Yüzüklerin Efendisi Haberleri

Lembas tarifi: Yüzüklerin Efendisi filmindeki lembas nasıl yapılır?

Televizyonda ya da beyazperdede görülen, izlenen filmlerdeki ya da dizilerdeki sevilen karakterlerin meşhur ettiği birçok yiyecek vardır. Bunlardan biri de dünyayı kasıp kavuran Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Lembas'tır. Bu filmde elflerin yanından ayırmadığı Lembas, dünya mutfaklarındaki hatırı sayılır yerini kısa süre içinde almayı başarmıştır.

Yemek 08-02-2024 02:47

Witcher'dan Yüzüklerin Efendisi'ne film ya da dizi hâline getirilmiş en sevilen kitaplar

Sinema edebiyat ilişkisi ilginizi mi çekiyor? Öyleyse doğru adrestesiniz! Edebiyat alanında yakaladığı başarıyla ve okuyucularının üzerinde bıraktığı etkiyle ilgi uyandıran eserleri sinema perdesinde, televizyon ekranında ya da dijital platformlarda görebiliyoruz. Eğer siz de bu alana meraklıysanız Witcher'dan Yüzüklerin Efendisi'ne kadar film ya da dizi hâline getirilmiş en sevilen kitapları ve kitap serilerini seçkimizde bulabilirsiniz!

Haber 21-09-2023 15:17

Hayranlarını heyecanlandıran yeni film müjdesi verdi! Yüzüklerin Efendisi serisi geri dönüyor

Britanyalı yazar J.R.R. Tolkien’in kaleme aldığı ‘Yüzüklerin Efendisi’ kitaplarındna uyarlanan filmler sinema dünyasına damga vurmuştu. Warner Bros. Discovery, ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin yeni filmlerini çekmeyi planladığını duyurdu. Filmin 2024 yılının Nisan ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 24-02-2023 15:41

Güç Yüzükleri (The Rings of Power) 2. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi 17 Ekim tarihinde sezon finali yaptı. Bu gelişmenin ardından dizinin sıkı takipçileri Güç Yüzükleri 2. sezona dair araştırmalarına başladı. İlk sezonunda 8 bölüm yayınlanan Güç Yüzükleri dizisi dünya genelinde büyük bir ilgi gördü. Peki, Güç Yüzükleri (The Rings of Power) 2. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon tarihi belli oldu mu? İşte yeni sezona dair merak edilenler...

Magazin 01-11-2022 23:26

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüzüklerin Efendisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ilk günde 25 milyondan fazla izlendi

Amazon'un dev bütçeli dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ilk gün verileri kamuoyu ile paylaşıldı. Hobbit filminden önceki birkaç bin yıl öncesinin anlatıldığı dizi ilk günde 25 milyondan fazla izlendi.

Magazin 04-09-2022 13:32

Ünlü yönetmen Peter Jackson’un itirafı şaşırttı! “Yüzüklerin Efendisi’ni unutmak için hipnoz yaptırmayı düşündüm”

‘Yüzüklerin Efendisi‘ üçlemesinin yönetmeni Peter Jackson filmlerle ilgili her şeyi unutmak için hipnoz yöntemine başvurmayı düşündüğünü itiraf edince herkesi şaşırtmayı başardı. 2011-2013 yılları arasında gösterime giren üçleme dünya çapında yaklaşık 3 milyar dolar hasılat yaparken 10 Oscar ödülü kazanmıştı. Ünlü yönetmen filmleri izleyememekten dert yandı.

Trend 10-08-2022 17:51