Tuğba Şenoğlu Haberleri

Milli Takımın değişilmez oyuncusu Tuğba Şenoğlu İvegin, bir sonraki durağını açıkladı!

Türkiye Milli Voleybol takımının değişilmez isimlerinden Tuğba Şenoğlu İvegin, kariyerinin bir sonraki durağını resmen duyurdu. Japonya'da Kurobe AquaFairies forması giyen yıldız oyuncu hayranlarıyla bu müjdeyi paylaştı.

Spor 28-02-2023 09:32

Ünlü voleybolcu Tuğba Şenoğlu'nun kocası bakın kim çıktı! 'Güzeller içinden bir seni seçtim'

Voleybola 10 yaşında Mersin'de başlayan Tuğba Şenoğlu, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla göğüs kabartmıştı. Yalnızca kariyeriyle değil, güzelliğiyle de ilgi odağı olan Tuğba Şenoğlu, saha dışındaki yaşamıyla merak uyandırıyor. Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü voleybolcunun düğününe; Zehra Güneş, Ebrar Karakurt gibi yıldız voleybolcular da katılmıştı.

Magazin 20-10-2022 14:13

Tuğba Şenoğlu nişanlandı! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt'un tarzı dikkat çekti

Voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin nişanlandı. VakıfBank ve A Kadın Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Tuğba Şenoğlu'nu Zehra Güneş, Ebrar Karakurt gibi sporcular yalnız bırakmadı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt nişandan pozları paylaşınca olay oldu. Ebrar Karakurt'un nişan tarzı ve halayı da sosyal medyanın konuştuğu konular arasına girdi.

Magazin 26-05-2022 13:43

Tuğba Şenoğlu kimdir, aslen nereli? Tuğba Şenoğlu kiminle nişanlandı ve kaç yaşında?

Tuğba Şenoğlu geçtiğimiz günlerde CEV Şampiyonlar Ligi'ni Vakıfbank ile evine götürdü. Hayatında diğer önemli adımı atmaya da gecikmedi. Burhan İvegin ile evlilik için ilk adımı atan Şenoğlu, İvegin ile nişanlandı. Milli voleybolcu, özellikle milli maçlarda sürekli adından söz ettiriyor. Avrupa'nın en önde oyuncularından olan Tuğba Şenoğlu'nun hayatı ve biyografisi, voleybola nasıl başladığı merak ediliyor. Peki Tuğba Şenoğlu boyu kaç?

Spor 26-05-2022 11:37

Tuğba Şenoğlu

Tuğba Şenoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tuğba Şenoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi'nde final için son virajda

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti: "Takımımıza ve oyunumuza her zaman inanıyor ve güveniyoruz"

Yurthaber 05-04-2022 15:03

Ünlü voleybolcu Tuğba Şenoğlu Instagram pozlarıyla yaktı geçti! Takipçileri mest oldu

10 yaşında başladığı voleybol kariyerini şimdilerde Vakıfbank Spor Kulübü'nde sürdüren başarılı sporcu Tuğba Şenoğlu, kabiliyetinin yanı sıra duru güzelliğiyle de büyük beğeni topluyor. Sosyal medyada epey aktif olan Tuğba Şenoğlu, Instagram paylaşımlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 21-03-2022 12:45

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu, Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ı ziyaret etti

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu, Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ı ziyaret etti

Yurthaber 09-08-2021 21:11

Tuğba Şenoğlu: Biz de güçlü bir takımız

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın önemli isimlerinden Tuğba Şenoğlu, "Olimpiyatlarda güçlü rakiplerimiz var, ancak biz savaşacağız. Her şey iki takımın günlük performansına bağlı. Takımlar çok güçlü ve iki takımdan biri kazanacak. Biz de güçlü bir takımız" dedi.

Spor 22-07-2021 11:03