Plates Haberleri

Pilates nasıl yazılır? Pilates mi plates mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük hayattaki konuşma dilinde Türkçe olmadığı hâlde ya da Türk Dil Kurumunda karşılığı bulunmadığı halde kullanılan birçok yabancı kökenli kelime vardır. Bu tür kelimeler genel olarak bir Türkçe karşılık oluşturulana dek var olduğu şekilde kullanılır. Pilates kelimesi de bu tür kelimeler arasında yer alır. Yazımı ve telaffuzu sıklıkla karıştırılan pilates yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 2023-09-07 20:19:05

Yunusemreli bayanlar Plates ile zinde kalıyor

Yunusemre Belediyesi Ayni Ali Hanımlar Lokali’nde düzenlenen spor kursuna katılan kadınlar haftanın 4 günü form tutuyor.Yunusemre Belediyesi Aynı Ali Hanımlar Lokali’nde kadınlar korona virüs pandemisi dolayısıyla açıklanan tedbirlere uyarak spor yapıyor.

Yurthaber 2020-09-01 16:32:43

Çan Belediyesi evde egzersiz programı yaptı

Çan Belediyesi korona virüs sebebiyle evlerinde olan Çan halkına belediyenin sosyal medya sayfasından Beden Eğitimi Öğretmeni ve Plates Eğitmeni Melek Önal’ın egzersiz programını canlı olarak verdi.Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Evde kaldığımız bu günlerde Çan Belediyesi olarak Hemşerilerimize bir nebze de olsa faydalı olabilmek için beden eğitimi ve plates eğitmeni hocamızın önderliğinde belediyemizin sosyal medya sayfasından egzersiz programı yaptık.

Yurthaber 2020-03-27 14:01:09

İpekyolu Belediyesinden “Bir Genç Bir Dünya” projesi

Van’ın İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün “Bir Genç Bir Dünya” projesi kapsamında açılan spor kursları, 500 öğrencinin katılımıyla devam ediyor.İpekyolu ilçesi sınırlarında ikamet eden çocuklara ve gençlere ücretsiz olarak verilen spor kurslarına özellikle genç kızlar yoğun ilgi gösteriyor.İpekyolu Belediyesi, alanında uzman antrenörler tarafından verilen hentbol, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, yüzme, plates, futsal, güreş, kick boks ve tenis alanındaki kurslarla toplamda 3 bin 500 kişiyi sporla buluşturmayı hedefliyor.“Bir Genç Bir Dünya” projesi ile gençlerin fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimine katkı sağlamayı planlayan İpekyolu Belediyesi, spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor.

Yurthaber 2020-02-18 10:47:38

Ceyhan’da kadınlara pilates ve zumba kursu

Ceyhan Belediyesi kadınlar için fitness, step aerobik, pilates ve zumba kursu açtı.Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde hafta içi her gün yedi seans, Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğçe Güney eşliğinde Ceyhanlı 200 kadına fitness, aerobik, plates ve zumba eğitimi veriliyor.

Yurthaber 19-12-19 17:34

Mersin’de kadınlar step ve aerobik yaparak zayıflıyor

Toroslar Belediyesi, 7’den 70’e herkese spor yapma imkânı sunarak ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.Müzik eşliğinde verilen ücretsiz plates, zumba, step ve aerobik kursları, Toroslar’da yaşayan kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yurthaber 12-12-19 13:33

Büyükçekmece'de plates hocası, kocası tarafından silahla vuruldu

BÜYÜKCEKMECE'de  lüks villada pilates hocası, kocası tarafından silahla ayağından vuruldu.

Haber 24-11-19 13:00

Büyükçekmece'de plates hocası, kocası tarafından silahla vuruldu

BÜYÜKCEKMECE'de  lüks villada pilates hocası, kocası tarafından silahla ayağından vuruldu.

