Swinger Haberleri Ve Son Dakika Swinger Haberleri

Swinger Haberleri Ve Son Dakika Swinger Haberleri

İngilizcede swing kelimesi 'sallanmak', swinger da 'sallanan kişi' anlamına geliyor. Ancak kelimenin günümüzde bu anlamının dışına başka bir şeyi daha ifade ediyor.

Swinger İngilizcede aynı zamanda başka evli çiftlerle cinsel birliktelik yaşan evli çiftlere deniyor. Türkçe'ye 'eş değiştirme' olarak çevrilen swinger hayat tarzı, hem bekârların hem de evli veya düzenli bir ilişkideki partnerlerin eğlence amacıyla başkalarıyla cinsel olarak etkileşime girdiği bir eylem olarak nitelendiriliyor.

Tek eşliliğin olmadığı bir biçimdir ve açık bir ilişkidir. İnsanlar çeşitli nedenlerle bu yaşam tarzını seçebilirler.

Swinger'ın bu kadar yaygınlaşmasıyla ilgili olarak; 1960'ların cinsel devriminden sonra cinsel aktiviteye yönelik daha özgür tutumlardan, doğum kontrol hapının icat edilmesinden ve bulunabilirliğinden ve o dönemde bilinen cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğunun tedavilerinin ortaya çıkması neden gösteriliyor.

Swinger Haberleri

Konya'da 'swinger' partileri: Sapık muhtarın 14 yaşındaki kıza yaptıkları mide bulandırdı! Telefonundan iğrenç görüntüler çıktı

Konya'da muhtarlık yapan M.M.'nin yaptıkları mide bulandırdı. Birlikte yaşadığı M.A. ile swinger (eş değiştirme) partilerine katılan muhtar M.M., M.A.'nın kızı S.A.'ya 14 yaşından başlayarak 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Muhtarın telefonundan bununla ilgili iğrenç fotoğraflar ve videolar da çıktı. Swinger partileri de reşit olmayan kıza mide bulandıran cinsel istismar da detaylı olarak itiraf edildi.

Haber 21-02-2024 13:11

Disko topu bozulunca komşudan istemişler! Swinger operasyonunda yeni gelişme... Detaylar şaşkına çevirdi

Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen swinger operasyonunda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verilirken ortaya çıkan detaylar da şaşkına çevirdi. Zanlıların her hafta bir evde toplanıp yaptığı partilerde ışıkları söndürüp disko topu kullandığı, bir apartmandaki partide disko topu bozulunca komşudan istedikleri öğrenildi.

Haber 28-12-2023 10:53

3 milyon sterlinlik eş değiştirmeli seks malikanesinde ölü bulundu!

İsmi paylaşılmayan genç bir adam, polisin soruşturma başlattığı 'Kinky Towers' olarak adlandırılan bir seks malikanesinde ölü bulundu. Eş değiştirmeli seks partilerinden birine katıldığı tahmin edilen genç adamın cesedi malikanenin yüzme havuzunda bulundu. Adamın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi sorguya alındı.

Trend 25-05-2022 17:10

Son dakika: Üçlü cinsel ilişki ölümle bitti, cinsel organını kesti! Yeni detaylar ortaya çıktı

Son dakika haberi: Antalya'daki 3'lü cinsel ilişki ölümle bitti! Sosyal medyada sıkça paylaşılan olayın yeni detayları ortaya çıktı. 48 yaşındaki Elvan Küçükaltun, Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser ile birlikte yaşadığı eve fotoğrafçı Kadir Demir'i davet etti. Birlikte alkol alan üçlü, daha sonra cinsel ilişkiye girmek için yatak odasına geçti. Önce yumruklar konuştu, sonra ev sahibi Küçükaltun, Demir'in cinsel organını kesti! Korkunç olayla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor

Haber 31-01-2022 14:26

Swinger

Swinger Hakkındaki Haberler Mynet'te. Swinger Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İğrenç olay! Nişanlısını 700 TL karşılığında cinsel birlikteliğe zorladı

Afyonkarahisar’da sosyal medya üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemi ile nişanlısını 700 TL karşılığında cinsel birlikteliğe zorlayan şahıs polis tarafından yakalandı.

Haber 25-11-2021 11:13

Danimarkalı gazeteci canlı yayında ilişkiye girdi, açıklaması şaşkına çevirdi: Benim için doğal bir şey

Salgın tedbirlerinin gevşetilmesiyle birlikte yeniden açılan swinger kulüpleri hakkında haber yapmaya giden Danimarkalı gazeteci Louise Fischer, swinger kulübünde (eş değiştirme) üyelerden biriyle canlı yayın sırasında cinsel ilişkiye girerek herkesi şaşkına çevirdi. Fischer, "Benim için doğal bir şeydi. Herkesin erişimi olmayan bir dünyanın içinden fikir vermek işimin parçası'' dedi.

Haber 03-06-2021 07:57