Settar Tanrıöğen Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-2024 20:49

Taburcu olması bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Abdullah' rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.

Magazin 07-03-2024 09:01

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-2024 09:19

Kızılcık Şerbeti'nin yeni 'Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan dizinin son sahnesinde göründü... Sosyal medya yıkıldı! Yapımcıdan açıklama gecikmedi

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmış, yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Taylan, dizinin son sahnesinde ortaya çıktı. Dizideki oyuncu değişikliğiyle ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıklama yaptı.

Magazin 02-03-2024 09:18

Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Settar Tanrıöğen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izledi! Yerine gelen ismi duyunca...

'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. Hafızasındaki sıkıntıyı atlatan usta oyuncu haftaya taburcu olacak. İddiaya göre oyuncu kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izleyip duygulandı.

Magazin 01-03-2024 12:38

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan kadroya dahil oldu! Setten ilk kare

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. Tedavisi hastanede devam eden oyuncunun yerine Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu. Yeni 'Abdullah' karakteri sosyal medyada gündem olurken setten ilk kare geldi.

Magazin 29-02-2024 11:28

Kızılcık Şerbeti'ne veda etmek zorunda kalan Settar Tanrıöğen hakkında üzen haber

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmesi sonrası diziden ayrılmak zorunda kaldı. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili iddia duyanları üzdü.

Magazin 27-02-2024 10:42

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen diziye dönüyor mu? İşte son durumu...

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye gittiği bilinen Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. Usta oyuncudan haber geldi.

Magazin 22-02-2024 01:15

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen yoğun bakımdan çıktı

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye giden usta oyuncudan sevindiren haber geldi.

Magazin 07-02-2024 08:51

'Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor mu? Dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddialara yanıt verdi

Kızılcık Şerbeti‘nde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen‘in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle senaryonun değişeceği iddia ediliyordu. Dizide senaryo değişikliğinin doğru olmadığını söyleyen yapımcı Faruk Turgut, dün akşam yayınlanan bölümde olduğu gibi haftaya yayınlanacak yeni bölümde de Settar Tanrıöğen’in sahnelerinin olduğunu belirtti.

Magazin 05-02-2024 12:05

Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor! Usta oyuncu duyurdu

Cuma akşamlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişikliği yaşanacak. Dizide 'Apo' karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmiş ve iki kez ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen'in yoğun bakımda tedavisi devam ederken rol arkadaşı sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 03-02-2024 14:33

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen, geçen cuma beyin kanaması geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncunun son olarak bir ameliyat daha geçirdiği açıklanmıştı. Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin açıklama hastane tarafından yapıldı.

Magazin 01-02-2024 13:22

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in o halleri gündem oldu! Gençlik fotoğrafını görenler inanamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Abdullah Bey' karakteriyle beğeni toplayan Settar Tanrıöğen, mzelhayatıyla da yakından takip ediliyor. Usta oyuncunun bir dönemin efsane komedi programlarından olan Bir Demet Tiyatro'da rol aldığı ortaya çıktı. Tanrıöğen'in gençlik halleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-12-2023 14:21

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen bakın kim çıktı! Meğer Bir Demet Tiyatro'da...

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, özel hayatıyla da yakından takip ediliyor. Usta oyuncunun bir dönemin efsane komedi programlarından olan Bir Demet Tiyatro'da rol aldığı ortaya çıktı. Tanrıöğen'in gençlik hallerini görenler inanamadı.

Magazin 19-05-2023 23:53

Kızılcık Şerbeti konusu nedir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Oyuncuları kimlerdir?

Kızılcık Şerbeti, Show Tv'nin yeni sezonda yayınladığı iddialı diziler arasında yer alıyor. Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan fragmanları sosyal medyada oldukça ilgi çekti. İzleyiciler Kızılcık Şerbeti hangi gün yayınlanıyor? Konusu nedir? gibi soruları merak ediyor. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölümün yayınlanma tarihi ve konusu...

Magazin 31-10-2022 19:57

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir? Aşıklar Bayramı ne zaman Netflix'te yayınlanacak, oyuncuları kimlerdir?