Haber 24-11-19 12:59

Çeşme halk eğitim 400 kurs, 8 bin kursiyer hedefliyor

Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, bu yıl 400 kurs açarak 8 bin kursiyere ulaşmayı hedefliyor.Çeşme merkez, Alaçatı, Ilıca, Reisdere, Germiyan, Ildır, Dalyan, Ovacık ve Çiftlik mahallelerinde açtığı ve açmayı planladığı çeşitli kurslarla eğitim veren Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, sanatsal becerilerin gelişmesine katkıda bulunurken, birçok kursla da istihdama yol açıyor.Müzik, resim, tiyatro, mozaik, dijital fotoğraf, seramik, plates, tenis, çini, hat-tezhip, ebru, Tokat baskı, nakış, giyim, halk oyunları, bahçecilik ve aromatik bitkiler gibi kurslardan 100’ü faaliyet göstermeye başlarken, açılması planlanan yeni kurslarla kurs sayısının 400’e ulaşması hedefleniyor."Döner sermaye kurmak için başvurumuzu yaptık"Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Rıza Doğruyol, "Hayat boyu öğrenme olarak adlandırdığımız çalışmalarımızla öğrenmenin yaşı ve sınırı olmadığını söyleyebiliriz.

Yurthaber 24-10-19 15:02

Bayanlara sağlıklı yaşam etkinliği

Bafra Belediyesi, bayanlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan sağlıklı yaşam etkinliğini bu yıl da devam ediyor.Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi toplumun her kesiminden gelen talep ve önerileri büyük bir hassasiyetle değerlendirirken, bayanların isteklerine de duyarsız kalmayarak Sağlıklı Yaşam Etkinliği adı altında; step, aerobik ve plates dersleri ücretsiz olarak başladı.Sağlıklı bir yaşam için son derece modern ekipmanlar ve deneyimli antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek aktivitelere katılmak isteyen bayanlar, hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde eski kapalı spor salonundaki spor odasındaki görevlilere başvuru yapabilecekler.

Yurthaber 02-10-19 16:01

Yerköy’de Yaz Spor Okulları Başladı

Yerköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Karaca Yaz Spor Okullarının başladığını, ücretsiz katılım sağlamak isteyenlerin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne müracaat edebileceklerini söyledi.Yerköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Karaca; Yaz Spor Okulları kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde Plates Step Aerobik Voleybol Güreş Teawando Kick Boks ve Futbol branşlarında kurslarımız başlamış bulunmaktadır.Sporun eğitim hayatının en önemli parçalarından biri olduğunu vurgulayan Karaca,, Yerköy’lü çocukların ve gençlerin her alanda olduğu gibi sporda da çok başarılı olduğunu belirterek, Kurslarımız ücretsiz katılım sağlamak isteyen müdürlüğümüze müracaat edebilir” dedi.

Yurthaber 08-07-19 16:15

Bu okula sadece gebeler girebiliyor

ADANA'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı bünyesinde açılan Gebe Okulu'nda anne adayları hem eğitim görüyor hem de plates yapma imkanı buluyor.

Haber 24-06-19 11:43

Bu okula sadece gebeler girebiliyor

ADANA'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı bünyesinde açılan Gebe Okulu'nda anne adayları hem eğitim görüyor hem de plates yapma imkanı buluyor.  Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof.

Haber 24-06-19 10:46

Musabeyli ilçesinde yaz kursları

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yaz kurslarına öğrenciler ile vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Musabeyli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Yaz kursları kapsamında ilk defa 4-10 yaş grubu öğrencilere jimnastik kursu, bayanlara yönelik olarak da plates ve Step-Aerobik kursları açıldı.

Yurthaber 20-06-19 13:23

Kepez’den kadınlara diyetisyen desteği

Kepez Belediyesi, 13 ayrı noktada düzenlediği step, aerobik ve plates kurslarında Kepezli hanımlara Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı desteği de sağlıyor.Kepez Belediyesi’nin kadınlara özel başlattığı step, aerobik ve plates kurslarında, sağlıklı beslenme ve sağlıklı kilo vermenin püf noktaları da öğretiliyor.

Yurthaber 07-04-19 12:15

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Akseki’ye spor malzemesi desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın Akseki ilçesi’ne fitnes ve spor malzemesi desteği verdi.Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır’ın girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Akseki Aroma Ömer Duruk Spor Salonunda kullanılmak üzere 3 adet koşu bandı, 3 adet dikey bisiklet, 1 adet yatay bisiklet, olimpikk spor aletleri, eğzersiz aletleri, plates, futbol, voleybol ve basketbol topları, kale fileleri, antrenman yeleği ve eşofmanları olmak üzere 25 kalem spor malzemesi gönderildi.Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri Fitness salonumuz faaliyete girdi.

