Arik Boke Erdenet Haberleri

Benim Hayatım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Benim Hayatım konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Savaş Özdemir, Genco Özak ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Benim Hayatım'ın ilk fragmanı yayınlandı. Son olarak Çukur'da Kulkan Erdenet rolünü canlandıran Genco Özak, Benim Hayatım'da Ali karakterine hayat verecek. EDHO'nun Tipi'si Savaş Özdemir ise Hayat'ın babası Ökkeş karakteriyle ekranlara dönecek.

Magazin 2021-10-19 21:34:26

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç sürprizi! Hangi rolde oynayacak?

TRT 1'de ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna Baruş Arduç dahil oldu. Barış Arduç, dizinin ikinci sezonunda Sultan Alparslan'a hayat verecek. Barış Arduç son olarak Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakterini canlandırmıştı.

Magazin 2021-05-20 21:22:49

Final yapmaya hazırlanan Çukur'da yaprak dökümü devam ediyor! İki oyuncu birden ayrıldı

En son 125. bölümüyle yayınlanan Çukur’da yine ayrılıklar yaşandı. Yakın zamanda final yapacak olan dizide Karaca ve Celasun’un ardından Akın Koçavalı'nın eşi Yasmin ile Kulkan Erdenet öldürüldü. Gamze Doğanoğlu ile Genco Özak da son bölümle beraber diziye veda etti.

Haber 2021-04-20 10:16:28

Çukur 125. son bölümde Kulkan Erdenet öldü! Genco Özak Çukur'dan ayrıldı!

Çukur dizisinin 125. son bölümünde iki ayrılık yaşandı. Mayıs ayında final yaparak ekrana veda edecek olan Çukur'da Celasun ve Karaca'dan sonra bu defa da Kulkan Erdenet ile Akın Koçovalı'nın eşi Yasmin öldürüldü. Çukur'un son bölümünde Yamaç'ı kaçırarak yıllarca işkence eden, Efsun'un ise pavyonlarda şarkıcılık yapmasına neden olan Kulkan Erdenet'in sonu feci oldu. Genco Özak ile Gamze Doğanoğlu da son bölümle birlikte diziye veda etti. İşte Çukur son bölümde yaşananlar.

Magazin 2021-04-20 00:15:58

Kulkan Erdenet ölecek mi? Genco Özak Çukur'dan ayrılacak mı?

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümüne bir veda daha yaşanacak. Genco Özak'ın canlandırdığı Kulkan Erdenet karakterinin yeni bölümde ölüyor. Diziyi yakından takip eden Çukur izleyicileri arama motorları üzerinden Kulkan Erdenet ölecek mi? Genco Özak Çukur'dan ayrılacak mı? sorularını araştırmaya başladı. İşte, ayrıntılar...

Magazin 14-04-21 20:38

Çukur 113. son bölümde şok ayrılık! Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 113. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölümde Yamaç ve Cumali Koçovalı büyük düşmanları Çağatay Erdenet'i ele geçirdi. Çağatay Erdenet, Yamaç'ın kurduğu düzenekle mayına basarak öldü. Çukur'da Çağatay Erdenet'i canlandıran usta oyuncu Nejat İşler de son bölümde diziden ayrıldı. İşte Çukur 113. son bölüme damga vuran Çağatay'ın öldüğü final sahnesi.

Magazin 26-01-21 01:26

Çukur 112. son bölüm final sahnesi! Çukur'da Akın Koçovalı ve Seren Erdenet öldü mü? İrem Sak ve Burak Dakak Çukur'dan ayrıldı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 112. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da Selim rolündeki Öner Erkan ve Cengiz Erdenet'i canlandıran Mustafa Avkıran'dan sonra bir ayrılık daha yaşandı. Çukur'da Seren Erdenet, kuzeni Çağatay tarafından öldürüldü. İrem Sak böylece Çukur'a son bölümde veda etti. Final sahnesinde ise Akın Koçovalı, Kulkan Erdenet'in bombalı tuzağına düştü. Peki Çukur'da Burak Dakak'ın canlandırdığı Akın Koçovalı öldü mü? İşte Çukur 112. son bölüme damga vuran final sahnesi.

