Tekindor Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-2024 09:36

Hafsanur Sancaktutan'ın mastürbasyon sahnesi çok konuşulmuştu! Oyunculuk cesaret işi...

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önce mastürbasyon sahnesiyle çok konuşulan başarılı oyuncu konuşmasında oyunculuk hakkında bakın ne dedi.

Magazin 04-03-2024 08:48

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu küvet önünde poz verdi! 'Beklenen post geldi'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Saraçoğlu bu defa küvet önündeki pozlarıyla olay oldu.

Magazin 29-02-2024 12:09

Bunu kimse beklemiyordu! Yalı Çapkını'nda Pelin öldü sosyal medya yıkıldı! O sahneye yorum yağdı

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını son bölümüyle sosyal medyayı salladı. Bebeğiyle hastaneye kaldırılan Pelin'in ölmesi herkesi şaşırttı. Mert Ramazan Demir'in son sahnesi ise büyük beğeni topladı ve oyunculuğuna yorum yağdı.

Magazin 17-02-2024 07:35

Üstünü havluyla kapatıp paylaştı! Afra Saraçoğlu kendinden geçti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen Saraçoğlu bu defa üstünü havluyla kapatıp paylaştı...

Magazin 16-02-2024 09:28

Survivor'ın iddialı ismi Yalı Çapkını kadrosuna dahil oldu! Tüm dengeler değişecek

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle sosyal medyayı sallıyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı diziye tüm dengeleri değiştirecek yeni bir isim dahil oluyor. Survivor'ın iddialı ismi Yalı Çapkını'nın kadrosuna katıldı.

Magazin 30-01-2024 15:32

Dekoltesiyle geceye damga vurdu! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2023'e damga vuran reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Pembe derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Saraçoğlu'nun şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-2024 13:19

Göbeğine kadar inen dekoltesiyle bakana bir daha baktırdı! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Pembe derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Saraçoğlu'nun şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-2024 10:52

Fragmana tepki göstermişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yayınlandığı günden bu yana fırtınalar estiriyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizinin yayınlanan son fragmanı da çok konuşulmuştu. Dizinin başrol oyuncu Afra Saraçoğlu fragmana "Bölümde Seyran yok galiba" diyerek tepki göstermişti. Güzel oyuncunun yaptığı yorumun sırrı çözüldü.

Magazin 08-01-2024 14:40

Derin yırtmaçlı elbisesi gündem oldu! Afra Saraçoğlu iddialı pozlarını peş peşe paylaştı: Nurgül Yeşilçay kayıtsız kalamadı: Bomba yorum!

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı son pozlarıyla da adından söz ettirdi. İddialı pozları gündem oldu.

Magazin 06-01-2024 07:35

Hande Erçel'in beğenilmeyen kızıl imajı meğer dizi içinmiş! Çok konuşulan diziye mi dahil oldu?

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son olarak imaj tazeleyen Erçel saçlarını kızıla boyatmıştı. İddiaya göre ünlü oyuncunun imaj değiştirmesinin sebebi Yalı Çapkını dizisi. Oyuncunun dizide İfakat'in kızını canlandıracağı iddia edildi.

Magazin 03-01-2024 16:07

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz haliyle şoke etti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 29-12-2023 12:53

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-2023 16:53

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-2023 10:14

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ü 6 yıl sonra buluşturan proje! Büyük heyecan uyandırdı

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç ile ilgili son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı projeleri ve oyunculuklarıyla adından söz ettirmeyi başaran ikili, 2017 yılında Ferzan Özpetek'in İstanbul Kırmızısı adlı filminde ilk kez partner olmuşlardı.

Magazin 25-11-2023 21:39

Yalı Çapkını'nın Ferit'i ve Seyran'ı aslında bakın kim olacakmış! Senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni topluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı dizide aslında Seyran ve Ferit rolü için başka isimlere teklif gitmiş. Meğer o isim senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş...

Magazin 23-11-2023 15:24

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat'ın yeni adresi belli oldu! Bakın hangi dizide rol alacak

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Fuat Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Doğukan Polat, dizinin ilk sezonunda kadrodan ayrılmıştı. Doğukan Polat'ın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Bakın hangi dizi için setlere geri dönecek.

Magazin 16-11-2023 14:21

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Seyran'a rakip mi geliyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir oyuncu daha katılıyor. Yalıya Hülya Duyar'ın oynadığı Şefika'nın kızı Ayşen geliyor.

Magazin 10-11-2023 15:11

Yalı Çapkını'nın Kazım'ı Diren Polatoğulları'na Fransa'dan ödül! Hayranları izdiham yarattı

Yalı Çapkını dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide Seyran ve Suna'nın babası Kazım Ağa'yı canlandıran Diren Polatoğulları da en sevilen karakterlerden biri. Fransa'da düzenlenen bir ödül töreninde 'Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Polatoğulları için adeta izdiham oluştu. O anlar çok konuşuldu.

