Zam Haberleri

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans

İstanbul’da taksi ücretlerine de zam geldi! Zam oranını beğenmediler: Kontak kapatırız!

İstanbul’da toplu taşıma ile bugün çok önemli kararların alındığı UKOME toplantısından taksi ücretleri ile ilgili de zam kararı çıktı. Taksi ücretlerine gelen zam oranı sonrasında indi bindi ücreti 90 liradan 100 liraya yükseldi. Zam oranından memnun olmayan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu karar sonrası “kontak kapatırız” çıkışı geldi.

Haber

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans

Yüzde 100 zam yapan da var yüzde 300 yapan da! Özel lise ücretlerine zam: 1 milyon TL'yi aştı!

Eğitim ücretleri her geçen gün daha pahalı bir hale gelirken, vakıf üniversitelerinde yeni dönemde yıllık ücretleri 1 milyon TL'yi aşmıştı. Benzer durum özel liselerde de yaşandı. Fransız, Amerikan liseleri gibi Türkiye'deki yabancı okulların eğitim ücretleri bu yıl yüzde 100’den fazla zamlanırken, Robert Koleji’nin ücreti 1 milyon lirayı aştı. Bazı liselerde yüzde 300'ü aşan zam yapıldığı görülürken, taksitli ödemelerde ise bu ücretler daha artıyor.

Finans

Zam

Zam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA: En düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu ama... Emekli zammında kök maaş krizi! Sadece 27 TL zam alan var!

Son dakika haberi: Milyonların beklediği düzenlemede sona gelindi, en düşük emekli maaşında yeni rakam belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu verileri sonrası oluşan yüzde 24.73'lük zamla 'sıfır zam' tehlikesiyle karşı karşıya kalan emekliler için düğmeye basılmıştı. En düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL olarak açıklandı ama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş kök maaşı düşük olanları bekleyen zam oranını hesapladı.

Finans

İBB'den 'indirimli öğrenci kartı'nın ardından bir zam haberi daha! 1200 liradan 2 bin 500 liraya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden indirimli öğrenci kartı hamlesinin ardından bir zam kararı daha geldi. İBB'ye ait kreşlere büyük zam geldi. Yeni tarife belli oldu. Kreşlerin ücreti artık 2500 liraya yükseltildi.

Finans

1 Ağustos'ta başlıyor! Belediyelere aydınlatma zammı: Yüzde 30'a yükselecek, BOTAŞ'ın borçları silinecek

Sokak aydınlatma giderleriyle ilgili yeni düzenleme geliyor. Tasarruf tedbirlerine ilişkin hazırlanan paketle birlikte belediyelere 'aydınlatma zammı' yapılacak. Söz konusu yeni düzenleme ile birlikte; büyükşehir ve mücavir alanlarındaki belediyeler için aydınlatma giderleri kapsamında kesilen yüzde 20’lik pay, yüzde 30’a, diğer belediyeler için ise yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkarılıyor. Öte yandan aynı düzenlemeye göre BOTAŞ'ın doğal gaz ithalatından kaynaklanan her türlü borcu da silinecek.

Finans

Bu kez zam değil indirim haberi geldi! Bir bira grubunun fiyatları değişti

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı TÜFE ve ÜFE verilerini açıklamasının ardından ÖTV zamlarında da oranlar belli oldu. Alkollü içeceklere de 3 Temmuz itibariyle alkol firmalarından ürünlerine ÖTV zammı geldi. Zamlar sonrası bir bira grubundan ise indirim kararı geldi.

Finans

THY'den özel yolcu salonlarına yüzde 50 zam! İşte yeni ücretler...

Türk Hava Yolları (THY), özel yolcu salonlarının (CIP lounge) kullanım ücretine yüzde 50 zam yaptığını bildirdi. Zam 1 Temmuz itibariyle uygulanmaya başladı. Yeni tarife de ortaya çıktı.

