Serkan Şenalp Haberleri Ve Son Dakika Serkan Şenalp Haberleri

Serkan Şenalp Haberleri Ve Son Dakika Serkan Şenalp Haberleri

Serkan Şenalp, 6 Ocak 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen İstanbulludur. Oğlak burcudur. İstanbul Üsküdar Çağrıbey Anadolu Lisesi'nde ortaokulu ve liseyi bitirdikten sonra Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde üniversite hayatına başlamıştır. Aynı sene içerisinde Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölüünden mezun olmuştur. Halen Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler Yüksek Lisans öğrencisidir. Oyunculukla ilgilenmiş, Türk oyuncudur. Oyunculuğa 2005 yılında "İlk Göz Ağrısı" adlı dizi ile başlamıştır. 2006 yılında senaryo ekibinde Gani Müjde olan "Selena" adlı fantastik kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde rol aldı ve oyuncu olarak tanındı. Toplam 16 reklam filminde oynadı. Serkan Şenalp, 2014 yılının Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği "Ezra' adlı dizide başrol olarak yer aldı.

Serkan Şenalp Haberleri

Selena'nın Ozan'ı Serkan Şenalp'in eşi aşka geldi! Yakışıklı bir bey

Bir zamanlara damga vuran Selena dizisinde Selin ve Kıvılcım'ın aşık olduğu Ozan rolüne hayat veren Serkan Şenalp sosyal medyada sık sık paylaşım yapıyor. 2020'de dünya evine giren Serkan Şenalp'ın eşi aşka geldi.

Magazin 27-04-2022 23:26

Selena'nın Ozan'ı koca delikanlı olmuş! Serkan Şenalp'i bir de Instagram'da görün

Bir zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Selena dizisinde Serkan Şenalp, Kıvılcım'ın ve Selin'in aşık olduğu iyi kalpli Ozan rolüne hayat veriyordu. 2020'de dünya evine giren Serkan Şenalp'in son haline takipçileri, "Yakışıklı Ozan", "Aaa Ozan" tarzında yorumlarda bulundu.

Magazin 27-02-2022 17:58

Oyuncu Bahar Şahin arkadaşlarının düğünü organize etti! Pozu sosyal medyayı salladı!

Kanal D ekranlarına gelen Zalim İstanbul dizisinde Ceren Karaçay karakterine hayat veren Bahar Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Zalim İstanbul dizisinin final yapmasından sonra setlerden uzak kalan Şahin, arkadaşlarının düğününde ortaya çıktı.

Magazin 08-10-2020 12:04

Oyuncu Serkan Şenalp ve Esengül Yılmaz düğün yaptı!

Selena dizisiyle tanınan Serkan Şenalp, geçtiğimiz mayıs ayında bir süredir aşk yaşadığı Esengül Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Koronavirüs önlemleri nedeniyle düğün yapamayan çift, aylar sonra düğün yaptı.

Magazin 05-08-2020 20:58

Serkan Şenalp

Serkan Şenalp Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serkan Şenalp Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selena’nın Ozan’ı Serkan Şenalp 2 ay sonra düğün yaptı! Serkan Şenalp kimdir?

Mayıs ayında Esengül Yılmaz ile Küçükyalı Evlendirme Dairesinde evlenen ancak koronavirüs nedeniyle düğün yapamayan Serkan Şenalp, az sayıda davetlinin katıldığı bir düğün yaptı. Esengül Yılmaz ve Serkan Şenalp çifti mutlu anlara sahne olan düğünden görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki, Serkan Şenalp kimdir?

Magazin 05-08-2020 18:19

Ünlü oyuncu Serkan Şenalp ile Esengül Yılmaz evlendi

O Hayat Benim, Fatih Harbiye, Babamın Günahları gibi dizilerde rol alan oyuncu Serkan Şenalp, Esengül Yılmaz ile evlendi.

Magazin 14-05-2020 20:42

Ünlü çift ilk kez görüntülendi

Aslı Bekiroğlu ve Serkan Şenalp, ilk kez el ele görüntülendi. Bir kafede oturan çiftten Bekiroğlu, sık sık sevgilisinin elini öperken objektiflere takıldı.

Magazin 06-01-2017 05:10

Genç sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Ece Uslu, son dizisi 'Kızım Nerede?'de yeğeni rolünü oynayan Serkan Şenalp'la Nişantaşı sokaklarında görüntülendi

Magazin 09-10-2011 17:47