Valilik Haberleri

Güpegündüz dehşet! Valilik önünde eşini yere yatırıp boğmaya çalıştı... Küçük çocuklarının gözü önünde yaşandı

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir koca, aynı kurumda çalışan eşini valilik binası önünde yere yatırarak boğmaya çalıştı. Çiftin küçük yaştaki çocuğunun gözü önünde yaşanan olaya polisler müdahale etti. Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen karı-koca ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber

İstanbul Valiliğinden kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Valiliği, bugün beklenen kuvvetli ve gök gürültülü sağanak için vatandaşları uyardı.

Yurthaber

Şanlıurfa'daki kuduz köpek vakası gündem olmuştu! Valilik soruşturma başlattı, yeni gelişme

Şanlıurfa'da kuduz köpek vakası Türkiye'nin gündemindeydi. Risk bölgesindeki hayvanların toplatılmasına karşı çıkarak muhtarlık ofisini basıp kapı ve duvarlara "Katil" yazan 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Öte yandan, Ankara'da tutuklanan Yaşama Tutunan Patililer Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı'ya 28 köpeği mevzuata aykırı şekilde verdikleri gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesine de para cezası kesildi.

Haber

Valilik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı'nı ifadeye çağırdı! Sığınmacı tartışmaları gündem olmuştu

31 Mart seçimlerinden önce DEM Parti'lilerle ilgili sözleri seçimlerden sonra da sığınmacılar için yaptığı düzenlemelerle gündem olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal yabancı uyruklu bir kişiye ruhsat vermediği gerekçesiyle valilik tarafından ifadeye çağırıldı.

Manşet

Valilik

Valilik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Valilik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Balıkesir'de ormanlık alanlara giriş ve çıkışlar yasaklandı

Balıkesir genelinde ormanlık alanlara giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Yurthaber

Valilikler duyurdu! 7 günlük eylem yasağı

Şırnak, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis ve Tunceli valilikleri duyurdu. İki il genelinde 4 Haziran’dan geçerli olmak üzere 7 gün süreyle eylem yapılamayacak. İşte detaylar...

Haber

Manisa'daki yangına havadan ve karadan müdahale! Tren seferleri durduruldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde zirai alanda çıkan ve makilik alana sıçrayan yangına müdahale eden ekip sayısı 71’e çıkarılırken, yangın nedeniyle Uşak-Basmane (İzmir) tren seferi de tedbir amaçlı durduruldu.

Haber

Niğde'de hükümlülere AFAD Gönüllü Eğitimi verildi

Niğde'de Valilik ve Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokol kapsamında memuriyete engeli olmayan suçlardan hüküm giyen 14 kişiye "AFAD Gönüllü Eğitimi" verildi.

Yurthaber

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya Valiliğine ziyarette bulundu.

Yurthaber

Valilik açıkladı! İstanbul için sıcaklık uyarısı geldi: Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

Yurt genelinde bu hafta sıcaklıklar artıyor. İstanbul'da önümüzdeki günlerde sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Hava sıcaklığı İstanbul'da 24-26 dereceye ulaşmasının beklendiği belirtilerek, valilikten dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı geldi.

Haber

Çanakkale Valiliği'nden orman yangını uyarısı geldi! 'Çok büyük risk oluşturuyor'

Çanakkale Valiliği'nden orman yangınlarıyla ilgili uyarı geldi. Yapılan açıklamada bugün etkili olması beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınlarına karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Haber

Diyarbakır'da motosikletli yunus ekibine çarpıp kaçan araçtaki 2 kişi yakalandı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde, motosikletli yunus ekibine çarptıktan sonra kaçan araçtaki 2 kişinin yakalandığı bildirildi.

Yurthaber

Antalya'da suç örgütüne yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Onur Demirci suç örgütüne yönelik operasyonda 14 kişinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber

İzmir Valiliği gençlere türbe ziyareti yaptırıldığı iddiasını yalanladı

İzmir Valiliği, bazı basın yayın organlarında yer alan "gençlere türbe ziyareti yaptırıldığı" iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Yurthaber

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber

Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle eğitime ara verildi

Şanlıurfa Valiliği, bugün beklenen sağanak nedeniyle il genelinde eğitime 14 Şubat Çarşamba ara verildiğini duyurdu.

