Uğur Pektaş Haberleri

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu kocaman oldu! Pozlarını paylaştı

Bir dönem oyuncu olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. 3 yıl sonra ayrılık kararı alan ikilinin bir oğullar bulunuyor. Maneviyata yönelen Uğur Pektaş sosyal medyadan oğluyla pozlarını paylaştı.

Magazin 05-03-2024 08:39

Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti! Arka Sokaklar'ın Murat komiseri Uğur Pektaş'ın sözleri çok konuşuldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Murat komiser karakteriyle hafızalarımıza kazınan Uğur Pektaş yıllar içindeki değişimiyle sık sık gündem oluyor. Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Uğur Pektaş ekranlara ara vererek maneviyata yönelmişti. Ünlü ismin son gönderisi sosyal medyada gündem oldu. Uğur Pektaş'ın o sözleri dikkat çekti.

Magazin 05-09-2023 08:25

Arka Sokaklar'ın Murat komiseri Uğur Pektaş son halini paylaştı! Yorum yağdı

Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteri ile gönülleri fetheden Uğur Pektaş uzun süredir gözlerden uzak yaşıyor. Maneviyata yönelen ve ekranlardan uzak olan Uğur Pektaş'ın son hali sosyal medyayı salladı. Oyuncuyu görenler "Murat komiserim geri dön", "Murat komiserim çok yakışıklı" yorumlarında bulundu.

Magazin 08-08-2023 07:01

Arka Sokaklar'ın Murat Komiser'i son halini paylaştı! Sessizliğe bürünen Murat Pektaş'a takipçileri kayıtsız kalamadı

17 sezondur ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi final bölümü yayınlanmadan belirsiz bir şekilde sona erdi. Dizide Murat Komiser'e hayat veren oyuncu Uğur Pektaş bir süredir sosyal medyada paylaşım yapmıyordu. Yeni halini paylaşan Uğur Pektaş'a takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 07-06-2023 20:28

Uğur Pektaş

Uğur Pektaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uğur Pektaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arka Sokaklar’ın yıldızı Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in oğullarını görenler çok şaşırdı! “Annesinin kopyası”

Bir döneme damga vuran Arka Sokaklar dizisinde rol alan Gamze Özçelik Zeynep karakterine, Uğur Pektaş ise Murat karakterine hayat veriyordu. Dizideki aşkları gerçeğe dönen ve evlenen ünlü isimlerin bu evlilikten bir oğulları oldu. Bir süre sonra evliliklerini sonlandıran Özçelik ve Pektaş’ın çocuklarını görenlerin ağızlar açık kaldı.

Magazin 24-04-2023 14:08

Gözlerden uzak yaşıyordu! Uğur Pektaş o diziyle ekranlara dönüyor

Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra ekranlara veda eden ve maneviyata yönelerek gözlerden uzak yaşamaya başlayan oyuncu Uğur Pektaş yeniden ekrana döndü. Gamze Özçelik ile ilişkisiyle uzun yıllar gündem olan oyuncu hayranlarını mutlu etti.

Magazin 03-03-2023 12:08

Arka Sokaklar’ın Murat Komiser’i Uğur Pektaş’tan müjdeli haber! Ekranlara geri döndü

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat Komiseri karakteri ile hafızalara kazınan Murat Pektaş yıllara meydan okuyor. Sevilen isim dizide 2006-2016 yılları arasında rol almıştı. En son Surivor’a katılan Uğur Pektaş ekranlara geri döndü.

Magazin 03-03-2023 08:16

Arka Sokaklar'ın Murat Komiser'i Uğur Pektaş son haliyle şaşkına çevirdi! Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti...

2006-2016 yılları arasında rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılıp oyunculuğu bırakan yakışıklı yıldız Uğur Pektaş, bir süredir kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor. Maneviyata yönelen ünlü oyuncu son haliyle adeta yıllara kafa tutuyor.

Magazin 19-01-2023 16:01

Arka Sokaklar'ın Murat komiseri Uğur Pektaş kimdir? Uğur Pektaş hangi dizide oynayacak?

Arka Sokaklar dizisinin Murat komiseri Uğur Pektaş 6,5 yıl aradan sonra yeni bir projeyle ekranlara dönüyor. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve maneviyata yönelen ünlü oyuncunun hangi projede yer alacağı merak konusu oldu. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Uğur Pektaş kimdir? Arka Sokaklar'ın Murat komiseri Uğur Pektaş hangi dizide oynayacak?

