Suikast Haberleri

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında şoke eden sözler! 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler, bu devlet beni koruyamaz'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken anlar yaşandı. Davada tanık olarak dinlenen Gazeteci Abdurrahman Şimşek, tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın kendisine, 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler. Bu devlet beni koruyamaz' dediğini belirtti. Şimşek'in beyanları üzerine bağırmaya başlayan Bozkır, "Yalan söylüyor. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. İşte Hablemitoğlu davasında çarpıcı detaylar!

Haber 04-03-2024 17:59

20 milyon TL'ye suikast girişimi! İYİ Parti'yi sarsan detaylar... Şifre: 'Çocuklar denize girdi mi?'

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından suikast girişimi çıktı. Söz konusu saldırının emri ise yine bir başka İYİ Partili isim tarafından verilirken, detaylar gündem yarattı. Belediye başkan adaylığı sürecinde yaşananlar sonrası saldırı talimatı verildiği belirtilirken, "Çocuklar denize girdi mi?" mesajının bir şifre olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-2024 07:08

Hastanede suikast! Doktor, hemşire ve hasta kılığında girmişler... Görüntüler ortaya çıktı: Susturucularla öldürdüler

Batı Şeria'daki bir hastanede yaşanan suikast görüntüleri gündem yarattı. İsrail özel kuvvetleri, sabah saatlerinde hasta ve doktor kılığında girdikleri hastanede 3 Filistinliyi öldürdü. Susturucu silahlarla düzenlenen suikast anlarına ait kamera görüntüleri de ortaya çıkarken, İsrail Ordusu'ndan ise 'Hamas' iddiası geldi.

Haber 30-01-2024 11:27

Hakkında yakalama kararı vardı! Hablemitoğlu suikastının firari sanığı Nuri Gökhan Bozkır tutuklandı

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının sanıklarından Nuri Gökhan Bozkır hakkında mayıs ayında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verilmişti. Bu sırada başka bir dava kapsamında hapis cezasına çarptırılan Bozkır'ın firar ettiği anlaşılınca harekete geçildi: Bozkır tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 03-01-2024 16:52

Sinan Ateş'in eşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözünü hatırlatıp çağrıda bulundu! 'Devlet Baba hesap sorsun'

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastın 1'inci yılında cinayetin işlendiği noktada açıklama yaptı. "Devlet babamız hesap sorsun istiyoruz" diyen Ateş, "En başından beri 'Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun' diyoruz. Adalet yerini bulmayınca ne mi olur? Bu sorunun cevabını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan en güzel şekilde veriyor" diyerek Erdoğan'ın o sözlerini hatırlattı. İşte o açıklamalar...

Haber 29-12-2023 16:59

Prigojin hakkında flaş iddia! Böyle tespit edilmiş... 'Kesik parmak' detayı!

Rusya'da paralı asker grubunun lideri Yevgeniy Prigojin'in geçtiğimiz günlerde Moskova yakınlarındaki bir uçak kazasında hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Kazanın ardında Rus lider Putin'in olduğu iddiaları gündeme bomba gibi girmişti. Yaşanan uçak kazasında Prigojin'in olup olmadığı tartışmaları sürerken flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 25-08-2023 11:00

SON DAKİKA | Rus Büyükelçi Karlov suikastında yeni gelişme! O isim yakalandı

Son dakika haberi: 7 yıl önce Ankara’da öldürülen Rus Büyükelçisi Andrey Karlov suikastında yeni bir gelişme yaşandı. Suikastta tetiği çeken FETÖ mensubu Mevlüt Mert Altıntaş’ın örgüt içindeki mahrem sorumlusu Ş.S.’nin eşi A.S., polis tarafından Beylikdüzü’nde yakalandı.

Haber 15-08-2023 10:30

Fito'nun kaldığı cezaevine 4 bin kişiyle baskın! Ekvador'u sarsan suikast sonrası yeni gelişme

Ekvador polisi, devlet başkanı adayı Fernando Villavicencio'nun suikast sonucu öldürülmesi sonrası harekete geçti. Ülkenin en büyük çetesi Los Choneros'un "Fito" lakabıyla bilinen elebaşı Adolfo Macias'ın kaldığı hapishaneye 4 bin polis ve askerle operasyon düzenlendi. Söz konusu baskın sonrası Macias, daha yüksek güvenlikli hapishaneye nakledildi.

