Trumore Uygulamasi Nereden Indirilir Haberleri

Epic Games indir: Epic Games nasıl ve nereden indirilir?

Oyun dünyasında yaşanan yenilikler sayesinde birçok farklı oyun hayatımıza girmiştir. Oyun geliştiricilerin her geçen gün yeni bir oyunla karşımıza çıkması sonucu dijital oyun sayısı da epey artmaktadır. Günümüzde birçok oyun sever Epic Games denilen dijital oyun uygulamasını kullanmakta ve bu uygulama üzerinden oyun oynayarak keyifli vakitler geçirmektedir. Bu oyun platformunun en önemli özelliği bilgisayarlara indirilebilir olmasıdır. Peki, Epic Games nasıl ve nereden indirilir?

Haber 2024-01-10 19:14:24

Instagram Threads nedir, nasıl kayıt olunur? Threads nereden indirilir? Meta'dan Elon Musk'ın Twitter'ına rakip uygulama

Instagram Threads uygulaması kullanıma sunuldu. Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter'a rakip olan bu uygulama Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından duyuruldu. Uygulama ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan kullanıcıya ulaştı. Peki, Threads nedir, nasıl kayıt olunur? Threads nereden indirilir? İşte Elon Musk'ın Twitter'ına rakip uygulama hakkında bilgiler...

Haber 2023-07-06 09:29:11

Trumore nedir? TOGG ön başvuru için Trumore Android ve İOS'a nasıl yüklenir? TOGG'da 60 bin TL detayı!

TOGG ön sipariş için Trumore uygulamasının Apple Store ya da Google Play üzerinden indirilmesi gerekiyor. Ön başvuru yapmak isteyenler, bugün (16 Mart 2023) TOGG'un resmi web sitesinden de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil siparişlerinin bugün alınmaya başlanacağını açıkladı. Peki, TOGG ön sipariş için Trumore uygulaması nereden indirilir? Trumore nedir, nasıl yüklenir?

Finans 2023-03-17 00:50:50

Süper Lig maçları TOD TV'den nasıl izlenir, nasıl üye olunur, nereden indirilir? TOD TV ile Süper Lig maçlarını İZLE!

Süper Lig maçları 2 hafta boyunca dijital içerik platformu TOD TV'de canlı olarak ekrana gelecek. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Omuz Omuza Bağış Kampanyası'nda konuşan Bakan Kasapoğlu, 3-13 Mart tarihleri arasındaki Süper Lig maçlarının beIN Sports'ta şifresiz ekrana geleceğini söylemişti. Maçları izlemek için TOD TV'nin sitesine giriş yapmanız ya da uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Peki Süper Lig maçları TOD TV'den nasıl izlenir, nasıl üye olunur?

Spor 2023-03-04 15:18:23

Bip, Telegram, Signal uygulamaları nasıl indirilir? Bip, Telegram ve Signal nereden indirilir?

Whatsapp'ta 4 Ekim saat 18.30 itibarıyla görülen erişim sorunu nedeniyle milyonlarca kullanıcı Whatsapp yerine kullanabileceği uygulamaları araştırmaya koyuldu. Whatsapp'ta dünya çapında görülen erişim sorunu sürüyor. Whatsapp yerine Telegram, Bip veya Signal kullanılabilir. İşte detaylar...

Haber 05-10-21 00:34

Whatsapp indir Güncellendi Son Sürüm APK Yükle Yeni Whatsapp Download

Whatsapp güncellendi. Whatsapp indir son sürüm yayınlandı. Whatsapp 2016 son sürüm nasıl ve nereden indirilir. Whatsapp hemen yüklemeye başlayıp kullan. Whatsapp 2016 yeni Download APK sayfası.

Haber 13-08-16 13:39

Pokemon Go nasıl indirilir ve nasıl oynanır?

Pokemon Go Türkiye’de de oldukça popüler hale geldi. Peki bu oyunu nereden indirebilirsiniz? Eğer sizlerde Pokemon Go’ yu indirip denemek istiyorsanız bu haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Haber 14-07-16 10:51