Reino Unido Haberleri

UNIDO ve KKTC ile imzalanan anlaşmalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı

UNIDO ve KKTC ile imzalanan anlaşmalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı

Yurthaber 2021-07-14 09:14:04

Türk soğutma sanayicileri atmosferi koruyor

SOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Küresel Isınmayla Mücadelede Çevre Dostu Soğutma Farkındalık Projesi Koordinatörü Kıvanç Aslantaş: - "Ozon tabakasına zararı olmayan gazların saha uygulamasını gerçekleştireceğiz. Bu amaçla İstanbul, Ankara ve İzmir'de 5 tesiste çalışmamız olacak. Bu tesislerde hem çalışan tesislerin yeni sistemlere dönüşümü hem de mevcut tesislerin ölçümlemesini yapacağız" - SOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Karakuş: - "AREA'nın geliştirdiği Real Alternatives 4Life projenin uygulamasını Türkiye'de yaptık, 'Eğitimcilerin Eğitimi' dediğimiz programı gerçekleştirdik. 2020'de bu program sona erecek. Amacımız küresel ısınmaya dikkati çekmek. Bir UNIDO projesi olan ve bugün tanıtımı yapılan Çevre Dostu Soğutma projemiz de yine aynı amaca yönelik"

Finans 2019-06-27 13:15:08

SOSİAD, iklim değişikliği ile mücadele projesini tanıtı

SOSİAD, 26 Haziran Dünya Soğutma Günü’nü kutlarken, Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü (UNIDO) projesi olan Demonstrasyon projesini tanıttı.

Haber 2019-06-27 13:01:13

Suriyeliler mesleki eğitimlerle hayata kazandırılıyor

Türkiye ile UNIDO öncülüğünde yürütülen "Suriyeli Kadın ve Gençlere Yönelik Hazır Giyim ve Konfeksiyon Alanında Mesleki Eğitim" projesiyle geçici barınma merkezlerindeki 2 bin 161 kişi iş gücüne kazandırıldı - UNIDO Türkiye Temsilcisi Süleyman Yılmaz: - "Bu eğitimlerle Suriyelilerin burada kaldıkları süre içinde kendi geçimlerini sağlayabilmeleri ve ülkelerine döndükleri zaman da iş kurabilmelerine vesile olmuş olduk" - Akdeniz Mül-Der Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aykut Özalp: - "Proje neticesinde bu kardeşlerimizin kalplerinde ve yüzlerindeki parıltıyı görmek çok güzel. Geçici koruma altındaki yabancılara yapılabilecek her türlü insani proje fikrini destekliyoruz" - Kahramanmaraş'taki geçici barınma merkezinde yaşayan İdlibli Mecid Abdulkerim: - "Savaşın etkilerinden kurtulup hayata tutunmak bizim için oldukça zordu. Bu kurs hem psikolojik hem de mesleki olarak bize katkı sağladı"

Haber 2018-09-30 11:50:24

Meslek eğitimi alan Suriyeli kadınlara sertifika

UNIDO tarafından yürütülen "Suriyeli Kadın ve Gençlere Yönelik Hazır Giyim ve Konfeksiyon Alanında Mesleki Eğitim" kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi - Kahramanmaraş ve Gaziantep-İslahiye geçici barınma merkezlerinde 2017-2018 döneminde mesleki eğitim projesine katılan bin 133 Suriyeli, meslek sahibi olup aile bütçelerine katkıda bulunmayı hedefliyor - Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima: - "Türkler Suriyeli mültecilere karşı her zaman güler yüz ve misafirperverlik gösteriyor. Türk hükümeti ve yerel temsilciler de mültecilere gereken önemi veriyor" - UNIDO Türkiye Temsilcisi Süleyman Yılmaz: - "Suriyelileri sektöre kazandırmak, onların da bir meslek sahibi olmaları için bu projeyi gerçekleştirdik"

Haber 27-09-18 23:43

Reino Unido acusa a Rusia de ocultar la verdad en el caso del exespía

El secretario de Asuntos Exteriores, Boris Johnson, considera que la negación de Rusia de cualquier implicación con el agente neurotóxico utilizado en el ataque del Reino Unido es cada vez más absurda.

Haber 19-03-18 23:11

UE y Reino Unido acuerdan términos de la transición después del brexit

En el acuerdo se definieron los derechos de 4,5 millones de ciudadanos de la UE en el Reino Unido, así como los de 1,2 millones de ciudadanos del Reino Unido en la UE.

Haber 19-03-18 22:42

Manifestaciones contra el racismo estallan en todo el Reino Unido

Miles de personas se enfrentaron a temperaturas heladas para hacer un llamado sobre la islamofobia y las políticas de Donald Trump.

Haber 19-03-18 01:01

Reino Unido: May rechaza unión aduanera para Irlanda del Norte

El proyecto de acuerdo de retirada por parte de la UE sugiere mantener al Reino Unido en la unión aduanera si otras opciones no logran evitar la dura frontera irlandesa.

Haber 28-02-18 21:01

İzmir Atatürk Osb, Dünya Bankasının Uluslararası Eko-endüstriyel Parklar Çerçeve Belgesinde Yer Aldı

Dünya Bankası Grubunun, UNIDO ve GIZ ile birlikte geliştirdiği ve tüm ülkeler için kılavuz niteliğindeki,...

Yurthaber 04-01-18 12:37

BM Sınai Kalkınma Örgütü 17. Genel Konferansı

- UNIDO Genel Direktörü Li: - "Yoksulluk, iklim değişikliği ve birçok sorunu çözebilmenin tek bir yolu var, iş birliği. Bu konferansın temel hedefi, hükümetler, sivil toplum örgütleri ve özel sektörle ortaklıklar kurarak küresel güçlüklerle baş edebilmek" - BM Genel Kurulu 72. Oturum Başkanı Lajcak: - “(Doğru sanayileşme) İyi işler ve geçim kaynakları geliştirir. Gençlerin istihdamını teşvik eder. Kaynakların korunmasına ve çevre korumasına izin verir. Bu sonuçlar bizi yoksulluk ve açlığı ortada

Haber 27-11-17 17:42

“tarımsal Atıkları Enerji Alanında Değerlendirilmesi” Toplantısı

Birleşmiş Milletler Sınayi ve Kalkınma (UNIDO) ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırma Genel...

Yurthaber 07-02-17 13:25

Unıdo Heyeti Expo 2016’da

En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı için Antalya’da bulunan Birleşmiş Milletler Özel Ajansı UNIDO Genel Direktörü...

Yurthaber 26-05-16 12:10

Japon Yatırımcılar Filyos Vadisi Projesi’ne Hayran Kaldı

Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı, Yatırım ve Teknoloji Geliştirme Tokyo Ofisi (UNIDO ITPO Tokyo) tarafından...

Yurthaber 27-06-15 13:22

Türkiye'nin Ilk Hidrojen Dolum Istasyonu Eylül'de Kurulacak

Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma (UNIDO) ve Uluslararası Hidrojen Enerji Teknolojileri Merkezi (ICHET) araştırmacılarından Dr. Osman Malik Atanur, "UNIDO-ICHET, Eylül ayı

Yurthaber 17-07-12 17:10