Haber 13-08-2023 10:38

Devlet başkanı adayına suikast! Hayatını kaybetti, o anlar saniye saniye görüntülendi OHAL ilan edildi

Ekvador'da devlet başkanı adayı Fernanda Villavicencio silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Ülkede OHAL ilan edilirken suikast anı saniye saniye kameralara yansıdı. Saldırgan da çıkan çatışmada hayatını kaybetti.

Haber 10-08-2023 10:10

Kamikaze drone ile öldüreceklerdi! Rusya'yı sarsan iddia: Putin'e gizli servisten suikast girişimi...

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken 'suikast' iddiası dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Alman Bild gazetesi, Rusya Devlet Başkanı Putin'e kamikaze drone ile suikast girişiminde bulunulduğunu iddia etti. Ukrayna gizli servisi tarafından yapılan suikast girişimi haberi bir anda ülke gündemine oturdu.

Haber 27-04-2023 12:01

Rusya’yı kana bulamıştı! Rus savaş muhabirinin öldüğü bombalı saldırı anı ortaya çıktı

Rusya’nın St. Petersburg kentinde geçtiğimiz pazar gecesi bir kafede bombalı saldırı meydana gelmişti. Saldırıda Vladimir Putin yanlısı savaş muhabiri ve askeri blog yazarı Vladlen Tatarskiy hayatını kaybederken 31 kişi de yaralanmıştı. Tatarskiy’e hediye edilen bir heykelin içine saklanan bombanın patlaması sonucunda saldırının şüphelisi olarak Darya Trepova gözaltına alındı. Gözaltının ardından bombalı saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Trend 04-04-2023 13:39

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e suikast girişimi! 'Birileri tarafından...'

Adana'da CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e suikast girişiminde bulunuldu. Emniyetin aldığı istihbarat sonrası harekete geçmesi üzerine bir kişi yakalandı. Yakalanan kişinin mermiyi silahın namlusuna sürüldüğü ortaya çıkarken katıldığı canlı yayında Çetin, "Ben şahsı tanımıyorum, emniyet de ben de şahsın tetikçi olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haber 22-03-2023 09:39

Suikast iddialarından sonra sessizliğini bozdu! 'Mafya tehdidi' açıklamaları peş peşe gelmişti... Kılıçdaroğlu: Ne yaşamış olursam olayım...

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceği yönünde duyumlar alındığı açıklamaları gündeme gelmişti. CHP'li Özgür Özel bu açıklamaların ardından "Bir bakanın zırhlı aracını yolladılar, genel başkanımız kabul etmedi" derken son olarak Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu. "Kimsenin endişesi olmasın" mesajı veren CHP lideri, terör örgütlerince öldürülmek ve linç edilmek istendiğine değindi.

Haber 13-03-2023 14:53

Necip Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş'ın ifadesi ortaya çıktı! Mahkemede kendini böyle savundu: Yasa dışı bir emir vermedim

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş, savunma yaptı. Göktaş savunmasında, "Ergenekon davasında 5 yıl 3 ay haksız yere hapis yattım. Hablemitoğlu cinayetiyle benim aramda bir bağ kurmak mümkün değil. Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi. İşte Göktaş'ın savunmasının detayları...

Haber 16-02-2023 16:40

İran'da Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı komutana suikast!

İran'ın başkenti Tahran’da Devrim Muhafızları Ordusu mensubu bir komutan öldürüldü.

Haber 04-01-2023 00:26

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a yönelik suikast girişimi! Son anda önlendi...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a yönelik suikast son anda engellendi. Emniyet güçleri, suikast için illegal yollarla Suriye’den gönderilen PKK/KCK terör örgütünün Suriye yapılanması PYD/YPG mensubu 2 örgüt mensubu ile bu kişilere yardım eden 1 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 02-01-2023 18:19

Özdağ'dan suikast iddiası! İçişleri Bakanlığından açıklama geldi: İstihbari bir bilgi söz konusu değil

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında kendisi için bir suikast ekibi kurulduğunu ve bunu MİT Başkanı Hakan Fidan'a ilettiğini belirtti. Özdağ'ın açıklamalarının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Kendisine suikast düzenleneceğine yönelik istihbari bir bilgi söz konusu değildir." dedi.

Haber 10-12-2022 20:43

Son dakika: Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesi reddedildi!

Son dakika haberi... Bulgaristan'da Hasköy Bölge Mahkemesi, kırmızı bültenle aranan ve ülkede yakalanan Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iadesini reddetti.

