Yaşar İpek Haberleri

Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı sosyal medyayı salladı! 'Sahneye en az 10 bin dolar atıyordu'

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti soruşturması hala gündemdeki yerini koruyor. Soruşturmada ortaya çıkan yeni detaylar ise şoke etmeye devam ediyor. Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan Polat hakkında şarkıcı Yaşar İpek'in anlattıkları da gündem oldu.

Magazin 06-12-2023 14:08

Yaşar İpek Emrah'ın hayatını oyna diyen takipçisine öyle bir yanıt verdi ki...

Bir dönem Seren Serengil ile evlenen ve olaylı şekilde boşanan Yaşar İpek, Azer Bülbül'ün hayatını canlandıracak iki oyuncuyu da beğenmedi. Bir takipçi bunun içerine "Emrah'ın hayatını sen oyna" yorumunda bulununca İpek'ten olay bir yanıt geldi.

Magazin 13-08-2023 15:19

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Meğer İşte Benim Stilim yarışmacısıymış

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek sosyal medya paylaşımları, yeni imajı ve şarkılarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak çene estetiği (jawline) yaptırdığı iddiaları ortaya çıkan İpek, bu iddiaları doğrulamıştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 18-07-2023 17:18

Çene estetiği yaptıran Yaşar İpek'in yeni imajı şaşırttı! Görenler tanıyamadı

İki yıl Seren Serengil ile evli kalan ve ayrılıkları uzun süre gündemden düşmeyen Yaşar İpek imaj değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda çene estetiği (jawline) yaptırdığı iddiaları ortaya çıkan İpek bu iddiaları doğrulamıştı. Ünlü ismin son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 10-04-2023 11:45

Yaşar İpek

Yaşar İpek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaşar İpek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaşar İpek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Botoks ve cilt bakımı yaptırıyorum diyen ünlü şarkıcı Yaşar İpek 2. Sayfa'da!

Yaşar İpek, 19 Ocak 2023 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında botoks ve cilt bakımı yaptırdığını söyledi. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendiren ünlü şarkıcı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Yaşar İpek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte bir dönem Seren Serengil ile olan evliliğiyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Yaşar İpek hakkında bilgiler...

Magazin 19-01-2023 09:50

Seren Serengil'in eski kocası Yaşar İpek umreden paylaştı! Çene estetikli hali olay oldu

Seren Serengil'in ayrıldığı eşi Yaşar İpek yeni yıla umrede girdi. Şarkıcı İpek'in umre pozundan ziyade yaptırdığı çene estetiği (jawline) olay oldu. Yaşar İpek gelen yoruma ise "Yaş 40'ı geçti sevenlerime güzel gözükme isteğim" dedi.

Magazin 05-01-2023 13:32

Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! İşte Serengil'in ödeyeceği tutar

Seren Serengil ve Yaşar İpek evli olduğu dönemde iddialara göre şarkıcı Özay Bakır'ı ölümle tehdit etti. Bakır'ın açtığı davada Serengil hakkındaki adli para cezası verildi ve ceza ertelenmedi. İpek'e ise hapis cezası verilirken, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Davada eski karı kocanın avukatı birbirlerini suçladı.

Magazin 14-04-2022 10:45

Yaşar İpek'ten Aleyna Tilki itirafı! 'Sosyal medyadan baktığım tek ünlü'

Uzun bir aranın ardından çıkardığı 'Aman' şarkısıyla dinleyicilerinin karşısına çıkan Yaşar İpek, '2. Sayfa' programına konuk oldu. İpek, canlı yayında; genç meslektaşıAleyna Tilki'ye olan hayranlığından bahsetti.

Magazin 12-04-2022 15:46

Seren Serengil kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Seren Serengil ve Yaşar İpek neden boşandı?

Seren Serengil, 12 Nisan 2022 Salı günü Yaşar İpek'in 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı günün en çok araştırılan isimleri arasında bulunuyor. Çiftin evlilik haberleri de boşanmaları da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Peki Seren Serengil kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Seren Serengil ve Yaşar İpek neden boşandı? İşte ayrıntılar...

Magazin 12-04-2022 09:54

Yaşar İpek kimdir? 2. Sayfa konuğu Yaşar İpek ve Seren Serengil ne zaman, neden ayrıldı?

