Suikast Haberleri

Trump'a suikast girişiminde ses getiren görüntü! Gizli servis ile polisin konuşması yayınlandı: Saldırganı öncesinde fark etmişler

13 Temmuz'da ABD'de başkanlık için çalışmalarını sürdüren Donald Trump'a karşı bir suikast girişimi düzenlenmiş, Trump yaralanmış saldırgan ise öldürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayda yeni görüntülere ulaşıldı. Saldırganın eylemi yapmadan önce fotoğraflarının polis ve gizli servis arasında dolaşıma sokulduğu tespit edildi.

Haber

Trump'a suikast girişimi gizemini koruyor! FBI o sorunun yanıtını hala bulamadı

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi gizemini koruyor. FBI, Trump'a suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks’un saldırıyı niye yaptığını hala bulamadı. Suikast girişimini düzenleyen Thomas Matthew Crooks’un telefonunu, evini, aracını ve diğer eşyalarını inceleyen yetkililer, saldırının nedeni ve nasıl düzenlendiğine ilişkin "anlamlı hiçbir ipucu" elde edemedi. Saldırganın babası ise polisi arayarak oğlunun “kayıp” olduğunu bildirmiş.

Haber

Trump'ı kurtaran hamle! Son saniyede o pankarta bakınca... Viral olan görüntü

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik suikast girişimiyle ilgili paylaşılan yeni bir video sosyal medyada viral oldu. Saldırı anının analiz edildiği söz konusu videoda, Trump'ı hedef alan kurşunun rotası görülüyor. Trump'ın son saniyede kafasını döndürmesi sayesinde kurşunun kulağını sıyırdığı, yoksa kafasından vurulacağı anlaşılıyor. Öte yandan Trump'ın tam o anda yanında bulunan pankarta hafifçe dönerek baktığı ve bu sayede kurtulduğuna dikkat çekildi.

Haber

Trump'a suikast girişiminin ardından ABD'de polisi alarma geçiren olay! Bıçaklı şüpheli öldürüldü

Eski ABD Başkanı ve ABD seçimleri için Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump'a geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen suikast girişiminin ardından bir sıcak gelişme daha yaşandı. Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında polisin, elinde bıçak olan bir kişiyi vurarak öldürdüğü bildirildi.

Haber

Suikast

Suikast Hakkındaki Haberler Mynet'te. Suikast Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trump'ı bir gören bir daha baktı! Suikast girişiminden sonra ilk kez halk karşısına çıktı

Donald Trump suikast girişiminin ardından ilk kez halkın karşısına çıktı. Trump'ın kulağındaki bandaj dikkat çekti.

Haber

Trump'ı vurana kadar neler olmuş neler! Suikast girişiminden önce Matthew Croos'u fark edenler böyle telaşlanmış

Donald Trump'a suikast girişiminden kısa süre öncesini gösteren anlar şaşkınlık yarattı. Görüntülerde Trump'a ateş açan saldırgan Matthew Crooks'un çatıda vatandaşlar tarafından açıkça fark edildiği ve yüksek sesle işaret edildiği görüldü. Bu sırada da etrafta telaşlı bir hareketlilik yaşandı.

Haber

Trump'ı hedef alan kurşun onu öldürdü: Ailesi için canını feda etmiş! Suikast girişiminde Corey Comperatore hakkında acıklı detay

Dünyanın konuştuğu suikast girişiminde Donald Trump'a ateşlenen silah eski itfaiyeci Corey Comperatore'nin canına mal oldu. Comperatore'nin nasıl öldüğüne ilişkin acıklı detayı Pensilvanya Valisi açıkladı.

Haber

Trump'a suikast girişiminde bulunmuştu: Thomas Matthew Crooks'un evinden bunlar çıktı!

Eski ABD Başkanı ve mevcut başkan adayı Donald Trump'a bir şahıs suikast girişiminde bulunmuştu. Suikast girişimi sonrası öldürülen Thomas Matthew Crooks'un evinde yapılan incelemelerde bomba malzemeleri bulundu. Ayrıca Crooks'un kimlik taşımadığı öğrenilirken, ekipler Crooks'u DNA testiyle tespit etti.

