Ak Parti Haberleri

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den sahipsiz hayvan açıklaması! O maddeyi işaret etti: 'Yasa uygulanabilir değil'

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı canlı yayında sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 milyon hayvanın sahiplendirilinceye kadar barınaklarda bakmanın mümkün olmadığını ifade eden Özlü, "Ben bu yasa tasarısının uygulanabilir olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Manşet

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber

Yeni görüntüler ortaya çıktı! AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir, DEM Partili Ali Bozan'ı adeta yere serdi

TBMM'de dün gerçekleşen yumruklu kavganın yankıları devam ediyor. AK Partili eski bakan Adil Karaismailoğlu'nun yumruk attığı DEM Partili Ali Bozan'ın AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir tarafından yere düşürülme görüntüleri ortaya çıktı.

Haber

Ak Parti

Ak Parti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ak Parti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök: 'Şahsıma karşı itibar suikastidir'

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kendisi ve eşi hakkında yapılan haberlere yanıt verdi. Ök, "Bu haber ve söylemler tamamen şahsıma karşı itibar suikastidir" dedi.

Haber

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet

Erdoğan'dan Özel'e çağrı: Emeklilere faydanız olsun istiyorsanız belediyeleriniz SGK'ya borçlarını ödesin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP lideri Özgür Özel'e çağrıda bulunarak, 'Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin, belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumuna olan birikmiş borçlarını ödesin.' sözleriyle seslendi. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığının borçların tahsiline başlayacağını söyledi. Türkiye'de sokak köpeği sorunu olduğunu da belirten Erdoğan, "Halkımız sokakların güvenli olmasını istiyor, kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın." ifadelerini kullandı.

Haber

AK Partili Baykan'ın sözleri komisyonu karıştırdı! Gece yarısı kendini arayan kadına 'sizlerin uyutulması gerek' demiş

Son günlerin en sıcak konusu sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenleme. Teklifin görüşüldüğü komisyonda ise gerginlikler bitmiyor. Son olarak AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili gece yarısı bir kadının kendini aradığını ve yanıt olarak ise 'sizlerin uyutulması gerek' dediğini ifade etti. Bu sözler komisyonda tepki çekti.

Haber

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber

AK Parti kulislerinden sızan 'değişim': Bayrak değişimi yarın! Tüm gözler Erdoğan'ın en yakın kurmaylarında

AK Parti'nin ilk kez ikinci sıraya düştüğü 31 Mart seçimlerinin sonuçlarının faturası kesilmeye devam ediyor. İl başkanlarıyla başlayan süreç Kabine'de iki ismin değişimiyle devam etmiş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan "Değişimin sürecinin başlangıcını yaptık" demişti. Şimdiyse gözler yarınki MKYK toplantısında! AK Parti kulislerine göre bu kez genel başkan yardımcılarının değişmesi söz konusu. Seçimden sonra istifaya davet edilen o isimler gündemde.

Haber

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber

170 bin lira maaş alıyorlar ama gelmiyorlar! Erdoğan 'hakkımı helal etmiyorum' demişti, yeni uyarı yolda

31 Mart seçimlerinde yaşanan ikinciliğin nedenleri araştırılmaya devam edilirken AK Partili vekiller arasında yeni bir gündem konusu ortaya çıktı. O da genel kurula gelmeyen milletvekilleri. Vekiller bu ay 170 bin lira maaş aldı ancak AK Partili 100'e yakın vekil beklenilen katılımı sağlamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz sene 'hakkımı helal etmiyorum' demişti. Bu vekiller için yakın zamanda yeni bir uyarı bekleniyor.

Haber

'AK Parti' formülünü açıklayıp isim isim saydı: 'Muhalif kesimle net olarak temas halindeler! Parti iki parça halinde'

Siyaset sahnesi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak milletvekili transferlerine gebe olabilir. Gelecek Partisi'nden özellikle üç milletvekilinin adı AK Parti'ye geçecekleri iddiasıyla gündeme geldi. Gazeteciler Barış Terkoğlu ve İsmail Saymaz o isimleri açıkladı. Terkoğlu "Gelecek Partisi içindeki muhalif kanat, AK Parti içerisindeki arayışta olan ekiple şu an net bir şekilde görüşme içinde" dedi.