Magazin 19-01-21 02:33

Çukur 111. son bölüme Cengiz Erdenet'in ölüm sahnesi damga vurdu! Çukur'un Cengiz Erdenet'i Mustafa Avkıran diziden ayrıldı!

Çukur dizisi 111. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet'in geri dönmesiyle işler karıştı. Koçovalılar Cengiz Erdenet'i almak için kaldığı otele baskın düzenledi. Ancak Erdenetler'in getirdiği siyah maskeli gizemli kişi tek başına saldırıyı savuşturdu. Finalde ise şok bir gelişme yaşandı. Kulkan ve Çağatay, Cengiz Erdenet'i Yamaç'a verdi. Final sahnesinde Cengiz Erdenet öldü. Usta oyuncu Mustafa Avkıran ise Çukur'dan ayrıldı.

Magazin 12-01-21 02:02

Çukur 111. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Çukur'da Yamaç'tan Erdenetler'e bir saldırı daha!

Çukur dizisinin merakla beklenen 111. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç ve Akın'ın gerilim dolu konuşmasının ekrana geldiği sahnede Yamaç, “Kendinden önce sevdiklerini düşüneceksin!" sözleriyle Akın’ı uyarıyor. Çukur'un yeni bölümünde Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet geri dönüyor. Çağatay'ın yeni oyunları ise sürpriz gelişmelere yol açacak. Çukur'da Ogeday'ın ölümünün ardından ise bir Erdenet ailesinden bir ismin daha sonu geliyor. İşte Çukur yeni bölümde yaşanacaklar.

Magazin 08-01-21 23:48

Çukur 110. son bölüme Ogeday'ın ölüm sahnesi ve Nehir'in vedası damga vurdu! Hazal Subaşı, Filiz Taçbaş ve Baki Davrak Çukur'dan ayrıldı!

Çukur dizisi 110. yeni bölümüyle 4 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur son bölümde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Çukur'da Yamaç ve Cumali, Ogeday Erdenet'i öldürdü. Süreyya Erdenet karakterini canlandıran Filiz Taçbaş, Ogeday Erdenet karakterini canlandıran Baki Davrak senaryo gereği ölerek veda etti. Yamaç'tan hamile olan Nehir'i canlandıran Hazal Subaşı da diziye veda etti. Çukur son bölüme Yamaç'ın Kulkan ve Ogeday'a kurduğu ölümcül tuzak damga vurdu.

Magazin 05-01-21 01:33

Çukur 109. son bölüme damga vuran banka soygunu sahnesi! Çukur'dan La Casa de Papel göndermesi

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 109. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da Cengiz Erdenet'ten intikam almak isteyen Yamaç, Erdenetler'in para sakladığı yerlerden birisi de banka şubesindeki duvarlar olduğunu öğrendi. Yamaç, adamlarıyla birlikte Cengiz Erdenet maskesi takarak bankaya girdi. Çukur'da La Casa de Papel dizisine gönderme yapılan sahnede Yamaç kendine İstanbul adını verirken, adamlarına ise Antalya, Mardin ve Adana diye seslenmesi izleyenleri güldürdü.

Magazin 29-12-20 02:11

Çukur 109. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur'da Yamaç'ın Cengiz Erdenet planı nedir?

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin merakla beklenen 109. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yamaç ve Cengiz'in konuşmasının gerilimi artırdığı tanıtımda Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşta yeni hamleler yapılıyor. İki tarafın da harekete geçtiği görülürken Yamaç'ın, Cengiz Erdenet maskesi takarak bankaya girdiği anlar büyük merak uyandırıyor. Yamaç'a hesap soran Karaca'nın sözleri ise dikkat çekiyor. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı.

