Genel Seçim Haberleri

İspanya'da erken genel seçim heyecanı başladı! 37,4 milyon kişi sandık başında: Rekor kırıldı!

İspanya'da 37,4 milyon kişi kişi sandık başına gidiyor. Erken genel seçimlerde oy kullanma işlemi yerel saat ile 09.00'da başladı.

Haber 23-07-2023 11:18

Gözler o güne çevrildi! AK Parti'de çalışmalar ivme kazandı; CHP ve İYİ Parti son bir hamle peşinde... Bahçeli: Bakalım nasıl bir kargaşa çıkacak

Genel seçimlerde yer alacak tüm partiler zorlu bir hafta geçiriyor. Meclis'te çoğunluğu sağlayabilmek adına gerek Cumhur İttifakı gerekse Millet İttifakı çalışmalarını hızlandırdı, bu hafta kritik kararlar alınıyor. AK Parti'de çalışmalar Erdoğan'ın başkanlık ettiği üst kurul düzeyine çıktı. MHP, son gün olan pazar gününü beklemeden listesini YSK'ya teslim edecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bahçeli, Millet İttifakı'na tepki gösterdi. CHP ve İYİ Parti ise son bir adım için yoğun temasta...

Haber 05-04-2023 09:11

Bosna Hersek'teki genel seçimlerin resmi sonuçları 1 ay sonra açıklandı

Bosna Hersek Merkezi Seçim Komisyonu (CIK), 2 Ekim'de gerçekleştirilen genel seçimlerin nihai sonuçlarını açıklayarak, kanton, entite ve ulusal düzeydeki parlamentolar ile Devlet Başkanlığı Konseyi üyelerinin seçimlerine ilişkin resmi sonuçları teyit etti.

Haber 03-11-2022 01:20

AK Parti'li Hayati Yazıcı, İzmir'deki Gönülden Gönüle 2023 programına video konferansla katıldı:

"Bugün var olan önümüzdeki enflasyon sorununu inşallah Cumhurbaşkanımız ve ilgili bakanlar defaatle ifade ediyorlar, hangi programı bununla mücadelede uyguladığımızı, inşallah bunu da çok fazla zamana yaymadan önüne geçecek ve insanımızın huzurunu bozan bu illetten ülkemizi kurtaracağız. Bu bakımdan önümüzdeki seçimler hayati derecede önemli"

Yurthaber 02-08-2022 23:38

Genel Seçim

Genel Seçim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Genel Seçim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.