Haber

'Bir formül bulduk' diye açıkladı! AK Partili Elitaş: 'Muhalefet partisi ile baş başa verdik'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, kooperatif mağduru çok kişinin olduğunu ifade ederek, eski Bakan Özhaseki ile bir formül bulduklarını aktardı. Elitaş açıklamasının devamında "Muhalefet partisi ile baş başa verdik, dedik ki 'bunu çözmemiz lazım'. Çünkü bazı kooperatifler vatandaşlarımıza kazık atmış, onları kandırmış" dedi.

Haber

Size yakında bir imkan daha vereceğim diyerek ilk kez duyurdu! Soylu'dan 'dokunulmazlık' kararı

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik yıllardır intikam ve iftiralarla dolu haberle yapıldığını ve bunun son bulmadığını belirten Soylu, "Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim" dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten YRP'li Aydal'a sert tepki! Çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika'ya gider" sözlerini çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık olarak niteledi.

Haber

AK Parti'de veda vakti: Odalar toplanmaya başladı! Gözler kulislerde konuşulan bu tarihe çevrildi

AK Parti'de 'değişimin' ikinci ayak sesleri geliyor. 31 Mart seçiminin faturası Daha önce il başkanları düzeyinde kesilmişti. Şimdiyse parti kulislerinde 23 Temmuz tarihi sıkça dillendirilmeye başladı. Kulislerde konuşulanlara göre kimi genel başkan yardımcıları odalarını şimdiden toplamaya başladı, vedaya hazırlanıyorlar.

Haber

SON DAKİKA | Milyonlarca vatandaş bekliyordu, işte hükümetin son asgari ücret kararı! Beklentisi olanlara kötü haber geldi

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberi geldi. Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi... Herkes Temmuz ayında asgari ücrete zam olup olmayacağını tartışıyordu. Vatandaşın beklentisi emekli zammına yapılacak güncellemeyle artmıştı. AK Parti'den sıcak bir asgari ücret çıkışı geldi!

Finans

Yeni parti kuracağı iddia edilen AK Partili Metin Külünk'ten yanıt geldi

Geçtiğimiz günlerde partisine yönelik eleştirileriyle yeniden gündeme gelen AK Partili eski milletvekili Metin Külünk'ün parti kuracağı öne sürüldü. Külünk'ten iddiaya yanıt geldi.

Haber

Erken seçim için AK Parti'den dikkat çeken açıklama! CHP lideri Özel '2026' diyordu... 2027 çıkışı geldi

Muhalefetin erken seçim çıkışına kapıları kapatan iktidar cephesinden dikkat çeken mesajlar geldi. Her fırsatta 4 yıl boyunca erken seçim olmayacağını belirten AK Parti'den bu kez '2027' çıkışı geldi. Erken seçimin gündemlerinde olmadığının altını çizen AK Parti yönetimi, "2027’de belki bu konu açılabilir, seçimler bir yıl veya altı ay geriye çekilebilir. Ancak o zamana kadar seçim tartışmalarına girmek yok" mesajını verdi.

Haber

Ömer Çelik'ten en düşük emekli maaşına zam açıklaması: 'Üzerinde çalışılıyor, henüz karar verilmiş değil'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. En düşük emekli aylığına ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirten Ömer Çelik "Henüz karar verilmiş değil." şeklinde konuştu.

Finans

Bir anda 3. parti oldular! Erken seçim konuşulurken, seçim anketi geldi... İşte AK Parti ile CHP arasındaki fark ve partilerin son oy oranları

Erken seçim gündemi Ankara kulislerini meşgul etmeye devam ederken, muhalefetin çağrıları da giderek artıyor. Özellikle son seçimde sandıktan birinci parti çıkan CHP'de "Yakında erken seçim olur" söylemleri öne çıkarken, Yöneylem Araştırma'dan da seçim anketi geldi. Yapılan son seçim anketinde AK Parti ile CHP arasındaki fark dikkat çekerken, kararsızlar bir anda 3. parti konumuna geldi. İşte son seçim anketinde çok konuşulacak sonuçlar...

