Onur Saylak Haberleri Ve Son Dakika Onur Saylak Haberleri

Onur Saylak Haberleri Ve Son Dakika Onur Saylak Haberleri

Tam adı Arif Onur Saylak olan ünlü oyuncu 12 Mayıs 1977 yılında Ankara’da doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm’lerinde kısa süreli eğitim aldı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü kazanarak buradan mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda roller aldı. Televizyon dünyasındaki en önemli çıkışını Kod adı dizisiyle yaptı. 2003 yılında TRT 2 kanalında yayınlanan Hadi Gidelim isimli gençlik programında sunuculuk yaptı. Aynı zaman da tiyatro ile olan bağını koparmayıp TED Koleji’nde tiyatro yönetmeni olarak çalıştı. Ayrıca tiyatro oyunları için şarkı sözleri de yazdı. 2011 yılında Paris’te oyuncu Tuba Büyüküstün ile evlendi. 7 yıl süren evliliklerini 2017 yılında sonlandırdılar. Bu evlilikten ikiz kızları bulunmaktadır.

Onur Saylak Haberleri

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü! Anneleri paylaştı

Oyuncu Onur Saylak ile evliliğinden Maya ve Toprak adında ikiz çocukları bulunan Tuba Büyüküstün sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu Büyüküstün kızlarını gözlerden uzak büyütse de zaman zaman son hallerini paylaşıyor. İşte güzel oyuncunun ikiz kızları...

Magazin 14-08-2023 06:56

Tuba Büyüküstün balmumu figürünü görmeye ikiz kızlarıyla gitmişti! Görenler Babasının aynısı dedi

Oyuncu Tuba Büyüküstün son olarak kendi balmumu heykelinin tanıtım lansmanında kızları Maya ve Toprak ile poz verdi. Kocaman olan ikizleriyle görüntülenen güzel oyuncuya beğeni yağarken kızlarıyla ilgili de "Kızlar tıpkı babaları" yorumları geldi.

Magazin 18-04-2023 13:50

Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisi'ne üye oldu! İlk yorum milletvekili Barış Atay'dan geldi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki depremin ardından 10 ile yardımlar sürerken oyuncu Onur Saylak'ın babası ve kardeşi de elleriyle konteyner yaparak afet bölgesine göndermişti. O anları paylaşan Saylak'tan yeni bir paylaşım geldi. Onur Saylak Türkiye İşçi Partisi'ne üye oldu.

Magazin 23-02-2023 15:12

Onur Saylak'ın babası ve kardeşi kendi elleriyle konteyner yaptı! İkincisine başladılar

Binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep kolan 7.7’lik depremin ardından 10 ile yardımlar sürüyor. Oyuncu Onur Saylak'ın babası ve kardeşi de elleriyle konteyner yaparak afet bölgesine gönderdi.

Magazin 12-02-2023 09:42

Gözlerden uzak tutuyor... Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Annelerine benziyorlar

Zeytin Ağacı dizisiyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı görenler "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarından bulundu.

Magazin 10-10-2022 12:16

Uysallar dizisinin yönetmeni Onur Saylak kimdir? Onur Saylak nereli ve kaç yaşında? Filmleri nelerdir?

Uysallar dizisinin yönetmeni Onur Saylak kimdir? sorusunun yanıtı Uğur Yücel ve Haluk Bilginer'in oynadığı dizinin 30 Mart'ta izleyici ile buluşmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Netflix'in yeni dizisi, izleyicide merak uyandırdı. Peki Uysallar dizisinin yönetmeni Onur Saylak kimdir? Onur Saylak nereli ve kaç yaşında? Filmleri nelerdir? İşte ünlü senaristin hayatı ve biyografisi...

Magazin 31-03-2022 12:46

Uysallar dizisinin senaryosunu yazan Hakan Günday kimdir? Hakan Günday nereli ve kaç yaşında?

Uysallar dizisinin senaryosunu yazan Hakan Günday kimdir? sorusunun yanıtı Uğur Yücel ve Haluk Bilginer'in oynadığı mini dizinin 30 Mart Çarşamba günü Netflix'te yayınlanması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Netflix'in yeni dizisi, izleyicide merak uyandırdı. Peki Uysallar dizisinin senaryosunu yazan Hakan Günday kimdir? Hakan Günday nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü senaristin hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 31-03-2022 12:44

Netflix Uysallar dizisi konusu ne? Uysallar dizisi oyuncuları kimler, nasıl izlenir?