Finans

Netflix bir kez daha zam yaptı! 2024 Netflix güncel abonelik fiyatları!

Türkiye’de en popüler film ve dizi platformu olan Netflix, 2024 yılının ikinci yarısında yeniden zam yaptığını duyurdu. Netflix’in taban abonelik fiyatları 119 TL’den 149 TL’ye yükseldi.

Finans

Bir sigara grubuna zam! İşte en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları...

ÖTV zamlarının belli olmasının ardından birçok ürüne zam gelmişti. Bu ürünler arasında sigara da yer alıyor. Bugün bir sigara grubuna 2 TL'lik zam geldi. Son zamla birlikte en düşük sigara 61 TL, en pahalı sigara ise 79 TL oldu.

Finans

ÖTV zamları sonrası sigaralara zam gelmişti! Bir firma 6 TL'lik indirim yaptı, işte yeni fiyatlar

ÖTV zammı sonrasında pek çok ürüne peş peşe zamlar gelmişti. Bu ürünlerin başında akaryakıt, alkollü içecekler ve sigara yer almıştı. Bir firma ise sigara ürünlerinde 6 TL'lik indirime gitti. Böylece en düşük sigaranın fiyatı 61 TL oldu.

Finans

Türknet ve Türk Telekom abonelik fiyatlarına yüzde 25 zam yaptı!

Türknet ve Türk Telekom 2024'ün ilk yarısını abonelik fiyatlarını güncelleyerek yüzde 25 zam yaptı. Türknet abonelik fiyatı fiyat artışından sonra aylık 399 TL yerine 499 TL’ye yükselirken, Türk Telekom internet paketinin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükseldi.

Haber

2 Temmuz'u beklemişlerdi! Kirada yeni dönem başladı: Ev sahipleri bu orandan fazla zam talep edemeyecek!

Ev sahipleri ve kiracıları ilgilendiren haber... 1 Temmuz itibarıyla iki yılın ardından kirada yeni dönem başladı. Yüzde 25 kira artış sınırının kalkmasının ardından ev sahibi ve kiracılar zam oranını araştırmaya başladı. Temmuz ayında kira zam oranı ne kadar oldu? Artışlarda üst sınır var mı? Uzman isim yanıtladı.

Finans

Akaryakıt, sigara, alkolden sonra sıra onda! Çaya da zam geldi! Fiyat listeleri gönderildi!

Akaryakıt, sigara, alkol fiyatlarının ardından kuru çay fiyatlarına da zam geldi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Finans

Temmuz cep yakmaya devam ediyor! Akaryakıt, sigaradan sonra alkole de dev zam! Fiyatlar böyle değişti

Türkiye İstatistik Kurumu verileri açıkladı. Temmuzda zam yağmuru başladı. Önce akaryakıt ve sigaradan sonra sıra alkollü içeceklere geldi. ÖTV artışlarının ardından fiyatlar güncellendi. Bir alkollü içki firması rakı, votka ve cin fiyatlarına zam yaptı. İşte güncel fiyatlar...

Finans

ÖTV artışından sonra peş peşe açıklanıyor! Bir sigara grubuna daha zam! 4 lira daha arttı, en ucuz ve en pahalı sigara...

Türkiye İstatistik Kurumu'nun 3 Temmuz'da Yİ-ÜFE verilerini açıklamasının ardından ÖTV zammı da kesinleşti. Benzin, motorin ve otogazda tabelalar değişti, alkol ve sigara markaları da peş peşe zamlarını açıkladı. Bir sigara grubuna daha bugünden geçerli olmak üzere 4 TL'lik zam geldi.

Finans

Asgari ücrete ara zam yok ama milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu!

Milyonlarca çalışan alım gücünün düşmesi nedeniyle asgari ücrete ara zam beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ara zamma kapıları net şekilde kapattı. Asgari ücretlinin hayalleri suya düşerken Türkiye İstatistik Kurumu'nun enflasyon verisini açıklamasıyla milletvekili ve bakanlara yapılacak zam da belli oldu.

