Sultan Kösen Haberleri

Dünyanın en ilginç görüntüsü! Biri 2 metre 51 cm, diğeri 62 cm: Neredeyse ayakkabısı kadar

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile 15 yıldır 'dünyanın en uzun boylu erkeği' unvanını koruyan Sultan Kösen, 62,8 santimetre boyuyla 'dünyanın en kısa boylu kadını' Hindistanlı Jyoti Amge ile Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentinde bir araya geldi. Buluşmada ilginç görüntüler ortaya çıkarken ayakkabıyla verilen poz gündem oldu.

Haber 20-02-2024 09:54

Uzun adamların savaşı! “Dünyanın en uzun adamı” Sultan Kösen’e Ganalı rakibi meydan okudu... “Hodri meydan”

Mardin’de yaşayan Sultan Kösen, 2 metre 51 santimetrelik boyuyla dünyanın en uzun adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmıştı. Dünyanın en uzun adamına Gana’dan rakip çıktı. 29 yaşındaki Sulemana Abdul Samed, hastanede yaptırdığı ölçümde boyunun 2.89 metre olduğunu öğrendi ve Kösen’e meydan okudu. Rekoru elinde bulunduran Kösen ise Ganalı rakibine “Hodri meydan” diyerek cevap verdi.

Trend 06-01-2023 09:31

Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen her yerde gerçek aşkı arıyor! Tam 127 ülke gezdi... Bir erkek bir de kız çocuk...

Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimetre boyu ile "dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını sahip olan Sultan Kösen tam 13 yıldır Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alıyor. Gerçek aşkı bulmak ve evlenmek için Türkiye’den Rusya’ya giden Kösen orada hayallerinin kadınıyla karşılaşamaması üzerine rotasını Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdi.

Trend 09-11-2022 10:54

Dünyanın en uzun kadınından, dünyanın en uzun erkeğine yanıt geldi

Dünyanın en uzun boylu erkeği Sultan Kösen'in "Türkiye'yi birlikte tanıtalım" çağrısına dünyanın en uzun kadını olan Rumeysa Gelgi'den yanıt geldi. Kösen'in çağrısına olumlu yanıt veren Gelgi, "Kendisiyle elbette Guinness World Records kapsamında çalışmayı çok isterim. Bunun için uygun fırsat ve davetler olursa neden olmasın?" dedi.

Haber 18-02-2022 09:40

Sultan Kösen

Sultan Kösen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sultan Kösen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyanın en uzun erkeğinden, dünyanın en uzun kadınına çağrı: Türkiye’yi birlikte tanıtalım

Guinness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en uzun insanı olan Sultan Kösen (40), dünyanın en uzun kadını Rumeysa Gelgi’ye (25) Türkiye’yi birlikte tanıtmak için çağrı yaptı. Kösen, "Türkiye’miz için güzel şeyler yapacağımızı umut ediyorum" dedi.

Haber 14-02-2022 09:40

Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen, çocuklarına anne olabilecek kadını bulmak için Rusya’ya gitti

2.51 metre boyundaki Sultan Kösen, dünyanın en uzun adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. Kısa süre önce sekiz yıllık eşinden boşanan Kösen, şimdiler de yeni eşi için arayışa girdi. Gelecekteki çocuklarının annesi bulmak isteyen Kösen Rusya’nın yolunu tuttu.

Trend 23-12-2021 09:26