Yurthaber 11-12-18 15:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Akseki’ye spor malzemesi desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın Akseki ilçesi’ne fitnes ve spor malzemesi desteği verdi.Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır’ın girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Akseki Aroma Ömer Duruk Spor Salonunda kullanılmak üzere 3 adet koşu bandı, 3 adet dikey bisiklet, 1 adet yatay bisiklet, olimpikk spor aletleri, eğzersiz aletleri, plates, futbol, voleybol ve basketbol topları, kale fileleri, antrenman yeleği ve eşofmanları olmak üzere 25 kalem spor malzemesi gönderildi.Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri Fitness salonumuz faaliyete girdi.

Yurthaber 11-12-18 15:00

Oturarak çalışanlar için egzesiz önerileri! Pilates oturarak çalışanların hastalıklarını önlüyor

Oturarak çalışanlar için önerilen egzersizler özellikle eklem ve kas problemi yaşayanlar için büyük önem taşıyor. Esneme hareketleri de içeren pilates oturarak çalışanların ağrılarının son bulmasına yardım ediyor. Bel ve boyun fıtığı, eklemlerde kireçlenme gibi sık rastlanan hastalıklarla savaşmak zorunda kalan bilgisayar başında çalışan kişiler pilateste hangi hareketleri yaparsa ağrılarından kurtulur? İşte plates eğitmenlerinden oturarak çalışanların ağrılarını sona erdirecek egzersizler...

Haber 10-10-18 10:15

Turgutlulu Kadınlar Zumba Ve Plates İle Sağlıklı Yaşıyor

Turgutlu Belediyesi, bayanların yoğun bir talep gösterdiği Zumba, Pilates ve Aerobik Kurslarını tüm hızıyla devam...

Yurthaber 01-08-18 16:31

Konak’ta Kadınlar Güne Parkta Sporla Başlıyorlar

İzmir’in Konak ilçesinde, ilçenin farklı noktalarındaki spor merkezlerinde verdiği ücretsiz aerobik, step ve plates kurslarını...

Yurthaber 16-07-18 11:11

Konak’ın parklarında spor keyfi

Konak’ta her yaştan ve her kesimden vatandaşın buluşma merkezi haline gelen parklar açık havada spor yapmak isteyenlere de kucak açmaya başladı.Konak Belediyesi, ilçenin farklı noktalarındaki spor merkezlerinde verdiği ücretsiz aerobik, step ve plates kurslarını havaların ısınmasıyla birlikte açık havaya taşıdı.

Haber 24-04-18 17:05

Nevşehir’de Türkiye’ye örnek olacak öğrenci yurdu

Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı kız öğrenci yurdunda öğrencilerin boş zamanlarını geçirebilmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için yurt içerisine modern spor salonu kazandırıldı.Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenimlerine devam etmek için Nevşehir’in çeşitli köylerinde ve çevre illerden gelen ve okulun yurdunda kalan öğrencileri obeziteden korumak, boş zamanlarını sağlıklı bir yaşam halinde değerlendirmeleri amacıyla içerisinde fitness, yoga, plates ve spor aletlerinin bulunduğu modern bir spor salonu yaptırıldı.

Haber 05-03-18 10:35

Kızıldeniz'den gelen 61 tür, Akdeniz'i işgal etti (2)