Finans

ÖTV zammı belli oldu! Alkol ve sigaraya zam geldi

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu'nun üretici enflasyonunu açıklamasıyla Özel Tüketim Vergisi de güncellendi. Altı aylık üretici enflasyonu olan yüzde 19,49 oranında zam geldi. Bir paket sigaranın fiyatı 7,80 TL, 70'lik rakı fiyatı 78 TL arttı. Öte yandan bir sigara grubuna zam geldi.

Finans

DİSK'ten TÜİK önünde protesto: Görevi enflasyonu düşük göstermek değil

Türkiye İstatistik Kurumu, bugün haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarını paylaştı. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu maaş zamlarını da etkileyen haziran ayı enflasyonunun yüzde 1.64 olarak açıklanmasını protesto etti. DİSK Başkanı Çerkezoğlu, "Bugün açıklanan rakamının gerçekle ne kadar ilişkisi olduğunu bu ülkede yaşayan herkes biliyor" dedi. Emekli Memur Sen de seyyanen zam çağrısı yaptı.

Finans

SON DAKİKA: Benzin ve motorin ÖTV zammı saatler sonra tabelaya yansıdı! Tarihte ilk kez, 44 liradan başladı 46 lirayı bile aştı: İşte 3 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları…

Son dakika haberi… Akaryakıta ÖTV zammı tabelaya yansıdı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından henüz 3 saat geçmesine rağmen benzin ve motorin fiyatları dev bir zam ile tabelalardaki yerini aldı. Benzine 2,21 TL, mazot litre fiyatına da 2,07 TL zam birden geldi. LPG ise 95 kuruş arttı. Böylece benzin ve motorin satış fiyatları Türkiye genelinde 44 ila 47 TL aralığına yükseldi. İşte 3 Temmuz 2023 Çarşamba güncel benzin-mazot fiyatı…

Finans

SON DAKİKA: Maaş tablosu netleşmişti! Enflasyon rakamları sonrası Bakan Işıkhan'dan ilk yorum: 'Gereken adımları atıyoruz'

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından milyonlarca emekli ve memurun da zammında tablo da netleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün Haziran ayı enflasyon rakamlarını duyurdu. Buna göre enflasyon aylık bazda yüzde 1,64 , yıllık bazda 71,60 ise yüzde olarak açıklandı. Bakan Işıkhan'dan veriler sonrası, "Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak için gereken adımları atıyoruz" açıklaması geldi.

Finans

Son dakika: Bedelli askerlik ücret 2024 ne kadar oldu? Memur maaş katsayısına endekslenmişti: İşte yeni rakam

Son dakika: Milyonlar Temmuz 2024 memur maaş zammı dönemini bekliyordu. Nihayet 6 aylık enflasyon farkı bugün belli oldu. Maaş zammı bazı kişileri sevindirse de bazı kişileri de üzecek. Bu kapsamda 182 bin liranın üzerinde bulunan, 2024 Temmuz ayından Ocak 2025’e kadar geçerli olacak bedelli askerlik ücreti 217 bin 870 lira oldu.

Finans

SON DAKİKA: TÜİK açıklama yaptı: Oran netleşti, akaryakıt, sigara ve alkole peş peşe ÖTV zammı geliyor!

SON DAKİKA HABERİ: Beklenen kritik gün geldi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla emekli ve memurların alacağı zam oranı kesinleşti. Kesinleşen başka zam haberi de motorin, otogaz, benzin, sigara ve alkol için oldu. 5 ürün kalemine ÖTV zammı geliyor!

Finans

SON DAKİKA I Milyonlar saat 10.00'a kilitlendi! Maaş zamlarını etkileyecek son veriyi TÜİK duyurdu: ENFLASYON RAKAMLARI açıklandı, yılın en düşük seviyesi!

