Sevda Demirel Haberleri Ve Son Dakika Sevda Demirel Haberleri

Sevda Demirel Haberleri Ve Son Dakika Sevda Demirel Haberleri

Sevda Demirel Langen, Almanya doğumlu manken, sinema oyuncusu ve şarkıcıdır. 28 Nisan 1972’de doğmuştur. 1988 yılında 16 yaşındayken başladığı mankenlik kariyerinden önce lise eğitimini aldığı Almanya’da basketbol takımında oynamıştır. Aslen Gaziantep’lidir. Kuzey Irak’ın da içinde olduğu birçok yerde sahne almıştır. 1995 yılında ilk sinema filminde rol almıştır.1996’da Tatlı Kaçıklar isimli dizide rol almış ve 1996 yılında ilk başrolünü Salih Güney ve Engin Koç’la beraber Ototstop filminde almıştır. Filmografisinde 1997’ye ait Hiç Bana Sordun mu? 1998’ye ait Altın Vuruş ve 2000’de çekilen Tutku Suçları yer alır. Film kariyerinden sonra şarkıcılığa tekrar yönelmiş ve toplamda 4 albüm çıkarmıştır. Bunlar Sevda Gibi, Sus, Uyanma Vakti ve 2019’da çıkardığı Sevda Tokadı’dır. Hande Ataizi’ye katıldığı programda attığı tokadı ve patlayan silikonları gibi sansasyonlarıyla kendinden konuşturmuştur.

Sevda Demirel Haberleri

Hande Ataizi'ye tokat atmıştı... Sevda Demirel'i bir de şimdi görün, kaslarını sergiledi

Yüzündeki ve vücudundaki dolguları çıkaran Sevda Demirel o dönem çok gündem olmuştu. Silikonlarını canlı yayında gösteren bir dönemin ünlü ismi son haliyle dikkat çekti. Sevda Demirel kas şov yaptı.

Magazin 31-03-2024 08:54

Değişimiyle herkesi şaşırtmıştı! Sevda Demirel yaptırdığı dövme yüzünden ölümden döndü

23 yıl önce Hande Ataizi'ye attığı tokat ile hafızalara kazınan Sevda Demirel son günlerde değişimiyle gündem olmuştu. Demirel, yaptırdığı dövme yüzünden hastanelik oldu. Yaptırdığı dövme sebebiyle enfeksiyon kapan ünlü isim son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-06-2023 16:24

Eve ambulans geldi! Sevda Demirel Ayak damarlarımı patlattı diyerek paylaştı

Sevda Demirel son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile aşkıyla gündeme gelen Demirel’e komşusunun kedisi saldırdı. Demirel’e ilk müdahaleyi eve gelen sağlık ekipleri yaptı. Demirel’in ayağına dikiş atıldı.

Magazin 15-05-2022 07:08

Sevda Demirel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! Nisa bebek benim korumam altında olsun

Sevda Demirel Nisa bebeğin durumunu yakından takip ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Sevda Demirel paylaşımında "Nisa bebek benim korumam altında olsun" diyerek isteğini dile getirdi.

Magazin 08-04-2022 15:06

Sevda Demirel

Sevda Demirel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sevda Demirel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den neden ayrıldı? Her şey belden aşağı yaşanmıyor

Sevda Demirel bir dönem yarışma programına katılan ve ardından cinsiyet değiştirerek adını Doruk Doğrusöz ile aşk yaşamıştı. Sevda Demirel Söylemezsem Olmaz canlı yayınında resmen ilan-ı aşk etti. Sevda Demirel açıklamasında "Her şey belden aşağı yaşanmıyor" dedi.

Magazin 31-03-2022 14:53

Hande Ataizi'ne attığı tokatla unutulmaz olan Sevda Demirel'den olay Will Smith paylaşımı

Sevda Demirel, sunuculuğunu Hande Ataizi ile Cem Davran’in üstlendiği programa yıllar önce konuk olmuş ve ekranların en unutulmayan olaylarından birine imza atmıştı. ‘Ne dedin sen?’ diyerek Hande Ataizi’ne tokat atan Demirel, yıllarca konuşulmuştu. Oscar töreninde Will Smith sunucu Chris Rock'un eşi Jada Pinkett Smith'in saçlarını kazıtmasıyla ilgili yaptığı şakadan rahatsız oldu ve sahneye çıkıp tokat attı. O anların gündem olmasının ardından Sevda Demirel’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Magazin 29-03-2022 08:39

