Ali Koç Haberleri Ve Son Dakika Ali Koç Haberleri

Ali Koç Haberleri Ve Son Dakika Ali Koç Haberleri

Türk iş insanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığına seçilmesiyle birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Ali Koç, 2 Nisan 1967 tarihinde Rahmi Koç ve Çiğdem Simavinin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Londra'da lise eğitimini tamamlayan Koç, Rice Üniversitesi'nde işletme bölümünü bitirdi. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Harcard Üniversitesi'nde işletme üzerine yüksek lisans yaptı. 1990 yılından itibaren çeşitli kurumlarda çalışmaya başlayan Ali Koç, 1997 yılında Koç Holding bünyesinde kariyerine giriş yaptı. Nevbahar Demirağ ile 2005 yılında evlenen Koç'un bu evlilikten iki çocuğu vardır. Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Koç kariyerinin yanı sıra 1907 Fenerbahçe Derneği'nin kurucuları arasında yer aldı. 2018 yılında ise Fenerbahçe Spor Kulübünün başkanı olarak seçildi.

Ali Koç Haberleri

SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu! Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından yaşanan çirkin olaylar sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında "Aldığımız duyumlara göre, Trabzon tarafında belli çalışmalar var ve yaşanan bu gerginlikleri Fenerbahçe'ye bağlayacaklarına dair duyumlar alıyoruz. Umarım bunu yapmazlar, hiçbir başkan ve yönetim kurulu dün yaşananların yaşanmasını istemez." ifadelerini kullanırken, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Spor 18-03-2024 18:46

Kasımpaşa galibiyetinin sonrası kameraların karşısına geçen Okan Buruk'tan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt!

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı 4-3 ile geçene Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından kameraların karşısına geçerken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına da yanıt verdi.

Spor 17-03-2024 19:17

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki savcılığa geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki ile savcılığa geldi. Basın mensuplarının soruları üzerine Ali Koç, şikayet üzerine Selahattin Baki’nin ifade vermesi için gediklerini söyledi. Adliyeden ayrılırken bir muhabirin sorusuna tepki gösteren Koç'un o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-03-2024 11:32

Fenerbahçe'nin mağlubiyetinin sebebi Ali Koç'un tribüne gelmesi mi? Sosyal medya bu detayla yıkılıyor...

Sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’e 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, rakibini elemeyi başarırken sahasındaki 12 maçlık serisi sona erdi. Bu yenilgiyi taraftarlar Ali Koç'un tribüne gelmesine bağladı. Fenerbahçe, Ali Koç'un bu sezon tribünde izlediği ilk maçı kaybetti. Koç, totem nedeniyle maçları stadyumda izlemiyordu.

Spor 15-03-2024 08:37

Ve beklenen oldu! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu bu sözlerle resmen açıkladı!

Son dakika... Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen duyurdu. İşte detaylar...

Spor 14-03-2024 17:52

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 13-03-2024 21:23

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a çok sert sözler! Galatasaray Türk futbolunun beka sorunudur

Süper Lig'de şampiyonluk rekabeti iyiden iyiye kızışırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yarış sürüyor. İki ezeli rakip saha içerisindeki rekabetin yanı sıra saha dışında da kıyasıya bir mücadele sürdürürken geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası Galatasaray cephesinden birbiri ardına sert açıklamalar gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç da son yaşananlar ve gündeme dair düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Spor 13-03-2024 16:12

Ali Koç Suudi Arabistan'da yaşananları açıkladı! Devlet yetkililerine bizi işaret etmişler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan çirkin olaylar sonrası iptal edilen Süper Kupa krizine dair Ali Koç düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 13-03-2024 15:58

Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç boğazdaki yalısının kapılarını açtı! Sorulan sorulara cevap verdi

İstanbul sosyetenin sevilen ismi Fenerbahçe Başkanı ve iş insanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç boğazda yer alan yalısının kapılarını Youtube programına açtı. Programda soruları da yanıtlayan Nevbahar Koç'un enerjisi dikkat çekti.

Magazin 13-03-2024 09:25

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç yeni yaşını yurt dışında kutladı! Irina Shayk, Mert Alaş ve...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un 52 yaşına giren eşi Nevbahar Koç Los Angeles'ta büyük bir doğum günü kutladı. Renkli kutlamada Irina Shayk, Mert Alaş gibi dünyaca ünlü isimler de vardı.