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı filminin fragmanı Netflix'te yayımlandı. Avukat Yusuf ile saz âşığı babası Heves Ali'nin hikayesini anlatan filme ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir? Aşıklar Bayramı ne zaman Netflix'te yayınlanacak, oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-2022 08:28

Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen, Netflix'in Âşıklar Bayramı filminde buluştu! İşte yayın tarihi

Kıvanç Tatlıtuğ ile usta oyuncu Settar Tanrıöğen, Netflix için çekilen Âşıklar Bayramı filminde buluştu. Geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden buluşan bir baba ve oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan Âşıklar Bayramı’nın fragmanını ve ilk görselleri de yayınlandı.

Magazin 08-08-2022 20:09

Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aşıklar Bayramı filminden yeni bir fotoğraf geldi

Kıvanç Tatlıtuğ, Yasemin Allen ve Settar Tanrıöğen’in başrollerini paylaştığı Özcan Alper imzalı Aşıklar Bayramı filminin çekimleri son sürat devam ediyor. Setten yeni bir fotoğraf paylaşıldı.

Magazin 19-10-2021 16:04

Baba Can'dır 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Tüzüngüç, Tülay Bursa, Özgün Karaman, Berna Koraltürk, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay ve Selda Özbek'in yer aldığı, Güney Kore dizisi olan 'What Happens to My Family' dizisinden uyarlanan Baba Can'dır ilk bölümüyle 02 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 30-07-2015 12:14

Baba Can'dır 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Tüzüngüç, Tülay Bursa, Özgün Karaman, Berna Koraltürk, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay ve Selda Özbek'in yer aldığı, Güney Kore dizisi olan 'What Happens to My Family' dizisinden uyarlanan Baba Can'dır ilk bölümüyle 02 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 24-07-2015 14:49

Baba Can'dır 1. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Tüzüngüç, Tülay Bursa, Özgün Karaman, Berna Koraltürk, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay ve Selda Özbek'in yer aldığı, Güney Kore dizisi olan 'What Happens to My Family' dizisinden uyarlanan Baba Can'dır ilk bölümüyle 02 Ağustos Pazar akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 21-07-2015 16:47

Urfalıyam Ezelden Final Bölümü Fragmanı

Urfalıyam Ezelden final bölümüyle 27 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 24-12-2014 17:25

Urfalıyam Ezelden 10. Bölüm Fragmanı

Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 20 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-12-2014 16:59

Urfalıyam Ezelden 9. Bölüm Fragmanı

Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 13 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 11-12-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden 8. Bölüm Galerisi

Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gider.

Magazin 09-12-2014 10:35

Urfalıyam Ezelden'e sürpriz oyuncu

Sevilen dizi 'Urfalıyam Ezelden' kadrosuna güzel oyuncu Dilşad Çelebi katıldı.

Magazin 05-12-2014 15:43

Urfalıyam Ezelden 8. Bölüm Fragmanı

Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gider. Selva ise Cemal'in gelişine kendini hazırlamıştır. Yıllardır biriktirdiklerini neredeyse haykırarak söyler Cemal'e. Cemal bunları evde konuşmak istese de Selva'nın kararı kesindir. Eve dönmeyecek, Halil'le birlikte Duran'ın evinde yaşayacaktır. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 06 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 05-12-2014 15:30

Urfalıyam Ezelden'de sürpriz ayrılık

Kanal D'den Star TV'ye transfer olan Urfalıyam Ezelden dizisinde ayrılık yaşandı.

Magazin 28-11-2014 15:16

Urfalıyam Ezelden 7. Bölüm Galerisi

Çetin'in zoruyla gittiği mekanda Ceylan'ı gören Cemal, mekanı terk etmek ister ancak Ceylan'ı korumak için kavga etmek zorunda kalır.

Magazin 28-11-2014 10:54

Urfalıyam Ezelden 7. Bölüm Fragmanı

Çetin'in zoruyla gittiği mekanda Ceylan'ı gören Cemal, mekanı terk etmek ister ancak Ceylan'ı korumak için kavga etmek zorunda kalır. Kavga sonunda karakolluk olan Çetin, Kadir, Selahattin ve Cemal'i karakoldan Memed kurtarır. Bozoğlu ailesi tüm sorunlar çözüldü zannederken, dükkanın soyulduğu haberi ile şoke olurlar. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 29 Kasım Cumartesi akşamı 20:00'da Star'da...

