Zengo Haberleri

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 31 Ağustos Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. BDün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 31 Ağustos 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 01-09-2023 08:20

ZENGO KONUSU VE OYUNCULARI: Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? FOX TV yayın akışı

Zengo filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili aramalar filmin FOX TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Pandemi döneminde yayına giren Zengo filmi, sinemanın ardından Netflix'te yayınlanmış ardından da televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Peki, Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 31-08-2023 19:45

Zengo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Zengo filmi, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliği ise Şahan Gökbakar'a ait. Oyuncu kadrosunda Yasemin Sakallıoğlu ve Dilşah Demir gibi isimlerin bulunduğu komedi filmi Zeyno, zaman zaman televizyon ekranlarında da yerini alıyor. Peki Zengo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 26-09-2022 20:41

Zengo filmi nerede çekildi? Zengo filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fenomen Yasemin Sakallıoğlu tarafından kaleme alınan Zengo filminin yönetmen koltuğunda ise ünlü oyuncu Şahan Gökbakar yer alıyor. Zengo filmi, 2020 yılında seyircilerle buluştu. Peki Zengo filmi nerede çekildi? Zengo filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 16-09-2022 18:18

Zengo

Zengo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zengo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.