Enflasyon ve zamlar için son dakika haberi... Milyonlarca emekli ve memurun aylardır beklediği kritik enflasyon verisi açıklandı. Türkiye'de tüketici fiyatları Haziran ayında aylık yüzde 1,64 arttı. Bu veriyle yılın en düşük enflasyonu ölçüldü. Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı enflasyon verilerini tek tek duyurdu. TÜİK'in açıklamasının ardından emekli ve memur zamlarındaki enflasyon farkı da kesinleşti. Bakan Şimşek'ten de 6 aylık enflasyon rakamları sonrası açıklama geldi.

Finans

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

3 Temmuz öncesi emeklilerden 'kaygılıyız' mesajı: Sefalet maaşına mahkum edecek oran...

Türkiye İstatistik Kurumu'nun yarın enflasyon verilerini açıklamasının ardından milyonlarca emekli ve memurunda alacağı zamlar belli olacak. Enflasyon verilerinin açıklamasından önce emeklilerden peş peşe açıklamalar geldi. Çalışan ve emekliler arasındaki makasın açıldığı belirtilerek en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması talep edildi.

Finans

İTO açıkladı: Haziran ayının zam şampiyonu! Fiyatı yüzde 56'dan fazla arttı

Milyonlarca kişinin gözü yarın açıklanacak enflasyon verilerindeyken İstanbul Ticaret Odası'ndan da dikkat çeken bir veri geldi. Haziran ayının zam şampiyonu limon oldu. Limonun fiyatı yüzde 56 arttı.

Finans

Akaryakıta 2 TL'ye yakın zam! Tabela değişti: Bugünden itibaren... (2 Temmuz Salı güncel benzin motorin LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Araç sürücülerini üzecek haber! Üst üste artışlar devam ediyor. Akaryakıt fiyatına 2 TL'ye yakın zam geldi. Bu kez zammın adresi LPG oldu. Zam bugünden itibaren tabelaya yansıdı. (2 Temmuz Salı güncel benzin motorin LPG fiyatları)

Finans

Ekmek ve su zammı polemiği! Muhalefete yüklenen Erdoğan'a Altaylı sert çıktı: Onun için hala kuyruklar oluşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da seçimlerden sonra yapılan zamlara gönderme yaparak isim vermeden muhalefeti eleştirmişti. "Bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar" diyen Erdoğan'a Fatih Altaylı'dan ses getirecek bir yanıt geldi.

Finans

Bugünden itibaren artık yüzde 38 daha pahalı! Elektrik faturalarına yansıyacak... Zamlı tarife başladı

Elektrik faturalarında yaz ortasında yeni dönem. Günlerdir konuşulan mesken aboneler için yüzde 38 olan zamlı tarife, bugünden itibaren geçerli olmaya başladı. Ekonomistler, elektrik zammının enflasyona etkisinin sınırlı olacağını belirtse de vatandaşlar 1 Temmuz itibariyle faturalarını yüzde 38 zamlı ödeyecek.

Finans

Bakan Bayraktar'dan elektrik zammı açıklaması! Fatura destek uygulamasını hatırlattı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle elektriğin farklı grupları için fiyat artışı yapıldığını bildirdi. EPDK'nın yüzde 38'lik zammı gündem oldu. Zamla ilgili bir açıklama da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'ndan geldi.

Finans

Temmuz cep yakacak! Kritik tarih yaklaştı! Akaryakıt, sigara ve alkol... Zam geliyor

Kritik tarih yaklaştı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun 3 Temmuz'da haziran ayı enflasyonunu açıklamasının ardından emekli ve memurların zam oranı belli olacak. Aynı gün aynı zamanda akaryakıt, sigara ve alkole de gelecek ÖTV zammı oranı belli olacak.

