Tırnak Batması Haberleri

Tırnak batmasına ne iyi gelir? Tırnak batması nasıl geçer, tedavi için evde doğal yöntemler var mıdır?

Yaygın olarak görülen bir sağlık problemi olan tırnak batmasına ne iyi gelir? Tırnak batması belirtileri arasında ayak parmağında ağrı, şişlik, kızarıklık ve bazen ise enfeksiyonlar gözlenebilir. Bu durumlarda kişilerin günlük konforu etkileneceğinden tırnak batması tedavisine iyi gelen evde uygulanabilecek doğal yöntemlere başvurulabilir. Böylelikle kişilerin hissettikleri acı ve ağrılar da azalacaktır.

Kadin 18-05-2022 13:48

Bunları uygulamazsanız ömür boyu tırnak batması ile yaşamanız gerekebilir! Hemen gerekeni yapmak için...

Tırnak batması, tırnağın derinin altına doğru uzaması ve iltihaplanarak ağrıya sebep olmasıyla ortaya çıkan bir rahatsızlık. Son derece can acıtan bu durum, ayağı sıkan ayakkabılar giyilmesi ya da tırnakların doğru şekilde kesilmemesi sonucu meydana gelebiliyor. Peki bu durumla nasıl başa çıkılabilir? İşte detaylar...

Haber 14-10-2021 07:39

Tırnak batması tedavisine bu yöntemlerle gerek kalmayacak!

Tırnak batığı için sayılabilecek bir sürü sebep vardır. Bunlar; yanlış kesim, yanlış bakım, törpüleme yanlışları, yanlış ayakkabı seçimi, tırnağın mantar olması, tırnağın genetik olarak parmak üzerindeki duruşundan kaynaklanan sorunlar gibi nedenlerdir. Tırnakta terleme de bir batık sebebidir. Peki bu acılı sürece maruz kalmadan tırnak batmasını önlemek mümkün mü?

Haber 22-01-2021 17:26

Tırnak batması tedavisi evde yapılabilir mi? İşte tırnak batması tedavisinde kalıcı çözüm

Tırnak batması tedavisi ile ilgili bilgi veren Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayfer Aydın, evde yapılan tel tedavisi ile ilgili uyarıda bulunarak, evde yapılan uygulamaların tırnak batmasını daha komplike hale getirerek tedaviyi zorlaştırabileceğini söyledi. İşte, Tırnak batmasının tedavisi evde yapılır mı? Tırnak batmasında tel uygulamasını evde yapmak mümkün mü? sorularının yanıtı ve tırnak batması tedavisi için evde yapılabilecek uygulamalar...

Haber 24-09-2020 10:45

Diğer Haber Etiketleri

Tırnak Batması

Tırnak Batması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tırnak Batması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Batık tırnakla bu yöntemlerle mücadele edin! Günde en az 2 kez, 15 dakika boyunca...

Tırnak batması, tırnağın deri içine doğru uzayarak cilde gömülmesiyle oluşan bir problemdir. Çoğunlukla ayak tırnaklarında görülen bu problem, ağrı ve şişme gibi semptomlarla kendini gösterir. Erken tedavi edilmediğinde günlük hayatı etkileyecek önemli rahatsızlıkları beraberinde getirebilir. Peki, tırnak batması neden olur? Tırnak batmasını evde tedavi etmek mümkün müdür?

Kadin 06-08-2020 10:20

Bunları yapmazsanız ameliyat olmak zorunda kalabilirsiniz! Tırnak batması halinde...

Normalde tırnaklarımızın parmaklarımıza paralel olarak uzaması gerekirken tırnağımızın parmağımızın içine doğru uzaması olarak tasvir edebileceğimiz tırnak batması son derece can yakıcı bir durum. Tırnağın köşe kısmı, etimizin yumuşak kısmına battığı için kendini ağrı, kızarıklık ve şişlik olarak gösteren tırnak batması, evde çeşitli yöntemlerle tedavi edilebilir.

Haber 10-07-2020 11:25

Tırnak Batması İçin Hangi Bölüme - Doktora Gidilmesi Gerekir?

Sağlık, her yaştan insanlar için son derece önemli bir konu.

Kadin 23-06-2020 11:42

Tırnak batması nasıl olur? İşte tırnak batması tedavisi

Tırnağın dış köşelerinin tırnak yanındaki doku içine gömülmesi ile ortaya çıkan “tırnak batması”, genelde ayak başparmağında görülüyor. Tırnak batması ileri derecede olan hastalarda ayakkabı giymekte zorlanma, çorapların sık sık kirlenmesi, iltihap ve apse gibi sorunlar görülebiliyor.

Trend 13-05-2019 11:10

'Tırnak deyip önemsemediğimiz şey hayatımı kararttı'

İzmir'de batan tırnağını çektiren Ali Kaşıkçı'nın hayatı adeta mahvoldu. Doktor hatası yüzünden baş parmağının kesileceğini söyleyen talihsiz adam "3 yıldır ayakkabı giyemiyorum. 'Tırnak deyip önemsemediğimiz şey doktor hatası yüzünden hayatımı kararttı' diye isyan etti

Haber 08-08-2018 11:52

Doktor ameliyatı yaptı hasta türkü söyledi

Sakarya'da tırnak batması şikayetiyle gelen bir genç ameliyat olurken türkü söyledi. Hastasını motive etmek için uyguladığı metodu videoya alıp sosyal medya da paylaşan doktor izlenme rekoru kırıyor.

Trend 14-07-2018 13:45

Tırnak batması derdine son! Bitmeyen çileden kurtaracak etkili yöntemler

Tırnak batması ya da batık, çok acı veren bir durumdur. Tırnağın deriye doğru büyümesiyle oluşur ve orada çeşitli iltihaplanmalar ve yaralar meydana gelir. Ancak olayın henüz başında müdahale etmemiz oldukça mümkün! Kızarıklık, şişme ve ağrılı bir şekilde kendini gösteren tırnak batması tedavisi için belirttiğimiz yöntemleri uygulamak gerekmektedir. 

Kadin 09-04-2017 10:16

Tırnak batması en çok gençleri tehdit ediyor

Toplumda en sık karşılaşılan sağlık sorunlarından biri olan "tırnak batmasının" ciddiye alınması gerektiği bildirildi.

Haber 09-01-2014 11:02

Tırnak batması nasıl önlenir?

Tırnak batması pek çok insanda görülen ,kişinin yürümesini, iş görmesini engelleyecek derecede rahatsızlık ve ağrı verebilen bir patolojidir.

Haber 29-08-2005 02:30

Tırnak batmasının sebepleri

Tırnak batması pek çok insanda görülen, kişinin yürümesini, iş görmesini engelleyecek derecede rahatsızlık ve ağrı verebilen bir patolojidir. Tırnak batması tüm ayak parmaklarında olabilmekle beraber genellikle baş parmakta oluşur. Tırnak büyürken bir veya iki taraftan derinin içine doğru batma eğilimi gösterir, bu esnada oluşan enflamasyon sonucu tırnak kenarındaki doku da tırnağın üzerine doğru ilerler.

Haber 09-06-2005 01:55