Hande Ateizi'ye tokat atan Sevda Demirel Will Smith'i paylaştı! Bomba yorum

Oscar'da karısıyla dalga geçilmesini kaldıramayan Will Smith sahneye çıkıp sunucu Chris Rock'a tokat attı. Tokatın yankıları sürerken Türkiye'de tokat Sevda Demirel'in zamanında Hande Ateizi'ye "Ne dedin sen?" diyerek vurmasını akıllara getirdi. Yapılan paylaşımlara dayanamayan Sevda Demirel bakın ne paylaştı.

Magazin 28-03-2022 17:42

Will Smith'in tokadı akıllara Sevda Demirel'i getirdi

Oscar Ödülleri 94. kez düzenlendi. Törene, ödüllerden çok aktör Will Smith'in sahneye çıkıp komedyen Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Bu olayın ardından akıllara Sevda Demirel ile Hande Ataizi geldi.

Magazin 28-03-2022 13:55

Sevda Demirel spor pozlarını paylaştı! O dekolteyle nasıl spor yapıyorsun?

Cinsiyet değiştiren İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz ile bir dönem aşk yaşamasıyla adından söz ettiren Sevda Demirel son görüntüsüyle dikkat çekti. Bir yarışma için spor ve diyet yapan Demirel'in spor pozlarına yorum yağdı.

Magazin 27-02-2022 14:35

Cem Davran meşhur Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgası ve tokat olayının perde arkasını anlattı!

Ünlü oyuncu Cem Davran, 22 yıl önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgası ve tokat olayının iç yüzünü anlattı. Davran, "Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi ama kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da" dedi.

Magazin 01-12-2021 22:35

Sevda Demirel, alışverişe sütyensiz çıktı

Bir döneme damga vuran isim Sevda Demirel, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Köpeğini gezdirdikten sonra kısa bir alışveriş turu yapan Demirel, "Anne olmak istiyorum. Gerekirse evlat edineceğim" dedi. Sevda Demirel’in sütyensiz olarak dışarı çıktığı gözlerden kaçmadı.

Magazin 15-10-2021 20:03

Arto'dan Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasına dair olay sözler! Hande Ataizi sen salak mısın?

Armağan Çağlayan'ın programına Arto konuk oldu. Arto'dan Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasına dair sarf ettiği sözlerle olay oldu.

Magazin 09-07-2021 13:35

Sevda Demirel'in bornozlu paylaşımı olay oldu

Bir döneme damga vuran Sevda Demirel, sosyal medyadan yaptığı bornozlu paylaşımıyla takipçilerini mest etti. 48 yaşındaki şarkıcının pozu gençlere taş çıkarttı.

Magazin 06-12-2020 07:07

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz barıştı! Flaş karar

Yarışmada tanındıktan sonra erkek olan ve adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz, Sevda Demirel ile bir dargın bir barışık giden ilişkisinde evlenmek için ilk adımı attı.

Magazin 07-06-2020 08:45

Sevda Demirel'den Neslihan Doğrusöz itirafı: Hiç çıplak görmedim

Ocak ayında aşk yaşamaya başladığı Neslihan (Doruk) Doğrusöz ile evlilik kararı aldıktan kısa bir süre sonra ayrılan Sevda Demirel, konuk olduğu bir programda ilişkisi hakkında tüm bilinmeyenleri ve cinsel hayatını anlattı.

Magazin 09-03-2020 09:42

Evleneceklerini duyuran Doruk Doğrusöz ile Sevda Demirel ayrıldı

Ocak ayında aşk yaşamaya başlayan ve kısa bir süre önce evlilik kararı alan Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz yollarını ayırdı. Ayrılık hakkında konuşan Demirel, "Üzerimize çok geldiler" dedi.

Magazin 03-03-2020 16:37

Neslihan Doğrusöz Sevda Demirel'e evlenme teklifi etti! 'Sana hayatımı veriyorum'

2020’nin sürpriz çifti Neslihan (Doruk) Doğrusöz ve Sevda Demirel, evlilik yolunda ilk adımı attı. Doruk Doğrusöz sahnede sevgilisi Sevda Demirel evlenme teklifi etti.

Magazin 10-02-2020 14:52

Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel nişanlanıyor!

Ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren DJ Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel yaşadıkları aşkla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift nişanlanacakları tarihi açıkladı.

Magazin 05-02-2020 11:44

Sevda Demirel'den seksi poz!

Cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan eski model Sevda Demirel, sosyal medya hesabından iddialı bir paylaşımda bulundu.

Magazin 24-01-2020 14:02

Neslihan Doğrusöz'den cinsellik itirafı! Sevda Demirel ile...

İşte Benim Stilim yarışması le tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek oldu.

Magazin 10-01-2020 10:49

Sevda Demirel'in annesi Neslihan Doğrusöz haberi sonrası hastanelik oldu

Sevda Demirel'in annesi, kızının ameliyatsız cinsiyet değiştirerek erkek olan Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşadığını öğrenince baygınlık geçirdi. Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz'ün açıklamaları ise olay oldu.

Magazin 08-01-2020 13:38

Sevda Demirel'in Neslihan Doğrusöz'ün eski sevgilisine attığı mesajlar olay oldu

Sevda Demirel'in şimdilerde aşk yaşadığı Neslihan Doğrusöz'ün bir önceki sevgilisi Büşra Eyen'e attığı yorumlar ortaya çıktı. Demirel, yorumlarda o zamanlar Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşayan Eyen'e bakın neler demiş...

Magazin 08-01-2020 10:06

Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel'den evlilik kararı! 'Selin Ciğerci bile...'

2020 yılının ilk aşk bombası olarak gündeme gelen Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel evlenmeye karar verdi. Demirel yaptığı açıklamada "Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz" dedi.

Magazin 07-01-2020 09:38

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel aşk yaşıyor!

'İşte Benim Stilim' yarışması ile ünlenen ve cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz adını Doruk Doğrusöz olarak değiştirmiş ve sevgilisinden ayrılmıştı. Neslihan Doğrusöz şimdilerde bir döneme damga vuran Sevda Demirel ile aşk yaşıyor.

Magazin 06-01-2020 10:59

Sevda Demirel'in yeğeni eşcinsel evlilik yapınca gündem oldu!

Şarkıcı Sevda Demirel'in Los Angeles'ta yaşayan yeğeni Brandon Demirel'in 3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Danny Carrasco ile evlendiği ortaya çıktı. Demirel bu evliliğe "Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil!" sözleriyle tepki gösterdi.

Magazin 15-11-2019 09:35

Sevda Demirel'den Reynmen çıkışı: Ona tokat atasım var

Yıllar önce oyuncu Hande Ataizi'ne attığı tokatla gündeme gelen Sevda Demirel, bir mekandan çıkarken sohbet ettiği gazetecilere, Reynmen'e basın mensubuna saldırdığı için tokat atmak istediğini söyledi.

Magazin 23-09-2019 09:46

Sevda Demirel: Sevdiğim adam gay çıktı

Sevda Demirel bayramda İstanbul'da kalmayı tercih etti. Önceki gün köpeği Şila ile Nişantaşı City's AVM'deydi.

Magazin 13-08-2019 11:18

Sevda Demirel’den 'photoshop'suz paylaşım

Sıklıkla spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan 47 yaşındaki şarkıcı Sevda Demirel, Instagram hesabından yaptığı bikinili paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 02-07-2019 13:36

Sevda Demirel’den seçim mesajı

Sevda Demirel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi için İstanbul'da oy verdi. Demirel yaptığı açıklamada "Rant, para, pul bunlar bir kenara maneviyatın yükseldiği sevginin arttığı bir ülke diliyorum" dedi.

Magazin 23-06-2019 15:39

Sevda Demirel'den babasını kaybeden Başak Dizer'e çirkin sözler!

Şarkıcı Sevda Demirel, Babalar Günü'nde babasını son yolculuğuna uğurlayan Başak Dizer Tatlıtuğ hakkında söyledikleriyle pes dedirtti. O paylaşımın ardından 2. Sayfa sunucuları Demirel'i sert sözlerle eleştirdi.

Magazin 19-06-2019 09:36

Sevda Demirel'den Hande Ataizi'ne çağrı: Sevda Tokadı klibimde oynamalısın

Uzun süren sessizliğini bir şarkı ile bozmak isteyen Sevda Demirel 'Sevda Tokadı' adını verdiği şarkısı ve Hande Ataizi'ne yaptığı teklifle dikkat çekti.