Netflix Uysallar dizisi konusu ne? sorusunun yanıtı dizinin 30 Mart Çarşamba günü yayına verilmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Haluk Bilginer ve Uğur Yücel'in kadrosunda yer aldığı mini dizi ile ilgili Netflix Uysallar dizisi konusu ne? Uysallar dizisi oyuncuları kimler, nasıl izlenir? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte Netflix'in yeni dizisi ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 31-03-2022 12:41

Netflix Uysallar dizisi konusu ne? Yayın tarihi belli oldu mu? Ne zaman yayınlanacak? Uysallar dizisi oyuncuları kimlerdir?

Uysallar dizisi Netflix'ten yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel ve Haluk Bilginer'in bulunduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. Peki Netflix Uysallar dizisi konusu ne? Yayın tarihi belli oldu mu? Ne zaman yayınlanacak? Uysallar dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-03-2022 13:21

Şahan Gökbakar Meclis lokantasının adisyonunu paylaşmıştı! Onur Saylak sessiz kalmadı

Şahan Gökbakar'ın paylaştığı Meclis lokantası adisyonu gündem oldu. Piyasa fiyatlarının altındaki adisyona bir tepki de oyuncu Onur Saylak'tan geldi. Onur Saylak'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 10-02-2022 15:41

Onur Saylak çocuklarını paylaştı! Daha ne olsun

2017'de boşanan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın ikizleri Maya ve Toprak, 10. yaşına girdi. Kızlarının doğum gününü oğlu Deniz Ali ile kutlayan Saylak, çocuklarının fotoğrafını, "Ee daha ne olsun" notuyla yayınladı.

Magazin 21-01-2022 12:15

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün’ün ikiz kızları yeni yaşına girdi! Gözlerden uzak büyüyorlar

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün ne kadar ünlü olursa olsun kızlarını gözlerden uzak büyütüyor. Onur Saylak son olarak 2017 yılında boşandığı Tuba Büyüküstün’le olan evliliğinden dünyaya gelen Maya ve Toprak’ın yeni yaşını sosyal medyada kutladı.

Magazin 20-01-2022 07:01

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'den şaşırtan itiraf! ''Çok aşık oldum''

En son Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı 'Mavi' karakteriyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, takipçilerine içini döktü.

Magazin 09-12-2021 17:24

Tuba Büyüküstün ikizleriyle ilgili konuştu! Tuba Büyüküstün'ün kızları merak konusu oldu

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın ikizleri kocaman oldu. Gözlerden büyük yetiştirilen ikizlerle ilgili Tuba Büyüküstün yorum yapınca herkes Maya ve Toprak'ı merak etti.

Magazin 11-11-2021 09:49

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün'ün ikizleri büyüdü!

Onur Saylak, menajer eşi Gözde Yılmaz'ın doğum gününü kutladı. Etkinlikte Saylak'ın Tuba Büyüküstün'den olan ikizleri Maya ve Toprak da vardı. İKizlerin annelerine benzerliği dikkat çekti.

Magazin 30-09-2021 10:50

Tuba Büyüküstün’ün gözlerden uzak büyüttüğü ikiz kızları kocaman oldu

Başarı oyuncu Tuba Büyüküstün’ün meslektaşı Onur Saylak ile evliliğinden olma Toprak ve Maya adında ikiz kızları var. Ekranlarda görmeyi çok sevdiğimiz oyuncuların başında yer alan Tuba Büyüküstün’ün ikiz kızları artık kocaman oldu...

Magazin 28-09-2021 14:45

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jüri üyeleri belirlendi

Belgeselleri Didem Pekün, Pelin Esmer ve Pınar Öğünç, kısa metraj filmleri ise Onur Saylak, Öykü Karayel ve Tunç Şahin'den oluşan jüri değerlendirecek

Yurthaber 02-09-2021 12:59

Şahsiyet dizisi nerede çekiliyor? Şahsiyet ne zaman çekildi? Sevilen dizi Show TV'de başlıyor!