 AKDENİZ'İ İSTİLA EDEN KIZILDENİZ KÖKENLİ 61 TÜRÜN İSİMLERİ İklim değişikliği nedeniyle Kızıldeniz'den Akdeniz'e geçen 61 balık türünün isimleri şöyle: "Etremeus golani (Japon hamsisi, Yuvarlak sardalya), Dussumieria elopsoides (Yağ sardalyası, Sivriburun sardalya), Herklotsichthys punctatus, Saurida undosquamis (Lokum balığı, Iskarmoz balığı), Hippocampus fuscus (Denizatı), Sargocentrum rubrum (Naylon balığı, asker balığı), Stephanolepis diaspros (Domuz balığı), Lagocephalus seceleratus (Balon balığı), Lagocephalus spadiceus (Balon balığı Atlantik- Pasifik), Lagocephalus lagocephalus (Balon balığı), Lagocephalus suezensis (Süveyş balon balığı), Lagocephalus guentheri (Balon balığı), Torquigener flavimaculosus (Balon balığı), Tylerius spinosissimus (Balon balığı), Ostracion cubicus (Kutu balığı), Apogon smithii (Kardinal balığı), Apogon queketti (Kardinal balığı), Apogon nigripinnus (Kardinal balığı), Apogon fasciatus (Kardinal balığı), Cheilodipterus novemstriatus (Kardinal balığı), Pteragogus pelycus (Lapin balığı), Callionymus filamentosus, Sphyraena chrysotaenia (Baracuda), Sphyraena flavicauda (Baracuda), Cynoglossus sinusarabici (Dil balığı), Heniochus intermedius (Kelebek balığı), Nemipterus randalli (Kılkuyruk mercan), Priacanthus sagittarius (Mandagöz balığı), Fistularia commersoni (Külah balığı), Hemiramphus far (Çomak balığı, didekli), Parexocoetus mento, Plates quadrilineatus, Alepes djedaba (Sarı tral), Leiognathus klunzingeri (Ekşi balığı), Sillago suezensis, Upeneus pori (Kum barbunu), Upeneus moluccensis (Nil barbunu, Paşa pantalonu), Parupeneus forsskali, Pempheris vanicolensis (Mağara balığı), Siganus rivulatus (Beyaz sokar), Siganus luridus (Esmer sokar), Scomberomorus commerson (Ceylan palamudu), Oxyurichthys petersi (Gobid), Vanderhorstia mertensi (Gobid), Scarus ghobban (Papağan balığı), Pamadasys stridens (Çizgili gırt gırt), Atherinomorus lacunosus (Gümüş balığı, aterina), Champsodon nudivittis (Timsah balığı), Champsodon vorax (Timsah balığı), Champsodon capensis (Timsah balığı), Petroscirtes ancylodon (Bilenid), Chanos chanos (Süt balığı) Monotaxis grandoculis, Epinephelus coioides (Portakla benekli lagos), Pterois miles (Aslan balığı), Pterois volitans (Aslan balığı),Decapterus russelli (İstavrit), Syllophopsis sechellensis (Şeysel balığı), Stolephorus insularis (Hamsi), Remora australis, Trachurus declivis (İstavrit)"

Haber 12-02-18 13:19

Taşköprü Belediyesi, Bayanlara Yönelik Ücretsiz Plates Kursu Açacak

Taşköprü Belediyesi, bayanlara yönelik ücretsiz plates kursa açacak.Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile bölgede öncü konumda...

Yurthaber 22-10-17 15:29

Açık Havada Spor Keyfi

Konak Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında hizmet veren spor merkezlerindeki ücretsiz aerobik, step ve plates kurslarına...

Yurthaber 27-05-17 10:12

Kepez Belediyespor’un Step, Aerobik Kurslarına Yoğun İlgi

Kepez Belediyespor’un ücretsiz step, aerobik ve plates kursları ev hanımları büyük ilgi gösterdi.Sağlıklı yaşamın adresi...

Yurthaber 22-01-17 10:14

Sarıçamlı Kadınlar Zumba Ve Plates Yapacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam Gençlik Merkezi bünyesinde kadınlara yönelik fitness merkezi ve okuma salonu açıldı.Adana...

Yurthaber 15-01-17 11:20

Kadınlar Sağlıklı Yaşam İçin Form Tutuyorlar

Konak Belediyesi’nin ücretsiz aerobik, step ve plates kursları yeni sezonda da büyük ilgi görüyor.Yaz tatilinin...

Yurthaber 13-10-16 10:37

Kadınlar İçin Özel Spor Okulu

Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da step, plates ve aerobik kursu veriyor.Muratpaşa Belediyesi, 7’den 70’e herkesin,...

Yurthaber 17-07-16 13:50

Halk Merkezi Kursiyerleri Doğa Yürüyüşünde Buluştu

Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi, havaların güzelleşmesini avantaja çevirerek aerobik ve plates kursiyerleri ile Şehr-i...

Yurthaber 13-02-16 14:09

Önce Spor Yapıyor Sonra Serada Çalışıyorlar

Antalyalı çiftçi kadınlar, seraya çalışmaya gitmeden önce sabahleyin spor yaparak zinde kalmaya çalışıyor.Step-Plates Antrenörü Senem...

