevda'sı Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 30-09-2023 19:49

Kader Bağları'nın Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Serkan Çayoğlu, Kader Bağları'nda Kerem rolünü canlandırıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak. Kader Bağları dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Kader Bağları'nın Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 30-09-2023 19:49

KADER BAĞLARI OYUNCULARI VE KONUSU! Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Kader Bağları konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 30-09-2023 19:48

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-2023 19:48

FOX'un Kader Bağları dizisinin merakla beklenen afişine sosyal medyada yorum yağdı!

FOX TV'de yayın hayatına başlayacak Kader Bağları dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kader Bağları dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Magazin 29-09-2023 11:27

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı Kader Bağları'nın yayın tarihi belli oldu! Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kim?

Kader Bağları dizisi yayın tarihi belli oldu. FOX TV'de yayın hayatına bailayacak Kader Bağları dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kader Bağları dizisi sürükleyici ve dramatik konusu ile ekranlara gelecek. Peki, Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kim? Kader Bağları ne zaman başlayacak?

Magazin 15-09-2023 14:44

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nu buluşturan Kader Bağları dizisinden ilk kare geldi! 'Gülüşleri bile aynı'

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nu buluşturan Kader Bağları dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Fox Tv'nin yeni sezondaki iddialı projelerinin başında gelen Kader Bağları'ndan ilk kare geldi. Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun uyumuna sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-08-2023 15:48

Aaahh Belinda'nın yıldızı Serkan Çayoğlu'nun eşinden yatak pozu! Bu hikayede yanan ben oldum

Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan Aaahh Belinda filminde, Neslihan Atagül ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabının hikaye kısmında eşi Özge Gürel'in yatak pozuna yer veren Serkan Çayoğlu'nun paylaşımı görenleri gülümsetti.

Magazin 07-05-2023 11:10

Ah Belinda filmine Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

1986 yılında Türk sinemasına damga vuran Ah Belinda filmi, Netflix'te yeniden uyarlandı ve seyircisinin karşısına çıktı. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı filme Atagül ve Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 10-04-2023 09:34

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun İtalya'daki düğününden ilk paylaşımlar geldi! Tarihi kaledeki kutlama sosyal medyada gündem oldu

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun İtalya’daki düğünü sosyal medyada gündem oldu. “Romeo ve Juliet” gibi efsane aşklara tanıklık eden Verona’daki tarihi bir kalede kutlama yapan oyuncu çiftin düğününden ilk kareler de geldi. Davetliler arasında bulunan oyuncu Pelin Karahan ve Aybüke Pusat, çiftin düğününden birbirinden görkemli anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 13-08-2022 22:27

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu İtalya'da düğün yapıyor! Verona'daki görkemli düğünün bütçesi belli oldu

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, bugün İtalya’da düğün yapıyor. “Romeo ve Juliet” gibi efsane aşklara tanıklık eden Verona’daki tarihi bir kalede kutlama yapacak oyuncu çifte düğünleri yaklaşık 400 bin TL’ye mal olacak.

Magazin 13-08-2022 14:40

Serkan Çayoğlu'ndan itiraf! Özge'yi gelinlikle görünce büyülendim

Geçtiğimiz ay Özge Gürel ile nikah masasına oturan Serkan Çayoğlu, Etiler'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, "Özge'yi gelinlikle görünce büyülendim" dedi.

Magazin 05-08-2022 17:15

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evlendi! Sadece en yakınları katıldı

Oyuncu Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun nikah töreni Almanya Karlsruhe'de gerçekleşti.Serkan Çayoğlu'nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.

Magazin 15-07-2022 07:16

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel nişanlandı! Kahve terletti

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, aile arasında düzenlenen tören ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Serkan Çayoğlu'nun kız isteme sırasındaki halleri sosyal medyada gündem oldu. Serkan Çayoğlu pozlarına "Kahve terletti" notunu düştü.

Magazin 19-06-2022 08:44

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün yeri belli oldu

Uzun yıllardır aşk yaşayan ve hayatlarını birleştirmeye hazırlanan oyuncu çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, İtalya'da nikah masasına oturacak. Çift, İtalya'ya tercih etmeleriyle ilgili yaptıkları açıklamada, "Bizim için anısı var, orayı seviyoruz" ifadelerine yer verdi.

Magazin 08-06-2022 16:34

Serkan Çayoğlu ile evliliğe hazırlanan Özge Gürel'den asansör paylaşımı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Daha önce FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde başrollerde birlikte rol alan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, evliliğe hazırlandıklarını duyurmuştu. Eylül ayında hayatını meslektaşı Çayoğlu ile birleştirecek olan Özge Gürel'den, yeni bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu asansörde çekildiği takım elbiseli pozları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 25-05-2022 15:58

Özge Gürel'le aşk yaşayan Serkan Çayoğlu'nden düğün açıklaması! Tarih belli mi?

Yaklaşık 5 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yaza evlenmeyi planlayan çiftten Çayoğlu, "Tarih belli değil. Mekana karar vermedik. Belli bir şey olsa söylerim" dedi.