Ay Yapım'ın imzalı ödüllü yapımı Şahsiyet dizisi, son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Ücretli dizi ve film platformu olan Puhu TV’de yayınlanan Şahsiyet dizisi, yeni bir kararla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Şahsiyet dizisi televizyonda ilk kez 29 Haziran Salı günü yani bu akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki Şahsiyet dizisi nerede çekiliyor? Şahsiyet ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 29-06-2021 10:52

Onur Saylak ve Gözde Yılmaz'ın nikahından ilk fotoğraf

Geçtiğimiz yıl oyuncu Onur Saylak ile evlenen menajer Gözde Yılmaz, nikah gününden ilk kez fotoğraf paylaştı. Yılmaz, eşinin doğum günü için yayınladığı kareye, "İyi ki doğdun aşkım" notunu düştü.

Magazin 12-05-2021 15:50

Kıvanç Tatlıtuğ dizileri: Her şey Acemi Cadı ile başladı...

Ülkemizin tescilli yakışıklılarından olan Kıvanç Tatlıtuğ dizileri ile de gündemden düşmeyen isimlerden biridir. İlk dizisinden son dizisine hepsinde bambaşka karakterlerle izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisi ile de gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

Trend 26-01-2021 11:57

Onur Saylak'tan müjdeli haber! Üçüncü kez baba oldu

Son olarak Babil dizisinde rol alan oyuncu Onur Saylak üçüncü kez baba oldu.

Magazin 14-12-2020 09:41

Babil 17. son bölüm final sahnesi! Egemen'den Deniz'i şoke eden sözler: Senin baban İrfan değil benim! Babil dizisi 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Babil 17. son bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil'in son bölümüne Eda ve Egemen'in evliliği damga vurdu. Oğlu Deniz'i göremeyen İrfan ise zor günler yaşadı. Final sahnesinde ise eve gelen İrfan'ı yumruklayan Egemen, o anları gören Deniz'e gerçek babasının kendisi olduğunu söyledi. Peki Babil 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 24-10-2020 02:55

Şahsiyet, Almanya'daki ilk Türk dizisi oldu

Şahsiyet, Almanya’ya satılan ilk Türk dizisi oldu. puhutv projesi olan dizi Almanya'da Ein guter Mensch adıyla yayına girdi.

Magazin 10-10-2020 15:48

Babil 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İrfan ve Ayşe aşk mı yaşayacak? Babil 15. son bölümde neler oldu?

Star TV'nin sevilen dizisi Babil'in 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil'in yeni bölümünde, İrfan'ın hayatını Ayşe kurtarıyor. İrfan ve Ayşe arasındaki ilişki farklı bir boyut kazanıyor. Diğer yandan ise çocuğunu görmek için Eda'nın evine giden İrfan ile Egemen kavga ediyor. Deniz ise o anlara şahit oluyor. İşte Babil 16. yeni bölüm fragmanı ve 15. son bölümde yaşananlar.

Magazin 10-10-2020 02:02

Tuba Büyüküstün kızlarıyla çekilen fotoğrafları paylaştı

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikiz kızları Maya ve Toprak ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 05-10-2020 02:38

Babil 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İrfan, Deniz'in kendi oğlu olmadığını öğreniyor! Babil 13. son bölümde neler oldu?

Babil dizisi 25 Eylül Cuma akşamı 13. son bölümüyle ekrana geldi. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil'in son bölümünde Egemen, Deniz'in kendi oğlu olduğunu öğrenince şaşırtan bir değişim yaşadı. Oğlu Deniz ve sevdiği kadın Eda'ya kavuşmak isteyen Egemen, Süleyman'la işbirliği yaparak en yakın dostu İrfan'ı polise ihbar etti. Babil'in 14. yeni bölüm fragmanında ise Deniz'in oğlu olmadığını öğrenen İrfan yıkılıyor.

Magazin 26-09-2020 03:09

Babil'de Ozan Güven neden yok? Babil'de Onur Saylak hangi rolde oynuyor? İşte Babil yeni sezon konusu ve oyuncuları

Star TV'nin sevilen dizisi Babil 11 Eylül Cuma akşamı 2. sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Halit Ergenç’in İrfan karakteriyle izleyiciyle buluştuğu, başrollerinde Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak’ın yer aldığı Babil dizisinde geçen sezon Egemen rolünü canlandıran Ozan Güven ise yer almıyor. Ozan Güven'in yerine kadroya Onur Saylak katıldı. Peki Ozan Güven Babil'de neden yok?

