Pilates Haberleri

Pilates dersi için evlerine gidiyordu! İğrenç tacizi not kağıtlarına yazmış... Anne kızına böyle demiş: 'Tacizden hapiste yatarım, hapiste yatmamı ister misin?'

Kartal'da Y.P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı. Babanın şikayeti üzerine dava açılırken annenin ise kızını ikna ederek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

Haber 23-03-2024 12:01

Pilates eğitmeniyle ilişkiye başladı, küçük kızını uyutmayıp taciz etti! İğrenç taciz iddiasında ses kayıtları anneyi ele verdi: Yatakta her şeye şahit olmuş

Pilates hocası M.P.'nin 13 yaşındaki kız çocuğuyla ilgili skandal taciz iddiası ağızları açık bıraktı. Davalık olan iddiaya göre; eşinden boşanan 2 çocuk annesi M.P. ile pilates dersi verirken ilişki yaşamaya başladığı Y.P. birlikte yaşamaya başladı. Y.P., annesinin de olduğu yatakta 13 yaşındaki çocuğu taciz etti. Mide bulandıran olayda Y.P.'nin küçük kızı sabaha dek uyutmaması, anne M.P.'nin iğrenç anlara tanık olup ses çıkarmadığını ortaya çıkaran ses kaydı gibi detaylar da var...

Haber 02-01-2024 09:29

Evde spor yapanların favorisi olacak en iyi pilates bantları

Kasları çalıştırmak ve güçlendirmek için düzenli aralıklarla spor yapmak gerekiyor. Spor salonlarına gitmek için vaktiniz yoksa veya evde spor yapmak size keyifli geliyorsa kaslarınızı çalıştırmak için kendinize uygun bir pilates bandı kullanabilirsiniz. Kol ve bacak kaslarınızı kademeli olarak güçlendirmenizi sağlayacak pek çok pilates bandı mevcut. "Hangi pilates bandını almalıyım?" diyorsanız sizler için hazırladığımız birbirinden kullanışlı önerileri inceleyelim.

Haber 10-10-2023 17:32

Pilates nasıl yazılır? Pilates mi plates mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük hayattaki konuşma dilinde Türkçe olmadığı hâlde ya da Türk Dil Kurumunda karşılığı bulunmadığı halde kullanılan birçok yabancı kökenli kelime vardır. Bu tür kelimeler genel olarak bir Türkçe karşılık oluşturulana dek var olduğu şekilde kullanılır. Pilates kelimesi de bu tür kelimeler arasında yer alır. Yazımı ve telaffuzu sıklıkla karıştırılan pilates yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 07-09-2023 20:19

Pilates

Pilates Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pilates Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

81 yaşındaki Martha Stewart botokssuz cilt bakım tüyolarını paylaştı! Genç görünümünün sırrı...

Ünlülerin cilt bakım sırları oldukça merak ediliyor. Yaşlarına göre daha sıkı ve parlak gözüken ciltlerine ne kullandıkları merak ediliyor. Birçok ünlü cildinin daha gergin olması için botoks yaptırsa 81 yaşındaki Martha Stewart, yaşına çok daha genç gözükmesini sağlayan bakım uygulamalarının tamamen doğal olduğunu paylaştı.

Kadin 03-02-2023 14:45

Yaz aylarında formunu koruyup sıkı vücudunu kaybetmek istemeyenlere ürün önerileri

Yazın gelmesi ve tiril tiril kıyafetlerin gün yüzüne çıkmasıyla fazla kilolar sizi rahatsız ediyor olabilir. Üzülmeyin, bazı ürünler ile yaza istediğiniz fizik ve sıkılaşmış bir vücutla girebilirsiniz. Fit ve sağlıklı olmak için spora başlamaya ne dersiniz? ''Tabii ki evet derim.'' diyorsanız spora başlamadan önce bazı yardımcı araçlara ihtiyacınız olduğunu bilmenizi isteriz. Bu araçlar neler mi? Haydi, yazımıza göz atın!

Kadin 29-06-2022 15:30

Hem günlük giyime hem de sporda giymeye uygun tayt modeli önerileri

Şık olmak istediğinizde rahatınızdan ödün vermeniz gereken zamanlar artık geride kaldı. Birbirinden şık, yepyeni tayt modelleri ile hem gösterişli hem rahat kombinler yapabilirsiniz. Termal, basic, toparlayıcı ve spor gibi pek çok modeli bulunan taytlar, her çeşit bütçeye konforu ve şıklığı sunmayı amaçlar. Çeşitli şekilde üretilen en iyi tayt modellerini sizler için araştırdık. Gelin, hem sporda hem günlük yaşamda şıklığınızı tamamlayacak olan tayt modellerine yakından bakalım.