Magazin 25-05-2019 11:39

Sevda Demirel'in bu sözleri Defne Samyeli'yi kızdıracak

Bir dönemin ünlü modeli ve olay ismi Sevda Demirel, Defne Samyeli'yi kızdıracak sözler söyledi. Demirel Samyeli'yi bakın neyle suçladı.

Magazin 06-02-2019 09:19

Sevda Demirel'den Ali Koç itirafı

Eski manken Sevda Demirel, katıldığı magazin programında yıllar önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a platonik aşık olduğunu itiraf etti.

Magazin 11-12-2018 12:04

Sevda Demirel'den Hande Ataizi'ye zeytin dalı

Kim Kardashian’a benzemek için ameliyatlar olan Sevda Demirel, yıllar önce tokat attığı Hande Ataizi'ye canlı yayında seslendi

Magazin 22-11-2018 11:40

Sevda Demirel Kim'e benzemek için uğraşıyor!

Kim Kardashian'a benzemek için çeşitli ameliyatlar olan Sevda Demirel son görüntüsüyle dikkat çekti. Ünlü isim yüzündeki bandajlarla görüntülendi.

Magazin 14-11-2018 14:51

Sevda Demirel, Kim Kardashian’a benzemek için ameliyat olacak!

Sevda Demirel, ABD’li TV yıldızı Kim Kardashian’a benzemek için bıçak altına yatıyor.

Magazin 28-08-2018 22:44

Sevda Demirel: 46 yaşındayım, takdir sizin

Manken Sevda Demirel (46), sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla yıllar meydan okuduğunu gösterdi.

Magazin 23-06-2018 13:03

Sevda Demirel'den cesur poz! Meydan okuyor

Bir dönem Hande Atazi'ye attığı tokatla magazin gündemini sarsan Sevda Demirel sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla yıllar meydan okuduğunu gösteriyor

Magazin 22-06-2018 15:43

Sevda Demirel: Armut gibiydim, silikon taktırdım

Sevda Demirel memelerindeki silikonların çok ağır ve eski model olduğunu söyleyip 16 yıl önce çıkarmıştı.

Magazin 05-05-2017 09:45

Sevda Demirel canlı yayında silikonlarını gösterdi

Sevda Demirel, 16 yıl sonra çıkarttığı silikonlarını canlı yayına getirdi.

Magazin 26-01-2017 15:02

Sevda Demirel'den örnek davranış

Geride bıraktığımız günlerde vücudundaki slikonları çıkartarak bambaşka bir kişi haline gelen Sevda Demirel kış aylarında hayvanların daha fazla ilgiye muhtaç olduğunu ifade etti.

Magazin 07-01-2017 10:26

Sevda Demirel:Hande Ataizi bana çok saygısızlık yapmıştı

Geçirdiği operasyon sonrasında Duymayan Kalmasın programına konuk olan Sevda Demirel ilginç açıklamalarda bulundu.

Magazin 03-01-2017 14:07

Sevda Demirel silikonlarına veda etti

Yüzündeki ve vücudundaki dolguları çıkaran Sevda Demirel, göğsündeki protezlerle sosyal medya hesabından paylaşarak veda etti.

Magazin 29-12-2016 14:21

Sevda Demirel, tüm dolguları çıkarttı

Geride bıraktığımız hafta konuk olduğu programda yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Sevda Demirel, tüm dolgularını çıkarttı.

Magazin 05-12-2016 12:20

Hande öpücükle dönüyor

Bebeğini düşürdükten sonra zor günler geçiren Hande Ataizi, 'Özel Hayatlar' adlı tiyatro oyunuyla sahneye çıkmaya hazırlanıyor

Magazin 08-01-2011 10:17

'Hande yalancı'

Sevda Demirel, bebeğini düşürdüğünü açıklayan Hande Ataizi'ne verdi veriştirdi

Magazin 25-12-2010 10:16

Ben evli biriyim yanlış yazmayın

Sevda Demirel ile görüntülenen milli sporcu rahatsız oldu

Magazin 18-10-2010 16:03

Sevda Demirel bebeğini kaybetti

Sevda Demirel bebeğini kaybetti...

Magazin 07-10-2010 14:35

Trafiği alt üst etti

Sevda Demirel, önceki gün Galata Köprüsü'nde yaptığı sıra dışı katalog çekimde trafiği birbirine kattı

Magazin 30-09-2010 16:30