Magazin 27-12-20 22:27

Çukur 108. son bölümde Kulkan Erdenet'ten Yamaç'a bilmece şoku! Çukur'da Nehir ve Efsun ölecek mi?

Çukur dizisi 108. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölümde Cengiz Erdenet'i kaçıran Koçovalılar büyük bir oyun oynadı. Aklını yitirme noktasına gelen Cengiz'e hayali bir gerçek sunuldu. Finalde ise Kulkan Erdenet, evinde rehin tuttuğu Efsun ve Nehir'i ölümle burun buruna getirdi. Yamaç'ı arayan Kulkan iki bilmece sordu ve bir saat süre tanıdı. Peki Çukur'da Yamaç'tan hamile olan Efsun ve Nehir kurtulacak mı? İşte Çukur 108. bölüm final sahnesi ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 22-12-20 02:28

Çukur 108. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'da Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı! Adını bile unutuyor!

Çukur dizisinin merakla beklenen 108. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde Yamaç Koçovalı'nın intikam planı Cengiz Erdenet'i zor duruma düşürüyor. Erdenetler'in yalısındaki mutfakta çalışmaya başlayan kişiler içeceklere kattıkları madde nedeniyle Cengiz Erdenet hafıza sorunları yaşamaya başlıyor. Cengiz'in adını unutarak Kulkan'a "Benim ismin ne?" diye sorması dikkat çekiyor.

Magazin 18-12-20 22:43

Çukur 107. son bölümde nefes kesen final sahnesi! Çukur'da Yamaç, Akın ve Cumali, Selim Koçovalı'nın intikamını böyle aldı!

Çukur dizisi 107. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaş büyüdü. Selim'in intikamını almak isteyen Yamaç, Çağatay'ın yerini öğrenmek için Cengiz Erdenet'i kaçırdı ve dağ başında tek başına bıraktı. Diğer yandan ise Cengiz'in oğlu Kulkan Erdenet ortaya çıktı ve savaşa dahil oldu. Kulkan, Yamaç'tan hamile olan Nehir'i kaçırdı. Final sahnesinde ise Cumali, Yamaç ve Akın, Selim'e tuzak kuran Cemil'den intikamlarını feci şekilde aldı.

Magazin 15-12-20 02:08

Çukur dizisinin Kulkan Erdenet'i Genco Özak kimdir? Genco Özak hangi dizilerde oynadı?

Çukur dizisine 107. yeni bölümde Kulkan Erdenet rolüyle genç oyuncu Genco Özak katıldı. Çukur'da Cengiz Erdenet'in küçük oğlu olan Kulkan Erdenet karakteri Koçovalılar'la olan savaşta önemli bir rol üstlenecek. Peki Çukur'un Kulkan Erdenet'i Genco Özak kimdir? Genco Özak hangi dizilerde oynadı?

Magazin 14-12-20 22:39

Çukur 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Genco Özak, Kulkan Erdenet rolüyle Çukur dizisine katıldı

Çukur dizisinin merakla beklenen 107. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur'a yeni bölümde Kulkan Erdenet rolüyle genç oyuncu Genco Özak da katılıyor. Kulkan Erdenet gelişi "Erdenet ailesinde dengeler nasıl değişecek?" sorusunu akıllara getirirken, Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaşın gidişatı da merak ediliyor. Akın'ın harekete geçmek için Yamaç'la konuştuğu tanıtımda ikilinin neler yapacağı heyecanla bekleniyor. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı.

Magazin 10-12-20 22:24

Çukur 106. son bölümde Selim Koçovalı'nın duygulandıran ölüm sahnesi! Öner Erkan Çukur'a böyle veda etti!

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin 106. son bölümünde Selim Koçovalı, Çağatay Erdenet tarafından öldürüldü. Çukur'da Selim'i canlandıran Öner Erkan ise diziye son bölümde veda etti. Çukur dizisinin resmi hesabından ise Öner Erkan ve Selim Koçovalı'ya veda paylaşımı yapıldı. Çukur son bölüm final sahnesinde Selim'in intikamını almak isteyen Yamaç Koçovalı, Cengiz Erdenet'in fabrikalarını havaya uçurarak büyük bir mesaj verdi. İşte Çukur 106. son bölüm final ve Selim'in veda sahneleri.