Magazin 04-11-2023 22:52

Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in acı dolu hayat hikayesi! Neler çekmiş neler

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakterini canlandıran usta oyuncu Şerif Sezer'in hayat hikayesi ortaya çıktı. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Hattuç Hala, aynı zamanda vuslata erememiş bir aşığı da canlandırıyor. Şerif Sezer ise gerçek hayat hikayesiyle herkesi üzdü.

Magazin 04-11-2023 00:02

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 15:05

Yalı Çapkını'nda bomba iddia! Ünlü ismin diziden ayrılacağı konuşuluyor! 'Bizi boynu bükük bırakma'

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını çalkantılı günler yaşıyor. Reyting sonuçlarında yaşanan düşüş sonrasında eski karakterlerin de diziye geri döndürülmesi büyük tepki toplamıştı. Fenomen dizi ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.

Magazin 21-10-2023 00:01

Yalı Çapkını Cannes'da satış rekoru kırdı! Bölüm başı ücreti şoke etti

Star Tv'nin yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi Cannes Mipcom Fuarı'nda satış rekoru kırdı. Yalı Çapkını'nın bölüm başı ücreti dudak uçuklattı.

Magazin 20-10-2023 14:24

Yalı Çapkını'nın yıldızı Taro Emir Tekin'in babası da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını’nda yeni sezona katılan Taro Emir Tekin, Kaya karakterine hayat veriyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasına giren ve annesi ünlü isim Şevval Sam olan Tekin’in babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 12-10-2023 16:50

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-2023 17:05

Yalı Çapkını dizisinde o sahne tepki topladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi cuma akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonda da ilgi ile takip edilen dizinin son bölümüne Ferit ve Seyran’ın arasında geçen bir diyalog damga vurdu. Ferit’in gittiği kadın fizyoterapisti kıskanması sonucu Seyran’ın fizyoterapist hakkındaki sözleri tepki topladı.

Magazin 02-10-2023 08:34

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! O da çok ünlü bir isim

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı dizinin her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Mert Ramazan Demir şimdilerde rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile birliktelik yaşıyor. Ünlü ismin eski sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı. Duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 29-09-2023 13:20

Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle çok konuşuldu. Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 26-09-2023 09:27

Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Taro Emir Tekin'in dansları olay oldu! Ferit'in kabuslarına benzemiş

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve diziye yeni sezonda dahil olan Taro Emir Tekin'in dansları sosyal medyada gündem oldu. Ekip eğlencesinde ünlü isimler dans ederken Mert Ramazan Demir’in oturması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada "Mert bakmamak için savaş veriyor" yorumları yapıldı.

Magazin 22-09-2023 10:34

Yalı Çapkını'nın Hattuç'u Şerif Sezer'in kızı da ünlü çıktı! Gören şaştı kaldı, o efsane dizide oynamış!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Hattuç Hala karakterine hayat veren Şerif Sezer'in kızı da kendisi gibi tanınmış bir oyuncu çıktı. Ünlü ismi görenler şaşırdı.

Magazin 17-09-2023 14:49

YALI ÇAPKINI yeni sezon ne zaman, bu akşam var mı? YALI ÇAPKINI yeni oyuncuları kimler? 15 Eylül STAR TV yayın akışı

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Star Tv'de yayınlanan dizi, haziran ayında 36. bölümde verdiği sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını yeni oyuncuları kimler, isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 15-09-2023 23:53

Yalı Çapkını'na bir transfer daha! O isim de kadroya katıldı! 'Bu sezon tadından yenmez'

Star TV'nin en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda kadro genişliyor. En son Binnur Kaya ve Tarık (Taro) Emir Tekin'in dahil olduğu diziye yeni bir isim daha katılıyor.

Magazin 13-09-2023 16:39

Mine Tugay'ın havuzda köpeğiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı! Yorumlar dikkat çekti

Her paylaşımıyla dikkat çekmeyi başaran oyuncu Mine Tugay, havuzunda, köpeği kucağında bikinili pozlarını paylaşınca sosyal medya kullanıcıları kendilerini tutamadı. Güzel oyuncuya gelen yorumlar dikkat çekti.

Magazin 08-09-2023 11:45

Yalı Çapkını fragmanına o sahne damga vurmuştu! Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. 9 Haziran akşamı yayınlanan 36. bölümüyle sezon finali yapan Yalı Çapkını'nın ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Ferit ve Seyran'ın evlilik hazırlığı yapması dikkat çekti. Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı ise ortaya çıktı.

Magazin 04-09-2023 17:42

MÜSLÜM OYUNCULARI VE KONUSU: Müslüm filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Milyonları ağlatmıştı!

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi oyuncuları ve konusu, filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses ve Muhterem Nur'un hayatının anlatıldığı film, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi görmüştü. 2018 yılı yapımı olan filmin yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay yaptı. Peki, Müslüm filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Milyonları ağlatmıştı!