Haber 28-11-2022 21:47

Necip Hablemitoğlu cinayetinde çarpıcı detay: Suikastın parası ortaya çıktı! '900 bin doları hesabıma gönderdiler'

Necip Hablemitoğlu suikastında yeni iddianamede çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İddianamede, Hablemitoğlu suikastına katılan ve organize eden kişilere nasıl para temin edildiği kaydedildi. Serhat Ilıcak ile Enver Altaylı'nın Genelkurmay Başkanlığı'nın ihalesinde aracılık yaptığı, buradan aldıkları 900 bin ABD dolarını suikastın finansmanı için kullandıkları belirtildi. İşte Yeni iddianameden çok çarpıcı detaylar...

Haber 26-11-2022 09:45

Hablemitoğlu suikastı davasında sıcak gelişme! 10 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi...

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile firari emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında hazırlanan iddianame Ankara 36'ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Haber 22-11-2022 14:15

Ekrem İmamoğlu'na suikast ihbarı ortalığı ayağa kaldırdı! İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast düzenleneceği yönünde ihbarda bulunulduğu iddiası gündem oldu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldi. Valilik, İmamoğlu'na suikast düzenleneceği yönünde ihbarda bulunan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığını açıkladı. Şahsın ayrıca 50 suç kaydı olduğu tespit edildi. İşte olayın detayları...

Haber 03-11-2022 16:20

Son dakika | Eski başbakan İmran Han'a suikast girişimi: Saldırgan linçten zor kurtuldu! Saldırı anı kamerada

Son dakika haberi: Pakistan'da ülkenin eski liderine suikast girişimi düzenlendi. Pencap eyaletinde gerçekleşen saldırıda eski başbakan İmran Han'ın yaralandığı bildirildi. Ateş açan saldırgan yakalandı, çevredekiler linç etmeye çalıştı. Suikast girişimi ise kameralara anbean yansıdı. Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Arvi, saldırıyı "endişe verici, korkakça, şoke edici" olarak nitelendirirken Han'ın durumuna ilişkin de bilgi verdi.

Haber 03-11-2022 14:54

Felaketin eşiğinden dönüldü! Tam 3000 kadını katledecekti

ABD, Ohio'da yaşayan genç bir adam, yerel bir üniversitede eğitim görmekte olan 3000 kadını katletmeyi planladığı ortaya çıkınca tutuklandı. Yıllardır bekar olduğunu ve kadınlardan karşılık göremediğini açıklayan genç adamın eylem planı bir nefret suçu olarak değerlendirildi ve kendisi bir nefret suçuna teşebbüsten suçlu bulundu.

Trend 16-10-2022 12:16

Tüyler ürperten saldırı sosyal medyada gündem oldu! Silahıyla geldi, 2 kişiyi öldürdü... Her şey normalmiş gibi izlediler

Brezilya'da yaşandığı iddia edilen suikast akıllara durgunluk verdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 5 kişinin bulunduğu bir mekana gelen saldırgan silahını çekerek iki kişiye ateş ediyor. Saldırı sonrası şahısların öldüğü öne sürülürken etraftaki diğer insanların her şey normalmiş gibi izlemesi ise şaşkına çevirdi.

Haber 12-10-2022 07:35

Ali Ekber Akgün suikastının faili 'peruklu tetikçi' silahıyla yakalandı! Dikkat çeken ABD detayı

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen Ali Ekber Akgün suikastının faili Nacip G., başında peruk ve üzerinde silahıyla yakalandı. Nacip G.'nin üzerinde bulunan silahın ABD menşeli olduğu öğrenildi. İstanbul güven timleri şubesi ekiplerinin, son 1 ayda 30'u aşkın ABD menşeli silahlardan yakaladığı öğrenildi.

Haber 10-10-2022 15:12

Halil Falyalı cinayeti davasında Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez'den dikkat çeken sözler! 'Suçu bana yıktılar'

KKTC'de Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de olduğu 6 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Mustafa Söylemez, "Kimseyi öldürmedim. Öldürülmesine azmettirmedim. Yardımcı olmadım. Kıbrıs polisi GBT’yi görüp suçu bana yıktı" dedi. Sanık Mehmet Faysal Söylemez ise "Hayatımda Kıbrıs’a gitmedim. Mağdur edildim" ifadelerini kullandı. İşte olayın detayları...

