Yasemin Sakallıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Yasemin Sakallıoğlu Haberleri

Yasemin Sakallıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Yasemin Sakallıoğlu Haberleri

Film yazarı ve oyuncu olan Yasemin Sakallıoğlu, 19 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bebekken Rize’ye giden Yasemin Sakallıoğlu, 6 yaşına kadar Rize’de yaşadı. İstanbul’da lise okuyan ve ardından bankacılık yapan Yasemin Sakallıoğlu, videolarla tanınınca güzel sanatlar okumaya karar verdi. İstanbul Aydın üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Yasemin Sakallıoğlu, sosyal meyda hesabından çektiği komik videolarla tanındı ve yapımcıların dikkatini çekti. Bunun ardından da Yasemin Sakallıoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı. Yasemin Sakallıoğlu, 2019 yılında Burak Yırtar ile nişanlandı ancak çift aynı yıl ayrılık kararı alarak ayrıldı. Yasemin Sakallıoğlu, ilk sinema filmi olan Zenga’yı Şahan Gökbakar önderliğinde çekti.

Yasemin Sakallıoğlu Haberleri

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a gönderme: Gösterime 50 bin TL verenlerin...

Son dönemlerin en sevilen komedyenlerinden Yasemin Sakallıoğlu, Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi CMXXIV'in yüksek bilet fiyatları hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. Sakallıoğlu,"50 bin liraya evlere temizliğe giderim" dedi.

Magazin 10-02-2024 14:03

Yasemin Sakallıoğlu son paylaşımıyla gündem oldu... Ay sinirim bozuldu diyerek bavullarının gelmediğini duyurdu!

Sosyal medyadaki komik videolarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu son paylaşımıyla da gündem oldu. Ünlü komedyen Avustralya'ya gitti ama bavulları gelemdi. Sakallıoğlu o anları sosyal medya hesabından "Ay sinirim bozuldu" notuyla paylaştı.

Magazin 17-01-2024 16:52

Yasemin Sakallıoğlu'nun son pozlarını görenler çok şaşırdı! Dolandırıcılık bu

Sosyal medyadaki komik videolarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu son paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Peş peşe pozlarını paylaşan Sakallıoğlu’nu görenler tanıyamadı. Ünlü ismin paylaşımı adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-09-2023 12:46

ZENGO KONUSU VE OYUNCULARI: Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? FOX TV yayın akışı

Zengo filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili aramalar filmin FOX TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Pandemi döneminde yayına giren Zengo filmi, sinemanın ardından Netflix'te yayınlanmış ardından da televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Peki, Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 31-08-2023 19:45

Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasemin Sakallıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun nostalji paylaşımı olay oldu! Eski haline yorum yağdı

Sosyal medyadaki komik videolarıyla gündemden düşmeyen komedyen Yasemin Sakallıoğlu bu defa nostalji paylaşımıyla olay oldu. 19 yaşındaki halini paylaşan ünlü ismin eski haline yorum yağdı. Sakallıoğlu'nun eski halini görenler 'Fazla değişmemişsin' dedi.

Magazin 28-07-2023 15:55

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu sıcak havalara böyle isyan etti! ‘Afrika sıcakları duası’ sosyal medyanın diline düştü

Komedi videolarıyla tanınan, ardından bazı dizi ve film projeleriyle ekranlara gelen Yasemin Sakallıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü komedyen artan hava sıcaklıklarına isyan ettiği bir videosunu 'Afrika sıcaklıkları duası' şeklinde paylaştı. Sakallıoğlu'nun bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-07-2023 16:34

Yasemin Sakallıoğlu'ndan TikTokçu Serbest Hoca taklidi! 250 TL'mi geri ver

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, komedi videolarıyla bir hayli ünlendi. son dönemin en çok konuşulan isimleri Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan ve Serbest Hoca lakaplı TikTokçu Reşit Bozdağ'ı tiye aldı. Kısa sürede büyük bir kitle tarafından izlenen paylaşım, görenleri çokça güldürdü.

Magazin 03-04-2023 00:49

Fenomen Yasemin Sakallıoğlu'dan fahiş ev kiralarına tepki! Adım başına 2 bin TL düşüyor

Video yayınlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu, son zamanlarda yükselişe geçen fahiş ev fiyatlarına isyan etti. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Sakallıoğlu, "Adım başına 2 bin TL düşüyor" dedi. İşte Yasemin Sakallıoğlu'nun o paylaşımı...