Magazin 26-11-2014 14:21

Urfalıyam Ezelden oyuncuları 'feda' dedi

Kanal D'nin final kararı aldığı Urfalıyam Ezelden ekibi, dizinin devam edebilmesi için yüksek ücret alanlardan yüzde 20'ye kadar indirime gitti.

Magazin 19-11-2014 14:01

Urfalıyam Ezelden 6. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu, Yapımcılığını Gold Yapım'ın, yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği, senaryosunu da Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk ve Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı Urfalıyam Ezelden yeni kanalında yeni bölümüyle 22 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:31

Urfalıyam Ezelden 6. Bölüm Galerisi

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu Urfalıyam Ezelden dizisi artık Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:30

İşte 'Urfalıyam Ezelden'in yeni kanalı

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına başlattığı ancak 5. bölümde ekrana veda eden 'Urfalıyam Ezelden'in ayrılığı kısa sürdü.

Magazin 14-11-2014 09:24

Urfalıyam Ezelden'e bir şans daha

Kanal D yönetiminin Urfalıyam Ezelden'e bir şans daha verdiği açıklanmıştı.

Magazin 13-11-2014 14:33

Kanal D, bir diziyi daha yayından kaldırdı

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'Urfalıyam Ezelden' geçtiğimiz pazar yayınlanan 5. bölümüyle ekrana veda etti.

Magazin 11-11-2014 08:28

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Galerisi

Cemal'in evli olduğunu öğrenen Ceylan büyük hayal kırıklığına uğrar ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir.

Magazin 10-11-2014 15:04

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Fragmanı

Cemal'in evli olduğunu öğrenen Ceylan büyük hayal kırıklığına uğrar ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir. Cemal ise bir an önce Ceylan'a gerçekleri anlatmak istemektedir. Fakat Duran'ın evlerine sürpriz ziyareti yüzünden konuşmaları yarım kalır. Bu sırada Selva, Ceylan ve Cemal arasında olanları öğrenir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 09 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 06-11-2014 11:31

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Galerisi

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor.

Magazin 31-10-2014 15:52

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Fragmanı

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemal her ne kadar kaçmak istese de kendini tam ortasında buluyor... Çetin'i Urfa'da bulan Cemal, Ceylan'ı da yanına alarak İstanbul'a doğru yola çıkar. Çetin'e ne olacağının kararını Yanık Memed verecektir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 02 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 30-10-2014 16:09

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm 2. Fragmanı

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir. Hastahaneye gelen Duran Ağa, kanın yerde kalmayacağını söyleyerek Yanık Memed'i tehdit eder. Selva, Cemal ile tartıştıktan sonra küçük Halil'i de alarak babası Duran Ağa'nın evine gider. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 26 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 24-10-2014 11:46

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Galerisi

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir.

Magazin 24-10-2014 11:46

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Galerisi

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir.

Magazin 23-10-2014 10:13

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Fragmanı

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir. Hastahaneye gelen Duran Ağa, kanın yerde kalmayacağını söyleyerek Yanık Memed'i tehdit eder. Selva, Cemal ile tartıştıktan sonra küçük Halil'i de alarak babası Duran Ağa'nın evine gider. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 26 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 22-10-2014 15:57

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Galerisi

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir.

Magazin 21-10-2014 10:29

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Fragmanı

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir. Bütün aile Ceylan'ın sıra gecelerinde solist olmasına sıcak bakar. Ancak Memed, sıra gecesi ekiplerinde 'kadın solist' olamayacağını bilir ve bu durum onun elini kolunu bağlar. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 19 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 16-10-2014 16:51

Urfalıyam Ezelden 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar olduğu, yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk, Deniz Modanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği Urfalıyam Ezelden ilk bölümüyle 12 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 09-10-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden 1. Bölüm Galerisi

Mehmet Bozoğlu, nam-ı diğer Yanık Memed, beş oğlu ile beraber Urfa sıra gecelerinin önde gelenlerindendir.

Magazin 09-10-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden Ekim'de Kanal D'de...

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar olduğu, yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk, Deniz Modanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği Urfalıyam Ezelden dizisi Ekim'de Kanal D'de...

Magazin 03-10-2014 11:12