Seyahat - Tatil Haberleri

Tatile gidecekler bu ürünleri çok beğenecek! Seyahatlerinizde hayatınızı kolaylaştıracak uygun fiyatlı ürünler

Seyahat etmek ister tatil için ister iş için olsun, bazen oldukça zor bir hâle gelebiliyor. İhtiyacımız olan tüm ürünleri aynı anda yanımıza alabilmek, her birini çantaya sığdırabilmek, onları konforlu bir şekilde yanımızda taşıyabilmek her zaman kolay olmuyor. Fakat endişelenmeyin! Yolculukları çok daha rahat hâle getirecek, işimizi birçok açıdan kolaylaştıracak seyahat ürünleri mevcut. Sizin için onlardan birkaç tanesini bir araya getirdik.

Haber 18-05-2023 19:09

Tatile ya da seyahate çıkacak kişilerin mutlaka yanlarında bulundurması gereken ürünler

Tatile ya da seyahate çıkmak gibisi yok çünkü günlük rutinlerden uzaklaşmak ve yeni yerler görmek herkese iyi gelir. Tabii keyifli bir tatil geçirmek için hazırlık sürecine önem vermeniz şart. Örneğin tatile çıkmadan önce valizinize mutlaka koymanız gereken bazı hayat kurtarıcı eşyalar. Peki, ne mi bu eşyalar? Haydi gelin, bu sorunun cevabına birlikte göz atalım!

Haber 08-03-2023 16:45

Bol bol seyahat edip bagaj parası ödemek istemeyenlere: Kabin boy valizlere daha çok eşya nasıl sığdırılır?

Yakın zaman planlarınız arasında tatile çıkmak varsa ve uçakla seyahat edecekseniz, kabin boy valiz kullanarak ekstra bagaj parası ödemeden tüm eşyalarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Nasıl mı? Okumaya devam edin!

Haber 20-02-2023 18:02

Sık seyahat edenlerin işine yarayacak valiz doldurma tüyoları ve yardımcı ürünler

Seyahat öncesinde yapılacak işlerin başında valiz hazırlığı geliyor. Çünkü olmazsa olmaz eşyalarımızın düzenli bir şekilde valizimizde yer alması epey önemli. Tabii, ihtiyacımız olan ürünleri valizimizin içine eksiksiz yerleştirmek için alandan tasarruf etmemiz gerekiyor. Siz de “Seyahat için valizimi nasıl hazırlayacağım?” diyenlerdenseniz derlediğimiz valiz hazırlama tüyolarına ve yardımcı ürünlere vakit kaybetmeden göz atmalısınız.

Haber 01-11-2022 17:29

Seyahat - Tatil

Seyahat - Tatil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seyahat - Tatil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yolculuklarda yer kaplamadığı için tercih edilen seyahat boy kişisel bakım ürünleri

Seyahat çantası hazırlarken yaşanan en büyük sıkıntılardan biri, yanınıza almanız gereken malzemelerin fazla yer kaplaması ya da çantanıza sığmaması oluyor. Bu nedenle pek çok ürünün, seyahat boy olanları üretiliyor. Sizin için şampuandan diş fırçasına, cilt bakım setinden güneş koruyucuya kadar en kullanışlı seyahat boy ürünleri bir araya getirdik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 16-09-2022 14:53

Valizinizde bir yeri hak eden en gözalıcı seyahat kıyafetleri

Siz de seyahate gideceğinde yanına ne alacağı konusunda kararsızlık yaşayanlardan mısınız? Seyahat boyunca yanınızda olması için dolabınızdan belirli kıyafetleri seçmeniz gerekiyor. Doğru tercihleri yaparak seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyduğunuz her şeyin yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Peki, seyahate çıkarken valize neler konmalı? Gelin, tüm seyahatinizi kusursuz şekilde geçirmenizi sağlayacak o kıyafetlere hep beraber bakalım.

Haber 30-08-2022 13:56

Seyahatinizde çok az yer kaplayacak en seyahat dostu ürün önerileri

Seyahate çıkarken birçok farklı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntıların çoğunun basit çözümleri olduğunun belki farkında bile değilsiniz. İlk düşünüldüğünde pek akla gelmeyen ama pratik çözümler sağlayan bazı ürünlerin değeri seyahat anında daha çok anlaşılır. Yolculuğa çıkmadan önce sizin de ihtiyacınız olabilecek olan bu ürünlere bir göz atmak isterseniz haydi buyurun!

Haber 05-08-2022 13:54

Kısa süreli tatil sevenler için kurtarıcı kabin boy valiz çeşitleri

Hemen hemen herkes iş hayatından ve günlük telaşlardan fırsat buldukça kısa bir tatile gitmenin hayalini kurar. Özellikle uçakla yapılan seyahatler sırasında yanınıza aldığınız valizler bazen sorun çıkarabilir. Böyle durumlarda hem bagaj sırası beklememek hem kolay taşıyabilmek açısından kabin boy valizler hayat kurtarır. Peki, en iyi ve rahat kullanılan kabin boy valiz çeşitleri hangileri? İşte detaylar!

Haber 03-08-2022 14:07

Böyle tur görülmedi! Japon turist Merzifon'dan aldığı eşekle adım adım Türkiye'yi gezdi

Japon turist Kotaro Takada, Amasya'nın Merzifon ilçesinden aldığı eşekle çıktığı Türkiye turunu, İzmir'in Torbalı ilçesinde tamamladı. Daha önce de çeşitli ülkeleri gezen 30 yaşındaki Kotaro, Türkiye seyahati için eşekle yolculuğu tercih etti.

Trend 30-07-2022 17:45