Magazin 08-12-20 02:05

Çukur'da Kulkan Erdenet rolünü Genco Özak oynayacak! Çukur'a katılan Genco Özak kimdir?

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinde Cengiz Erdenet'in oğlu Kulkan Erdenet rolünü kimin canlandıracağı belli oldu. Çukur'a yeni katılan Genco Özak, Erdenetler'in Koçovalılar ile olan savaşında dengeleri değiştirecek Kulkan Erdenet karakterini canlandıracak. Peki Çukur'un Kulkan Erdenet'i Genco Özak kimdir?

Magazin 07-12-20 02:18

Çukur 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Selim Koçovalı ölüyor! Öner Erkan Çukur'a veda ediyor

Çukur dizisinin merakal beklenen 106. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde Çağatay Erdenet, tuzağa düşürdüğü Selim Koçovalı'yı öldürüyor. Selim Koçovalı'nın ölüm haberinin herkesi derinden sarstığı tanıtımda Akın'ın gözyaşları içinde haykırışları yüreklere dokunuyor. Mahallede Selim'in cenaze töreni düzenlenirken, Yamaç ise intikam yemini ediyor. Dizide Selim'i canlandıran başarılı oyuncu Öner Erkan ise yeni bölümde Çukur'a veda ediyor.

Magazin 03-12-20 23:58

Çukur 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çağatay Cumali'yi öldürecek mi? Çukur'da Cumali'den duygusal veda!

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin 105. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur'da Çağatay Erdenet, mahallenin tapularını geri vermek için Cumali'ye şok bir teklif yapıyor. Çağatay, "Tapuları yarın akşam kardeşinize vereceğim. Ama siz öldükten sonra" sözleri karşısında Cumali zor bir seçim yapıyor. Ailesine giden Cumali ise son bir akşam yemeği yedikten sonra Çağatay'ın karşısına çıkıyor. Peki Çukur'da Çağatay Erdenet Cumali'yi öldürecek mi? Necip Memili diziden ayrılacak mı?

Magazin 27-11-20 22:26

Çukur 102. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'da Çağatay'dan büyük tuzak! Selim mi yoksa Yamaç mı vuruldu?

Çukur dizisinin merakla beklenen 102. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde Yamaç, Efsun'u öldürmek üzere olan Cumali'yi durdurmak için Efsun'un hamile olduğunu açıklıyor. Çağatay Erdenet ise Yamaç ve Çukur'a büyük bir tuzak kuruyor. Yamaç, Çağatay'ın talimatıyla gittiği bir baskında karşısında Selim'i buluyor. İkili birbirine silah doğrulttuğu anlarda patlayan silah sesi ise şaşırtıyor. Peki Çukur'da Selim yoksa Yamaç mı vuruldu? İşte Çukur yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 07-11-20 00:45

Çukur 101. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'da Çağatay Erdenet dönemi yeniden başlıyor: Kural mural yok

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin 101. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Çağatay Erdenet'in, "Kural mural yok!" sözlerinin gerilimi arttırdığı tanıtımda Cumali ve Vartolu arasındaki ipler kopma noktasına geliyor. Vartolu'yu kovan Cumali belindeki silaha elini atarken, "Vartolu'yu vuracak mı?" sorusu akıllara geliyor. Aliço Sultan'la konuşmak isterken, Sultan'ın gözyaşlarına boğulmasının nedeni merak ediliyor. İşte Çukur 101. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 30-10-20 23:37

Çukur 100. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur'da savaş başlıyor! Yamaç'tan Cengiz Erdenet'e büyük tehdit

