Doğru Haberleri

Survivor'da merakla beklenen birleşme partisinden ilk kare geldi! Partide bomba isim

Bu yıl kavga ve kaos'un hiç bitmediği Survivor'da en beklenen anlarından biri hiç şüphesiz birleşme partisidir. Survivor'da finale doğru yaklaşılırken birleşme partisinin tarihi belli oldu. Merakla beklenen birleşme partisinden ilk fotoğraf yayınlandı.

Magazin 19-04-2024 16:46

Şarkıcı Deniz Tekin'in İngilizce öğretmeni olduğu iddia edilmişti! Jet hızıyla yanıt geldi

Müzisyen Deniz Tekin, müziği bırakıp İngilizce öğretmeni olduğu iddia edilmişti. Tekin, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 16-04-2024 15:12

Buket Aydın pozlarını paylaştı! Ellerine bak yaşlanmış yorumuna kızdı

Değişimiyle sık sık gündeme gelen Buket Aydın sosyal medyada adından söz ettiriyor. Politika yorumlarıyla sık sık polemiklere konu olan Aydın son pozlarına gelen bir yoruma kızdı.

Magazin 14-04-2024 10:58

TRT o dizinin fişini çekti! Final kararı verildi

Yaz sezonu yaklaştıkça bazı diziler için final kararı verilmeye başlandı. Yeni sezonda başka projeler ekranda yer alacak. O dizilerden biri daha belli oldu. TRT o dizinin fişini çekti.

Magazin 06-04-2024 10:02

Gerilim bitmiyor... Survivor'a Yunus Emre ve Ogeday kavgası damga vurdu! Sana buradan bir uçarım

Survivor'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümüyle olay olan Survivor'ın yeni bölüm tanıtımına Yunus Emre ve Ogeday'ın kavgası damga vurdu. Yunus Emre'nin sözlerine sinirlenen Ogeday "Hadi sarı papatya... Biraz güneşe doğru dön ki orana biraz besin al" dedi.

Magazin 30-03-2024 10:54

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-2024 13:11

Berk Göktaş 5 milyon TL'lik soruyu doğru bildi! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon lira kazanan ilk yarışmacı oldu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. 19 yaşındaki başarılı yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki 'TBMM' ile ilgili soruyu doğru yanıtlamasının ardından 5 milyon TL'lik soruya geldi. Berk Göktaş, soruyu doğru yanıtlayınca yarışma tarihinde ilk kez 5 milyon liralık ödülü kazanan kişi oldu.

Magazin 24-03-2024 21:56

Cinsiyet değiştirince 'viagra' sorusu gelmişti... Havuzda aşk pozu

Yarışma programı ile tanınan ve cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Neslihan olan adını Doruk olarak değiştiren isim "Başım bağlı" pozuyla dikkat çekti. Doruk Doğrusöz geçtiğimiz günlerde "Cinsel hayatımda problem yok" demişti.

Magazin 21-03-2024 07:24

Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter! Cüneyd'in babası geliyor: Sakal uzatacağı için...

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan ‘Kızıl Goncalar" dizisinin sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 18-03-2024 17:45

1 milyon TL'lik ödüle ulaştı! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı: Tüylerim diken diken oldu

Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan dolu anlar yaşandı. Berk Göktaş isimli genç yarışmacı 1 milyon TL'lik ödüle ulaşırken büyük ödül sorusunu görmeye hak kazandı. O anlarda Kenan İmirzalıoğlu ise kendini tutamadı.

Magazin 18-03-2024 08:13

Ünlü ekonomist Mert Başaran Hülya Avşar'a konuk oldu! 'Yastık altı' uyarısıyla dikkat çekti! 'Dolar tutmak enayiliktir. Altın ise...'

Altın, yeni ekonomik verilerin Fed'in borçlanma maliyetlerini düşürme konusunda temkinli olacağına ilişkin beklentileri güçlendirmesinin ardından değer kaybetti. Altının yönünü aşağıya doğru çevirmesinin ardından yatırımcılar 'dolara mı, altına mı yatırım yapmak daha mantıklı?' diye araştırmaya başladı. Tam bu tartışmalar sürerken ünlü ekonomist Mert Başaran Hülya Avşar'ın programında ezber bozan açıklamalar yaptı.

