The Godfather Filmi Haberleri

Sacheen Littlefeather kimdir? Oscar'ı reddetmek için Marlon Brando yerine sahneye çıkan Sacheen Littlefeather neden öldü, kaç yaşındaydı?

Marlon Brando'nun 1973'te "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aldığı Oscar ödülünü onun adına sahneye çıkıp reddeden ABD yerlisi usta oyuncu Sacheen Littlefeather hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Marlon Brando yerine Oscar'ı reddetmek için sahneye çıkan Sacheen Littlefeather kimdir? Sacheen Littlefeather neden öldü?

Magazin 03-10-2022 14:39

The Godfather’in 50. yılı Oscar Ödül Töreni’nde kutlandı! Ayakta alkışlandılar

Sinema dünyasının kült yapımları arasında gösterilen The Godfather filmi 50. yılını Oscar sahnesinde kutladı. Filmin efsane oyuncuları Francis Ford Coppola, Al Pacino ve Robert De Niro’nun bir araya geldiği törende salondakiler ünlü isimleri ayakta alkışladı.

Trend 28-03-2022 17:31

Cem Uslu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Baba dizisinde Kahya Ceyhun karakterini canlandıran Cem Uslu'nun oynadığı filmler nelerdir?

Cem Uslu SHOW TV'nin yeni dizisi Baba'da Kahya Ceyhun karakterini canlandırıyor. Dün akşam izleyiciyle buluşan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor. Baba dizisinin ilk bölümü izleyiciden tam not aldı. Peki Cem Uslu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Baba dizisinde Kahya Ceyhun karakterini canlandıran Cem Uslu'nun oynadığı filmler nelerdir? Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın senaryosunu yazdığı Baba dizisinde Kahya Ceyhun karakterini canlandıran Cem Uslu'nun hayat hikayesi haberimizde...

Magazin 16-02-2022 14:55

Sevenlerini heyecanlandıran haber! The Godfather (Baba) filmi 50. yıla özel olarak yeniden gösterime girecek

Yönetmenliğini Francis Ford Coppola’nın üstlendiği sinema dünyasının en sevilen yapımları arasında gösterilen Godfather serisi, hayranlarına özel olarak 50. yılda yeniden gösterime girecek. Üçleme halindeki serinin her bir filmi vizyona girdiğinde birçok dalda Oscar ödülüne layık görülmüştü. Francis Ford Coppola'nın kült hale gelen üçlemesi, 25 Şubat'tan itibaren Amerika’da yeniden gösterime girecek.

Trend 14-01-2022 15:38

Nicolas Cage, Baba 3 filminde rol alabilmek için amcası Francis Ford Coppala’ya yalvardığını açıkladı

Sevilen oyuncu Nicolas Cage, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda amcası Francis Ford Coppala’ya Baba 3 filminde rol alabilmek için yalvardığını itiraf etti. Yıllar sonra gelen itirafında Cage, bütün ısrarına rağmen amcasının rolü Andy Garcia verdiğini söyledi.

Trend 08-01-2022 14:20

Hint filmi Jai Bhim, IMDB en çok beğenilenlerde ‘Baba’ filmini geride bıraktı

Sinema ve diziler konusunda bilgiler sağlayarak kullanıcıların yapımları oyladığı İnternet Film Veri Tabanı’na (IMDB) göre, Hindistan yapımı Jai Bhim filmi, Baba (Godfather) ve Esaretin Bedeli (Shawshank Redemption) filmlerini geride bırakarak 9.6 ratinge ulaştı. 104 bin kişinin oyları sonucunda film, şimdilik ‘en iyi film’ unvanı aldı.

Trend 17-11-2021 12:12

Baba filmini konu alan The Offer dizisine Juno Temple dahil oldu

Juno Temple, Baba filminin kamera arkasını konu alacak olan The Offer dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Magazin 25-06-2021 22:22