Yurthaber

Kars'ta gösteri, yürüyüş ve etkinlikler 5 gün süreyle yasaklandı

Kars'ta oturma eylemi, basın açıklaması, gösteri, yürüyüş, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 5 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.

Yurthaber

Diyarbakır’da akılalmaz iddia: 'Kaymakam hutbe okuma şeklini beğenmediği imamı dövdü’! İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklama geldi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinden akılalmaz bir iddia geldi. İddiaya göre Kaymakam hutbe okuma şeklini beğenmediği imamı darp etti. Kaymakam Akeller, "Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her hafta okunması gereken hutbede, bu hafta şehitlerimiz ile ilgili olarak rahmet duası vardı. Cami imamı bu kısmı okumadı, ben de hutbeden sonra dışarıda kendisine yüksek sesle tepki gösterdim" dedi. İçişleri Bakanı Yerlikaya da konuyu yakından takip ettiklerini belirterek inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber

Hava sıcaklıkları sert düşüyor! Meteoroloji ve Valilik uyardı, Bakan il il açıkladı, AKOM saat verdi... İstanbullular dikkat

Haftanın son gününe yaklaşırken hava durumuyla ilgili peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji sıcaklıkların 10 derece düşeceğini duyurdu. Hemen ardından İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni paylaşımlar geldi. Öte yandan AKOM kuvvetli fırtına için saat verdi. İşte herkesi ilgilendiren o saatler...

Haber

Elazığ Valiliği'nden açıklama geldi: 12 hesap tespit edildi, yasal işlem başlatıldı

Elazığ merkezli düzenlenen operasyon çerçevesinde şehitler üzerinden sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan 12 hesap yöneticisi tespit edilerek, yasa işlem başlatıldı.

Haber

Artvin Valiliğinin camına yorgun mermi isabet etti

Artvin'de Valilik binasının camına yorgun mermi isabet etmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yurthaber

Bir anda boğazları ve gözleri yanmaya başladı, çok sayıda öğrenci hastaneye başvurdu! Gizemli olayla ilgili Valilik'ten açıklama

Kastamonu'da bulunan bir yurtta boğaz ve göz yanması şikayetiyle hastaneye başvuran öğrencilerin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Haber

Mardin'de bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesi kırsalında bazı alanların 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini bildirdi.

Yurthaber

Ağrı’nın 2 ilçesinde taşımalı eğitim ve bazı köylerde eğitime bugün ara verildi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde taşımalı eğitim ile köy okullarında, Diyadin ilçesinde de 5 köy okulunda eğitime bugün ara verildi.

Yurthaber

BUGÜN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım Pazartesi günü okul var mı, valilikten son dakika açıklaması açıklama geldi mi?

İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Marmara ve Ege Bölgesi’nde etkisini gösteren şiddetli fırtınanın ardından ara tatilin uzatılması durumuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Öğrenciler okul tatil duyuruları için valilikten gelecek son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Birçok kişi internette, "İstanbul'da kar tatili var mı, yok mu?" gibi soruları araştırıyor. İşte detaylı ayrıntılar...

Haber

Kocaeli'de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi

Kocaeli Valiliğince, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon verildi.

Yurthaber

Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Valilik duyurdu; artık cezası var!

Eskişehir Valiliği, dikkat çeken bir karara imza attı. Valilik, kent genelinde çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.

Haber

Samsun'da şiddetli yağış nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Samsun'da şiddetli yağış nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Yurthaber

Şırnak'ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.

Yurthaber

Şanlıurfa'da kayıp çocuğun sulama kanalında cesedi bulundu

Şanlıurfa Valiliği, 4 gün önce kaybolduğu ihbar edilen çocuğun, sulama kanalında cesedinin bulunduğunu bildirdi.

Yurthaber

Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, Adana'da Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'na katıldı

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adana'da Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Yurthaber

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum Valiliğini ziyaret edip parti teşkilatı ile kahvaltıda buluştu.

Yurthaber

Cizre'deki izinsiz gösteriyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı

Şırnak Valiliği: "Seçim sonuçları açıklandıktan sonra havaya ateş eden, taşkınlık yapan ve yüzleri kapalı eylem yapmaya çalışan şahıslara anında müdahale edilmiş, haklarında adli tahkikat başlatılmıştır"

Yurthaber

Hatay'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 56 mahallede sürecek

Hatay Valiliği, Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımları ve enkaz kaldırma çalışmalarının yarın 56 mahallede devam edeceğini bildirdi.