Magazin 16-03-2024 15:32

John Cena Oscar sahnesine hiçbir şey giymeden çıktı! Üzerine perde giydirildi

96'ncı Oscar Ödülleri'nde elbette ilginç anlar da yaşandı. John Cena "Poor Things"e ödül takdim ederken Oscar sahnesine çıplak çıktı. Hiçbir şey giymeyen Cena o anlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-03-2024 08:51

Survivor'da tansiyon yükseldi! Berna ve Yunus Emre birbirine girdi! Hakan araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Tansiyonun hep çok yüksek olduğu yarışmaya bu defa Berna ve Yunus Emre'nin kavgası damga vurdu. Berna'yı sakinleştirmek için araya Hakan girince sinirler iyice gerildi. Yeni bölüm fragmanındaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-03-2024 08:00

Komşusunun evini kurşunlamakla suçlanıyordu! Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun davasında mütalaa verildi

Komşularının evini kurşunlamakla suçlanan şarkıcı Metin Işık ve oğlu M.I için savcı mütalaasını verdi. Ünlü şarkıcının ‘silahlı tehdit’ suçundan cezalandırılması istendi.

Magazin 06-03-2024 19:11

Deprem olunca ağlamaktan krize girdi! Zeynep Bastık korkusu yüzünden İzmir'den ev almıştı

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depreme Zeynep Bastık da İstanbul'da yakalandı. Ciddi bir korkusu olan Bastık ağlamaktan krize girdi.

Magazin 05-03-2024 07:28

Yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen dönecek mi?

“Kızılcık Şerbeti” dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması sonrası diziye ara verince yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi?

Magazin 03-03-2024 14:54

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-2024 12:57

Beyaz Show yeniden mi dönüyor? Nisan ayında başlayacağı iddia edilmişti! Açıklama geldi

Merakla beklenen Beyaz Show'un Nisan ayında yeniden başlayacağı iddia edilmişti. Beyazıt Öztürk'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Öztürk, yaptığı açıklamada "Beyaz Show'un nisan ayında başlayacağı doğru değil. Sanırım yanlış anlaşıldım" dedi.

Magazin 27-02-2024 13:50

Yalı Çapkını çekimlerinde feci kaza! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını çekimlerinden sonra feci bir kaza yaşandı. Dizinin set çalışanlarından biri yalıdan çıktığı sırada trafik kazası geçirdi.

Magazin 27-02-2024 08:50

AK Parti'de Şenlendirici sürprizi! Açıklama geldi Herhangi bir siyasi partiye üyeliğim yok ama...

İzmir’in Bergama ilçesinde yaşayan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici AK Parti tarafından birinci sıra meclis üyesi adayı olarak gösterildi. Konuyla ilgili Hüsnü Şenlendirici'den açıklama geldi. Şenlendirici, "Sadık Doğruer’in ricası üzerine, bir siyasi partiden değil, Belediye Başkanı kontenjanından direkt aday olarak gösterildim" dedi.

Magazin 21-02-2024 09:32

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada kaza geçirdi! Hastaneye kaldırıldı

'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Dönüş' karakterine hayat veren Almila Ada, Gemlik'te trafik kazası geçirdi. Ünlü oyuncu, kontrol amaçlı hastanede tutuluyor.

Magazin 15-02-2024 13:39

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a gönderme: Gösterime 50 bin TL verenlerin...

Son dönemlerin en sevilen komedyenlerinden Yasemin Sakallıoğlu, Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi CMXXIV'in yüksek bilet fiyatları hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. Sakallıoğlu,"50 bin liraya evlere temizliğe giderim" dedi.

Magazin 10-02-2024 14:03

'Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor mu? Dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddialara yanıt verdi

Kızılcık Şerbeti‘nde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen‘in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle senaryonun değişeceği iddia ediliyordu. Dizide senaryo değişikliğinin doğru olmadığını söyleyen yapımcı Faruk Turgut, dün akşam yayınlanan bölümde olduğu gibi haftaya yayınlanacak yeni bölümde de Settar Tanrıöğen’in sahnelerinin olduğunu belirtti.