Magazin 15-04-2022 10:45

Serkan Çayoğlu: Yaza evleneceğiz

Yaklaşık 5 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu, basın mensuplarının, "Evlilik" sorularına yanıt verdi. Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu, "Kısmet olursa yaz ayında evleneceğiz ancak tam tarih belli değil. Hazırlık aşamasındayız" dedi.

Magazin 09-02-2022 15:38

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den müjdeli haber! Yaza düğün var

Özge Gürel, dijital platformda yayınlanacak 'Hayaller ve Hayatlar' dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan 34 yaşındaki güzel, kendisi gibi oyuncu olan ve şimdilerde 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu ile 2022 yazında evlenecekleri yönünde basına yansıyan haberleri doğruladı.

Magazin 26-01-2022 15:52

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evleniyor mu? Ünlü çiftten sürpriz karar!

Daha önce FOX TV'de ekrana gelen Kiraz Mevsimi dizisinde başrollerde birlikte rol alan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den güzel haber geldi. Ünlü çift dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Peki Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evleniyor mu? İşte ünlü çiftin sürpriz kararı...

Magazin 17-01-2022 15:02

Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Ankaralı'yı canlandıran Serkan Çayoğlu diziden ayrılıyor mu?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da 14. bölümde Ankaralı’nın vurulması gündem oldu. Her hafta Cuma günleri ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Serkan Çayoğlu'nun diziye veda edip etmediği merak ediliyor. Peki Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Ankaralı'yı canlandıran Serkan Çayoğlu diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler...

Magazin 13-11-2021 20:41

Özge Gürel babasını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serkan Çayoğlu ile evliliğe ilk adımı atan Özge Gürel, babasının ölüm haberiyle yıkıldı.

Magazin 03-10-2021 15:22

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan olay 'James Bond' pozu! Beğeni ve yorum yağdı...

2014 ve 2015 seneleri arasında yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisinde rol alan ve sette tanışan, daha sonra arkadaşlıklarını ilişkiye döndüren Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'ndan çok konuşulan bir fotoğraf geldi. Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafını ilginç bir not ile paylaştı. İşte o poz ve ayrıntılar...

Magazin 28-09-2021 01:31

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’ndan aşk pozu

Yaklaşık dört yıldır mutlu birlikteliklerini devam ettiren Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, tatile çıktı. Tatilden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan çifte yorum yağdı.

Magazin 21-07-2021 23:24

Özge Gürel: Her gün gözlerimi aşkla açıyorum

Dört yıldır kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu ile aşk yaşayan Özge Gürel, samimi açıklamalarda bulundu. Çok şanslı olduğunu belirten Gürel, "Her gün gözlerimi aşka açıyorum ve sevildiğimi bilerek uyanıyorum" dedi

Magazin 14-07-2021 16:09

Aşka gelen Özge Gürel'den sevgilisi Serkan Çayoğlu'na romantik kutlama!

Ünlü oyuncu Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun yeni yaşını aşk dolu sözler ile kutladı. Bir dönem Kiraz Mevsimi adlı dizide rol arkadaşı olan çiftten Gürel, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Çayoğlu'nun 34. yaşını "İyi ki doğdun sevgilim. Çok seviyorum" ifadelerini kullanarak kutladı.

Magazin 01-06-2021 10:32

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Yeni bir devlet yapılanmasının temelleri atılıyor!

TRT ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, yayınlanmaya başlanan ilk bölümünden itibaren adından söz ettirmeyi başarıyor. Başrollerinde; Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Devrim Saltoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım, bu akşam TRT ekranlarında yeni bölümü ile izleyici karşısına geçecek.

Magazin 20-05-2021 15:29

Bir Zamanlar Kıbrıs'taki 'Ankaralı' gerçekte kimdir?

TRT 1 ekranlarında izleyenler tarafından ilgi ile takip edilen Ankaralı karakterinin gerçekte kim olduğu araştırılıyor. Gerçek karakterleri temsil eden dizide Ankaralı karakterine Serkan Çayoğlu hayat veriyor. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı aslında kim? İşte, ayrıntılar...

Magazin 07-05-2021 00:13

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı | “Bu Ada, ilelebet canını buraya verenlerin yurdu olarak kalacaktır!”

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başrollerinde; Pelin Karahan, Ahmet Kural, Miray Akay, Serkan Çayoğlu ve son olarak diziye katılan Demir Karahan yer alıyor. TMC filmin yapımcılığını üstlendiği dizide, geçtiğimiz hafta yeni bir karar alındı.

Magazin 06-05-2021 13:18

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türk jetleri Kıbrıs semalarında! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. son bölümde neler oldu?

TRT 1'in iddialı dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ın 3. bölümüyle ekrana geldi. Rauf Denktaş öncülüğünde Kıbrıs Türk halkının kurtuluş mücadelesini ekrana taşıyan dizinin 4. bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Türkiye, Kıbrıs'a müdahale hakkını kullanıyor ve Türk jetleri Kıbrıs semalarında uçuyor. Türk jetlerinin sesini duyan Rauf Denktaş ve Ankaralı ise büyük sevinç yaşıyor.