Magazin 03-09-2023 18:37

Hayranları gün sayıyordu! Yalı Çapkını ikinci sezon fragmanı yayınlandı, o görüntüler olay oldu!

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşım bir anda gündem oldu.

Magazin 02-09-2023 11:57

YALI ÇAPKINI yeni sezon ne zaman başlıyor? YALI ÇAPKINI yeni sezon tarihi belli oldu mu? 1 Eylül 2023 STAR TV yayın akışı

Yalı Çapkını yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Yalı Çapkını dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını son dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte 1 Eylül 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 01-09-2023 15:29

Yalı Çapkını ne zaman başlıyor 2023? Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? İşte son bölümde yaşananlar

Yalı Çapkını Star TV'de reyting rekorları kırarak sezon arası vermişti. Son dönemin en çok izlenen yapımlarından olan ve Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nu buluşturan dizinin yeni sezon tarihi araştırılıyor. Fenomen dizi haziran ayında sezon finali yapmıştı. Peki, Yalı Çapkını ne zaman başlıyor 2023? Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? İşte son bölümde yaşananlar...

Magazin 30-08-2023 11:49

Heyecanla bekleniyordu! Yalı Çapkını'ndan ilk kare geldi! Beğeni yağmur olup yağdı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon çekimleri için start verdi. Haziran ayında sezon finaline giren dizinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyordu. Gaziantepli iki ailenin hikayesinin anlatıldığı dizide beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 25-08-2023 22:05

EYT’li oldum ama primlerim eksik demişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Emre Altuğ 7 bin 200 gün hakkından faydalanacak

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Orhan Korhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Emre Altuğ emeklilik için gün sayıyor. Daha önce "EYT’li oldum ama primlerim eksik" diyen ünlü oyuncu 7 bin 200 gün hakkından faydalanmak için beklediğini açıkladı.

Magazin 23-08-2023 16:13

Yanan orman fotoğrafı sosyal medyanın gündeminde! Aykut Kocaman mı Çetin Tekindor mu?

Sosyal medyada Çetin Tekindor hızlıca TT olunca herkes nedenini merak etti. Herkes nedenini araştırırken bir orman fotoğrafı gündeme geldi. Paylaşılan bir yanan orman fotoğrafının Aykut Kocaman ve Çetin Tekindor'a benzetilmesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-08-2023 12:31

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı ve yeni bölümleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Yeni sezon öncesi kadroda bazı değişiklikler yapılan Yalı Çapkını'nda okuma provaları ise başlıyor. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını yeni bölümleri ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 18-08-2023 11:00

Yalı Çapkını'nın Tarık'ı Baran Bölükbaşı'nın eski aşkı bakın kim çıktı! Meğer Üç Kız Kardeş'in yıldızıyla birlikteymiş

Reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını'nın oyuncuları, özel hayatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Fenomen dizide Seyran ile evlenmeyi aklına koymuş olan Tarık İhsanlı'yı canlandıran Baran Bölükbaşı'nın eski aşkı görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 17-08-2023 20:54

Yalı Çapkını'nda yer yerinden oynayacak! Kadroya bomba bir isim daha

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Bu ayrılıkların yanı sıra kadroya yeni isimlerde dahil oldu. Yeni sezonda yalıya Halis Ağa'nın kızı Nükhet gelecek. Halis Ağa'nın kızına hayata verecek isim ise sonunda belli oldu.

Magazin 16-08-2023 16:10

Yalı Çapkını'nda flaş gelişme! Senaristler değişti, sosyal medya ayağa kalktı! Tutmuş iş bitsin mi istiyorsunuz?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını magazin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Son olarak diziye yeni isimlerin katılmasıyla konuşulan Yalı Çapkını'nda flaş bir değişiklik yaşandı. Açıklama sonrasında dizinin takipçilerinden tepki yağdı.

Magazin 13-08-2023 18:51

Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi bomba isim! Tüm dengeler değişecek

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Yalı Çapkını'na bu defa bomba bir isim dahil oldu. Diziye yeni sezonda tüm dengeleri değiştirecek bir karakter olan Halis Ağa’nın torunu gelecek. Halis Ağa’nın torununa hayat verecek o isim artık kesinleşti.

Magazin 11-08-2023 15:23

Yalı Çapkını dizisinde bomba ayrılık! Sezon öncesi ekibe veda etti! Şükürler olsun yaşlandık resmen

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Tarık karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı'nın ardından bir isim daha ekibe veda etti. Haberi duyanlar 'Şükürler olsun sonunda' yorumlarında bulundu.

Magazin 10-08-2023 22:59

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli mi?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Ferit, Tarık tarafından vurulmuştu. Yeni sezonda neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli mi?

Magazin 10-08-2023 15:58

Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü! 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacak

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı yapımın Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin yeni sezonunda 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacağı söyleniyor. İşte dizinin yeni sezonuna dair tüm merak edilenler...

Magazin 02-08-2023 16:07