Haber

Dünyanın konuştuğu suikastın arkasındaki isim: Thomas Matthew Crooks... Evinin etrafı sarıldı, ABD'li yetkili kullandığı silahı açıkladı! Milyonlarca evde var

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pensilvanya mitingi sırasında suikast girişiminde bulunulmasının yankıları sürüyor. Suikast girişimi sonrası şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silah merak konusu oldu. ABD basınında çıkan bir habere göre, adının açıklanmasını istemeyen ABD'li yetkili, olay yerinde öldürülen şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silahı açıkladı. Öte yandan, 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un evinin etrafının polis araçlarıyla çevrildiği gelen haberler arasında.

Haber

Çin'in hızı: Suikast girişiminden sadece 2 saat sonra harekete geçtiler! Trump tişörtleri satışa sunuldu: 2 binden fazla sipariş aldık

ABD'den eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi haberiyle dünya sarsılırken Çinli çevrimiçi perakendeciler olaydan sadece birkaç saat sonra harekete geçerek saldırı anının fotoğraflarının basılı olduğu tişörtleri satışa sundular. Taobao satıcısı ABD ve Çin'den 2 binden fazla sipariş aldıklarını söyledi.

Finans

Trump'ın ağzından dökülen tek kelime ikonikleşti: Saatler içinde dünya tarihine geçen kare! Yeni bir sembol haline gelecek

Donald Trump'a suikast girişiminde kameralara yansıyanlar şimdiden dünya tarihinin en ikonik karelerinden bazıları haline geldi. Dünya basını Trump'ın elini havaya kaldırıp yumruk yaptığı ana dikkat çekti. Ayrıca Trump'ın sağ kurtulduktan sadece saniyeler sonra ağzından dökülen tek kelime de manşetlerde vurgulandı.

Haber

Dünyada ses getirdi! Trump'a suikast girişimine tepki yağıyor

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump’ın mitingde kürsüde konuştuğu esnada silahlı saldırıya uğraması dünyada büyük bir yankı buldu. Birçok devlet başkanı olayı kınadığını belirterek geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Haber

Donald Trump ilk değil! ABD başkanları tarih boyunca suikast endişesiyle yaşadı: O suikast girişimlerindeki ortak özellik...

Donald Trump'a suikast girişimi tüm dünyayı sarstı ancak bu, eski veya mevcut bir ABD başkanına yönelik ilk suikast girişimi değildi. ABD başkanları 19. yüzyılın başından bu yana saldırılara uğradı. Kimi sağ kurtuldu, kimi ise yaşamını yitirdi. Saldırıların tümünde ortak olan bir özellik vardı.

Haber

Trump'a ateş açan suikastçının kimliği belirlendi: 20 yaşında Pensilvanyalı Thomas Matthew Crooks! İşte saldırganın ilk görüntüsü...

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, FBI söz konusu olayın 'suikast girişimi' olduğunu resmen doğruladı. Öte yandan ABD basını saldırıyı gerçekleştirenin kimliğinin belirlendiğini duyururken, görgü tanıklarının verdiği ifadeler ise dikkat çekti.

Manşet

Son dakika: Suikast girişimi sonrası Trump'tan ilk açıklama! O anları anlattı... Sağ kulağından yaralanmış

Tüm dünya ABD'deki suikast girişimiyle sarsılırken, saldırıdan yaralı olarak kurtulan eski ABD Başkanı Donald Trump'tan ilk açıklama geldi. Sağ kulağından yaralandığını belirten Trump, kurşun isabet ettikten sonra "Bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anladığını" ve çok fazla kan kaybı yaşadığını belirtti.

Haber

SON DAKİKA | Donald Trump'a suikast girişimi! Mitingde konuşma yaptığı sırada açılan ateşle yaralandı! Beyaz Saray'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: ABD'de başkan adayı Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletindeki mitingi sırasında suikast girişiminde bulunuldu. Açılan ateşle ardından yere düşen Trump'ın korumaları etrafını sardı. Kulağından yaralanan Trump'ın sağ yanağından kanlar aktığı görüldü. Trump'ın yerel bir tıbbi tesiste kontrol altında olduğu açıklandı. Saldırganın ve olay yerinde bulunan bir kişinin öldüğü bildirildi. Diğer yandan ise Beyaz Saray'dan da ilk açıklama geldi.