Manşet

AK Parti'den peş peşe asgari ücret ve emekli zammı isyanı! Mehmet Şimşek Türkiye'de yüksek demişti: 'Neyinize yetmiyor' der gibi dalga geçiyoruz

Hükümetin asgari ücrete ara zammı kapıyı kapatması geniş yankı uyandırdı. Bakan Mehmet Şimşek'in "Türkiye'de asgari ücret düşük değildir" sözleri de gündemdeki yerini koruyor. Dün AK Partili Metin Külünk'ün kendi partisine eleştirisi ses getirmişti. AK Partili Şamil Tayyar ise "Neden daha fazla artış yapılamadığını izah etmek ayrı, ‘size yeter, az değil’ demek ayrıdır. Çok açık, bu asgari ücret de yetmez, bu emekli maaşları da yetmez" sözleriyle gündem yarattı.

Finans

AK Partili Külünk pazara gitti, vatandaşa hak verdi! Partisine eleştirisi çok konuşulur

AK Parti'de 3 dönem İstanbul milletvekilliği yapan ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev alan Metin Külünk, partisini ekonomi üzerinden eleştirisiyle dikkatleri üzerine çekti. Semt pazarı ziyaretinde bir emeklinin AK Parti isyanına yanıt veren Külünk "20 yıldır bizi omuzlarında taşıyan insanların derdine çare olamıyorsak, bu vatandaşlar sonuna kadar haklıdır" dedi.

Finans

Merih Demiral'ı hedef alan açıklamaya tepki yağıyor! UEFA'nın kararı da tartışma yarattı: Kendi ülkelerine baksınlar

Avusturya-Türkiye maçında Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti yapması dünya çapında gündem yarattı. Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in olayla ilgili açıklamasına Türkiye'den peş peşe tepkiler geliyor. Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa'da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır" dedi.

Spor

Bakanlar Kurulu ile ilgili yeni iddia! Kabinede başka değişiklikler de olabilir…

Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliğin ardından Ankara kulislerindeki hareketlilik bitmedi. İki bakanlıktaki görev değişiminin yankıları sürerken kulislerde, asıl değişimin AK Parti’nin kongre takvimi kapsamında gündeme gelebileceği konuşuluyor. İddialara göre kabinedeki değişiklik de iki Bakan’ın değişimiyle sınırlı kalmayacak.

Haber

AK Parti'nin Kızılcahamam'daki kampı sona erdi

AK Parti'de değişim tartışmalarının yaşandığı son günlerde Ankara kulislerinde merakla beklenen Kızılcahamam Kampı bugün son buldu. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlediği yerel yönetimler kampı 3 gün sürdü.

Haber

Ankara kulislerinde konuşulmuştu! AK Parti'de düğün iddiası yalanlandı

AK Parti Milletvekili Murat Alparslan'ın, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile evlilik hazırlığı yaptığı iddiası Ankara kulislerini hareketlendirmişti. Alparslan ile Sarıeroğlu'nun evleneceği iddialarının ise gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılcahamam'da! Kayseri'deki olayları işaret etti: Sebebi, muhalefetin zehirli söylemleridir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bakanlar Kurulu'nda bir değişiklik iddiaları ortaya atılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Öte yandan Erdoğan, dün Kayseri'de dün yaşanan olaylarla ilgili olarak, "bu müessif olayların sebeplerinden biri muhalefetin zehirli söylemleridir." ifadelerini kullandı.

Haber

Fahrettin Koca'nın istifası iddiası sonrası gözler Kızılcahamam'da! AK Parti kulislerinden sızdı: Revizyon Kabine öncesinde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifasıyla ilgili iddialar gündemdeyken AK Parti kulisleri de hareketlendi. Bugün başlayan Kızılcahamam kampı biter bitmez Kabine toplantısı yapılması bekleniyor. Toplantı öncesinde ise bir 'değişim' hamlesi daha yapılabileceği konuşuluyor. Ayrıca sokak hayvanları düzenlemesi için de gözler Kızılcahamam'a çevrildi.

