Tumblr Haberleri

Tumblr hesap silme işlemi nedir? Tumblr hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Tumblr hesabı dondurulur mu?

Tumblr sitesinde hesap veya blog oluşturan kişiler için belli başlı işlemlerin nasıl tamamlandığını öğrenmek önem arz eder. Bu işlemler arasında Tumblr hesap silme ve dondurma ön plana çıkar. Özellikle bu sitedeki hesabını veya blogunu tamamen kapatmak istemeyen kişiler profili dondurma işleminin mevcut olup olmadığını sorgular. Peki, Tumblr hesabı nasıl kapatılır, Tumblr hesabı dondurulur mu?

Haber 16-08-2023 11:20

Türkiye'den erişim engellenmişti! Sosyal medya platformu Tumblr için yeni gelişme

Bir dönemin Instagram'ı veya Twitter'ı diyebileceğimiz sosyal medya platformu Tumblr, geçtiğimiz haftalarda 2018'de getirilen müstehcen içerik yasağını kaldırmıştı. Daha sonra Tumblr'a Türkiye'den erişimin engellendiği aktarılmıştı. İlgili içeriklerin Türkiye’den görünmez kılınması sonrasında Tumblr’a uygulanan erişim engelinin kaldırıldığı bildirildi.

Haber 16-11-2022 16:21

Müstehcen içerik yasağını geçtiğimiz günlerde kaldırmıştı! Sosyal medya platformu Tumblr'a Türkiye'den erişim engellendi

Bir dönem çok kullanıcı sayısıyla adından söz ettiren Tumblr'a Türkiye'den erişim engeli yasağı getirildi. Söz konusu platform geçtiğimiz günlerde çıplaklık içeren paylaşımların yasağını kaldırmasıyla adından söz ettirmişti.

Haber 12-11-2022 18:35

Tumblr kararından döndü: Müstehcen içerik yasağı kalktı! Tekrardan izin verilecek

Sosyal medya denildiğinde çoğu kişinin aklına Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp geliyor. Ancak bazıları ABD menşeli sosyal ağ ve blog sitesi Tumblr'ı da unutamıyor. Müstehcen ve yetişkinlere yönelik içeriklerle çok kez gündeme gelmiş olan Tumblr, 2018'de bu konuda bir yasak getirmişti. Tumblr'ın yasak kararı, o dönem Tumblr kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Ancak dört yıl sonra bu karardan geri dönüldü. Tumblr'da müstehcen içerik yasağı kalktı!

Haber 04-11-2022 12:30

Tumblr

Tumblr Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tumblr Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.