Spider-Man: No Way Home Filmi Haberleri

Garip rekor! Tam 292 kez Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmini izleyerek Guinness Dünya Rekorunu kırdı

Florida’da yaşayan Ramiro Alanis isimli bir adam ilginç bir Guinness Dünya Rekoruna imza attı. Alanis, Spider-Man: No Way Home'u defalarca izledikten sonra rekorlar kitabına adını yazdırmayı başardı. Alanis, rekorunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Trend 20-04-2022 17:36

Tom Holland ve Zendaya arasında boy farkı tartışma yarattı! Tom Holland tepki gösterdi

Başrollerini Tom Holland ve Zendaya’nın paylaştığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filmin ardından tartışmalar alevlendi. Tom Holland, sevgilisi Zendaya ile boy farkının kendilerini etkilemediğini söyledi. Ünlü oyuncu, erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söyledi.

Trend 13-12-2021 15:52

Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? İşte Spiderman No Way Home fragmanı...

Spiderman No Way Home yani Örümcek Adam Eve dönüş Yok filminin vizyona giriş tarihi merak ediliyor. Serinin son filmi olan Spiderman No Way Home Türkiye'de de vizyona girecek. İşte hayranlar tarafından ilgiyle takip edilen Spiderman No Way Home vizyon tarihi ve fragmanı...

Trend 17-11-2021 16:36

Spider-Man: No Way Home'dan ilk uzun fragman geldi

Örümcek Adam hayranlarının merakla beklediği Spider-Man: No Way Home filminin tam fragmanını yayınladı.

Trend 17-11-2021 15:58

‘Spider-Man: No Way Home’ filminin fragmanı internete sızdırıldı! Yapım şirketi karşı hamle yaptı

Başrolünde Tom Holland’ın oynadığı Spider-Man: No Way Home filmi büyük bir heyecanla beklenirken fragmanı internette dolaşmaya başladı. TikTok’ta ortaya çıkan ve kısa sürede hızla yayılan fragman görüntülerini kaldırmak için yapım şirketi harekete geçti. Kısa süre sonra filmin resmi fragmanı paylaşıldı.

Trend 24-08-2021 15:26