Çukur dizisinin merakla beklenen 100. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde, Vartolu'nun çabalarıyla Çukurlular yeniden Yamaç'ın etrafında birleşiyor. Yurt dışında yaşayan Çağatay Erdenet ise Arık Böke'nin ölümünden sonra yeniden ailesinin yanına dönüyor. Yamaç ise Erdenetler'e karşı savaş başlatıyor. Yamaç, "Ailende senden başka erkek kalmayacak" sözleriyle Cengiz Erdenet'i tehdit ediyor. İşte Çukur 100. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 25-10-20 20:54

Çukur 99. son bölümde Nejat İşler sürprizi! Çağatay Erdenet geri döndü!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 99. son bölümünde Nejat İşler sürprizi yaşandı. Çukur'a 82. bölümde veda eden ve Çağatay Erdenet karakterini canlandıran Nejat İşler, diziye geri döndü. Çağatay Erdenet, Cumali Koçovalı'nın gönderdiği zarfla kardeşi Arık Böke'nin öldürüldüğünü öğrendi.

Magazin 20-10-20 01:40

Çukur'da kim öldü? Cumali mi Selim mi? Çukur 100. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Çukur 99. son bölümde neler oldu?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen 100. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç ve Aliço'nun ekrana gelen duygusal sahnesinde "Senin suçun değildi!" sözleri üzerine gözyaşlarına boğulan Yamaç'ın hali izleyenleri derinden etkiliyor. Aliço'nun "Yaşım senden büyük. Ben de senin abinim" demesi ise akılları karıştırıyor. Peki Çukur'da Cengiz Erdenet kimi öldürdü? Yamaç'ın abisi Cumali mi yoksa Selim mi öldü?

Magazin 20-10-20 01:07

Çukur'da Arık Böke Erdenet öldü mü? Barış Arduç Çukur'dan neden ayrıldı? Ünlü oyuncudan veda paylaşımı

Çukur dizisinin 99. son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Çukur'da Cengiz Erdenet'in oğlu Arık Böke ile Cumali Koçovalı arasında büyük bir düello yaşandı. Bire bir kapışan ikili arasındaki kavga ise ölümle bitti. Cumali, Arık Böke'yi öldürdü. Çukur'da Arık Böke rolünü canlandıran ünlü oyuncu Barış Arduç ise diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Çukur'a veda paylaşımı yapan Barış Arduç "Şahaneydi her şey" dedi.

Magazin 13-10-20 00:23

Çukur 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cengiz Erdenet, Yamaç'ı vuruyor mu? Çukur'da neler olacak?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 99. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Arık Böke'nin saldırıya geçtiği anların dikkat çektiği fragmanda aksiyon hız kesmiyor. Akın'ın çatının tepesinde olduğu anlar korkuturken Yamaç, Cengiz'e doğrulttuğu silahın boş çıkmasıyla şok oluyor. Cengiz'in adamlarının Yamaç'ın etrafını sardığı anlar gerilimi arttırırken "Cengiz, Yamaç'ı vuracak mı?" sorusu akıllara geliyor. İşte Çukur 4. sezon 6. bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 09-10-20 20:59

Çukur 98. son bölüme damga vuran final sahnesi! Yamaç, Cengiz Erdenet'i öldürecek mi? Çukur 99. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Çukur dizisi 5 Ekim Pazartesi akşamı 98. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölüm finalinde, Cengiz Erdenet ile birlikte ava giden Yamaç beklenmedik bir hamle yaptı. Yamaç silahını Erdenet'in başına dayayarak "Ava giderken avlanmak diye buna diyorlar sanırım" dedi. Peki Yamaç, Cengiz Erdenet'i vuracak mı? Çukur'un 99. yeni bölümünden ilk sahne de yayınlandı. Yeni bölümde Akın'a destek veren Karaca'nın söyledikleri dikkat çekiyor. İşte Çukur son bölüm final sahnesi ve yaşananlar.