Magazin 12-03-2024 13:34

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-2024 13:22

Ali Koç ile İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu buluştu! Kravat detayı sosyal medyada beğeni topladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile buluştu. İmamoğlu'nun sarı-lacivert kravat takması gündem olurken "on defa bana sarı lacivert kravat gelecek diye bekledik gelmedi valla" demesi büyük beğeni topladı.

Spor 01-03-2024 12:10

Ali Koç'tan kolay kolay görülmeyecek itiraf! Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını canlı yayında açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı canlı yayında takımına dair açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin şampiyonluk şansından, takımın transfer gündemine dair konuşan Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını itiraf etti.

Spor 15-02-2024 10:15

Ali Koç ve Dursun Özbek kapalı kapılar ardında anlaşma sağladı! Bu saatten sonra TFF'ye karşı tek yumruk olacaklar...

Süper Lig maçlarının yayınlanacağı kanal belli olmak üzere... Önümüzdeki üç sezonun yayıncısını seçebilmek için ihaleye giren TFF'ye karşı Galatasaray ve Fenerbahçe birleşme kararı aldı.

Spor 15-02-2024 08:00

Caner Erkin, Sergen Yalçın, Vitor Pereira ve Ali Koç'u bombaladı! ''Sanırım sol ayaklılara garezi var!, Senin kuracağın kadroyu...''

Türk futbolunun efsane isimlerinden Caner Erkin, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle Vitor Pereira ve Sergen Yalçın ile yaşadığı olayları anlatan Eyüpspor'un tecrübeli yıldızı Caner Erkin'in sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 10-02-2024 16:49

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması! ''Ben olsam tutup kolundan getiririm''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin başkanlık seçimiyle ilgili flaş bir cümle kullandı. Ali Koç'un başkanlığının ardından göreve gelecek başkan için ilginç ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-02-2024 16:30

Ali Koç 'sezon sonu bırakıyorum' dedi! O isimler harekete geçti... Görevde kal başkan

6 senedir Fenerbahçe'nin başkanlık görevini yürüten Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sezon sonunda görevini bırakacağını söylemişti. Koç'un bu kararı sonrası camianın önde gelenleri harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 11:28

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç.'tan Yüksek Divan Kurulu toplantısında Galatasaray'a olay sözler! Utanmaları yok

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç, ezeli rakipleri Galatasaray'a dair de oldukça sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 16:28

Ali Koç’tan son dakika başkanlık açıklaması: Haziran ayında yeni bir başkanımız olacak

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması geldi. Koç yaptığı son dakika açıklamasında "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın" dedi.

Spor 03-02-2024 14:42

Fenerbahçe Başkanı için 'Fırıldak Ali' demişlerdi, Ali Koç'tan Tuzlaspor yöneticilerine dava!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisi için 'Fırıldak Ali' ifadelerini kullanan TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un yöneticileri hakkında şikayette bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-01-2024 14:10

Ali Koç'la 'kokteyl' diyaloğu gündem oldu! Garson o anları 'şakaydı' diyerek anlattı: Biri arkamdan omzuma dokundu...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir garsonla yaşadığı 'kokteyl' diyaloğu gündem oldu. Sosyal medyada hızla yayılan videoda Koç'un "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" dediği duyulmuştu. Söz konusu videodaki garson, Mertcan Kanmaz o anlarda neler yaşandığını anlattı.

Spor 21-01-2024 13:57

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt! 3 Şubat 2023 paylaşımı yeniden gündeme geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Trendyol Süper Lig'deki hakem kararlarında standart yakalanamadığını belirterek, sarı-kırmızılıların şampiyonluk yürüyüşüne engel olunmak istendiğini savundu. Dursun Özbek'in Ali Koç'a göndermeler yapmasının ardından sarı-lacivertli kulüp sosyal medya hesabından cevap verdi.

Spor 16-01-2024 13:39

Dursun Özbek ile Ali Koç arasındaki gerilim artıyor! ''Bizim kıblemiz belli, kenetlenirsek kirli oyun biter''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeniden basın mensuplarının karşısına geçti. Sarı-kırmızılıların gündemi hakkında konuşan Özbek, "Buradan TFF ve MHK'ye sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız kenarlarına çekilsinler." ifadelerini kullandı.

Spor 16-01-2024 11:32

Dursun Özbek ile Ali Koç arasındaki gerilim her geçen gün artıyor! ''Bizim kıblemiz belli, kenetlenirsek kirli oyun biter''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeniden basın mensuplarının karşısına geçti. Sarı-kırmızılıların gündemi hakkında konuşan Özbek, "Buradan TFF ve MHK'ye sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız kenarlarına çekilsinler." dedi.

