Yasemin Yürük Haberleri

Yasemin Yürük direk dansıyla gündemdeydi! Seksi görünmek için...

Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada direk dansı yaptığı anları paylaşmıştı. İddialı haliyle dikkat çeken güzel isim eleştirilere isyan etti.

Magazin 22-10-2023 10:15

Hepsi grubunun solisti Yasemin Ürük'ün direk dansı sosyal medyayı salladı! O anlar olay oldu

Şarkıları ve danslarıyla 2000'li yıllara damga vuran Hepsi grubunun solisti Yasemin Ürük, şimdilerde bireysel spor danışmanlığı yapıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü isim direk dansı yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Yasemin Ürük'ün dans videosuna yorum yağdı.

Magazin 25-08-2023 14:22

Grup Hepsi geri mi dönüyor? Yasemin Yürük açıkladı

2005-2015 yılları arasında Türkiye'de devasa bir dinleyici kitlesi elde eden Grup Hepsi, dansları ve şarkılarıyla bir döneme damga vurmuştu. Eren Bakıcı, Gülçin Ergül, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer'in yer aldığı grup, yıllar içinde dağıldı. Grup Hepsi'nin asi kızı Yasemin Yürük'ten heyecanlandıran bir haber geldi.

Magazin 03-12-2022 12:48

Amuda kalkarak yürekleri ağza getirmişti! Hepsi grubunun Yasemin Yürük'ü yarım üstüyle poz verdi

Yasemin Yürük, müzikleri ve televizyon programıyla bir zamanlara damga vuran Hepsi grubunun ön plana çıkan üyelerinden biriydi. Şimdilerde ise sosyal medya pozlarıyla dikkat çekmeye başladı.

Magazin 14-09-2022 00:07

Hepsi grubunun Yasemin Yürük'ü amuda kalktı! Fit fiziğiyle büyüledi: İyice aştın kendini

2000'li senelerin başında oldukça ses getiren müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, geçtiğimiz günlerde Hepsi'nin yeniden bir araya gelmeyeceğini açıklamıştı. Ünlü isim, son olarak amuda kalktığı bir paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 20-08-2022 16:20

Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Biz artık birleşmeyiz

Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, muhabirlerle sohbet etti. İzel-Çelik-Ercan'ın yeniden bir araya geldiğini gazetecilerden öğrenen Yürük, "Grup olarak sizden de böyle bir hareket gelir mi?" sorusuna, "Biz birleşmeyiz artık. İmkansız gibi bir şey. Herkesin hayat akışı başka bir noktada. Kızların çocukları var. Gülçin, devam ediyor ama bir araya gelmem mümkün değil" cevabını verdi.

Magazin 10-08-2022 11:55

Hepsi grubunun Yasemin'inden derin göğüs dekolteli paylaşım! Fıstık gibisiniz şeklinde yorumladım

2000'li senelerin başında çokça ses getiren müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Popüler müzik grubunun ayrılmasından sonra spor hayatına ağırlık veren Yürük, geçtiğimiz günlerde amuda kalktığı paylaşımlarıyla övgü almıştı. Ünlü isim bu defa derin göğüs dekoltesiyle büyüledi.

Magazin 26-06-2022 17:06

Eski Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük amuda kalktı! Sabah dersim iptal olunca notuyla paylaştı

2000'li yılların başında oldukça ses getiren müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, son olarak amuda kalktığı bir paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

Magazin 15-06-2022 17:44

Hepsi grubuyla tanınan Yasemin Yürük mayolu pozuyla yürek hoplattı!

Bir dönem Türkiye'nin en popüler grupları arasında yer alan Hepsi grubu şarkıcılarından Yasemin Yürük, Instagram pozlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak mayolu pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıkan Yasemin Yürük, dekoltesi ve fiziğiyle mest etti.

Magazin 08-06-2022 17:20

Hepsi grubunun Yasemin Yürük'ü amuda kalktı! Spor paylaşımları mest etti: Biz ayakta zor duruyoruz, kıza bak

2000'li yılların başında oldukça ses getiren müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, son olarak amuda kalktığı bir paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

Magazin 11-05-2022 11:06

Yasemin Yürük kimdir, aslen nereli? Hepsi grubunun üyesi Yasemin Yürük kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Senelerce önce Hepsi grubu ile tanınmaya başlayan ve son dönemde spor hayatıyla gündeme gelen Yasemin Yürük'ün hayatı, memleketi merak ediliyor. Şimdilerde kickboks alanıyla ilgilenen Yürük; Gülçin Ergül, Cemre Kemer ve Eren Bakıcı ile birlikte Hepsi grubunda yer almıştı. Peki Yasemin Yürük kimdir, aslen nereli? Yasemin Yürük kaç yaşında, sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 04-03-2022 01:33