Magazin 28-02-2023 15:23

Yasemin Sakallıoğlu anksiyetemi tetikledi diyerek paylaştı! 'Devamlı sallanıyormuş gibi hissediyorum'

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesine giderek yardım çağrısında bulunmuştu. Depremlerin ilk gününden beri depremzedelere destek olan Sakallıoğlu, son olarak yaşananlara ilgili hislerini sosyal medyada paylaştı. 'Anksiyetemi tetikledi' diyen Sakallıoğlu, devamlı sallanıyormuş gibi hissettiğini açıkladı...

Magazin 25-02-2023 13:26

Yasemin Sakallıoğlu depremzedeler için yemek yaptı! Demet Akalın kayıtsız kalamadı: 'Aslan parçam'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler, 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Tüm Türkiye seferber olurken ünlü isimler de soluğu afet bölgelerinde aldılar. Bu isimlerden biri de ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu oldu. AFAD ile koordineli şekilde yardım tırı gönderen Sakallıoğlu bu defa depremzedeler için yemek yaptı. Ünlü komedyenin bu paylaşımı Demet Akalın kendi sayfasında paylaştı...

Magazin 23-02-2023 10:36

Yasemin Sakallıoğlu'ndan yardım çağrısı! ''İnsanlar zor durumda, buraya ne olur gelin...''

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu dün akşam Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerin ardından kayıtsız kalamadı ve soluğu afet bölgesinde aldı. Sakallıoğlu, Samandağ Devlet Hastanesi'nin kullanılamaz halde olduğunu belirterek 'insanlar burada zor durumlar' dedi ve yardım çağrısında bulundu. Sakallıoğlu, ayrıca depremzedeler için yemek yaptı...

Magazin 21-02-2023 17:16

Fenomen Yasemin Sakallıoğlu sözleriyle yürek burktu! Ne yediğimden ne içtiğimden bir şey anlıyorum

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz çalışmaları devam ediyor. Depremin ikinci haftasında ölü ve yaralı sayısı güncellenmeye devam ederken, derin üzüntü yaşadığını belirten fenomen Yasemin Sakallıoğlu'nun sözleri dikkatleri çekti. O sözleri birçok ünlü, kendi hesabında paylaştı.

Magazin 19-02-2023 10:35

Yasemin Sakallıoğlu'dan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı! ''Sesin şuan kulağımda...''

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilde büyük hasarlar meydana geldi ve büyük can kayıpları yaşandı. Asrın felaketinde enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan depremin 12. gününde acı haber geldi. Taha Duymaz 19 yaşında hayata veda etti. Yasemin Sakallıoğlu, Taha Duymaz için veda paylaşımında bulundu. Bu paylaşım yürekleri sızlattı...

Magazin 18-02-2023 16:30

Yasemin Sakallıoğlu ve eşinin acı günü! ''Enkazdan sağ çıkamadılar''

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaparak "Yaşayın Allah aşkına. Ben dayanamıyorum" demişti. Yasemin Sakallıoğlu'ndan kahreden bir paylaşım geldi. Sakallıoğlu, Gaziantep'te yaşayan eşinin amcası ve yengesini kaybettiğini açıkladı.

Magazin 11-02-2023 12:37

Zengo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Zengo filmi, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliği ise Şahan Gökbakar'a ait. Oyuncu kadrosunda Yasemin Sakallıoğlu ve Dilşah Demir gibi isimlerin bulunduğu komedi filmi Zeyno, zaman zaman televizyon ekranlarında da yerini alıyor. Peki Zengo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 26-09-2022 20:41

EDHO'dan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı! Yasemin Sakallıoğlu'ndan bomba itiraf

Sevilen oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'ndan EDHO hakkında bomba gibi bir itiraf geldi. Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Lütfiye karakterine hayat vermiş olan Yasemin Sakallıoğlu neden diziden ayrıldığını açıkladı. İşte merak edilen o itiraf!

Magazin 15-04-2022 13:10

Hadise'den Yasemin Sakallıoğlu'na övgü! Özgürlük, sanat ve eşitlik için bu ülkede savaşan her kadın iyi ki var

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nu izleyen Hadise sosyal medyadan övgü dolu paylaşım yaptı. Hadise paylaşımında "Özgürlük, sanat ve eşitlik için bu ülkede savaşan her kadın iyi ki var" dedi.