Haber

Erdoğan'dan Ayşe Ateş ile görüşme sonrası 'Sinan Ateş' talimatı! Bakan Tunç'tan açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş görüşmede neler konuşulduğunu detaylıca anlattı. Erdoğan'dan soruşturma başlatılmasını talep ettiğini belirten Ayşe Ateş, Erdoğan'ın konuyla ilgili verdiği talimatı ilk kez kamuoyuyla paylaştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da, Erdoğan ile Ayşe Ateş görüşmesine ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan'ın Ayşe Ateş'i dikkatle dinlediğini söyleyen Bakan Tunç, Hukuk devletinde hiçbir şeyin karanlıkta kalmayacağını söyledi.

Haber

En kanlı seçimden tarihe geçen sonuç çıktı! 38'den fazla siyasetçi öldürülmüştü

Meksika'da düzenlenen yerel seçim ve devlet başkanlığı seçimi dün itibarıyla sona erdi. Meksika'da yapılan bu seçimler öncesinde 38 siyasetçi suikaste uğradı. Tarihin en kanlı seçimini yaşayan Meksika'da devlet başkanlığına Claudia Sheinbaum geldi. Ülke tarihinin ilk kadın devlet başkanı olan Sheinbaum böylelikle Meksika tarihine de geçti.

Haber

Son dakika | İsrail'den beklenen açıklama! Tüm dünyanın aradığı yanıt: Reisi'nin ölümünde suikast iddiaları güçlendiren görüntüler geldi

Kaza mı suikast mı? Tüm dünya aynı anda bu soruyu soruyor! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümü tartışmaları beraberinde getirdi. Helikopter düşerken 'mayday' çağrısı yapılmamasına dikkat çekildi, helikopterin neden düşmüş olabileceğiyle ilgili ihtimaller de sıralandı. Kaza sonrası haliyle gözler İsrail'e de çevrilmişti. İsrail'den Reisi'nin öldüğü olayla ilgili ilk açıklama geldi.

Manşet

Suikast girişimine uğrayan Başbakan Fico hastaneden çıkamadı! Bir daha bıçakaltına yattı

Slovakya Başbakanı Robert Fico geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramıştı. Sağlık durumu yakından takip edilen başbakan Fico için Roosevelt Hastanesi Müdürü Lapunikova'dan "Bilinci açık, durumu istikrarlı ama hala yoğun bakımda tutuluyor. Durumu son derece ciddi" açıklaması geldi.

Haber

Suikast girişimine uğrayan Slovakya Başbakanı Fico'nun hayati tehlikesi sürüyor! Saldırı anı ortaya çıktı! Defalarca ateş etti

Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya Handlova kasabasındaki Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında suikast girişiminde bulunuldu. 71 yaşındaki saldırganın silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Fico'nun hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Diğer yandan silahlı saldırı anının görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın defalarca ateş ettiği görüldü. Olayın ardından korumalar tarafından yakalanan saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi.

Haber

Son dakika haberi: Sinan Ateş'e yapılan suikastin görüntüleri ilk kez ortaya çıktı! İki aracın arasına girmesini bekledikten sonra tetiği çekti

Türkiye, Sinan Ateş cinayetinin ardındaki sır perdesinin çözülmesini beklerken bu sabah saatlerinde gelen son dakika haberi bir anda gündem oldu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in vurulma anı ilk kez ortaya çıktı. Sinan Ateş'in Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürürken yaklaşan suikastçi tarafından vurulduğu görülüyor. İşte o anlar...

Manşet

Ukrayna'da suikast iddiası! Zelenskiy kritik ismi görevden aldı! Putin'e hediye olacaktı, başarısız oldu

Ukrayna istihbaratının suikast düzenleyeceği şüphesiyle Devlet Güvenlik Dairesi'nde görevli 2 kişiyi tutuklamasının ardından harekete geçen Vladimir Zelenskiy kritik bir karar aldı. Zelenskiy, 2019'da atanan Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı’nı görevden aldı. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) Başkanı Maliuk, suikast iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Putin'e hediye olması planlanan terör saldırısı aslında Rus özel servislerinin başarısızlığı oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haber

Kilisede papaza suikast girişimi kamerada! Silah tutukluk yapınca...