Haber 06-10-2022 12:31

Eylem hazırlığındayken yakalanmışlardı! Teröristin boynundaki muskanın içinden çıktı

Diyarbakır'da eylem hazırlığında olduğu tespit edilen ve düzenlenen operasyonla yakalanan 4 teröristle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Yapılan üst aramalarından teröristlerden birinin muskasının içinden, kentte görevli 2 polise yönelik suikast planı bulundu.

Haber 07-09-2022 12:08

SON DAKİKA | Necip Hablemitoğlu suikastında flaş gelişme!

Son dakika haberine göre, Bulgaristan’da yakalanan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iade talepnamesi Adalet Bakanlığı tarafından Bulgaristan’a gönderilmek üzere Dışişleri Bakanlığı’na gönderildi.

Haber 05-09-2022 18:10

Şinzo Abe suikastı sonrası çarpıcı gelişme! Ülke bunu konuşuyor, en az 146 milletvekili...

Japonya'da eski Başbakan Şinzo Abe'nin uğradığı suikastla ilgili yeni bir gelişme yaşamdı. İktidardaki Liberal Demokrat Partide (LDP) 146 milletvekilinin "Birleşme Kilisesi" ile ilişkisi bulunduğu bildirildi.

Haber 04-09-2022 09:02

Son Dakika | Darya Dugina suikastı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Katil oraya kaçmış...Yeni görüntüler ortaya çıktı

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'beyni' olarak tanınan Rus stratejist Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina, Moskova’da arabasında meydana gelen patlamada hayatını kaybetti. Bombalı saldırı sonrası Rusya Federal Servisi'nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Açıklamada, saldırının Ukrayna özel servisi tarafından gerçekleştirildiği belirtildi. Katilin Estonya'ya kaçan bir Ukrayna vatandaşı olduğu tespit edilirken yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 22-08-2022 14:36

Putin yok edilecek! Rusya'da ayaklanma mı başladı? Suikasti üstlenen gruptan inanılmaz açıklama!

Dün, Rusya-Ukrayna savaşının başladığı günden bu yana en sarsıcı gelişmelerden biri yaşanmıştı. Savaşın seyri genelde sahada sahadaki çatışmalarla devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "beyni" olarak nitelendirilen Aleksandr Dugin'in hedef alındığı öne sürülen suikastta Dugin'in kızı Darya Dugina öldürülmüştü. Şoke edici olayın ardından suikastı kimin gerçekleştirdiği merak edilirken Putin'i çıldırtacak bir gelişme daha yaşandı.

Haber 22-08-2022 10:52

Denetim sırasında durdurulan araç sürücüsünden çıktı! Garaj anahtarı şeklinde...

İzmir'in Buca ilçesinde polis ekiplerinin denetim yaptığı sırada durdurulan bir otomobilin sürücüsünün üzerinden suikast silahı çıktı. Garaj anahtarı şeklinde olan suikast silahını taşıyan S.Ç.'nin (38) 14 yıl cezaevinde kaldığı ve suç kayıtları olduğu öğrenildi.

Haber 18-08-2022 17:58

150 bin dolar ödül vaat edildi Ukraynalı Bakan ve üst düzey isimlere suikast girişimi! Bakın nasıl girmişler...

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları sürerken Ukrayna, Rusya’nın şoke eden bir hamlesini daha duyurdu. Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna ordusundan üst düzey yetkililere suikast planlandığının belirtildiği açıklamada Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rus suikast ekibinin yakalandığını aktardı. SBU’nun açıklamasındaki "Öldürülmesi planlanan her kişi için 100-150 bin dolar ödül vaat edildi" detayı dikkat çekerken Rus suikast timinin ülkeye nereden giriş yaptığı da açıklandı.

Haber 08-08-2022 22:27

İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiyle ilgili yeni detaylar: 35 bin dolar alacakmış

İsrailli turistlere yönelik suikast hazırlığında olan İranlılar yakalanması gündemdeki yerini korurken tetikçilerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanan İranlı Jamal Ghadakchı'yla ilgili alınan bilgiye göre, yapacağı eyleme karşılık 35 bin dolar anlaşmış. Öte yandan bir dönem İran ordusunda subaylık da yapan Ghadakchı'nın, suikastta kullanacağı tabancayı oteldeki yatağa ateş ederek denediği öğrenildi.

