Uzaklaştırma Kararı Haberleri

Yüzüne ütü basmaya çalışmış! Vahşette korkunç detaylar... Eşarpla boğup boğazından bıçaklayarak katletmişti! 'Enişte koş babam anneme bir şey yaptı'

Denizli'de meydana gelen kan donduran kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. 41 yaşındaki S.U. 21 yıllık eşi 38 yaşındaki Ummuhan Zerrin Uygun'u önce eşarbıyla boğmuş, sonra da boğazından bıçaklayıp katletmişti. Tutuklanan S.U.'nun geçen sene de eşinin yüzüne ütü basmak istediği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Haber 25-01-2023 18:45

Antalya'da eşini bıçakla tehdit eden şüpheli gözaltına alındı

Antalya'da eşini bıçakla tehdit eden şüpheli gözaltına alındı

Yurthaber 16-09-2022 13:23

Düğünde eşini uzaklaştırıp öldürmüştü! Şok detay ortaya çıktı: Aynı yıl 2 kez...

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde meydana gelen kan donduran olayda, Şenay Ayvaoğlu (37) boşanma aşamasında eşi Serkan Ayvaoğlu (42) tarafından konuşma bahanesiyle çağrıldığı düğünde başına ateş edilerek öldürülmüştü. Jandarma ekipleri eşini öldürdükten sonra kaçan Serkan Ayvaoğlu'nu yakalamak için çalışma başlatırken Şenay Ayvaoğlu'nun yakınlarının ise cenazeyi almak için morga geldiklerinde büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken yeni ayrıntılar da ortaya çıktı.

Haber 14-08-2022 12:37

Bolu'da eşini darbederek bıçakla yaralamakla suçlanan zanlı tutuklandı

Bolu'da eşini darbederek bıçakla yaralamakla suçlanan zanlı tutuklandı

Yurthaber 27-07-2022 10:40

Uzaklaştırma Kararı

Uzaklaştırma Kararı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uzaklaştırma Kararı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.