Taze Haberleri

Diyetisyenlerden sağlıklı beslenme hakkında doğru bilinen 7 yanlış! 'Geç saatte yiyebilirsiniz, 'doğal' şeker daha iyi değildir ve yumurta kolesterolü yükseltmez...'

'Günde asla ikiden fazla yumurta yemeyin. Tam tahıllı ekmek tüketin ve beyazlardan (un, şeker, tuz) kaçının. Şekerli ve gazlı içeceklerden kaçının.' gibi beslenme kuralları yaygın olarak biliniyor. Bunlar, yıllar boyunca beslediğimiz ve optimum sağlığın anahtarı olduğuna inandırdığımız yüzlerce sözde diyet 'kuralından' sadece üçü. Ancak giderek artan kanıtlar, aslında sağlıklı bir beslenmenin çok daha basit olduğunu gösteriyor.

Kadin 20-02-2024 08:26

Taze zıt anlamlısı nedir? Taze kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede kullanılan kelimeler anlam açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bazı kelimeler günlük yaşamda çok sık kullanılırken bazı kelimeler ise çok sık kullanılmadığı için kulağa yabancı gelebilir. Taze sözcüğü de çok sık kullanılan kelimelerden biridir. Herhangi bir şeyin durumunu nitelemek için kullanılan bir sıfattır. Mecaz anlamda da kullanılabilen taze kelimesi bazı durumlarda isim görevinde de kullanılabilir. Peki, taze kelimesinin karşıt anlamlısı olan kelime nedir?

Egitim 27-01-2023 16:26

Resmen kandırılıyoruz: Teker teker açıkladılar! Fast food çalışanlarının müşterilerine söyledikleri yalanlar

Fast food'un zararları her seferinde belirtilse de eşsiz tadı ve pratik bir şekilde hazırlanması nedeniyle yediden yetmişe herkesin ilk tercihleri arasında bulunuyor. Sıklıkla gittiğimiz fast food dükkanlarında maruz kaldığımız bazı durumların tamamen yalan olduğu ortaya çıktı. İşte fast food çalışanlarının müşterilerine söylediği o yalanlar...

Yemek 26-11-2022 10:28

Taze eş anlamlısı nedir? Taze kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Yazılı ya da sözlü ifadelerde kullandığımız kelimeleri tekrar etmemiz gerektiğinde kelimenin eş anlamlısını kullanabiliriz. Bir kelimeyi çok sık tekrar ettiğimiz zaman anlatımımızda bir bozukluk oluşur. Bu anlatım bozukluğunun önüne geçebilmek için kelimenin eş anlamlısını kullanırız. Türkçe eş anlamlı sözcükler açısından oldukça zengin bir dildir. Taze kelimesi eş anlamlısı bulunan bir sözcüktür. Peki, tazenin eş anlamlısı olan sözcükler nelerdir?

Egitim 25-11-2022 14:27

Taze

Taze Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taze Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Paranızı ziyan etmeyin! En taze balık nasıl seçilir? Balık seçmenin püf noktaları

Balıklar sonbahar aylarında canlanıyor. Birçok kişi pazarda ve balık tezgahlarında bulunan çeşit çeşit balıkları seçerken zorlanıyor. Balık oldukça lezzetli olsa da bayat balıklar hem balığın lezzetini götürüyor hem de daha kötü kokulara sebep oluyor. Taze balık nasıl seçilir? öğrenmek için aşağıya göz atabilirsiniz.

Yemek 20-10-2022 13:40

İncirin başkentinde hasat başladı

Aydın'daki tarım işçileri erken saatlerde gittikleri bahçelerde öğlene kadar incir topluyor - Üretici Yahya Anlıak: - "Kışın havaların yağışlı gitmesi rekoltemizi ve kalitemizi artırdı"

Yurthaber 30-07-2022 11:01