Turşu Nasıl Yapılır Haberleri

Adile Naşit ve Münir Özkul'lu Neşeli Günler’in turşu tartışması araştırıldı! Yüzde 75'i onu tercih ediyor

Adile Naşit'li Münir Özkul'lun başrollerini paylaştığı Yeşilçam filmi Neşeli Günler'deki turşu tartışmasına yönelik araştırma yapıldı. Bin 100 kişinin katıldığı araştırmada vatandaşlara "Turşu sirkeyle mi, limonla mı yapılır?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 75,9'unun tercihi bakın hangi yönde oldu.

Kadin 14-11-2023 13:33

Her yemeğin yanına yakışan sofraların olmazsa olmazı en iyi turşu markaları

Acısından tatlısına onlarca çeşidi olan turşu; dünyanın en kadim gıda saklama yöntemleri arasında yer alıyor. Hem lezzetli hem faydalı olan bu turşular taze sebzeleri kış döneminde de tüketmeyi sağlıyor. Eğer siz de lezzetli bir turşuya hayır diyemeyenlerdenseniz bir araya getirdiğimiz en iyi turşu seçeneklerine göz atmadan geçmeyin!

Haber 14-08-2023 16:40

Turşu yapımında kimsenin bilmediği detay! MasterChef Somer Sivrioğlu püf noktayı açıkladı, yiyen bağımlısı olacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan MasterChef'in sevilen jürisi Somer Sivrioğlu turşu yapımında kimsenin bilmediği püf noktayı açıkladı. Türk mutfağının en özel lezzeti turşuyu yaparken bu detayı atlamayan ev hanımları şeflere taş çıkartacak.

Yemek 07-08-2023 09:35

Turşu Nasıl Yapılır

Turşu Nasıl Yapılır Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Turşu Nasıl Yapılır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.