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz, kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan Germany’e ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. Kilisede bulunanlar saldırganı etkisiz hale getirerek silahı aldı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Görüntüler kan donduracak cinsten! Güzellik kraliçesi adayı güpegündüz suikaste uğradı...

Ekvador'un suç oranı en yüksek bölgelerinden biri olan Los Rios eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki Landy Parraga, trajik bir suikaste uğradı. Kan donduran görüntülerde Parraga'nın vücuduna defalarca kurşun isabet ettiği ve olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü. Parraga'nın eski 'Miss Ecuador' güzellik yarışmasına katıldığı öğrenildi.

Haber

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında şoke eden sözler! 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler, bu devlet beni koruyamaz'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken anlar yaşandı. Davada tanık olarak dinlenen Gazeteci Abdurrahman Şimşek, tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın kendisine, 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler. Bu devlet beni koruyamaz' dediğini belirtti. Şimşek'in beyanları üzerine bağırmaya başlayan Bozkır, "Yalan söylüyor. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. İşte Hablemitoğlu davasında çarpıcı detaylar!

Haber

20 milyon TL'ye suikast girişimi! İYİ Parti'yi sarsan detaylar... Şifre: 'Çocuklar denize girdi mi?'

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından suikast girişimi çıktı. Söz konusu saldırının emri ise yine bir başka İYİ Partili isim tarafından verilirken, detaylar gündem yarattı. Belediye başkan adaylığı sürecinde yaşananlar sonrası saldırı talimatı verildiği belirtilirken, "Çocuklar denize girdi mi?" mesajının bir şifre olduğu ortaya çıktı.

Haber

Hastanede suikast! Doktor, hemşire ve hasta kılığında girmişler... Görüntüler ortaya çıktı: Susturucularla öldürdüler

Batı Şeria'daki bir hastanede yaşanan suikast görüntüleri gündem yarattı. İsrail özel kuvvetleri, sabah saatlerinde hasta ve doktor kılığında girdikleri hastanede 3 Filistinliyi öldürdü. Susturucu silahlarla düzenlenen suikast anlarına ait kamera görüntüleri de ortaya çıkarken, İsrail Ordusu'ndan ise 'Hamas' iddiası geldi.

Haber

Hakkında yakalama kararı vardı! Hablemitoğlu suikastının firari sanığı Nuri Gökhan Bozkır tutuklandı

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının sanıklarından Nuri Gökhan Bozkır hakkında mayıs ayında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verilmişti. Bu sırada başka bir dava kapsamında hapis cezasına çarptırılan Bozkır'ın firar ettiği anlaşılınca harekete geçildi: Bozkır tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber

Sinan Ateş'in eşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözünü hatırlatıp çağrıda bulundu! 'Devlet Baba hesap sorsun'

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastın 1'inci yılında cinayetin işlendiği noktada açıklama yaptı. "Devlet babamız hesap sorsun istiyoruz" diyen Ateş, "En başından beri 'Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun' diyoruz. Adalet yerini bulmayınca ne mi olur? Bu sorunun cevabını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan en güzel şekilde veriyor" diyerek Erdoğan'ın o sözlerini hatırlattı. İşte o açıklamalar...

Haber

Prigojin hakkında flaş iddia! Böyle tespit edilmiş... 'Kesik parmak' detayı!

Rusya'da paralı asker grubunun lideri Yevgeniy Prigojin'in geçtiğimiz günlerde Moskova yakınlarındaki bir uçak kazasında hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Kazanın ardında Rus lider Putin'in olduğu iddiaları gündeme bomba gibi girmişti. Yaşanan uçak kazasında Prigojin'in olup olmadığı tartışmaları sürerken flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin tüm detayları!