Yurthaber 07-12-15 10:47

Police Force Lawyears Out Of The Court House

- Police forced a group of lawyers out of Istanbul's largest court house on Monday, by using guard plates, who

Yurthaber 04-05-15 13:00

Kent Ormanındaki Yürüyüşle 700 Kadın Bahara merhaba Dedi

Tepebaşı Belediyesi’nin beldeevlerindeki plates sınıflarında kayıtlı yaklaşık 700 kadın, “Bahara Merhaba Doğa Yürüyüşü” etkinliğinde bir...

Yurthaber 28-04-15 14:31

Konaklı Kadınlar Sporla Stres Atıyor

Konak Belediyesi’nin spor merkezlerindeki step, aerobik ve plates kurslarına katılan kadınlar zayıflamanın ve form tutmanın...

Yurthaber 16-04-15 11:11

Bursaspor Çalıştı Ve Bir Günlük Izine Çıktı

BURSA, Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, plates toplarıyla oynana voleybol

Yurthaber 14-03-15 14:31

Bursaspor’dan Plates Toplu Antrenman

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında...

Yurthaber 26-08-14 20:50

Güzelbahçeli Kadınlar Zumba İle Zayıflıyor

Güzelbahçe Belediyesi Spor Okulları'nda ücretsiz olarak verilen plates, aerobik ve tenisten sonra zumba eğitimlerine kadınlar...

Yurthaber 22-05-14 14:45

Kuru İğneyle Kronik Ağrılara Son

Klinik Plates Derneği Sağlıklı Yaşam Merkezi uzmanı fizyoterapist Sema Atar, kuru iğne uygulamasının, kas, eklem...

Yurthaber 22-12-13 12:25

Ücretsiz Plates Kursu

Büyükçekmece Belediyesi’nin kadınlara yönelik ücretsiz düzenlediği Plates kursu bu yılda devam ediyor.Ev hanımlarını sosyal hayata...

Yurthaber 02-12-13 12:51

Keşan Belediyesi Plates Kursu Açtı

    EDİRNE (AA) – Keşan  Belediyesi kadınlar için plates kursu açtı.

Yurthaber 04-11-13 15:51

Erzincan'da Kadınlar Plates Yapıyor

Spor Genel Müdürlüğü'nün 'Koşabiliyorken Koş' sloganıyla hayata geçirilen projesi kapsamında Türkiye’de spor kültürünün yaygınlaştırılması, halka...

Yurthaber 30-07-13 15:23

Erzincanlı Bayanlar Plates Yapıyor

Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, ''Koşabiliyorken Koş Projesi'' kapsamında, Erzincan'da kadınlar plates yapıyor. Spor...

Yurthaber 30-07-13 12:34

120 Kursiyere Sertifikaları Verildi

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ‘Step-aerobik ve Plates Kursu’na katılan 120...

Yurthaber 01-07-13 12:05

Konya'da Pepee Konseri’ne Binlerce Çocuk Katıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği'ne katılan 10 bin çocukla plates rekor...

Yurthaber 24-04-13 16:04

10 Bin Platesli Rekor Denemesinde Yaklaşık 50 Çocuk Kayboldu

Konya’nın merkez Meram Belediyesi, Çocuk Şenliği kapsamında düzenlediği Pepe konserinde 10 bin çocuğa plates topu...

Yurthaber 24-04-13 14:52

Adanaspor, Denizlispor Maçına Plates Yaparak Hazırlanıyor

PTT 1. Lig'de pazartesi günü kendi evinde Denizlispor’u konuk edecek olan Adanaspor bu maçın hazırlıklarını...

Yurthaber 03-04-13 15:49

Kuşadası Halk Eğitim Ücretsiz Step Ve Plates Kursları Açtı

Kuşadası Halk Eğitim Merkezi, ücretsiz step ve plates kursları açtı. Halk Eğitim Müdürü Behire Yıldız,...

Yurthaber 21-03-13 11:12

Melikgazi Bayanlar Için Plates Kursu Açıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin Meslek Edindirme Kurslarına yeni bir kurs daha ekleyerek...

Yurthaber 23-01-13 17:06

MelMek'den Plates Kursu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'na yeni bir kurs daha ekleyerek bayanlara özel Plates Kursu açtıklarını

Yurthaber 23-01-13 16:30