Spor 16-01-2024 11:26

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Ali Koç'a peş peşe salvolar! ''Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve ikinci başkan Metin Öztürk, yaşanan hakem hataları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u hedef alan Dursun Özbek, ''Seni şampiyon yapmayacak kim? Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz" ifadelerini kullandı.

Spor 12-01-2024 15:09

'Badem bıyık' göndermesi! Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki FETÖ kavgasına Fatih Altaylı böyle dahil oldu! 'Sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek sert sözlerle yüklendi.

Spor 10-01-2024 16:15

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-2024 07:32

Ali Koç'un ''Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın'' sözlerine Abdülkadir Selvi'den olay yaratan cevap

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasında gerilim yaşanmıştı. Katıldığı canlı yayında Abdülkadir Selvi'ye seslenen Koç, “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” demişti. Ali Koç'un bu çıkışına Abdülkadir Selvi'den olay yaratan cevap geldi.

Spor 09-01-2024 15:42

Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki gerilim tırmanıyor! ''Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın'' sözlerine sert cevap

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasında gerilim yaşanmıştı. Katıldığı canlı yayında Abdülkadir Selvi'ye seslenen Koç, “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” demişti. Ali Koç'un bu çıkışına Abdülkadir Selvi'den yanıt geldi.

Spor 09-01-2024 11:18

Tartışmalara son noktayı koydu, Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması! İddiaları bir bir yanıtladı

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'de Haziran 2024'te yapılacak başkanlık seçiminde aday olacağı iddiaları sonrası bir açıklama yayınladı. Yıldırım açıklamasında "Fenerbahçe'nin başkan sorunu yoktur" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 08-01-2024 18:08

Ali Koç’tan Abdülkadir Selvi’ye çok sert tepki: ‘Ulan sen FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın…’

Suudi Arabistan oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gündem yaratan bir çıkış daha geldi. Katıldığı bir canlı yayında Abdülkadir Selvi’nin Fenerbahçe’yi hedef alan yazısı ile ilgili de konuşan Koç “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” dedi.

Spor 06-01-2024 07:30

Ali Koç'tan taraftarlara transfer müjdesi! ''Krunic'i çok istiyoruz, o da bize gelmek istiyor''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin transfer gündemiyle alakalı konuları değerlendirdi. Krunic ve Savic transferlerini değerlendiren Koç, taraftara net mesajlar verdi.

Spor 06-01-2024 00:12

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'tan ilginç çıkış! ''Ben başkanken Fenerbahçe şampiyon olamaz''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ertelenen 2023 Turkcell Süper Kupa finaliyle ilgili TFF’nin Suudi Arabistan ile yaptığı sözleşmeyi görmediklerini söyledi. Suudi Arabistan konusuna değindikten sonra ligdeki durum hakkında da konuşan Ali Koç'tan ilginç bir çıkış geldi.

Spor 05-01-2024 23:52

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Polisler soyunma odamıza girip Yurtta sulh cihanda sulh ve Ne mutlu Türküm diyene yazılı pankartlara el koydu''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HaberTürk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Riyad'da toplantı sonucunda çıkan iptal kararından sonra konuşmama kararını ben önerdim. Yetkililer konuşsun istedim. Bilgi kirliliği var, dezenformasyon var diye. Bütün olayın Fenerbahçe ve özellikle şahsımın etrafında döndürülmesi, iftiralar, yalanlar... Belli bir merkezden düğmeye basılarak yapılan bir iletişim operasyonuyla karşı karşıya kaldık." dedi.

Spor 05-01-2024 22:03

Ahmet Çakar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkışı: ‘Benim reisimdir! Bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz!’

Türkiye Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa krizini konuşmaya devam ederken spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan da canlı yayında dikkat çeken bir çıkış geldi. Çakar "Sayın Cumhurbaşkanım bir vatandaş olarak benim reisimdir, Türkiye'nin 1 numarasıdır. Sayın Erdoğan bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz, bırakmamalı. Bu da spora siyaset falan değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 30-12-2023 12:18

Suudi Arabistan'da Süper Kupa maçı iptal edildi! Galatasaray ve Fenerbahçe kulübü Türkiye'ye döndü! Suudi Arabistan'a tokat gibi cevap...

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan cephesinden karar çıktı. Galatasaray ve Fenerbahçe bu talebi kabul etmediği için sahaya çıkmama kararı aldı. Ali Koç ve Dursun Özbek, Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine iletti. Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı bildirildi. Bu bildirinin ardından Fenerbahçe de maça çıkmayacağını açıkladı ve Süper Kupa iptal oldu. İki takım da yurda döndü...