Haber

SON DAKİKA | Rus Büyükelçi Karlov suikastında yeni gelişme! O isim yakalandı

Son dakika haberi: 7 yıl önce Ankara’da öldürülen Rus Büyükelçisi Andrey Karlov suikastında yeni bir gelişme yaşandı. Suikastta tetiği çeken FETÖ mensubu Mevlüt Mert Altıntaş’ın örgüt içindeki mahrem sorumlusu Ş.S.’nin eşi A.S., polis tarafından Beylikdüzü’nde yakalandı.

Haber

Fito'nun kaldığı cezaevine 4 bin kişiyle baskın! Ekvador'u sarsan suikast sonrası yeni gelişme

Ekvador polisi, devlet başkanı adayı Fernando Villavicencio'nun suikast sonucu öldürülmesi sonrası harekete geçti. Ülkenin en büyük çetesi Los Choneros'un "Fito" lakabıyla bilinen elebaşı Adolfo Macias'ın kaldığı hapishaneye 4 bin polis ve askerle operasyon düzenlendi. Söz konusu baskın sonrası Macias, daha yüksek güvenlikli hapishaneye nakledildi.

Haber

Devlet başkanı adayına suikast! Hayatını kaybetti, o anlar saniye saniye görüntülendi OHAL ilan edildi

Ekvador'da devlet başkanı adayı Fernanda Villavicencio silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Ülkede OHAL ilan edilirken suikast anı saniye saniye kameralara yansıdı. Saldırgan da çıkan çatışmada hayatını kaybetti.

Haber

Kamikaze drone ile öldüreceklerdi! Rusya'yı sarsan iddia: Putin'e gizli servisten suikast girişimi...

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken 'suikast' iddiası dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Alman Bild gazetesi, Rusya Devlet Başkanı Putin'e kamikaze drone ile suikast girişiminde bulunulduğunu iddia etti. Ukrayna gizli servisi tarafından yapılan suikast girişimi haberi bir anda ülke gündemine oturdu.

Haber

Rusya’yı kana bulamıştı! Rus savaş muhabirinin öldüğü bombalı saldırı anı ortaya çıktı

Rusya’nın St. Petersburg kentinde geçtiğimiz pazar gecesi bir kafede bombalı saldırı meydana gelmişti. Saldırıda Vladimir Putin yanlısı savaş muhabiri ve askeri blog yazarı Vladlen Tatarskiy hayatını kaybederken 31 kişi de yaralanmıştı. Tatarskiy’e hediye edilen bir heykelin içine saklanan bombanın patlaması sonucunda saldırının şüphelisi olarak Darya Trepova gözaltına alındı. Gözaltının ardından bombalı saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Trend

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e suikast girişimi! 'Birileri tarafından...'

Adana'da CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e suikast girişiminde bulunuldu. Emniyetin aldığı istihbarat sonrası harekete geçmesi üzerine bir kişi yakalandı. Yakalanan kişinin mermiyi silahın namlusuna sürüldüğü ortaya çıkarken katıldığı canlı yayında Çetin, "Ben şahsı tanımıyorum, emniyet de ben de şahsın tetikçi olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haber

Suikast iddialarından sonra sessizliğini bozdu! 'Mafya tehdidi' açıklamaları peş peşe gelmişti... Kılıçdaroğlu: Ne yaşamış olursam olayım...

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceği yönünde duyumlar alındığı açıklamaları gündeme gelmişti. CHP'li Özgür Özel bu açıklamaların ardından "Bir bakanın zırhlı aracını yolladılar, genel başkanımız kabul etmedi" derken son olarak Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu. "Kimsenin endişesi olmasın" mesajı veren CHP lideri, terör örgütlerince öldürülmek ve linç edilmek istendiğine değindi.

Haber

Necip Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş'ın ifadesi ortaya çıktı! Mahkemede kendini böyle savundu: Yasa dışı bir emir vermedim

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş, savunma yaptı. Göktaş savunmasında, "Ergenekon davasında 5 yıl 3 ay haksız yere hapis yattım. Hablemitoğlu cinayetiyle benim aramda bir bağ kurmak mümkün değil. Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi. İşte Göktaş'ın savunmasının detayları...

Haber

İran'da Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı komutana suikast!