Magazin 20-01-2022 15:48

’Doğru koca nasıl seçilir?’ tarifi ile ünlü olmuştu! Yasemin Sakallıoğlu’ndan başrol itirafı!

Sosyal medyada yaptığı, ‘’Doğru koca tarifi’’nin ardından fenomen olan ünlü oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, samimi açıklamaları, yaptığı tiplemelerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Videosunun sosyal medyada patlama hikâyesini anlatan Sakallıoğlu, daha sonra aldığı teklifleri gülerek anlattı.

Magazin 08-12-2021 12:31

‘Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar’ şakaları Yasemin Sakallıoğlu'nu rahatsız etti

'Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar' diyerek söze giren adam gündemden düşmüyor. Esra Erol'daki o anlardan sonra Yasemin Sakallıoğlu bakın ne dedi.

Magazin 28-11-2021 15:29

Yasemin Sakallıoğlu'ndan 'photoshop' tepkisi

Yasemin Sakallıoğlu, gittiği kuaförün sosyal medya hesabından paylaşılan photoshop'lu fotoğrafına isyan etti.

Magazin 18-11-2021 17:37

Yasemin Sakallıoğlu: İnsanlar beni 'ne tatlı çocuk' diye sevmezdi

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Sosyal medya fenomeni, neden komedyen olduğunu anlattı.

Magazin 05-11-2021 17:14

Yasemin Sakallıoğlu’ndan AHBAP ve AFAD’a destek

Sosyal medyada çektiği videolarla büyük kitlelere ulaşan Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye'de gerçekleştireceği gösterisinden elde edeceği 50 bin TL'lik geliri AHBAP ve AFAD'a bağışlamaya karar verdi.

Magazin 14-08-2021 22:05

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan hayranını çok utandırdı

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, bir hayranını hayli utandırdığı bir paylaşım yaptı.

Magazin 29-07-2021 14:00

Zengo filmi ne zaman çekildi? Zengo filminin oyuncuları kimdir?

Şahan Gökbakar’ın yönetmenliğini üstlendiği Zengo filmi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Sinemaseverler Zengo Filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, Zengo filmi nerede çekildi?

Haber 17-04-2021 12:00

Yasemin Sakallıoğlu kendiyle dalga geçti! 'En güzel halim...'

Geçtiğimiz yıl nişanlandığı sevgilisi Burak Yırtar ile evlenen oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'nun nikah töreninde tercih ettiği beyaz sade elbisesi ve makyajı hayranları tarafından beğeni topladı. Gelen yorumların ardından esprili bir paylaşımda bulunan Sakallıoğlu kendiyle dalga geçti.

Magazin 12-03-2021 16:02

Yasemin Sakallıoğlu ile Burak Yırtar evlendi

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Burak Yırtar ile dünyaevine girdi. Sakallıoğlu, sürpriz nikahı sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 11-03-2021 12:01

Yasemin Sakallıoğlu ile nişanlısı Burak Yırtar ayrıldı

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Burak Yırtar ile yollarını ayırdı. Sakallıoğlu, ayrılık kararı sonrası nişanlısı ile olan tüm fotoğraf ve videoları sildi.

Magazin 19-11-2019 15:35

Jet Sosyete dizisinde sürpriz ayrılık! Yasemin Sakallıoğlu veda mı etti?

TV8'de ekrana gelen Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete'nin 37. son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kumsal karakteri nişanlanarak memleketine döndü. Dizide Kumsal'ı oynayan Yasemin Sakallıoğlu da Jet Sosyete'ye veda etti.

Magazin 19-04-2019 00:45

Hatice'den kalça videosunu ti'ye alan fenomen Yasemin Sakallıoğlu'na hakaret

Şarkıcı Hatice, bikinili fotoğraflarının ardından çıkan estetik yorumlarına arkadaşının çektiği videoyla cevap verdi. Şarkıcı, kendisini esprili bir dille eleştiren instagram fenomeni Yasemin Sakallıoğlu'na ise hakaret derecesinde cevap verdi.

Magazin 08-11-2018 09:11

Ünlü Instagram fenomeni, Şahan Gökbakar'ın şirketiyle anlaştı!

Ünlü komedyen ve yapımcı Şahan Gökbakar, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu ile 'Zengo' karakterini film yapmak için anlaşma imzaladı.

Magazin 31-08-2018 19:50