Haber 23-07-2022 10:07

İsrailli vatandaşlara suikast iddiası gündeme oturmuştu! Tutuklanan İranlılarla ilgili yeni gelişme

Türkiye'de bulunan İsrail vatandaşlarına, İranlılar tarafından suikast yapılacağı iddiası gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz ay yapılan operasyonda, saldırı girişiminde olduğu öne sürülen İran uyruklular yakalandıktan sonra tutuklanırken yeni detaylar da ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre tutuklanan şüphelilerin Taksim'deki bir otel çevresinde keşif yaptığı öğrenildi.

Haber 22-07-2022 13:34

Suikasta uğramıştı! Japonya'da Shinzo Abe'nin cenaze töreni krize yol açtı

Japonya'da suikasta uğrayan eski Başbakan Shinzo Abe'nin cenaze töreni ülkede krize neden oldu. 27 Eylül'de düzenlenecek cenaze törenin masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması muhaliflerin tepkisini çekti. Eski başbakanlar için resmi tören düzenlenmesini gerektiren bir anayasa hükmü bulunmadığına dikkat çekilirken, sosyal medyada ise halk Abe'nin siyasi mirası, başarıları ve karıştığı skandallar konusunda ikiye bölünmüş durumda.

Haber 22-07-2022 10:49

Şinzo Abe suikastında şok detay! Moon Tarikatı ile ilgili mektubunda işaretini vermiş

Eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe'ye düzenlenen suikastla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak suikastın zanlısı Yamagami Tetsuya'nın, eylemi gerçekleştirmeden önce yazdığı mektubu, bir blog yazarına gönderdiği ortaya çıktı. Tetsuya'nın, Moon Tarikatı'na ilişkin yazdığı mektubunda saldırının işaretini verdiği belirlendi. Tetsuya'nın mektubunda Abe'ye karşı "öfke" duyduğunu belirttiği öğrenildi. İşte suikastın önceden işaretinin verildiği o mektubun detayları!

Haber 17-07-2022 18:05

Tüm dünyayı sarsan Abe suikastı ile ilgili şoke eden gerçek! Meğer Covid-19 salgını nedeniyle hedef değiştirmiş

Dünyayı sarsan eski Japonya Başbakanı Shinzo Abe suikastıyla ilgili her geçen gün şoke eden detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak katilin başlangıçta annesinin mali çöküşünden sorumlu tuttuğu dini örgütün liderini öldürmeyi planladığı, örgüt lideri koronavirüs salgını sonrası Japonya’ya gelmediği için hedefini değiştirdiği öğrenildi. Katilin grup liderini öldürmek için bir etkinliğe gittiği, saldırıya fırsat bulamadığı, hatta suikast için Güney Kore’ye gitmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

Haber 13-07-2022 18:10

Dünya bunu hiç beklemiyordu! Japonya'yı ayağa kaldıran Abe suikastında akılalmaz itiraf

Dünya geçtiğimiz cuma gününden beri Japonya'nın eski başbakanı Şinzo Abe'nin uğradığı suikastı konuşuyor. Suikastın arka planı gün yüzüne çıkmaya devam ederken katil zanlısından şoke eden bir itiraf geldi. Japonya Öz Savunma Kuvvetleri'nin (SDF) eski personeli olan Tetsuya Yamagami'nin suikastı 1 yıldır planladığı ortaya çıkarken suikastı nasıl gerçekleştireceğine ilişkin fikrini değiştirerek sosyal medya platformu YouTube'a yönelmesi dikkat çekti.

Haber 12-07-2022 10:16

Suikastın gölgesinde sandığa gittiler! Japonya'da seçimin galibi belli oldu

Japonya'nın eski başbakanı Şinzo Abe'nin suikasta kurban gitmesi sonrası ülkede yapılan seçimlerde kazanan parti belli oldu. Dünyada geniş yankı uyandıran suikastın ardından, Başbakan Kişida liderliğindeki Liberal Demokrat Parti (LDP) seçimlerden galip çıktı.

Haber 10-07-2022 21:59

İstanbul'da İsraillilere saldırı düzenleyeceklerdi! Olayda yeni gelişme, ilk hedefleri...

İstanbul'da İsrailli turistlere yönelik saldırı planlayan İran uyruklu suikast hücresi, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti'ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğünce çökertilmişti. Grubun hedefinde ilk olarak eski İstanbul Başkonsolosı Yosef Levi Sfari, ikinci hedef olarak İsrailli turistlerin yer aldığı ortaya çıktı. İşte olayla ilgili ortaya çıkan detaylar...