İran'ın başkenti Tahran’da Devrim Muhafızları Ordusu mensubu bir komutan öldürüldü.

Haber

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a yönelik suikast girişimi! Son anda önlendi...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a yönelik suikast son anda engellendi. Emniyet güçleri, suikast için illegal yollarla Suriye’den gönderilen PKK/KCK terör örgütünün Suriye yapılanması PYD/YPG mensubu 2 örgüt mensubu ile bu kişilere yardım eden 1 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber

Özdağ'dan suikast iddiası! İçişleri Bakanlığından açıklama geldi: İstihbari bir bilgi söz konusu değil

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında kendisi için bir suikast ekibi kurulduğunu ve bunu MİT Başkanı Hakan Fidan'a ilettiğini belirtti. Özdağ'ın açıklamalarının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Kendisine suikast düzenleneceğine yönelik istihbari bir bilgi söz konusu değildir." dedi.

Haber

Son dakika: Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesi reddedildi!

Son dakika haberi... Bulgaristan'da Hasköy Bölge Mahkemesi, kırmızı bültenle aranan ve ülkede yakalanan Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iadesini reddetti.

Haber

Necip Hablemitoğlu cinayetinde çarpıcı detay: Suikastın parası ortaya çıktı! '900 bin doları hesabıma gönderdiler'

Necip Hablemitoğlu suikastında yeni iddianamede çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İddianamede, Hablemitoğlu suikastına katılan ve organize eden kişilere nasıl para temin edildiği kaydedildi. Serhat Ilıcak ile Enver Altaylı'nın Genelkurmay Başkanlığı'nın ihalesinde aracılık yaptığı, buradan aldıkları 900 bin ABD dolarını suikastın finansmanı için kullandıkları belirtildi. İşte Yeni iddianameden çok çarpıcı detaylar...

Haber

Hablemitoğlu suikastı davasında sıcak gelişme! 10 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi...

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile firari emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında hazırlanan iddianame Ankara 36'ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Haber

Ekrem İmamoğlu'na suikast ihbarı ortalığı ayağa kaldırdı! İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast düzenleneceği yönünde ihbarda bulunulduğu iddiası gündem oldu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldi. Valilik, İmamoğlu'na suikast düzenleneceği yönünde ihbarda bulunan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığını açıkladı. Şahsın ayrıca 50 suç kaydı olduğu tespit edildi. İşte olayın detayları...

Haber

Son dakika | Eski başbakan İmran Han'a suikast girişimi: Saldırgan linçten zor kurtuldu! Saldırı anı kamerada

Son dakika haberi: Pakistan'da ülkenin eski liderine suikast girişimi düzenlendi. Pencap eyaletinde gerçekleşen saldırıda eski başbakan İmran Han'ın yaralandığı bildirildi. Ateş açan saldırgan yakalandı, çevredekiler linç etmeye çalıştı. Suikast girişimi ise kameralara anbean yansıdı. Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Arvi, saldırıyı "endişe verici, korkakça, şoke edici" olarak nitelendirirken Han'ın durumuna ilişkin de bilgi verdi.

Haber

Felaketin eşiğinden dönüldü! Tam 3000 kadını katledecekti

ABD, Ohio'da yaşayan genç bir adam, yerel bir üniversitede eğitim görmekte olan 3000 kadını katletmeyi planladığı ortaya çıkınca tutuklandı. Yıllardır bekar olduğunu ve kadınlardan karşılık göremediğini açıklayan genç adamın eylem planı bir nefret suçu olarak değerlendirildi ve kendisi bir nefret suçuna teşebbüsten suçlu bulundu.

Trend

Tüyler ürperten saldırı sosyal medyada gündem oldu! Silahıyla geldi, 2 kişiyi öldürdü... Her şey normalmiş gibi izlediler

Brezilya'da yaşandığı iddia edilen suikast akıllara durgunluk verdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 5 kişinin bulunduğu bir mekana gelen saldırgan silahını çekerek iki kişiye ateş ediyor. Saldırı sonrası şahısların öldüğü öne sürülürken etraftaki diğer insanların her şey normalmiş gibi izlemesi ise şaşkına çevirdi.

Haber