Umut Akyürek Haberleri Ve Son Dakika Umut Akyürek Haberleri

Umut Akyürek Haberleri Ve Son Dakika Umut Akyürek Haberleri

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, 12 Temmuz 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Fulden Akyürek ile kardeş olan Umut Akyürek'in memleketi Sakarya'dır. İlk ve orta öğretim eğitimini Sakarya'da tamamlayan sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. Müzik hayatına ilk olarak 1989 yılında Erol Sayan yönetimindeki İzmit Musiki Derneği'nde başlamıştır. 1990 yılında TRT'nin Amatör Ses Yarışması'nda 3. olan Akyürek, TRT sanatçıları içerisinde yer almıştır. Akyürek, 2005 yılında kendisi gibi sanatçı olan Oktay Ertuğrul ile dünya evine girdi. 2005 yılında ise Melek Bal isimli bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Son yıllarda trigeminal nevralji teşhisi konulması sonucunda gündeme gelen sanatçı, geçirdiği estetik operasyonlar ile de basın ve sosyal medyada oldukça dikkat çeken isimler içerisinde yer alıyor.

Umut Akyürek Haberleri

Son haliyle gündem olmuştu! Umut Akyürek yüzündeki değişimin sebebini açıkladı

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Umut Akyürek son olarak alın daraltma operasyonu için bıçak altına yatmıştı. Son olarak Akyürek paylaştığı bir video ile gündem oldu. Umut Akyürek'in yüzündeki değişim dikkat çekti. Akyürek yüzündeki değişimin sebebini açıkladı.

Magazin 25-01-2024 16:44

Alın daraltma ameliyatı olmuştu! Umut Akyürek son halini paylaştı

Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden biri olan Umut Akyürek yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan ünlü isim her paylaşımıyla olay oluyor. Son olarak alın daraltma ameliyatı olan Akyürek yüzünün son halini paylaştı.

Magazin 23-01-2024 16:00

Alın daraltma estetiği yaptırmıştı... Umut Akyürek imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden biri olan Umut Akyürek yaptırdığı estetiklerle zaman zaman gündeme geliyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan ünlü isim her paylaşımıyla sosyal medyayı sallıyor. Yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek son olarak alın daraltma estetiği yaptırmıştı. Ünlü isim şimdi de son haliyle gündem oldu.

Magazin 09-01-2024 15:25

Umut Akyürek öyle bir estetik yaptırdı ki duyanlar şoke oldu! Son hali sosyal medyayı salladı

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan ünlü isim her paylaşımıyla olay oluyor. Yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek bu defa estetiğin dozunu kaçırdı. Umut Akyürek öyle bir operasyon geçirdi ki duyanlar inanamadı.

Magazin 28-11-2023 17:20

Umut Akyürek

Umut Akyürek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Umut Akyürek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Umut Akyürek'in kızı 6 ayda 40 kilo verdi! Melek Bal güzelliği hayran bıraktı

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek sahne performansı ve güzelliği ile sık sık gündem oluyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Akyürek kızı ile pozlarını paylaştı. Melek Bal'ın 6 ayda 40 kilo verdiğini duyuran ünlü isim kızının yeni mesleğini de açıkladı.

Magazin 14-09-2023 16:57

Ferdi Tayfur'un 90'lara damga vuran Fadime'nin Düğünü klibindeki güzel bakın kimmiş! Duyunca çok şaşıracaksınız

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Ferdi Tayfur'un 90'lı yıllara damga vuran 'Fadime'nin Düğünü' şarkısının klibindeki güzeller güzeli Fadime'nin kim olduğu yıllar sonra ortaya çıktı. Bu ismin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-08-2023 10:34

Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Zekai Tunca'nın şarkıları ve albümleri

Zekai Tunca kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Türk Sanat Müziği Şarkıları" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Zekai Tunca Ankara doğumludur. Peki, Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-2023 17:26

Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Akyürek’in güzeller güzeli kızını görenler çok şaşırdı

Umut Akyürek, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında yer alıyor. Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler her hafta cumartesi akşamları yayınlanıyor. Bu hafta konukları arasında yer alan Umut Akyürek ve kızı gündem oldu. Peki, Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 08-04-2023 16:48

Çaresizce ölümü bekledik! Şarkıcı Umut Akyürek deprem anını anlattı! 99 depreminden on kat daha şiddetliydi

Şarkıcı Umut Akyürek, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Gaziantep'te meydana gelen ve Adana, Hatay, Malatya, Adıyaman gibi birçok ili etkileyen depremi yaşadı. Deprem anında başına gelenleri aktaran şarkıcı, 6 Şubat depremini 1999 depremiyle karşılaştırdı ve 6 Şubat depremi için "Çok daha şiddetliydi" dedi. İşte Umut Akyürek'in açıklamaları...