Haber 10-07-2022 08:38

SON DAKİKA | Dünya Japonya'dan gelen haberle sarsıldı! Shinzo Abe suikaste uğradı, saldırganın hedefindeki isim...

Son dakika: Dünya, dün Japonya'dan gelen haberle sarsıldı. Eski Japonya Başbakanı Shinzo Abe, katıldığı bir etkinlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eski asker olduğu belirlenen saldırgan Yamagami Tetsuya, Abe'yi, kin duyduğu bir grupla ilişkili olduğu düşüncesiyle öldürdüğünü öne sürdü. Diğer yandan, bazı Japon haber kaynaklarında, saldırganın hedefindeki kişinin bir dini grubun üst düzey ismi olduğunu söylediği de iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 09-07-2022 07:22

Suikaste uğrayan Japonya eski Başbakanı Şinzo Abe öldü mü? Şinzo Abe kimdir? Kaç yaşındaydı?

Suikaste uğrayan Japonya eski Başbakanı Şinzo Abe son dakika gelişmesi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette suikaste ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Japonya eski Başbakanı Şinzo Abe öldü mü? Şinzo Abe kimdir? Kaç yaşındaydı? Detaylar haberimizde...

Haber 08-07-2022 12:00

SON DAKİKA | Suikasta uğrayan Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe, hayatını kaybetti! Saldırgan böyle yakalandı... Kimliği ortaya çıktı

Son dakika haberine göre Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe, ülkesinde katıldığı bir etkinlikte silahlı saldırıya uğradı. Konuşma yaptığı sırada suikasta uğrayan Abe'nin hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Yerel saat ile 11.30 sıralarında yaşanan saldırıda iki el silah sesi duyulduğu aktarıldı. Saldırı sonrası Abe'nin kanlar içinde yere yığıldığı belirtilirken, saldırgan da gözaltına alındı. Öte yandan saldırganın kimliğiyle ilgili ilk bilgiler gelirken, ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 08-07-2022 10:15

Günlerce konuşulmuştu! Halil Falyalı suikastında flaş detaylar... Annesinin hesabından gönderilmiş

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 8 Şubat'ta uğradığı silahlı saldırıda şoförü ile birlikte öldürülen Halil Falyalı cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Günlerce konuşulan suikasta ilişkin Söylemez kardeşler gözaltına alınmıştı. Korkunç olaya ilişkin tamamlanan soruşturmada çarpıcı detaylar yer alırken, kardeşlerden Mustafa Söylemez'in hesabına gelen yüklü miktarda para dikkat çekti...

Haber 05-07-2022 07:26

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Halil Falyalı suikastında yeni detaylar! Güvenlik olarak işe girip...

Halil Falyalı 8 Şubat 2022'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Suikast, Türkiye'de günlerce konuşulmuş ve genişletilen soruşturma çerçevesinde Söylemez kardeşler gözaltına alınmıştı. Türkiye'nin günlerce konuştuğu Falyalı cinayetinde soruşturma tamamlandı ve yeni detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 04-07-2022 16:26

İsrail'in uyarısı sonrası düğmeye basılmıştı! İstanbul'da yakalanan şüpheliler hakkında yeni gelişme

Türkiye'de yaşayan İsrail vatandaşlarına yönelik suikast hazırlığındayken gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 29-06-2022 15:03

Tunç Soyer'e suikast iddiası! İddianamede çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Tunç Soyer'in kalemi kırıldı

İzmir'de elebaşılığını Taşkın Yorulmaz'ın yaptığı suç örgütü ve 28 örgüt üyesi hakkında hazırlanan iddianamede çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İddianamede, bir şüphelinin yaptığı telefon konuşmasında "Tunç Soyer'in kalemi kırıldı" dediğine yer verildi. Bu konuşma sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e suikast düzenlenmesi ihtimaline karşı operasyon yapılıp, şüphelilerin yakalandığı öğrenildi.

Haber 29-06-2022 07:28

İsrail'in uyarısı sonrası İstanbul'da 'suikast' operasyonu! Çok sayıda kişiye gözaltı

İsrail'in Türkiye'deki vatandaşlarına yönelik "Derhal ülkeden ayrılın" uyarısı sonrasında İstanbul'da İsrail vatandaşlarına yönelik suikast planı içinde olduğu değerlendirilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken, şüphelilere ait Beylikdüzü'ndeki adreste arama yapıldı.

Haber 23-06-2022 08:55