Spor 29-12-2023 21:01

Derbi sonrası kameraların karşısına geçti! Dursun Özbek'ten canlı yayında Ali Koç'a olay sözler

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0 beraberlikle sonuçlanırken karşılaşmanın ardından ilk kez konuşan Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Maçın 22. dakikasında Djiku ile Icardi arasında yaşanan pozisyona değinen Özbek, Ali Koç'a da göndermede bulundu.

Spor 25-12-2023 13:39

Ali Koç topu Mehmet Büyükekşi'ye attı! Dikkatleri 2019 ve 2020 sezonuna çekti! ''Burada tutarsızlık var

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, "Türkiye'nin bir numaralı hakemi Halil Umut Meler'in yaşadıkları hepimizin içini acıttı. TFF kendini bu olaylardan ayıramaz. TFF'nin suçlayıcı tavrı kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Spor 13-12-2023 20:05

Son dakika: Fenerbahçe'de başkan Ali Koç sahaya indi! 6-1'lik yenilgi sonrası oyuncularla özel toplantı

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında Nordsjaelland'e konuk olmuştu. Sarı - lacivertliler, Danimarka'da oynanan müsabakadan 6-1'lik ağır bir yenilgiyle ayrılmış ve 3. sıraya gerilemişti. Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Kanarya'da yönetim gerçekleştirilen antrenmanı takip etti. Başkan Ali Koç, oyuncularla özel toplantı yaptı. İşte detaylar...

Spor 01-12-2023 21:08

Fatih Altaylı Suudi Arabistan fikri Ali Koç'tan çıktı dedi, Fenerbahçe'den jet yanıt geldi!

TFF'nin Suudi Arabistan'da oynanacağını duyurduğu Süper Kupa mücadelesi öncesi Fatih Altaylı, finalin Arabistan'da oynanması fikrinin Sarı-Lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un istediğini iddia ederken, konuyla alakalı olarak Fenerbahçe'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 28-11-2023 20:45

PFDK Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza yağdırdı! Her iki kulübün başkanına da hak mahrumiyeti ve para cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 23-11-2023 22:07

PFDK, cezaları açıkladı! 4 kulübün başkanına fatura kesildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 45'er gün hak mahrumiyetinin yanı sıra çeşitli miktarlarda para cezaları verdi. Kurul, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma'ya da para cezası kesti.

Spor 16-11-2023 21:06

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun adı değişiyor! Atatürk Stadı... Görüşmelere başladık

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun adının Atatürk Stadı olarak değiştirilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında "Devletimizle gerekli görüşmelere başladık" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 10-11-2023 15:16

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Ali Koç'tan çok sert sözler! TFF'nin açıklamalarına yanıt

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 09-11-2023 18:48

Erden Timur'dan Ali Koç'un açıklamalarına cevap! ''Lale Orta, Ali Koç'a görüntü gönderdi' demedim ki''

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.

Spor 09-11-2023 17:11

Ali Koç'tan Tuzlaspor'a 'Fırıldak' açıklaması için cevap! Türk futbolunun gündemindeki sözler, yargıya taşınıyor...

Türk futbolu son dönemde büyük bir kaosun içinde bulunuyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerinin yanı sıra kamuoyunda da ortaya atılan iddiaların ardından birçok soru işareti oluşmuştu. Koç'un Tuzlaspor'a yönelik sözlerinin ardından İstanbul ekibinden açıklama gelmiş ve Fenerbahçe Başkanı için "Fırıldak" ifadesi kullanılmıştı. Ali Koç'un bu açıklamayı yargıya taşıyacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 19:04

Ses ve görüntü kaydı kapattırıldı! Dursun Özbek Divan toplantısında, Ali Koç ile yaptığı telefon görüşmesini açıkladı

Son günlerde futbol gündeminin 1 numaralı maddesi haline gelen 'Süper Kupa' konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken Fenerbahçe ve Galatasaray cephesinden finalin Türkiye'de oynanması yönünde bir talep gelmişti. Sarı-Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek son Divan toplantısında bu konunun detaylarına değinirken Ali Koç ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.

Spor 08-11-2023 10:01

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç'a yanıt! Fenerbahçe Başkanı'na bir tavsiyem var...

Ali Koç'un Divan Kurulu'nda Galatasaray'a yönelik açıklamalarının ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten bu açıklamalara yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 06-11-2023 17:25

Tuzlaspor'dan Ali Koç'a çok sert yanıt! ''Belçika'da hangi kulübü satın aldınız?''

Tuzlaspor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili olay bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Spor 06-11-2023 13:23