Haber

Gündem olan yurt dışı harç pulunda yeni gelişme: Zam erteleniyor mu? AK Parti kaynakları konuştu

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın vergi paketinde sona yaklaşıldı. Vergi paketinin yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulması beklenirken tartışmalı bir maddesi için yeni bir iddia gündeme geldi. AK Parti kaynaklarından zamda erteleme sinyali verildi. Söz konusu öneri önümüzdeki hafta gerçekleşecek kabine toplantısında değerlendirilebilir.

Finans

Mardin AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, görevinden istifa etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alma, "23 Mart 2023 tarihinden bu yana büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevimden Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda kabul edildi" açıklamasını yaptı.

Haber

Son dakika | AK Parti'nin ilk dışişleri bakanıydı! Yaşar Yakış hayatını kaybetti

Son dakika haberi: AK Parti hükümetinin ilk dışişleri bakanı ve partinin kurucularından Yaşar Yakış yaşamını yitirdi.

Haber

Bazı il başkanları değişti, ana kademede neler olacak? Cübbeli Ahmet seçimin faturasını kesti: Derhal istifa etsin!

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti durumuna düşen AK Parti'de mağlubiyetin ardından değişimin geleceği konuşuluyordu fakat değişim gerçekleşmedi. AK Parti'de dün 7 il başkanı görevlerinden alındı yerlerine yeni isimler atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ana kadrosu ise devam ediyor. Cübbeli Ahmet, faturayı kesti!

Haber

31 Mart'ın faturası kesildi! Erdoğan onayladı... AK Parti'de 7 ilde değişim: Başkanlar değişti!

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından sürekli gündemde olan 'değişim'in ilk adımı gerçekleşti. 31 Mart'ta ortaya çıkan tablonun da ele alındığı dünkü MYK toplantısında 7 ilde görev değişimi kararı çıktı. Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Erzincan ve Afyonkarahisar İl Başkanları değişti.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'yeni vergi paketi' ve 'yurt dışı çıkış harcı' açıklaması! 'Spekülasyonlara itibar edilmemelidir'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vergi reform paketine yönelik düzenlemeyle artırılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Çelik, "Sosyal medyada yayılan 'Şuraya da vergi gelecek, buraya da vergi gelecek' yönündeki iddiaların çoğunluğu spekülasyondur. Resmi olarak açıklanmamış spekülasyonlara itibar edilmemeli. Son kararı siyasi irade verir." dedi. Çelik, yurt dışı çıkış harcının artırılmasıyla ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayarak, son kararın verileceği toplantının henüz yapılmadığını söyledi.

Haber

Temmuz zammı için kritik gün! AK Parti'de 'değişim' geldi çattı: O isimlerin faturası bugün MYK'da kesiliyor

AK Parti'de seçim sonuçlarının faturası bugün kesiliyor! Bugünkü MYK toplantısında 31 Mart'ta ortaya çıkan tablo ele alınacak, bununla birlikte 5 il başkanının değişmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda milyonların merakla beklediği temmuz zammı da masada olacak.

Haber

Hedef: Bir üst gelir grubu! İşçisinden emeklisine atılacak adımlar tek tek belirlendi; AK Parti talepleri not ediyor

Son seçimlerden bu yana AK Parti'nin değişmeyen gündemi değişim. Özellikle ekonomi alanında vatandaşın elini rahatlatmaya yönelik reformlar öncelikler arasında en önde geliyor. Bu kapsamda atılacak adımlar kulisleri hareketlendirdi. Emeklilerin, işçilerin, memurların, öğrencilerin ve ev hanımlarının yakındığı konularda AK Parti çalışmalarına ivme kazandıracak.