Magazin 05-02-2024 12:05

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-2024 14:43

Kepçeciyle yasak aşk suçlaması: Canlı yayında ipleri kopardı! Karımın ihanetini tüm köy biliyor

Eski karısının kepçeciyle yasak aşk yaşadığını öne süren Sadık bey, Zahide Yetiş'le Yeniden Başlasak'a damgasını vurmuştu. Sadık bey, iddialarının odağındaki Şirin hanım ve kızları Eda programda bugün bir daha yüzleşti. Canlı yayında tansiyon yine yükseldi.

Magazin 30-01-2024 16:39

Cemal Can Canseven'i şoke eden mesaj! Bir influencer izinsiz öyle bir şey yaptı ki...

Survivor şampiyonu olduktan sonra sempatik paylaşımlarıyla hayran kitlesini artıran Cemal Can Canseven aldığı mesajla şoke oldu. Başarılı fenomenin telefon numarası hayranına satıldı.

Magazin 30-01-2024 07:21

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-2024 15:08

Mika Can Raun değişimiyle gündemdeydi! Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu

TikTok fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme süreciyle ve sonrasında yaptırdığı estetiklerle kavuştuğu yeni görüntüsüyle sık sık gündeme geliyordu. Bir süredir Tayland'da olan Mika Raun'un cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu iddiaları doğrulandı. Fenomen ameliyat sonrası bakın ne paylaştı.

Magazin 18-01-2024 07:02

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Ali Kırca'nın teknesi batmaktan son anda kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bağlı olan ve su aldığı için batma tehlikesi geçiren 'Mandalina' isimli teknenin haber spikeri ve yazar Ali Kırca'ya ait olduğu ortaya çıktı. Tekne ekiplerin müdahalesiyle batmaktan son anda kurtarıldı.

Magazin 13-01-2024 14:12

Survivor Turabi'nin sözleri sosyal medyada konuşuluyor! Erotik pozları hatırlatıldı: Porno yıldızıyla...

Survivor All Star'ın adından en çok bahsettiren isimlerinden olan Turbo Turabi yarışmadaki sözleriyle gündeme geldi. Turabi'nin "doğru yaptım deme Allah bana doğru yaptırdı de" sözleri sonrası yarışmacıya erotik pozları hatırlatıldı.

Magazin 07-01-2024 13:38

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkı bitti mi? İlk açıklama geldi!

Manken ve sunucu Çağla Şıkel uzun yıllar gözlerden uzak tuttuğu özel hayatıyla şu sıralar gündemde. Çağla Şıkel, 1 yıldır birlikte olduğu avukat Nail Gönenli ile ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi. Şıkel, ayrıldığını doğruladı.

Magazin 29-12-2023 17:15

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-2023 20:21

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ CANLI İZLE 26. BÖLÜM! Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ve dizinin 26. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bu akşam var mı? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 28-12-2023 19:55

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-2023 08:22

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ CANLI İZLE 25. BÖLÜM! TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Son bölüm özeti

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ve dizinin 25. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 21-12-2023 20:37

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 24. BÖLÜM İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm full izle ve dizinin 24. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 14-12-2023 18:58

MasterChef'te gerginlik had safhada! Mehmet Şef'in önünde meydan okudu: Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!

MasterChef'te finale doğru ipler iyice gerildi. Mehmet Şef, kırmızı takıma dönerek "İlk takım oyununda net bir galibiyet!" dedi. Dilara'nın "Aslında bir puan daha fazla alabilirdik gibi hissediyorum." sözleri mavi takım yarışmacılarını sinirlendirdi. Sergen'in ti'ye almasının ardından ipler iyice gerilirken Tahsin "Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!" diyerek genç yarışmacıya meydan okudu.

