Tutunamayanlar Dizisi Haberleri

Dünya Hali dizisi nerede çekiliyor? Dünya Hali dizisi oyuncuları kimler?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Dünya Hali dizisi, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Başrollerinde Caner Şahin, Tolga Tekin, Pelin Abay ve Ozan Çelik’in bulunduğu Dünya Hali dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu oturuyor. Dizinin yönetmenlerinden Osman Nail Doğan, daha önce de Tutunamayanlar ve Dengi Dengine dizilerinin yönetmenliğini yaptı. Peki, Dünya Hali dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 28-07-2021 14:25

Tutunamayanlar dizisi neden bitti? Tutunamayanlar başlayacak mı?

Tutunamayanlar dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanmış ve koronavirüsün patlak vermesiyle yayın hayatına çevrimiçi olarak devam etmişti. Haziran 2020'de son kez izleyicilerle buluşan dizi final yapmamıştı. "Tutunamayanlar dizisi neden bitti?" , "Tutunamayanlar başlayacak mı?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Trend 12-07-2021 11:06

Tutunamayanlar 1. bölümden ilk fragman yayınlandı! Doğu Demirkol'un dizisi Tutunamayanlar ne zaman başlıyor?

TRT 1'in merakla beklenen yeni absürd komedi dizisi Tutunamayanlar'dan ilk fragman yayınlandı. Doğu Demirkol'un başrolde oynadığı Tutunamayanlar'ın yayın tarihi de belli oldu. Peki Tutunamayanlar konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 29-12-2019 20:55

Doğu Demirkol komedi dizisinde rol alacak! İşte Tutunamayanlar'ın oyuncu kadrosu

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, yakında TRT 1’de izleyici karşısına çıkacak.

Magazin 13-12-2019 21:02

Diğer Haber Etiketleri