Trabzonspor Baskani Ertugrul Dogan Mi Olacak Haberleri

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı sonrası açıklama! Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Geçen hafta, Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı. Bir tanesi olsa dahi. Bakalım bizim ülkemizde neler olacak. Her zamanki gibi görmezden mi gelinecek, iddialar araştırılmayacak mı yoksa bu son yaşananlar Türk futbolunun Susurluk'u mu olacak?" ifadelerini kullandı.

Spor 2023-11-05 15:59:39

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ÜCRETSİZ mi, saat kaçta canlı yayınlanacak? TOD TV Trabzonspor Fenerbahçe derbisi CANLI ve ÜCRETSİZ izle!

Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaşacak. Deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe, rakibini yenerek liderliğini korumayı hedefliyor. Trabzonspor ise üst sıralara yükselmek için mücadele verecek. Maçın nasıl izleneceği ise merak konusu oldu. Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı ÜCRETSİZ nasıl izlenir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Spor 2022-12-24 16:20:40

25 milyon avro vereyim bana bir Abdülkadir getirin

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Abdülkadir'de benim şu anda kelimelerle ifade edemeyeceğim, daha doğrusu doğru kelimeyi henüz bulamadığım iki üç tane daha artı var. Bırakın öyle bir yeteneği, o yeteneği ifade edebilecek kelime henüz ne Türkçe'de ne İngilizce'de ne de Fransızca'da mevcut" - "Allah'tan fazla zikredilmiyor. Uğurcan'a da gelen teklifler var" -"Mbappe gibi adam için 210 milyon avro gibi rakam telaffuz ediliyorsa, bir Mbappe 10 tane Abdülkadir değil, değil mi?" - "(Forma sponsorluğu) Görüşmeyi sürdürdüğümüz 3 farklı kurum var. Onlarla görüşüyoruz ama henüz neticelenmedi. Nerden bakarsak daha 1 ayı var" - "(Yayıncı kuruluşun talepleri) "Bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum" - "'Biz bu sene şampiyon olacağız', diğerleri ne olacak peki? Son derece prematüre, son derece yanlış bir cümle. Bu aynı zamanda rakiplerinize de saygısızlıktır" - (Bankalar Birliği görüşmeleri) "Kulüplerin yüksek transfer harcamaları yapılandırma programını sekteye uğrattı" - "55 milyon avroluk açığı 5 milyon avronun altına çekmeyi başardık" - "TFF'nin yürürlüğe koyacağı lisans talimatında bunlar çok açık net olarak ifade ediliyor. Transfer yasağından tutun, puan silmeden küme düşürülmeye kadar.."

Yurthaber 2019-06-24 11:56:09

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzon'un hasreti bitecek mi?

Süper Lig 16. haftasında Trabzonspor'un konuğu Bursaspor. Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan bordo-mavililer, Bursaspor'u da yenmesi halinde ligde 232 hafta sonra art arda 5 maç kazanmış olacak. Rıza Çalımbay ile yükselişe geçen Trabzonspor, bir sıra arkasında gelen Bursaspor ile puan mücadelesinde kim galip gelecek? Peki Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber 2017-12-16 12:18:50