Magazin 13-12-2023 13:18

SAFİR 15. BÖLÜM İZLE ATV CANLI! Safir hangi gün, saat kaçta? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Safir 15. bölüm ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Safir dizisi Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı Safir dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin son bölümünde Yaman Feraye'nin bebeğinin kendisinden olduğunu öğrenmişti. Peki, Safir yeni bölümde neler olacak? Safir hangi gün, saat kaçta? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Magazin 11-12-2023 18:38

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SON BÖLÜM FULL İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm full izle ve dizinin 23. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 07-12-2023 19:23

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ CANLI İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz 22 bölüm saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ve 22. bölüm ekranı ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı yayın ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 30-11-2023 20:33

İsmail Saymaz'dan yeni iddia! Engin Polat ve Dilan Polat'ın avukatı bakın kim çıktı

Tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın soruşturmasını yakından takip eden İsmail Saymaz yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Saymaz son olarak Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya'ya dair bir detayı açıklayarak dikkat çekti.

Magazin 26-11-2023 15:47

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ CANLI İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bugün var mı? son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ve 21. bölüm ekranı ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bugün var mı? İşte Kendi Düşen Ağlamaz 21. bölüm ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 23-11-2023 20:05

Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Metin Uca kimdir, kaç yaşındaydı? Acı haber geldi ünlü isim hayatını kaybetti

Metin Uca hayatını kaybetti. Tiyatrocu, yazar ve sunucu Uca geçtiğimiz günlerde bir etkinlik için gittiği Bursa'da araç kullanırken bilincini kaybetmiş ve trafik kazası yapmıştı. Hastaneye kaldırılan ve boyun şah damarının tıkandığı tespit edilen ünlü ismin entübe edildiği aktarılmıştı. Uca'dan acı haber geldi. Peki, Metin Uca kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi?

Magazin 17-11-2023 08:17

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi gece! Bir ilk gerçekleşti, 5 milyon TL'lik soru ilk defa açıldı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi bir gece yaşanıyor. Rabia Birsen Göğercin'in 1 milyon TL'lik soruyu doğru bilmesinin ardından bir ilk de Eyüp İşler'den geldi. Eyüp İşler, Kim Milyoner Olmak İster tarihinde ilk defa 5 milyon TL'lik soruyu açtırdı. Yarışmadaki 5 milyon liralık soru sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Magazin 12-11-2023 22:44

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler kimdir, nereli, kaç yaşında? Eyüp İşler ne iş yapıyor? 5 Milyonluk soruyu açtırdı!

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü en son Rabia Birsen Göğercin 1 Milyon TL ile kazanmıştı. 'Eyüp İşler kimdir' ekranı sorgulanıyor. 5 Milyonluk soruyu ilk kez açtıran yarışmacı olarak tarihe geçen Eyip İşler'in vereceği cevap merak ediliyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler nereli, kimdir, kaç yaşında? Eyüp İşler ne iş yapıyor? İşte cevabı...

Magazin 12-11-2023 22:31

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu cezaevinde kavga etti! 'Sosyetik hırsız' lafı olay çıkardı

Dilan Polat ve Sıla Doğu cezaevinde neler yaşıyor? Abla-kardeş hakkındaki iddialar gündem oldu. Son olarak Sıla Doğu havalandırma saatinde bir tutuklunun kendisine "Sosyetik hırsızlar da burada" dediğini duyunca çıldırdı. İddiaya göre gardiyanlar kavgayı zorla ayırırken Dilan Polat ise tek kişilik hücreye geçme talebinde bulundu.

Magazin 10-11-2023 09:35

Kim Milyoner Olmak İster'de Filistin sorusu! Kenan İmirzalıoğlu isyan etti

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Filistin sorusu dikkat çekti. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Gazze'de yaşanan vahşete dair konuşarak "Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz, içimiz yanıyor..." dedi.

Magazin 06-11-2023 08:08

HABABAM SINIFI UYANIYOR İZLE! Hababam Sınıfı Uyanıyor konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı Uyanıyor izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Tarık Akan ve Münir Özkul'un başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve serinin ilk filmi olan Hababam Sınıfı Uyanıyor, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Hababam Sınıfı Uyanıyor konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Uyanıyor ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 05-11-2023 19:54

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 18. BÖLÜM! Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, saat kaçta? TRT 1 canlı izle ekranı

Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün ve yeni bölüm ekranı ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, saat kaçta? TRT 1 canlı izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 02-11-2023 19:29