Magazin 09-02-2023 15:51

Umut Akyürek kimdir, nerelidir? Ünlü sanatçı Umut Akyürek kaç yaşında?

Umut Akyürek sesiyle büyüleyen Türk Sanat Müziği sanatçısı olarak biliniyor. Şarkılarının ve sesinin yanı sıra güzelliği ile de büyüleyen ünlü sanatçı, aynı zamanda sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderiler ile de beğeniliyor. Peki Türk Sanat Müziği sanatçısı olan Umut Akyürek kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Magazin 23-11-2022 12:07

Umut Akyürek kimdir, nerelidir? Ünlü sanatçı Umut Akyürek kaç yaşında?

Umut Akyürek sesiyle büyüleyen Türk Sanat Müziği sanatçısı olarak biliniyor. Şarkılarının ve sesinin yanı sıra güzelliği ile de büyüleyen ünlü sanatçı, aynı zamanda sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderiler ile de beğeniliyor. Peki Türk Sanat Müziği sanatçısı olan Umut Akyürek kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Magazin 23-11-2022 12:07

Umut Akyürek Aleyna Tilki'nin seksi paylaşımına tepkisiz kalamadı! Çoluk çocuk nasıl bu hale geldiler...

Kariyerini yurt dışında sürdürmek adına İngiltere'ye giden Aleyna Tilki burada çalışmalarına devam ediyor. Tilki, son olarak sosyal medya hesabından Londra'da fotoğraf çekimlerinde olduğunu söyledi ve iç çamaşırlı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Genç şarkıcının paylaşımına, Türk Sanat Müziği şarkıcısı Umut Akyürek'ten tepki geldi.

Magazin 02-11-2022 13:57

Umut Akyürek 16 yaşındaki halini paylaştı! Ferdi Tayfur beni görünce...

Umut Akyürek, gençlik fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Umut Akyürek açıklamasında "Ferdi Tayfur beni görünce 'Yerli Sophia Loren' demişti" dedi. Nagihan Karadere de fotoğrafa yorumsuz kalamadı.

Magazin 27-09-2022 14:57

Umut Akyürek'den 17 yaş paylaşımı!

Umut Akyürek, yıllar önce çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan yayınlayarak, eski günleri andı.

Magazin 10-09-2022 14:14

Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek güzelleşmek için bunu da yaptı! Görenler şok oldu

Sözü ve bestesi Sezen Aksu'ya ait olan “Gidiyorum” isimli yeni şarkısını geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturan 49 yaşındaki Umut Akyürek, yüzüne sülük tedavisi yaptırdığı anları takipçileriyle paylaştı. Geçirdiği sayısız estetik operasyonlar nedeniyle zaman içinde büyük bir değişime uğrayan ve Angelina Jolie'ye benzetilen şarkıcının o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-07-2022 14:52

Umut Akyürek kızının tedavi gördüğünü açıkladı

Sanatçı Umut Akyürek, kızı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme yerleşti. 2. Sayfa adlı programa konuk olan Akyürek, Kızının hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını belirtti.

Magazin 10-11-2021 15:39

Umut Akyürek evinde düşüp hastanelik oldu!

Estetikli haliyle zaman zaman gündeme gelen Umut Akyürek, evinin banyosunda düştü. Apar topar hastaneye kaldırılan ve omzunda iki kırık tespit edilen Akyürek, ameliyata alındı.

Magazin 17-06-2021 16:02

Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında? Umut Akyürek'in eşi Oktay Ertuğrul kimdir, mesleği nedir?

Star TV'nin fenomen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a katılan Türk Sanat müziğinin sevilen sesi Umut Akyürek'in özel hayatı merak konusu oldu. Peki Umut Akyürek eşi Oktay Ertuğrul kimdir? Detaylar haberimizde...