Magazin 06-10-20 01:14

Çukur'da Ogeday Erdenet ortaya çıktı! Baki Davrak kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Çukur dizisinde bir süredir merakla beklenen Ogeday Erdenet karakteri ortaya çıktı. Çukur'un 97. yeni bölümünde, Cengiz Erdenet'in büyük oğlu, Arık Böke'nin de kavgalı olduğu ağabeyi Ogeday ilk defa görüldü. Ogeday, hem kendi ailesi hem de Koçovalılar üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Peki Çukur'un Ogeday'ı Baki Davrak kimdir? Baki Davrak hangi dizilerde oynadı?

Magazin 28-09-20 23:24

Çukur 96. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç'a büyük şok! Çukur İstanbul'un en büyük parkı olacak Çukur son bölümde neler oldu?

Çukur dizisinin 96. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 95. son bölümde Yamaç mahalleden kovulurken Efsun'a gidiyor. Ancak ikiliyi öpüşürken gören Nehir şoke oluyor. Yeni bölümde ise Çukur'u büyük bir tehlike bekliyor. Erdenet ailesi Çukur'u yok etmek için harekete geçiyor. Mahalledeki evleri yıkmak için iş makinaları geliyor. Cengiz Erdenet'ten Çukur'un park yapılacağını duyan Yamaç'ın, bu durum karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor. İşte Çukur 4. sezon 3. bölüm fragmanı.

Magazin 15-09-20 01:31

Çukur'da Yamaç öldü mü? Çukur 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cumali kardeşi Yamaç'ı vurdu!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezonu nefes kesen bir bölümle açtı. Çukur son bölümde, Koçovalılar'ın düşmanı Arık Böke ve Seren Erdenet, ellerine geçen Yamaç'ın babası İdris Koçovalı'yı öldürdüğü videoyu Cumali'ye yolladı. Yamaç'ın babasını öldürdüğünü öğrenen Cumali ise kardeşini vurdu. Çukur'un 95. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Cumali'nin ailesine rest çektiği fragmanda, Yamaç ise ölüm kalım savaşı veriyor. Peki Çukur'da Yamaç Koçovalı öldü mü? İşte Çukur yeni bölüm fragmanı.

Magazin 08-09-20 01:47

Çukur dizisinde Cengiz Erdenet rolündeki Mustafa Avkıran kimdir? Çukur yeni sezon oyuncuları kimler?

Çukur dizisi 4. sezonuyla ekranlara döndü. Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'a yeni oyuncular katıldı. Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Koçovalılar'ın en büyük düşmanı Erdenet ailesinin babası Cengin Erdenet rolüyle diziye dahil oldu. Peki Mustafa Avkıran kimdir? Hangi film ve dizilerde rol aldı? Çukur yeni sezon oyuncuları kimler?

Magazin 07-09-20 21:57

İrem Sak'tan Çukur paylaşımı! Çukur'da Seren Erdenet kimdir?

Çukur dizisi uzun bir aranın ardından ekranlara geri döndü. Çukur'a 4. sezonda katılan ünlü oyuncu İrem Sak, Instagram hesabından yeni rolüyle ilgili paylaşım yaptı. İlk defa kötü bir karakteri canlandıran İrem Sak, Koçovalılar'ın yeni hasmı Erdenet ailesinin kızları Seren Erdenet karakteriyle Çukur'a damga vurdu. İrem Sak sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 07-09-20 20:49

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Çukur yeni sezon fragmanı

Çukur 4. yeni sezon tarihi beklenirken dizinin tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ay Yapım imzalı Çukur'un yayınlanan fragmanında, Arık Böke Erdenet karakteriyle diziye geçtiğimiz sezon katılan oyuncu Barış Arduç'un aksiyon dolu sahneleri damga vurdu. Peki, Çukur ne zaman başlayacak? İşte, Çukur'un yeni sezon fragmanı...

Magazin 23-08-20 11:03

Çukur'a yeni transfer! Mustafa Avkıran Çukur'da... (Mustafa Avkıran kimdir?)