Haber

AK Parti'yi hareketli günler bekliyor! Önümüzdeki günlerde peş peşe istifalar yaşanacak

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti olan AK Parti'de seçimden sonra 'değişim' söylentileri hız kazanmıştı. Kongrenin 2025'te yapılması beklenirken değişimin de tabandan tavana doğru ilerlemesi bekleniyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde birçok teşkilatın istifası istenilecek. Hatta yerlerine getirilecek isimler için bile çalışmalar başladı. AK Parti kurmayları Erdoğan’ın, ‘Seçmenden geçer not alamayan bizim takdirimize de mazhar olamaz’ açıklamasını hatırlattı.

Haber

Turgut Altınok ile ilgili iddia gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı, sosyal medyadan açıklama yaptı

Yerel seçimlerde AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok ile ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia gündem olmuştu. Konuyla ilgili gerçek ortaya çıkarken, Altınok da sosyal medyadan bir açıklama yaparak "İddialar kesinlikle doğru değildir" dedi.

Manşet

Bitlis'te feci kaza! AK Parti Aydınlar Belde Başkanı Tacettin Karamercan hayatını kaybetti

Bitlis'te iki aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan AK Parti Aydınlar Belde Başkanı Tacettin Karamercan, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Haber

AK Parti’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması: Güçlü bir birliktelikle yoluna devam ediyor

Ankara kulislerinde son günlerde AK Parti ile MHP arasında bir gerginliğin olduğu iddia edilirken açıklamalar da peş peşe gelmeye devam ediyor. Konuya ilişkin son açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamasında Cumhur İttifakı’nın güçlü bir birliktelikle yoluna devam ettiğini belirtti.

Haber

Bahçeli'nin son mesajı sonrası 'erken seçim' iddiası! Çok konuşulacak sözler: Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son mesajı erken seçim iddialarını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası gelen açıklama zamanlama olarak dikkat çekerken Bahçeli'nin 'Siparişi yapılan normalleşme' ifadesi olay oldu. Bahçeli'nin son mesajı sonrası "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz" yorumu ise çok konuşulacağa benziyor.

Manşet

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Cumhur İttifakı' mesajı: 'Kararlılıkla yoluna devam etmektedir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının ardından AK Parti'den Cumhur İttifakı konusunda net mesaj geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber

Depremzelere kira yardımı kesildi iddialarına AK Parti'den açıklama!

CHP'li Veli Ağbaba, AFAD'ın gönderdiği belirtttiği mesajında Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremleri sonrasında orta ve ağır hasarlı binalarda oturan kiracılara sağlanan kira yardımının bu ay sona ereceğini iddia etmişti. Gündem olan iddialara ilişkin AK Partilii Leyla Usta'dan açıklama geldi.

Finans

Aksaray'da feci kaza: AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın hayatını kaybetti

Aksaray'daki kaza sonrası AK Parti'yi kahreden haber geldi. Otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. Yalçın'ın henüz 29 yaşında olduğu öğrenildi.

Haber

Peş peşe görüşmeler ne anlama geliyor! AK Parti'nin yeni stratejisi belli oldu: Nash dengesi

31 Mart seçimlerinde ikinci parti durumuna düşen AK Parti'de hareketli günler yaşanıyor. Seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP lideri Özgür Özel ile art arda gelen görüşmeleri stratejik değişimlere dikkat çekiyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de yeni yol haritası için 'Nash dengesini' vurguladı. Peki bu 'Nash dengesi? nedir? İşte detaylar...

Haber

5 TL madeni parada şimdi de 'logo' tartışması: Bu ülke sizin babanızın malı mı?

Cumhuriyet'in 100. yılı için basılan 100 milyon lira değerindeki 5 liralık madeni paralar geçtiğimiz günlerde tedavüle çıkarılmıştı. 5 lira madeni parada yer alan bir detay tartışmaları beraberinde getirdi. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, madeni parada 'Türkiye Yüzyılı' logosu almasına dikkat çekti, "Bu ülke sizin babanızın malı mı? Türkiye'nin parası, sizin AKP reklamı yapacağınız bir alan mı?" diyerek tepki gösterdi.

Finans