Kadin 24-06-2022 16:10

Zayıflamak ya da sağlıklı bir hayata başlamak isteyenler için en iyi pilates topu markaları

Pilates son yılların hızla yükselen spor trendleri arasında yer alıyor. Yaza formda ve incecik girmek için pilates topu edinmek yeterli oluyor. İnternet sitelerinde farklı birçok pilates topu bulunuyor. “Pilates topu ne işe yarar?” ve “Pilates topu kaç cm olmalı?” gibi sorular sorduğunuzu duyar gibiyiz. Cevapları sizin için hazırladığımız yazımızda bulabilirsiniz. Birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Haber 02-05-2022 10:47

Evinizi uygun fiyata pilates salonuna dönüştürecek ürün önerileri

Birkaç temel ekipmanı edindikten sonra evinizde rahatlıkla yapabileceğiniz pilates ile sıkılaşırken dinçleşmek mümkün! Saymakla bitmeyecek birçok faydası bulunan pilates, spor yaparken vücudunun esnekliğini artırmak isteyenler için ideal. Evinizde fazla yer kaplamayacak birkaç parçayla evinizi uygun fiyata pilates salonuna dönüştürmek istiyorsanız bu yazıya göz gezdirmenizde fayda var!

Haber 20-11-2021 08:48

Mobil uygulamayla merdiven altı spor salonlarının önüne geçecek

Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen: "Her ruhsatlı salona bir çıkartma göndereceğiz, 5 yıldızlı otellerde olduğu gibi. Vatandaş kayıtlı salonları mobil uygulamadan görebilecek." -"Vatandaşlarımız telefonlarına yükledikleri uygulamayla gittikleri işletmelerdeki eğitmenlerin seviyelerini ve bilgilerini görebilecek"

Yurthaber 30-10-2021 11:07

Ağrılı kadınlar ücretsiz pilates eğitimi alıp iş yeri açabilecek

Ümit Şamiloğlu Gençlik Spor ve Yaşam Kulübü kurucusu Ümit Şamiloğlu: - "Kadınlarımıza pilates eğitimi vererek, onların belge almasını sağlayarak, daha sonra meslek edinmelerini sağlamayı amaç edindik. Sporu evlere sokmak istiyoruz. Ağrılı kadınların sporla tanışmasını istiyoruz"

Yurthaber 05-10-2021 19:03

Spor salonundan paylaştı! Ebru Şallı'nın derin göğüs dekoltesi olay yarattı

Ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Spor salonunda çektiği fotoğrafla yine Instagram'ı sallamayı başardı.

Magazin 28-07-2021 19:38

Selen Seyven'den hamile pilatesi

Ünlü oyuncu Selen Seyven (35), geçtiğimiz yıl Baran Yıldırım ile evlenmişti. Anne olmak için gün sayan Seyven'in karnı burnunda pilates yaptığı bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-07-2021 16:55

Georgia Fowler: Vücudumun değişmesini seviyorum

İlk bebeğine hamile olan Georgia Fowler, “Çok şanslı bir gebelik dönemi geçiriyorum ve vücudumun değişmesini izlemeyi seviyorum. İçimde minik bir melek büyüyor” dedi.

Magazin 03-07-2021 15:56

Evde egzersiz hareketleri nasıl yapılır?

Günümüzde insanların en başlıca sorunlarından biri hareketsiz yaşamdır. Buna bağlı olarak alınan kilolar ve bu döngüde geçen bir hayat insanları mutsuz etmektedir. Koranavirüs pandemisi nedeniyle evde geçirilen zamanı kendi sağlığınız için fırsata dönüştürebilirsiniz. Evinizde gerekli ekipman olmasa bile yapabileceğiniz hareketleri sizler için derledik.

Kadin 21-04-2021 16:35

Aletli pilates hareketleri ile sımsıkı bir vücuda sahip olun!

Pilates hareketleri güçlü kaslara sahip olmak için tercih edilen bir spordur. Aletli pilates hareketleri faydaları ile dikkat çekmektedir. Kasları kuvvetlendiren, sırt ağrılarını dinden, duruşu düzelten aletli pliates hareketleri, kemiklerin güçlenmesine, hızlı yağ yakımına ve bölgesel incelmeye yardımcı olur. Rahat uygulanması ile de tercih edilen reformer pilates yani aletli pilatesin faydaları arasında eklem rahatsızlıklarının giderilmesi ve kan dolaşımının artması da vardır.

Haber 15-01-2021 10:56

Reformer pilates nasıl yapılır ve yararları nelerdir?

Sıkça merak edilen reformer pilates kilo verdirir mi sorusuna, uzun süreli ve istikrarlı çalışmayla bölgesel incelmeler mümkündür cevabı verilebilir. Reformer pilates birçok alanda sizlere yardımcı olur.

Haber 25-12-2020 15:15