Yeni sezonda merakla beklenen Çukur dizisi, İrem Sak'ın ardından Mustafa Avkıran'ı da kadrosuna dahil etti. Avkıran dizide Nejat işler ve Barış Arduç'un babası Cengiz Erdenet karakterini oynayacak.

Magazin 13-08-20 13:38

Çukur yeni sezonda İrem Sak sürprizi! Hangi rolde oynayacak?

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi Çukuryeni sezona hazırlanıyor. 4. sezonu büyük heyecanla beklenen Çukur'un kadrosuna başarılı oyuncu İrem Sak katıldı. İrem Sak Çukur dizisinde Seren Erdenet rolünü canlandıracak.

Magazin 06-08-20 21:19

Çukur dizisinden Nejat İşler ayrıldı mı? Çağatay Erdenet'e ne oldu? Nejat İşler'den Çukur'a veda paylaşımı

Nejat İşler Çukur dizisine veda etti. Çukur'da Koçovalılar'ın en büyük düşmanı Çağatay Erdenet rolüne hayat veren usta oyuncu Nejat İşler fenomen diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 18-03-20 02:16

Çukur'da Barış Arduç fırtınası esti! Cengiz Erdenet ve Arık Böke kim? Çukur 92. son bölüm izle

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 92. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölüme, Çağatay Erdenet'in kardeşi Arık Böke rolüye Barış Arduç damga vurdu. Çukur'da Çağatay'ı artık işlerden uzaklaştıran Erdenet ailesinin lideri Cengizhan tüm yetkiyi ve gücü Arık Böke'ye verdi. Yamaç'ın karşısına çıkıp kendini tanıtan Arık Böke artık yeni düşmanlarının kim olduğunu gösterdi. Peki Çukur 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur son bölüm final sahnesi.

Magazin 17-03-20 02:23

Çukur 92. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Yamaç ve Arık Böke Erdenet karşı karşıya geliyor!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen 92. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yamaç'ın Çukurlu gençlere yaptığı konuşmanın dikkat çektiği tanıtımda İdris Koçovalı'nın kahvesine gelen ve Yamaç ile tanışan Arık Böke Erdenet’in dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor. İşte Çukur 92. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 15-03-20 21:30

Çukur 92. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Barış Arduç, Arık Böke Erdenet rolüyle Çukur'da!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 92. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çukur'a katılan ünlü oyuncu Barış Arduç'un hayat vereceği, Çağatay'ın küçük kardeşi Arık Böke Erdenet'in ilk kez görüldüğü, Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet karşılaşmasının büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda ikilinin mücadelesi merakla bekleniyor. İşte Çukur 92. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 12-03-20 22:07

Çukur 86. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, Yamaç'a ne yapacak? Mahsun'a Çağatay şoku!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin merakla beklenen 86. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde, Mahsun'un Yamaç'ı ölümden kurtardığını öğrenen Çağatay Erdenet, kendisini kandıran Mahsun'un ölüm emrini veriyor. Vartolu ise babası İdris'i öldürdüğünü öğrendiği Yamaç'ı gizemli bir geziye çıkartıyor. Vartolu'nun kardeşi Yamaç için söylediği 'Acılarını dindireceğim' sözleri dikkat çekiyor. Peki Vartolu Yamaç'a ne yapacak? İşte Çukur 86. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 02-02-20 21:17

Çukur'da Yamaç'a ne oldu? Vartolu, Mahsun ve Çağatay Erdenet, Yamaç'ı öldürdü mü? İşte Çukur 84. son bölüm final sahnesi

Çukur dizisi 84. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un yeni bölümünde Yamaç, Vartolu, Çağatay Erdenet ve Mahsun cephesinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Finalde Yamaç Çağatay'ın tuzağına düştü. Yücel ile birlikte Çağatay'la iş birliği yapan Mahsun, Yamaç'ın içinde bulunduğu aracı bombayla havaya uçurdu. O anları ise Vartolu uzaktan izledi. Peki Çukur'da Yamaç öldü mü? Mahsun ve Vartolu'nun gerçek planı nedir? İşte Çukur 84. son bölüme damga vuran final sahnesi.