Magazin 16-04-2021 01:41

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı! Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinin ekranlara taşıyan dizinin ilk bölümünde Kanlı Noel gecesi olarak tarihe geçen, Kıbrıs Rumlarının, Kıbrıs Türklerine düzenlediği saldırıdan yürekleri dağlayan görüntüler ekrana geldi...

Magazin 08-04-2021 16:26

Bir Zamanlar Kıbrıs başlıyor! Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, oldukça çarpıcı hikayesi, güçlü kadrosu ve dev prodüksiyonu ile bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir gibi usta isimler olarak karşımıza çıkıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs, 1 Nisan 2021 yani bu akşam saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak.

Magazin 01-04-2021 15:42

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Ankaralı kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

TRT ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu, daha önce birçok başarılı yapımda yer aldı. Ancak, tanınırlığı FOX TV’de yayınlanan “Kiraz Mevsimi” adlı diziyle oldu. Serkan Çayoğlu, Almanya’da doğdu ve üniversiteyi de orada bitirdi. Serkan Çayoğlu daha sonra oyuncu olabilmek için İstanbul’a geldi.

Magazin 01-04-2021 12:48

Gülper Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kıbrıs Adası Kışı dizisi Ayşe biyografisi

Meleklerin Aşkı, Tutsak, Bana Sevmeyi Anlat gibi pek çok önemli dizide rol alan Gülper Özdemir şimdi de Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan gibi isimlerle başrolü paylaşacak. İşte Gülper Özdemir hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-03-2021 14:00

Pelin Karahan kimdir, eşi kim ve kaç yaşında? Kıbrıs Adası Kışı dizisi İnci biyografisi

Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl ve Yeter gibi pek çok önemli dizide rol alan Pelin Karahan şimdi de Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir gibi isimlerle başrolü paylaşacak. İşte Pelin Karahan hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-03-2021 13:12

Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Magazin gündeminin sık sık görmeye alışık olduğu yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu, dizi çekimleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti. Sevgilisinin hasretine daha fazla dayanamayan Özge Gürel ise Kıbrıs'a giderek Serkan Çayoğlu'na sürpriz yaptı. Sevgililer gününde birbirini ne kadar özlediklerini söyleyen ünlü çift sonunda buluştu.

Magazin 14-03-2021 11:17

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na ziyaret

En son Fox ekranında izleyiciyle buluşan Bay Yanlış dizisinde başrolü Can Yaman'la paylaşan Özge Gürel, dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlenmeye çekildi. Tatili fırsat bilen Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu için Kıbrıs'a gitti.

Magazin 06-03-2021 08:01

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden ilk kareler geldi! İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncu kadrosu

TRT'nin iddialı yapımı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden fotoğraflar yayınlandı. Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizisinin KKTC’de gerçekleşen çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamamı Kıbrıs’ta çekilerek ulusal bir kanalda yayınlanacak ilk dizi olma özelliği de taşıyan dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu başrollerde oynuyor. Peki Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin konusu nedir?

Magazin 08-02-2021 22:29

Serkan Çayoğlu, sevgilisi Özge Gürel'in doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan oyuncu Serkan Çayoğlu, sevgilisi Özge Gürel'in doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı duygusal bir notla kutladı.

Magazin 05-02-2021 23:27

TRT'den yeni dizi! Başrolde Ahmet Kural var

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ile Serkan Çayoğlu, yeni dizi projesinde bir araya geliyor.

Magazin 01-12-2020 17:39

Serkan Çayoğlu yeni imajıyla beğeni topladı

Yeni Hayat’ dizisinde Adem karakterine hayat veren başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu yeni imajıyla beğeni topladı.

Magazin 15-10-2020 13:26

Özge Gürel: Aşırı seviyorum sizi

Kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu ile aşk yaşayan Özge Gürel aşkını dile getirdi.

Magazin 22-08-2020 17:21

Serkan Çayoğlu'nun yeni dizi heyecanı!

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk'la rol alacağı dizi için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Magazin 22-08-2020 14:41

Serkan Çayoğlu: Hiç yapmadığımız şeyleri yaptık

Oyuncu Serkan Çayoğlu, önceki gün gittiği bir kuaför çıkışında görüntülendi. Karantina sürecinde pek kuaföre gidemediğini belirten oyuncu, saç, sakal tıraşı ve bakım yaptırdı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Magazin 20-06-2020 15:23

Özge Gürel'den sevgilisi Serkan Çayoğlu'na romantik kutlama

Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Gürel, paylaşımına "Nice yollara, nice yıllara" notunu düştü.

Magazin 01-06-2020 09:13

Yeni Hayat dizisinden ilk fragman yayınlandı! Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un olduğu Yeni Hayat dizisinden ilk fragman yayınlandı. Yyapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstelendiği Yeni Hayat'ın oyuncu kadrosu da belli oldu? Peki Yeni Hayat dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 27-02-2020 22:14

Serkan Çayoğlu Yeni Hayat dizisiyle ekrana dönüyor!

Halka dizisinde canlandırdığı Cihangir karakteri ile büyük beğeni kazanan Serkan Çayoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yeni Hayat dizisi ile geri dönüyor.

Magazin 24-12-2019 20:53