Finans

İSO Başkanı'ndan elektrik zammı çıkışı! Enflasyonla mücadele inancını sekteye uğratır

İstanbul Sanayi Odası Başkanı (İSO) Erdal Bahçıvan, açıklanan elektrik zamlarına tepki gösterdi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik satış fiyatlarına yüzde 38 zam yaptığını duyurmuştu.

Finans

İzmir'de suya yüzde 45 zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli

İZSU Genel Kurulunun olağanüstü toplantısında alınan kararla, 0.5 metreküp ve üzerinde su ve atık su bedellerinde yüzde 45 oranında zam yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. Karar, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Finans

BOTAŞ açıkladı: Doğal gaza zam var mı belli oldu!

BOTAŞ temmuz tarifesini açıkladı. Doğal gazda temmuz tarifesinde değişikliğe gidilmedi. BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda temmuzda geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

Finans

%25 zam sınırı kalkıyor! İşte 1 Temmuz sonrası ev sahibi ve kiracıların hakları

Kira zammında yüzde 25 zam sınırının kalkmasına 4 gün gibi bir süre kalırken, 1 Temmuz itibariyle kira artışlarında nasıl bir süreç işleneceği merak konusu oldu. Mynet'e konuşan avukatlar Oğulcan Şakrak ve Emrehan Arıkan, hem ev sahibi hem de kiracının sahip olduğu hakları tek tek açıkladı.

Finans

Asgari ücrete zam yapılmayacağı kesinleşti! CHP'den dakikalar sonra açıklama geldi: Sokaklarda olacağız

Siyaset gündemi hareketli dakikalar yaşadı. Önce asgari ücrete Temmuz ayında zam olmayacağı açıklandı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP ile ittifak' tartışmalarına son noktayı koydu. Peş peşe iki kritik açıklamanın ardından CHP lideri Özgür Özel'den jet açıklama geldi. Erdoğan'a yanıt veren Özel asgari ücret için de sokaklarda olacaklarını belirterek 30 Haziran'a dikkat çekti.

Haber

Sadece günler kaldı, memur zammı hesabı belirdi! İşte meslek meslek beklenen yeni memur maaşları

Temmuz ayının yaklaşmasıyla memurların da zamlı maaş hesapları başladı. 6 aylık enflasyon farkı Türkiye İstatistik Kurumu'nun 3 Temmuz'da açıklayacağı son veri işe şekillenecek. Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcı Anketi'ne göre haziran ayında enflasyon yüzde 2,52 olacak. Merkez Bankası'nın beklentilerine göre memur maaşlarının tahmini geleceği rakamlar da belli oldu.

Finans

Vergi zammı beklenirken, bu gece yeni zam geliyor! Benzin ve motorin fiyatları artıyor

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatlarında başlayan hareketlilik devam ediyor. Benzin ve motorin 24 Haziran gece yarısı itibarıyla bir kez daha artıyor. Yarından itibaren benzine 2 TL, motorine ise 1,68 TL zam bekleniyor.

Finans

Temmuz zammı için kritik gün! AK Parti'de 'değişim' geldi çattı: O isimlerin faturası bugün MYK'da kesiliyor

AK Parti'de seçim sonuçlarının faturası bugün kesiliyor! Bugünkü MYK toplantısında 31 Mart'ta ortaya çıkan tablo ele alınacak, bununla birlikte 5 il başkanının değişmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda milyonların merakla beklediği temmuz zammı da masada olacak.

Haber

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıtta tabela iki haftada peş peşe değişecek! Artış 5 TL'yi bulacak!

Son dakika haberi... Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeleri takip ediyor. Petrol ve döviz kurlarındaki yükseliş akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Benzin ve motorine çifte zam geliyor. Önce ertelenen daha sonra 70 kuruş daha artan akaryakıt zammı sürücülerin kafasını karıştırdı. Akaryakıt ürünlerine yarın geceden itibaren gelecek zammın ardından 3 Temmuz'da da ÖTV zammı gelecek.

