Tok Tutan Besinler Haberleri

Sahurda yenildiğinde gün boyu tok tutuyor! Ramazan boyunca tüketebileceğiniz 7 besin

Sahur, Ramazan ayında oruca hazırlık açısından büyük öneme sahip olan bir öğündür. Sahurda yenilen doğru besinler, gün boyu tok kalmanıza ve enerjinizi korumanıza yardımcı olur. Sahurda yenildiğinde tüm gün tok tutan bu 7 besini Ramazan boyunca tüketebilirsiniz. Bu besinler, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlamanın yanı sıra uzun süreli tokluk hissiyatı sağlar. Sahurda bu besinleri tercih ederek sağlıklı bir şekilde oruç tutabilirsiniz.

Yemek 12-03-2024 14:06

Gece acıkmalarına son! Bu tariflerle uzun süren tokluğun keyfini çıkarın

Sağlıklı beslenenlerin, kilo problemi yaşayanların ya da bir diyet programı uygulayanların korkulu rüyası gece acıkmaları her ne kadar uzmanlar açısından pek fazla önerilmese de aniden gelen açlık hissini hızlı ve daha az kalorili yoldan halletmek oldukça mümkün. Sizler için gece acıkma krizlerinizi fırsata çevirecek besinleri inceledik...

Haber 09-06-2023 20:17

Ramazan’da sofranızdan ayırmayın! Gün boyu tok tutan yiyecekler

Ramazan ayı için geri sayım sürüyor. Bu yıl Sinop, 13 saat 56 dakikayla en uzun süre oruç tutacak il. Aç kalmak birçok kişiyi zorlayabiliyor. Öte yandan sahurda bazı yiyecekleri tüketerek gün boyu dinç ve enerjik kalmak da mümkün. Ramazanda sofranızdan eksik etmemeniz gereken besinleri sizler için derledik. İşte Ramazan'da gün boyu tok tutan yiyecekler...

Yemek 22-03-2023 10:12

Kilo vermeyi kolaylaştırır, tokluk süresini uzatır... Tokluk hissi nasıl olur? Tokluk hissi veren besinler nelerdir?

Tokluk hissi sağlayan leptin dediğimiz tokluk hormonudur ve tokluk hissi veren yiyecekler bakımından zengin bir beslenme, leptin üretimini destekler. Fakat tek başına tok tutan besinler yemek yeterli değildir çünkü leptin, yemeklerden 2-3 saat sonra salgılanmaya başlar.

Haber 01-10-2022 17:37

Tok Tutan Besinler

Tok Tutan Besinler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tok Tutan Besinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.