Lubnan Disisleri Bakani Adnan Mansur Haberleri

Yemen'de uygulanamayan Riyad Anlaşması kurtarılabilir mi?

Yemenli yetkililer Riyad Anlaşması'nın uygulanması için artık bir yol kalmadığını belirterek, BAE'yi anlaşmanın önünde bir engel olmakla suçladı - Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi, anlaşmasının uygulanmasını izlemek için geçen hafta üç danışmandan oluşan özel bir heyet görevlendirdi - Yemen Enformasyon Bakanı Danışmanı Muhtar er-Rahbi : - "Güney Geçiş Konseyi milisleri anlaşmanın uygulanmasına engel oluyor. Konsey yöneticileri, anlaşmanın uygulanmasının kendileri ve onları destekleyen BAE projesinin sonu anlamına geldiğini biliyor" - Yemenli araştırmacı gazeteci Adnan Haşim: - "Riyad Anlaşması tökezledi. BAE'nin ve desteklediği Güney Geçiş Konseyi'nin ağır silahları teslim etme ve milislerini Savunma ile İçişleri bakanlığına entegre etme gibi bir niyeti görünmüyor"

Haber 2020-01-07 11:43:08

İslam devletleri parçalanmışlığa artık son vermeli

Eski Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Adnan Mansur: - "İslam devletleri parçalanmışlığa artık son vermeli. Egemen güçlerin bize musallat olmasına fırsat vermemeliyiz" - İslam ve Küresel İlişkiler Merkezi Direktörü Filistinli akademisyen Prof. Dr. Sami Al Aryan: - "Filistin'de iki devletli bir çözüm yoktur, bu fiyaskodur. Bizim tek amacımız, işgalci siyonist unsurların Filistin'i terk etmesi olmalıdır" - Yurt Dışı Filistin Konferansının Genel Sekreteri Münir Şefik: - "Müslümanlar, siyonist varlığın yenilmez güç olduğu tahayyülünü artık aklından çıkarmalı" - UMAD Başkanı Abdulvahap Ekinci: - "Müslümanlar devletler bazında D-8'lerin ihyası, işlevsel hale gelmesi, Türkiye'de, Suriye'de, Irak'ta ve muhtelif yerlerde ümmetin yaşadığı sıkıntıların son bulması anlamına gelir"

Haber 2019-09-14 18:33:18

Mü Rektörü Harmandar’dan Adü’ye Ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Adnan Menderes Üniversitesini (ADÜ) ziyaret...

Yurthaber 2017-07-01 09:00:28

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Adü Rektörü Bircan’a Ziyaret‏

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof....

Yurthaber 2014-12-29 09:09:04

Lübnan'dan Türk pilotlarla ilgili açıklama

Lübnan Dışişleri Bakanı Adnan Mansur, Türk pilotların kaçırılmasının, Lübnan'ın güvenlik ve istikrarına yönelik ağır bir darbe olduğunu belirterek, "Pilotlar mutlaka kurtarılacak" dedi.

Haber 11-08-13 16:41

Tunus Cumhurbaşkanı'na 2 bin dolar maaş

Tunus Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Adnan Mansur, Cumhurbaşkanı Munsif el-Merzuki'nin ayda 2 bin dolar maaş aldığını açıkladı.

Haber 26-12-12 23:16

Lübnan, Rumlar ve İsrail'i BM'ye şikayet etti

Lübnan Dışişleri Bakanı Adnan Mansur, denizde ''Münhasır Ekonomik Bölge'' (MEB) anlaşması yapan Kıbrıs Rum yönetimini ve İsrail'i, Lübnan'ın egemenliğini ihlal etmekle suçladı.

Haber 22-06-11 13:44