Ümraniye Belediyesi Haberleri

Ümraniye Belediyesi, Şanlıurfa'daki cadde ve sokakların temizlenmesine destek verecek

Ümraniye Belediyesi, geçen hafta Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinin ardından 4 personel ve 3 iş makinesini Şanlıurfa'nın cadde ve sokaklarının temizlenmesi için bölgeye gönderdi.

Yurthaber 20-03-2023 13:48

Ümraniye'de Afet Farkındalık Eğitimi'ne talep yüzde 600 arttı

Ümraniye Belediyesince verilen Afet Farkındalık Eğitimi ve Tahliye Tatbikatı'na talep, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yüzde 600 arttı.

Yurthaber 16-03-2023 14:34

İstanbul'daki belediyelerin depremzedelere destekleri sürüyor

Ümraniye Belediyesinin Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, Bağcılar Belediyesinin Malatya'nın Battalgazi ilçesinde konteyner kent kurulum çalışmaları sürüyor

Yurthaber 06-03-2023 08:36

İstanbul'daki belediyelerin depremzedelere destekleri sürüyor

İstanbul'daki belediyeler, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde yürüttükleri çalışmaların yanı sıra kente gelen afetzedelere de destek veriyor.ürüyor

Yurthaber 02-03-2023 07:59

Ümraniye Belediyesi

Ümraniye Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ümraniye Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da Uluslararası Kabartma Kur'an Çalıştayı başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran: - "Kur'an-ı Kerim bir hayat reçetesidir, bir hayat nizamıdır. Dolayısıyla ona ulaşmaya dönük bir engeli ortadan kaldırmak, emin olun fiziksel hayata dönük engelleri kaldırmaktan çok daha kıymetlidir" - İslam İşbirliği Gençlik Forumu Başkanı Taha Ayhan: - "Uluslararası Kabartma Kur'an Hizmetleri Birliğimizle bundan sonra tüm coğrafyalarımızda, özellikle genç kardeşlerimiz arasında Kur'an'a erişimi artırmak bakımından çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız"

Yurthaber 15-10-2022 12:16