Thalia Haberleri

Rosalinda'nın yıldızı Thalia son haliyle şaşırttı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

1999 yılında ekrana gelen Meksika yapımı pembe dizi Rosali'nda yayınlandığı dönem fırtınalar estirmişti. Rosalinda'nın başrolü şarkıcı Thalia'nın son hali herkesi şaşırttı. Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Thalia güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 26-05-2023 17:45

Rosalinda dizisi yıldızı Thalia kimdir? Thalia şimdi ne yapıyor?

İlk kez Türk televizyonlarında 1999 yılında yayınlanan Meksika yapımı pembe dizi Rosalinda bir döneme damgasını vuran yapımlardandı. Pembe dizi sevdalıları muhakkak bu diziyi defalarca izlemiştir. Oyunculukları ve konusu ile adını sıkça duyduğumuz Rosalinda bazılarımızın unutulmayan pembe dizilerinden biridir. Rosalinda dizisinin güzeller güzeli başrol oyuncusu Thalia'yı da bilenler bilir. İşte Rosalinda dizisinin yıldızı Thalia hakkında merak edilenler!

Trend 07-02-2022 16:44

Güzelliğiyle bir döneme damga vurdu! Rosalinda dizisiyle ünlenen Thalia, yıllara meydan okuyor

Doksanlı yıllara damga vuran, genç yaşlı herkesin tutkuyla izlediği pembe dizi Marimar ve Rosalinda'nin başrol oyuncusu Thalia, 50 yaşında olmasına rağmen adeta yıllara meydan okuyor. Son olarak 2000 yılında komedi filminde rol alan Thalia, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla beğeni topluyor.

Magazin 04-12-2021 00:02

Diğer Haber Etiketleri

Thalia

Thalia Hakkındaki Haberler Mynet'te. Thalia Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.