Magazin 19-05-2021 12:46

Umut Akyürek: 27 yılı devirdik

Sanatçı Umut Akyürek, takipçilerine zamanda yolculuk yaptırdı. Eşi Oktay Ertuğrul ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafı yayınlayan Akyürek, "Yaklaşık bir ömür önce... Konservatuvar yıllarımız... 27 yılı devirdik" mesajını yayınladı.

Magazin 08-05-2021 13:43

Yıllar sonra ortaya çıktı! Ferdi Tayfur’un klibindeki Fadime Umut Akyürek çıktı

Arabesk müziğin efsane ismi Ferdi Tayfur’un 90'lı yıllarda çok popüler olan 'Fadime’nin Düğünü' şarkısının klibinde oynayan isim ünlü şarkıcı Umut Akyürek çıktı.

Magazin 07-05-2021 14:08

Umut Akyürek göz kapağı ameliyatı oldu, hasta yatağından paylaştı

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek geçirdiği estetik operasyonlarla gündeme gelmişti. Akyürek son olarak da göz kapağı ameliyatı oldu.

Magazin 11-04-2021 07:35

Angelina Jolie'ye benzetilen Umut Akyürek estetiği abartınca tanınmaz hale geldi

Angelina Jolie’ye benzerliği ile dikkat çeken Türk Sanat Müziği yorumcusu Umut Akyürek’in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 15-03-2021 13:38

Umut Akyürek'in acı günü

Sanatçı Umut Akyürek'in babası Gündüz Akyürek 75 yaşında hayatını kaybetti. Umut Akyürek, babası Gündüz Akyürek'e sosyal medya hesabından bu ifadelerle veda etti.

Magazin 19-01-2021 16:28

Umut Akyürek'in dudakları olay oldu! Umut Akyürek kaç yaşında, nereli? Umut Akyürek’in eşi Oktay Ertuğrul kimdir?

Sabahların en eğlendiren programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah’ın bugünkü konukları Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul oldu. Ev hallerini programda paylaşarak börek tarifi veren ünlü sanatçı mutlu evliliğin sırrını da açıkladı. Evliliklerinde 16 yılı dolduran çift özel hayatlarına ilişkin hiç bilinmeyen detayları paylaştı. Peki Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Akyürek’in eşi Oktay Ertuğrul kimdir? İşte detaylar...

Magazin 21-10-2020 11:33

Umut Akyürek ve kızı Melek Bal pozlarıyla olay oldu! 'Annesini geçmiş'

Umut Akyürek ve kızı Melek Bal sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcının kızı güzelliğiyle annesini solladı! İşte Umut Akyürek'in ikizi gibi görünen 15 yaşındaki kızı ve Umut Akyürek'in değişimi...

Magazin 08-09-2020 07:06

Umut Akyürek'ten dikkat çeken açıklamalar

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına sanatçı Umut Akyürek konuk oldu. Bir süredir zor günler geçiren Umut Akyürek bilinmeyenlerini ve merak edilenlerini anlattı.

Trend 13-02-2019 14:31

Umut Akyürek'e trigeminal nevralji (delirten hastalık) teşhisi!

Onur Akay, Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek'e 'delirten hastalık' olarak da bilinen trigeminal nevralji teşhisi konulduğunu duyurdu

Magazin 10-04-2018 12:26

Melek Bal: Herkese 'sana ne' diye bağırmak istiyorum

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek ve türkücü Oktay Ertuğrul’un kızları Melek Bal, geçtiğimiz hafta verdiği pozla tartışma yaratmıştı. Posta Gazetesi'nden Canan Danyıldız, günlerdir konuşulan Umut Akyürek ve kızıyla bir araya geldi.

Magazin 19-11-2017 11:40

Umut Akyürek, 12 yaşındaki kızı Melek Bal’a yapılan yorumlara sinirlendi

Şarkıcı Umut Akyürek, kızının yaşıyla ilgili yapılan yorumlara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Magazin 15-11-2017 08:26

Umut Akyürek'in kızını gören inanamıyor

Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, geçtiğimiz günlerde kızı Melek Bal ile birlikte görüntülenmişti.

Magazin 19-10-2017 14:40