Yurthaber

Malatya'da depremlerde yıkılan binalardan 2 bin 525'inin enkazı kaldırıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği illerden Malatya'da, yıkılan binalardan 2 bin 525'inin enkazı kaldırıldı.

Yurthaber

İstanbul’da bugün hangi yollar kapalı, hangi yollar açık? İstanbul valiliği duyurdu! İşte kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar

İstanbul'da bugün bazı yolların kapalı olacağı öğrenildi. İstanbul Valiliği'nden gelen açıklamada İstanbul’da 2 Nisan Pazar günü trafiğe kapalı yollar ve güzergahlar belli oldu. Peki İstanbul’da bugün hangi yollar kapalı, hangi yollar açık? İşte alternatif güzergahlar...

Haber

Bugün okullar tatil mi, hangi illerde okul yok? Açıklamalar peş peşe geldi: İşte 30 Mart 2023 kar tatili olan iller...

Bugün okullarda kar tatili olup olmadığı merak konusu oldu. Türkiye'nin bazı illerinde görülen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle birçok öğrenci ve veli konuya dair araştırma yapmaya başladı. Okullarda eğitime ara verilme duyurumu gündeme geldi. Valiliklerden okullarda kar tatiline ilişkin açıklamalar peş peşe geldi. Peki, bugün okullar tatil mi? 30 Mart'ta okullarda kar tatili var mı? İşte ayrıntılar...

Haber

Hatay'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 30 mahallede sürecek

Hatay Valiliği, Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımlarına ve enkaz kaldırma çalışmalarına 30 mahallede devam edileceğini bildirdi.

Yurthaber

Malatya'da depremde yıkılan binaların enkazını kaldırma çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber

Kayseri'de depremlerden etkilenen 975 ağır hasarlı yapı tespit edildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen 11 bin 390 yapıdan 975'nin ağır hasarlı olduğu bildirildi.

Yurthaber

Kayseri Valiliği depremle ilgili asılsız paylaşımlara karşı vatandaşları uyardı

Kayseri Valiliği, İncesu ilçesindeki depremle ilgili bazı sosyal medya hesaplarından yapılan asılsız paylaşımlara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Yurthaber

Depremler, Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı'nda da hasara yol açtı

Adıyaman'daki Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle hasar gördü.

Yurthaber

Jandarmanın nokta operasyonunda 1 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Tunceli'nin Merkez ilçe Baki Deresi mevkisinde jandarma tarafından düzenlenen nokta operasyonda bir teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Yurthaber

Antakya Ayakkabıcılar Sitesi'nde enkaz kaldırma çalışmasına yarın başlanacak

Hatay Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yıkılan Antakya Ayakkabıcılar Sitesi'nde enkaz kaldırma çalışması başlatılacağını duyurdu.

Yurthaber

Hatay depremleri sonrasında valilik binasının bir kısmı yıkıldı

Hatay’ın Defne ilçesi merkezli dün akşam yaşanan depremle ilgili yaşanan yıkım gün yüzüne çıkmaya başladı. Hatay valilik binasının bir kısmının da dün yaşanan 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında yıkıldığı öğrenildi.

Haber

Hatay'da merkezli depremde valilik binasının bir kısmı yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle hasar gören Hatay Valiliğinin bir bölümü, Defne ilçesinde meydana gelen depremde yıkıldı.

Yurthaber

Malatya Valiliği: (Depremde) Yıkılan bina sayısı 2 bin 528

Malatya Valiliği, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde kentte yıkılan bina sayısının 2 bin 528 olduğunu bildirdi.

Yurthaber

Şırnak'ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini duyurdu.

Yurthaber

Sosyal medyadaki ses kaydı korku yarattı! Samsun Valiliği'nden deprem açıklaması

Samsun Valiliği, sosyal medyada dolaşan “Samsun’da bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki ses kaydına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, “Kasıtlı ya da kasıtsız olarak paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri ve doğru bilgi için resmî kaynakları takip etmeleri büyük önem arz etmektedir” dedi. Öte yandan Van Valiliği de, sosyal medya hesaplarından yapılan "kentte büyük bir deprem beklendiği"ne yönelik paylaşımlara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Haber