Magazin 06-10-2022 10:48

Hayranları Arka Sokaklar'a dönmesini istiyordu! Uğur Pektaş'tan flaş karar

Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve maneviyata yönelen Uğur Pektaş flaş bir karar aldı. Hayranları Arka Sokaklar'a dönmesini isterken oyuncu Uğur Pektaş 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' dizisiyle ekranlara dönmeye karar verdi. Pektaş uzun süredir gözlerden uzak yaşıyordu.

Magazin 05-10-2022 15:46

İnzivaya çekilmişti! Cenazede ortaya çıkan Uğur Pektaş’ın gözlerden uzak büyüttüğü oğlu

Arka Sokaklar dizisi ve Survivor yarışmasıyla tanınan Uğur Pektaş, Gamze Özçelik’le evliliği sona erdikten sonra gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı. Son olarak bir cenazede ortaya çıkan ve uzun zaman sonra da bir paylaşım yapan Pektaş'ın kendi gibi gözlerden uzak tuttuğu bir de oğlu var. İşte Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın gözlerden uzak tuttukları oğulları...

Magazin 25-09-2022 13:49

Uğur Pektaş yıllar sonra sessizliğini bozdu! Eşimizin en mahrem görüntülerini...

Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra uzun süre sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Uğur Pektaş, yıllar sonra sessizliğini bozdu. Pektaş, sosyal medyada eşlerinin mahrem görüntülerini paylaşanlara sitem etti. Pektaş, bir dönem eski oyuncu Gamze Özçelik ile evliydi.

Magazin 19-09-2022 14:21

Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde Uğur Pektaş ve Necati Şaşmaz dikkat çekti! İşte Necati Şaşmaz ve Uğur Pektaş'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Murat'ı Uğur Pektaş'ı ve Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde ortaya çıktı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan iki oyuncu cenaze namazında görüntülendi. Gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren oyuncu Uğur Pektaş'ın son hali gündem oldu...

Magazin 06-09-2022 14:07

Gamze Özçelik bebekle fotoğraf paylaşınca oğlu merak edildi! İşte Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu

Gamze Özçelik geçtiğimiz gün yeni doğmuş bir bebekle fotoğraf paylaşınca herkes oğlunu merak etti. Gamze Özçelik "Ayağa kalkma sebebim" dediği oğlunu gözlerden uzak büyütüyor. İşte Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in oğlu Murathan Pektaş...

Magazin 24-12-2021 09:12

İzleyiciler Uğur Pektaş'ı unutmuyor! Eski paylaşımına yorum yağdı

Survivor 2005 sezonuyla yıldızı parlayan Uğur Pektaş'ın 2020 sezonu macerası beklenmedik bir şekilde sonlanmıştı. Sakatlığı sebebiyle yarışmadan ayrılan oyuncuyu izleyiciler unutamıyor. Kadrolar açıklanmış olsa da Pektaş'ın eski pozlarına yorum yağıyor.

Magazin 20-12-2021 10:39

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş’ın oğulları Murathan, şimdi kocaman oldu

Arka Sokaklar’ın muhteşem çifti Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, dizideki aşklarını gerçek hayata da taşımıştı. Dünyaevine giren çiftin Murathan isimlerinde bir oğulları oldu. Bu yakışıklı çocuk şimdi kocaman oldu.

Magazin 09-10-2021 15:25

Uğur Pektaş oğluyla pozunu paylaştı! İşte Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in oğlu Murathan Pektaş zaman zaman merak ediliyor. Bir dönem Arka Sokaklar'daki oyunculuğuyla gündeme gelen Pektaş oğluyla pozunu paylaştı.

Magazin 07-09-2021 16:08

Gamze Özçelik'in Ayağa kalkma sebebim dediği oğlu merak edildi! İşte Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in oğlu Murathan Pektaş merak konusu oldu. Gamze Özçelik "Ayağa kalkma sebebim" dedi, sosyal medya oğlunu merak etti!

Magazin 20-06-2021 11:01

Survivor Aycan'dan sonra Mert Öcal'dan da açıklama geldi! İç çamaşırı yerine...

Survivor 2020'nin en çok dikkat çeken isimlerinden olan Mert Öcal Aycan Yanaç'tan sonra Semih Öztürk'ün kanalına konuk oldu. Survivor Mert açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-03-2021 12:06