Magazin 21-01-20 01:49

Çukur 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çağatay Erdenet kimi öldürdü? Yamaç ve Cumali'ye büyük şok!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 84. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çağatay Erdenet bu kez Selim’in karşısına çıkarak, “Eğer bir yanardağın yakınlarında yaşamayı tercih ettiysen o yanardağın senin yaşamana izin verdiğini hatırlaman lazım. Yoksa taş olursun" sözleriyle tehdit ediyor. Koçovalılar ise aldıkları haberle büyük bir panik yaşıyor. Yerde hareketsiz buldukları kişinin kim olduğu ise merak uyandırıyor. Peki Çukur'da kim vuruldu? İşte yeni bölüm fragmanı.

Magazin 16-01-20 23:21

Çukur'da Yamaç'a Çağatay Erdenet darbesi! Yücel ve Mahsun'un sırrı ortaya çıktı! İşte Çukur 83. son bölüm final sahnesi

Çukur dizisi 83. son bölümüyle 13 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur'un son bölümüne, Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakteri damga vurdu. Yamaç, Çağatay Erdenet'in karşısına çıktı ve kendisine dostluk sembolü olarak verdiği altını kabul etti. Ancak Çağatay Erdenet'in Yamaç'ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun veKarakuzular'ın gizemli adamı Yücel ile iş birliği yaptığı ortaya çıktı. İşte Çukur son bölümde yaşananlar.

Magazin 14-01-20 02:55

Çukur yeni bölüm ne zaman? Çukur bu akşam var mı? Neden yok? Show TV 6 Ocak 2020 Pazartesi yayın akışı

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 83. yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ancak Mahsun, Çağatay Erdenet ve Yamaç arasında sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni bölüm bu akşam ekranda olmayacak. Peki Çukur neden yok? Dizi yılbaşından sonra yeni reklam anlaşmaları nedeniyle ekranlara ara verdi. Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Show TV 6 Ocak 2020 Pazartesi yayın akışı.

Magazin 06-01-20 20:18

Çukur'a Nejat İşler damga vurdu! Yamaç, Çağatay Erdenet karşısında dondu kaldı! Çukur 82. son bölüm final izle

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 82. son bölümünde Nejat İşler fırtınası esti. Son olarak Behzat Ç.'de Ercüment Çözer karakterini canlandıran Nejat İşler, Çukur'a bir mafya babası Çağatay rolüyle katıldı. Çukur'a gizemli düşman Çağatay Erdenet'i canlandıran usta oyuncu Nejat İşler, final sahnesine damga vurdu. Çukur'da Çağatay Erdenet'in altınlarını çalan Yamaç, kendisine yapılan tehditle şaşkına döndü. İşte Çukur 82. son bölüm final sahnesi ve yaşananlar.

Magazin 31-12-19 01:33

Çukur 82. yeni bölümden Nejat İşler'li fragman! Çukur'da Çağatay Erdenet fırtınası esecek! Nejat İşler hangi rolde oynuyor?

Çukur dizisinin 82. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni yılda ekrana ara verecek olan Çukur'a ünlü oyuncu Nejat İşler de katıldı. Son olarak Behzat Ç.'de rol alan Nejat İşler, Çukur'da Yamaç Koçovalı'nın yeni düşmanı Çağatay Erdenet rolünü canlandıracak.

Trend 29-12-19 21:19

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman’da, motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanılan kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Karapınar Caddesi üzerinden Türkiye Petrolleri istikametine ilerleyen Yakup Kadri Arik idaresindeki 02 AAJ 113 plakalı motosiklet ile ara sokaktan çıkan Mehmet Unutmaz idaresindeki 02 FK 436 plakalı otomobille çarpıştı.

Yurthaber 28-10-19 10:10