Toka Haberleri

Genişlemiş lastik tokaları saniyeler içinde eski haline döndüren yöntem! Yenisini almaya gerek kalmıyor

Günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız lastik tokalar zaman içinde genişleyebiliyor. Saçlarımızı sıkı bir şekilde toplamamıza yardımcı olan lastik tokalar kullanıldıkça deforme olarak ilk halinden daha geniş bir hale geliyor. Genişlemiş lastiklerle saç toplamak bir hayli zor oluyor. Lastik tokaları evde tek malzeme ile ilk günkü haline döndürmek mümkün. Eğer siz de aynı durumu yaşıyorsanız bu pratik lastik daraltma yöntemini hemen denemelisiniz.

Kadin 13-01-2024 10:35

Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu

Günlük sorumluluklarımız oldukça yorulmamıza neden olabiliyor. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ufak tüyolar hem zamandan hem de beden yorgunluğundan kazanmamızı sağlıyor. Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 12-06-2023 15:31

Kuaför uyurken saçlarınıza yaptığınız 3 hatayı paylaştı! Sakın bu şekilde uyumayın

Saçların sağlıklı ve parlak olması çok daha bakımlı görünüm kazandırıyor. Kuaförler paylaştıkları saç bakım sırlarıyla evde yapılan uygulamalar ile de bakımlı saçlara kavuşulabileceğini belirtiyor. Bir kuaför TikTok hesabında yayınladığı videoda saçları yıpratan üç hatayı açıkladı. İşte uyurken asla yapmamanız gereken hatalar...

Kadin 09-06-2023 16:04

Hediye almakta gecikenler için en iyi son dakika hediyeleri

Sevdiklerinize hediye alma işini son dakikaya bıraktıysanız online alışveriş ile aradığınız hediyeyi çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz üzülmeyin. Harika bir listeyle karşınızdayız! Tarot setinden yüz maskesine, tokadan batik çoraplara, gece lambasından hoparlöre kadar birbirinden özel hediye tavsiyelerimiz için yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 28-12-2022 11:56

15 yaşındaki çocuğun midesinden çıkanlar şaşkına çevirdi! 1 metrelik şarj kablosu da var

Diyarbakır'da 15 yaşındaki bir erkek çocuk, kusma ve bulantı şikayetiyle hastaneye götürüldü. Çekilen röntgende çocuğun 1 metrelik şarj kablosu ve toka yuttuğu tespit edildi. Bunun üzerine çocuk, ambulans ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 15 yaşındaki erkek çocuğu, Elazığ’da gerçekleştirilen operasyonla yuttuğu cisimlerden kurtuldu. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Yaşar Doğan, "Kabloyu çıkarırken açıkçası zorlandık" diye konuştu.

Haber 15-12-2022 13:36

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-2022 18:26

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Saç uzmanı paylaştı: Daha sağlıklı ve hızlı uzayan saçlar için yapmanız gerekenler

Saçlar çabucak kuruyup kırılabiliyorlar. Kırık saçlar bakımsız ve istenmeyen bir görünüme sebep oluyor. Saç uzmanı Rachel Valentine, TiktTok’ta paylaştığı videoda saçınızın daha sağlıklı olması için evde yapmanız gereken 3 basit hileyi gösterdi.

Kadin 28-08-2022 16:29

TikTok tüyosunu deneyin! Saçı hacimli göstermek için pahalı ürünlere gerek yok

Saç tüm görünüşü etkiliyor. Bu nedenle saçların her zaman temiz ve bakımlı olması gerekiyor. Birçok kadın saçlarının basık görünmesinden şikayetçi. Saçların daha hacimli görünmesi için çeşitli bakım ürünleri ve yöntemler deneniyor. TikTok’ta paylaşım yapan bir kullanıcı tüm bu ürünlere gerek kalmadan saçınızı hacimlendirecek hileyi paylaştı.

Kadin 22-08-2022 11:45