Magazin 11-09-2020 20:48

Babil yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı!

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, Halit Ergenç’in İrfan karakteriyle izleyiciyle buluştuğu, başrollerinde Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak’ın yer aldığı STAR TV’de yayınlanan Babil dizisinin merakla beklenen ikinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

Magazin 31-08-2020 15:52

Ozan Güven'in yerine Babil'e dahil olan Onur Saylak'tan ilk kareler

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp eden Ozan Güven rol aldığı Babil dizisinden ayrılmıştı. Güven'in yerine başarılı oyuncu Onur Saylak diziye dahil oldu. Saylak ve Halit Ergenç okuma provasında buluştu.

Magazin 23-08-2020 15:49

Babil dizisinden bomba transfer! Ozan Güven'in yerine Onur Saylak geldi

Star TV’nin Ay Yapım imzalı Babil dizisinde Ozan Güven ile yolların ayrılmasının ardından 'Egemen' rolünü kimin canlandıracağı merak konusuydu. Dizinin yapımcıları yeni ‘Egemen'i buldu.

Magazin 21-08-2020 09:58

Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen ayrıldı!

2017'den bu yana aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen'den kötü haber geldi.

Magazin 16-05-2020 11:14

Onur Saylak ve Barış Arduç karşı karşıya

Ay Yapım imzalı, Star TV’de ekranlara gelen ‘Kuzgun’, yeni sezona bambaşka bir hikayeyle başladı. Onur Saylak’ın karakteri Ferman’ın kadroya dahil olmasıyla kartların yeniden dağıtıldığı dizide Barış Arduç’un hayat verdiği Kuzgun ile Ferman arasında yaşanacak güç savaşı, gerilimi tırmandıracak.

Magazin 25-09-2019 10:59

Onur Saylak'tan 'Şahsiyet' paylaşımı

Usta sanatçı Haluk Bilginer, ‘Şahsiyet’ dizisindeki ‘Agâh Beyoğlu’ performansı ile 25 Kasım’da verilecek Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisi adayları arasında yer aldı. Bilginer’e, dizinin yönetmeni Onur Saylak’tan destek geldi.

Magazin 21-09-2019 14:31

Haluk Bilginer Şahsiyet ile Uluslararası Emmy adayı oldu

Oyuncu Haluk Bilginer Şahsiyet dizisindeki performansıyla 25 Kasım'da verilecek Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterildi.

Trend 19-09-2019 14:18

Kuzgun yeni sezon afişi yayınlandı! Kuzgun ne zaman başlıyor?

Star TV'nin geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizisi 'Kuzgun' 2. sezona bomba gibi bir hikayeyle giriyor. Onur Saylak, Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya'nın da kadrosuna katıldığı dizinin yeni sezon afişi yayınlandı.

Magazin 15-09-2019 20:25

Kuzgun yeni sezonda Onur Saylak fırtınası esecek! Kuzgun 17. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Kuzgun dizisi 2. sezonu flaş transflerle açıyor. Kuzgun yeni sezona Onur Saylak, Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal da katıldı. Kuzgun'un 2. sezon 17. yeni bölüm fragmanlarında ise Onur Saylak fırtınası esti. Peki Kuzgun'da Onur Saylak hangi rolde oynuyor? Kuzgun yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Kuzgun dizisi 2. sezon fragmanları ve diziye katılan yeni karakterler.

Magazin 13-09-2019 02:17

Kuzgun yeni sezona iddialı giriyor! Onur Saylak, Ferman rolüyle Kuzgun'a damga vuracak!

Star’ın geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizisi ‘Kuzgun’un yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Kadroya katılan Onur Saylak’ın Ferman karakteriyle ilk kez görüldüğü tanıtım, izleyicileri Barış Arduç, Burcu Biricik ve Saylak arasında tutku dolu bir hikaye beklediğini gösteriyor.

Trend 31-08-2019 02:41

Kuzgun yeni sezondan ilk fragman yayınlandı! Onur Saylak Kuzgun'da hangi rolde?

Kuzgun dizisinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. 2. sezon fragmanında, diziye yeni katılan ünlü oyuncu Onur Saylak da yer aldı. Peki Kuzgun ne zaman başlıyor? Onur Saylak hangi rolde oynuyor?

Magazin 29-08-2019 23:54

Onur Saylak Kuzgun dizisinde hangi rolde oynayacak? Ferman ortalığı karıştıracak!