Yaşar İpek 2. Sayfa magazin programının 12 Nisan Salı günü canlı olarak ekrana gelen bölümünde magazin gündemini değerlendirip sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü şarkıcı programda yeni şarkısı Aman'a da ilişkin de açıklamada bulundu. Peki Yaşar İpek kimdir? 2. Sayfa konuğu Yaşar İpek ve Seren Serengil ne zaman, neden ayrıldı? Ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 12-04-2022 09:29

Yaşar İpek'in yargılandığı davada Seren Serengil dinlenildi! 'Takıntılı ve vazgeçmeyen biriydi'

Şarkıcı Yaşar İpek'in 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada, Seren Serengil müsteki sıfatıyla dinlendi. Serengil "Takıntılı ve vazgeçmeyen biriydi, nereye gitsem oraya geliyordu" dedi.

Magazin 06-04-2022 15:04

Yaşar İpek-Ebru Gündeş dedikodusuna Seren Serengil'den olay yorum

O Ses Türkiye'de jüri olan Ebru Gündeş'in Yaşar İpek ile aşk yaşadığı gündeme geldi. Aşk iddiası İpek tarafından yalanlandı. Yaşar İpek'in eski eşi Seren Serengil ise bu aşk dedikodusuyla ilgili sessiz kalmadı. Seren Serengil'in İpek'in adını anmadan yaptığı yorum şaşırttı.

Magazin 06-01-2022 07:20

Bomba iddia! Yaşar İpek ve Ebru Gündeş aşk mı yaşıyor?

Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Konuyla ilgili Bilal Özcan'a konuşan İpek, aşk iddiasını yalanladı ve "Ebru Gündeş'i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm o da sahnede" dedi.

Magazin 04-01-2022 10:35

Sisi: Seren Serengil Yaşar İpek'e hâlâ aşık

İki yıl önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası Dumping Sendromu’na yakalanan Seren Serengil günden güne eriyor. Serengil'in eski dostu bu süreç gündemdeyken ilginç bir iddiada bulundu.

Magazin 02-12-2021 11:47

Yaşar İpek'ten THY isyanı: İnsanlar çığlık çığlığa...

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek konser vermek üzere Diyarbakır'a doğru yola çıktığı Türk Hava Yolları (THY) uçağının Şanlıurfa'ya inmesine, uçak içinde çektiği videoyu sosyal medyada paylaşarak isyan etti. İpek 6 saat havada kaldıklarını iddia etti.

Magazin 17-09-2021 10:41

Yaşar İpek Süleyman Soylu'ya seslendi: Her yere dağılma hakkını vermeyin

Şarkıcı Yaşar İpek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istedi. İpek'in paylaşımı sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 06-08-2021 09:13

Yaşar İpek’in kız kardeşine hapis şoku

Şarkıcı Yaşar İpek'in kız kardeşi Eylem İpek Şafak hakkında, sunucu Seren Serengil'in kişisel bilgilerinin yer aldığı tutanağı sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle 4 yıla kadar hapsi istendi. İddianame kabul edildi, Şafak önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Magazin 12-07-2021 12:04

Yaşar İpek'ten flaş aldatma açıklaması!

Geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde Seren Serengil'den boşanan Yaşar İpek, YouTube kanalına konuk olduğu Emel Yalçın'ın sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, dikkat çeken aldatma itirafında bulundu.

Magazin 01-06-2021 15:09

Yaşar İpek: Öyle güzel ezan okunuyor ki gel de kılma

Şarkıcı Yaşar İpek Dubai tatilinde ezanı duyunca hemen bir paylaşım yaptı. İpek'in namaz paylaşımı olay oldu.

Magazin 30-05-2021 11:18

Nişantaşı'nda gözde restorana polis baskını! Ceza yiyenler arasında ünlü sanatçı da var

Nişantaşı’nda yeni tip koronavirüs salgınına rağmen gece saatlerinde açık olan restorana polis baskın düzenledi. Ünlü sanatçı Yaşar İpek’in de içinde bulunduğu yaklaşık 100 kişiye kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası kesildi.

Magazin 07-03-2021 02:05

Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi Yaşar İpek kaç yaşında, nereli?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları arasında Yaşar İpek de bulunuyor. Seren Serengil’in eski eşi olan İpek, aşk şarkılarıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Şimdi, ünlü isimle ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Yaşar İpek kimdir? Yaşar İpek kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Magazin 12-02-2021 11:00