Finans

AK Parti de rahatsız olmuş! Yurt dışı çıkış harcı için 3 bin lira teklifi sonrasında neler yaşandı?

Yurt dışı çıkış harcı için 3 bin lira önerisinin AK Parti’yi de rahatsız ettiği ortaya çıktı. Yurt dışı çıkış harcına gelecek zamma yönelik parti yöneticilerinin devreye girdiği ve bu rakamın bin 500 liraya indirildiği iddia edildi. Artışın 10 kat ile sınırlı kalacak olması da AK Parti’nin itirazı ile mümkün olmuş! İşte detaylar…

Finans

SON DAKİKA: Akaryakıt fiyatları değişiyor: Benzin ve motorin zammında yeni gelişme! Ertelenmişti, yeni tarih belli oldu

Son dakika haberi... Petrol ve dolar kurunda hareketlilik yaşanırken araç sürücüleri de benzinde motorinde zam olup olmadığını merak ediyor. Akaryakıt fiyatı zammında yeni gelişme yaşandı. Dün ertelenen benzin ve motorinde zammında yeni tarih belli oldu. Benzin grubunda 1 lira 81 kuruş, motorin grubunda 1 lira 79 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Araç sürücüleri yeni zammın yürürlüğe gireceği tarihi araştırıyor. (21 Haziran güncel benzin ve motorin fiyatları)

Finans

Yemeklerin vazgeçilmezi ayçiçek yağının fiyatı arttı! Market raflarına da yansıması bekleniyor: Yüzde 10...

Çekirdek stoklarının azalması ve sıcak havanın artması ayçiçek yağı fiyatlarını değiştirdi. Ham yağ fiyatı son 1 ayda yüzde 20’ye yakın yükselerek, tonu 870 dolardan 1030 dolara çıktı. Uluslararası piyasalarda artış sonrası yurt içinde de yüzde 10'luk bir artış bekleniyor.

Finans

Emekli maaşında 'sıfır' kabusu! Kök maaşa seyyanen zam formülü! İşte masadaki rakam

Milyonlarca emekli için artık geri sayım başladı. Haziran ayı enflasyonunun da açıklanmasının ardından emekliler için zam maratonu başlayacak. Emeklilerin zamlı maaşlarının 3 Temmuz -20 Temmuz arasındaki kesinleşmesi beklenirken zam için çeşitli senaryolar da gündemde. En çok merak edilenlerden biri ise kök maaşa zam yapılıp yapılmayacağı. Zira kök maaşa düzenleme yapılmazsa çok sayıda emeklinin maaşı yine 10 bin TL seviyesinde kalacak.

Finans

Emekli maaşında son viraj! Temmuz öncesi yüzde 50 ilk kez gündeme geldi! Uzman isimden kök maaş açıklaması

Temmuz öncesi emekli zammında son viraja girildi. SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin gözü kulağı yapılacak zam oranında. Temmuzda kök maaş için düzenleme yapılacak mı, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, zam oranı ne olur? Uzman isim tek tek yanıtladı.

Finans

İBB'den öğrencileri üzecek karar: Yurtlara yüzde 50 zam geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinden öğrencileri üzecek karar çıktı. Yükseköğrenim öğrenci yurtlarına yüzde 50 zam yapılması kararlaştırıldı. Zamla birlikte yurt ücreti 1950 lira oldu. Zam 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak.

Finans

SON DAKİKA: Bayram öncesi akaryakıt fiyatları değişti, MOTORİNE ZAM geldi (13 Haziran Perşembe güncel motorin benzin fiyatları)

Son dakika haberi: Petrol 3 ayın zirvesine yükselirken araç sahiplerini üzecek haber geldi. Sürücüler, "Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?" sorusuna yanıt ararken akaryakıt fiyatları yeniden değişti. Motorine bu geceden itibaren zam geldi. (13 Haziran Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Finans