Geçtiğimiz sezon Star'da yayınlanmaya başlayan, etkileyici senaryosu ile dikkatleri üstüne çeken, Ay Yapım imzalı 'Kuzgun' dizisinin yeni sezon kadrosuna sevilen oyuncu Onur Saylak katıldı. Onur Saylak yeni sezonda Kuzgun dizisinde ortalığı karıştıracak Ferman karakterini canlandıracak.

Magazin 20-08-2019 01:57

Onur Saylak Kuzgun dizisine dahil oldu

Son olarak Çarpışma dizisiyle ekrana gelen oyuncu Onur Saylak yeni sezonda Kuzgun dizisinin kadrosunda olacak.

Magazin 19-08-2019 14:18

Onur Saylak'tan paralı plaj tepkisi! Denize girebilmek için para ödemek

Ünlü oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, paralı plajlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Trend 17-07-2019 01:56

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak 2 yıl sonra bir arada!

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, 2 yıl aradan sonra ilk kez birlikte görüntülendi. 6 yıllık evliliklerine 2017 yılında nokta koyan ikili, ikiz kızlarından Maya’nın dans gösterisini birlikte izledi.

Magazin 16-06-2019 17:54

Çarpışma dizisine böyle veda ettiler! Onur Saylak, Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Alperen Duymaz'dan final paylaşımları!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma 24. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Çarpışma'nın başrol oyuncuları Onur Saylak, Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Alperen Duymaz'dan ise diziye veda paylaşımları geldi.

Magazin 30-05-2019 23:55

Onur Saylak'tan Çarpışma dizisine veda paylaşımı!

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisi 24. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Çarpışma'nın başrol oyuncularından Onur Saylak ise final öncesinde bir veda paylaşımı yaptı.

Magazin 27-05-2019 01:31

Onur Saylak'tan mazbata tepkisi: Kimsenin malı değil o koltuklar

Onur Saylak, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 'Mazbatayı verin' hashtag'i ile paylaşım yapan Saylak, on binlerce beğeni aldı...

Magazin 08-04-2019 17:04

Çukur'da Onur Saylak ve Çarpışma fırtınası esti! Veli Cevher Yamaç'a yardım etti! Çukur 59. son bölüm izle!

Çukur dizisi 59. son bölümüne Çarpışma'da Veli Cevher karakterini canladıran Onur Saylak konuk oldu. Veli Cevher, Vartolu'nun Sena'yı bulmak için kendisinden yardım istemesi üzerine Çukur'a geldi. Veli, Sena'yı bulmak için Cansız'ı aradı. Usta oyuncu Onur Saylak'ın Çukur'daki sahneleri sosyal medyayı da salladı. İşte Çukur 59. son bölümdeki Veli Cevher sahnesi ve yaşananlar.

Magazin 02-04-2019 02:51

Onur Saylak'tan Çukur pozu!

Çukur'da Cumali rolüyle beğeni toplayan Necip Memili diziye Çarpışma dizisindeki Veli Cevher rolüyle konuk olan Onur Saylak ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 31-03-2019 11:43

Çarpışma'da Kadir ve Cansız baba oğul olduklarını öğreniyor mu? Çarpışma dizisi 15. yeni bölüm fragmanı izle!

Çarpışma dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarpışma yeni bölümde Kerem cinayet suçlamasıyla gözaltına alınırken, Cemre'yi arayarak veda ediyor. Kadir'in annesi Asiye ise, oğlu ile babası Cansız'ın karşı karşıya gelmesi nedeniyle büyük endişe yaşıyor. Kadir ve Cansız ise birbirlerine rest çekiyor. O anları izleyen Veli'nin ise 'Hadi öldürün birbirinizi' sözleri dikkat çekiyor. Peki Kadir ve Cansız arasında neler olacak? İşte Çarpışma 15. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 22-03-2019 01:52

Onur Saylak Çarpışma'daki rolüyle Çukur'a konuk oluyor!

Çarpışmanın başarılı oyuncusu Onur Saylak, dizideki 'Veli Cevher' karakteriyle sevilerek izlenen Çukur dizisine konuk oluyor. İddialara başarılı oyuncunun Çukur'da Vartolu karakteriyle bir sahnesi olacak.

Magazin 15-03-2019 10:21