Soğuk Su Haberleri

Lokum gibi lokanta usulü nohut yapmanın sırrı burada! Pişirirken bir kaşık ekleyin

Nohut yemeği en sevilen bakliyatlar arasında yer alıyor. Pilavla eşsiz bir uyum sağlayan nohut yemeğinin lokum gibi yumuşacık olması için çeşitli püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Lokanta usulü nohut yemeğinin içerisine katılan basit malzemeler nohutun lezzetine lezzet katıyor.

Yemek 17-05-2023 11:47

54 yaşındaki Jennifer Aniston yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Yüzümü fazla yıkamıyorum

Jennifer Aniston, Friends dizisindeki ikonik Rachel karakteriyle arttırdığı hayran kitlesi tarafından oldukça yakından takip ediliyor. 54 yaşındaki güzel oyuncu yaşına göre çok daha genç görünüyor. Doğallıktan yana olan Jennifer Aniston, yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinini açıkladı.

Kadin 18-04-2023 11:41

Buzluktan çıkan yiyecekleri hızlıca çözdürmenin yolu çok basit!

Yemeklerin içerisinde kullanılan birçok malzemeyi dondurucuya koyuyoruz. Dondurucular hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletler arasında yer alıyor. Ancak dondurucudaki gıdaları çözdürmek uzun zaman alabiliyor. Dondurucuya konulan gıdaları hızlıca çözdürmek için çok kolay yöntemler bulunuyor.

Yemek 14-12-2022 09:59

Uzmanlar üstüne basarak uyarıyor! Alışkanlıklarınızın sonu ölümcül olabilir

Felç ve kalp krizi tüm yaşamı etkisi altına alıyor. Ölümcül sonuçları olabilen bu durumlara neden olacak birçok etken bulunuyor. Uzmanlar duş alışkanlıklarınızın çok ciddi problemlere yol açabileceğini belirtiyor. Kış aylarında bu tehlikeli alışkanlıklardan uzak durmak gerekiyor.

Haber 18-11-2022 09:21

Dışarıdan alınanları kıskandırır! Evde çıtır çıtır patates kızartması yapmanın püf noktası

Patates kızartması günün her saatine uyum sağlayan mükemmel yiyeceklerden. Herkesin bayılarak yediği patates kızartmasının çıtır çıtır olması isteniyor. Dışarıdan alınan patates kızartmaları çıtır çıtır olurken evdeki anne kızartmaları yumuşak olabiliyor. Evde çıtır çıtır patates kızarması yapmak için bu püf noktalara dikkat edebilirsiniz.

Yemek 06-11-2022 11:32

Cinsel hayatı coşturmak sadece biri... Faydasını öğrenince gördüğünüz yerde atlayacaksınız!

Zaman zaman televizyon ekranlarında karşımıza çıkan buzlu suda yüzme modasının inanılmaz sağlık yararları ortaya çıktı. Bir üniversite tarafından yürütülen çalışmada, soğuk suda yüzmenin faydaları açıklandı. Soğuk suda yüzmek kilo vermeyi kolaylaştırmadan diyabetten korunmaya kadar birçok konuda yardımcı olabilir.

Haber 24-09-2022 19:25

Kaşıntılı egzamalarınız son bulacak! Sorunlarınızı bıçak gibi kesecek 5 öneri

Egzama ciltte oldukça rahatsız edici durumlara sebep oluyor. Kaşıntı ve kızarıklığa neden olan egzamadan kurtulmak için çeşitli çözümler aranıyor. İnternet üzerinden en çok aratılan cilt rahatsızlıkları arasında bulunan egzamanın evde nasıl geçeceği merak ediliyor. Egzama nasıl geçer? merak ediyorsanız 5 adet kolay çözüm yaşadığınız kaşıntı ve kızarıklıkları geçiriyor.

Haber 23-09-2022 10:55

Sakın bu şekilde yemeyin! Soğanın acısı en kolay şekilde nasıl alınır?

Soğan kokusuna rağmen en sevilen gıdalar arasında bulunuyor. Yemeklerde, salatalarda sıklık tüketiliyor. Soğan çiğ bir şekilde yeneceği zaman mutlaka acısının çıkartılması gerekiyor. Peki soğanın acısı nasıl alınır? merak ediyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yemek 23-09-2022 09:13

İlk başta işkence gibi gelebilir ama... Soğuk duşla kilo verin

TikTok’ta başlayan yeni bir akım akıllara soğuk duş almanın faydalarının ne olduğunu sorgulatmaya başladı. Alışmayanlar için soğuk suyla duş almak ilk başlarda işkence gibi gelebilir. Ancak rutininize haftada birkaç kez soğuk duş almayı alışkanlık haline getirirseniz vücudunuz size kısa zamanda teşekkür edecektir. Soğuk suda duş almak sıcak suda almaktan daha mı iyi? Soğuk suyla duş almak nasıl kilo verdiriyor? Uzmanından yanıtlar...

Haber 19-08-2022 09:29

Çok sık yapıyorsunuz dikkat! Soğuk su içtiği için hayatından oluyordu, Termal şok nasıl olur?

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için buz gibi sular içiliyor. Bu içilen sular serinletse de sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Adam Schaub isimli genç adamın sıcak havada içtiği soğuk su yüzünden vücudu şoka girdi. Yaşadıklarını paylaşan Schaub soğuk su içenleri uyardı.

Haber 15-08-2022 09:59

Tiroide, mide ağrısı ve ishale neden oluyor! O kadar çok zararı var ki...

Sıcak yaz günlerinde soğuk su içmek cazip gelebilir. Ancak soğuk su sizin anlık olarak serinlemenize yardımcı olur. Vücudunuzda yarattığı tahribat ise inanılmaz! Buzdolabından çıkar çıkmaz içilen soğuk su birçok sağlık sorununa davetiye çıkarıyor. Tiroid, ishal ve mide ağrısı ön plana çıkan şikayetlerden sadece bir kısmı.

Haber 11-08-2022 07:00