Muhtar Haberleri

22 erkek adaya karşı tek kadın... O mahallede bir ilk yaşanıyor! ‘Çok iddialıyım’

Yerel seçim heyecanı büyükşehirlerden illere ve ilçelere tüm Türkiye’de devam ederken mahallelerde de muhtarlık seçimi için kıyasıya bir yarış devam ediyor. Van'ın Tuşba ilçesinde oturduğu mahallenin ilk kadın muhtar adayı olan 33 yaşındaki Leyla Bağlık, yerel seçimde 22 erkek adaya karşı yarışacak. Bağlık, "Ev ve iş yerlerini ziyaret ederek seçmenlerimden destek istiyorum. Özellikle kadınların bakış açıları çok olumlu. Çok iddialıyım, kazanacağıma inanıyorum” dedi.

Haber 13-03-2024 10:47

İstenmeyen aile mahalleyi terk etti! Muhtar evin içine kadar girip yalvardı: Olacaklardan ben sorumlu değilim, gidin buradan

Antalya'daki müstakil bir evde uzun süredir sıklıkla patlamalar yaşanıyordu. Ama mahalleliyi canından bezdiren olaylar silsilesi bununla sınırlı değildi; iddiaya göre eve günde birçok araba geliyordu ve günün birinde ortalığa pompalıyla dehşet saçıldı. Mahalle sakinleri sokağa döküldü, muhtar evdekilere "Köylülerim ayaklanmadan evi boşaltıp köyü terk edin. Olacaklardan ben sorumlu değilim" diyerek yalvardı.

Haber 11-03-2024 14:25

Annesinin önerisini dinledi, bir ilke imza attı! 25 bin nüfuslu ilçede tek

Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak. Kaya, annesinin önerisi üzerine aday olduğunu, seçim çalışmalarını okul saatlerinden sonra yaptığını, ziyaret ettiği seçmenlerinden büyük destek aldığını söyledi. Kaya, en büyük desteği kadınların verdiğini belirtti.

Haber 11-03-2024 11:59

Listede adını görenler şaşırdı! Profesör muhtar azası adayı oldu 'Muhtar olmayı düşünmüyorum'

Elazığ’da doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek isteyen Prof. Dr. Ulvi Demirel, 4’üncü sıradan muhtar azalığı için aday oldu.

Haber 07-03-2024 15:38

Kocaeli'de bir davulcu tartıştığı muhtarı tabancayla vurdu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir ramazan davulcusu tartıştığı muhtarı tabancayla vurdu.

Yurthaber 05-03-2024 07:43

4 saniyeye 20 bin Euro! Telefonda görüntülü konuşurken, hayatının şokunu yaşadı... Cinsel içerikli fotoğrafını görünce inanamadı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Hatay'da muhtar adayı olan İsmail Bayır'ın, yaptığı görüntülü telefon görüşmesi başına bela oldu. 4 saniye süren telefon görüşmesi sırasında ekran görüntüsü alınan Bayır'ın fotoğrafı cinsel içerikli fotoğraflara montajlandı. Dolandırıcılar, Bayır'dan para isterken "20 bin euro ödersen bu kayıtları sileceğiz" dedi. Bayır, soluğu karakolda aldı.

Haber 01-03-2024 11:53

Simurg Sarsılmaz muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı! Ölüm tehditleri alıyorum

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Haber 28-02-2024 23:25

Kadın model Simurg Sarsılmaz Diyarbakır'da muhtar adayı oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu muhtar adayları arasına Diyarbakır'da ilk kez model bir kadın da dahil oldu. Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olan model Simurg Sarsılmaz bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarsılmaz'a yapılan yorumlar dikkat çekti.

Haber 27-02-2024 22:51

Muhtar cinayeti! Yerel seçim yaklaşırken... Cinnet getirdi, rakibini bıçakladı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Çankırı'dan korkunç bir haber geldi. Çerkeş'te Yeşilöz köyü Muhtarı Kadir Y., muhtar adayı Erdal Dağıstan'ı bıçaklayarak katletti.

Haber 26-02-2024 13:32

Muhtar adayından belediye başkan adaylarını kıskandıracak performans! Daha adayken bunu yapıyorsa, muhtar olduktan sonra neler yapar

Bursa’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, Necati Eren (61) oldu. ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başlayan Eren, kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyuyor. Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim." dedi.

Haber 24-02-2024 13:04

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 21-02-2024 16:53

Konya'da 'swinger' partileri: Sapık muhtarın 14 yaşındaki kıza yaptıkları mide bulandırdı! Telefonundan iğrenç görüntüler çıktı

Konya'da muhtarlık yapan M.M.'nin yaptıkları mide bulandırdı. Birlikte yaşadığı M.A. ile swinger (eş değiştirme) partilerine katılan muhtar M.M., M.A.'nın kızı S.A.'ya 14 yaşından başlayarak 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Muhtarın telefonundan bununla ilgili iğrenç fotoğraflar ve videolar da çıktı. Swinger partileri de reşit olmayan kıza mide bulandıran cinsel istismar da detaylı olarak itiraf edildi.

Haber 21-02-2024 13:11

Muhtar adayının evinden ve iş yerinden çıkanlar şoke etti

İzmir’de polis ekipleri tarafından 3 ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonda, silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden birinin Bayraklı ilçesinde bir mahalleden muhtar adayı olduğu, diğer şüphelilerin de eşi ve babası olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-2024 12:32

3 harfliler iddiası kulaktan kulağa yayıldı, köy boşaltıldı! Benim dışımda yaşayan yok diyerek muhtar adayını duyurdu

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Kışla köyü yıllardır 3 harfliler söylentisiyle gündeme geliyor. Merkeze 13 kilometre uzaklıkta bulunan köyün 1978'de yağan bir yağmur sonrası sele maruz kaldığı ve sonrasında 1980 yılında köyün tamamının boşaltıldığı belirtildi. 15 nüfuslu 10 seçmenin bulunduğu köyde tek başına yaşadığını belirten eski muhtar Ahmet Kılıç önümüzdeki seçimlerde şu anda mevcut muhtar olan oğlunun yeniden aday olduğunu söyledi.

Haber 13-02-2024 13:35

Samsunlu muhtarlar 1989'dan bu yana girdikleri bütün seçimleri kazandı

Samsun'un Havza ilçesinde 1989'dan bu yana muhtarlık yapan ve sekizinci dönem için yeniden aday olan Şaban Bekdaş ve Haşmet Sungurtekin'in karşısına yine rakip çıkmadı.

Yurthaber 31-01-2024 12:05

39 yıllık muhtar adaylıktan çekildi! İlginç açıklama: Tadında bırakmak lazım

Eskişehir'de 39 yıldan beri girdiği hiçbir seçimi kaybetmeyen ve muhtar olarak görev yapan Ali Al, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Al, muhtarlıktan çekildiği gibi adaylığa 13 kişi başvurdu. 39 yıllık kurt muhtar Ali Al, "tadında bırakmak" gerektiğini ifade etti.

Haber 26-01-2024 13:40

Fenomen isim 31 Mart için hayli iddialı: Aldığı ceza onu yıldırmadı! Fakirin değil, zenginin yanındayım çıkışının hikayesi şaşırtı

31 Mart yerel seçimlerinde en az büyükşehir belediye başkan adayları kadar iddialı bir isim var, o da Giresun'da muhtar adayı Zafer Fison! "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” yazılı seçim afişinden dolayı aldığı ceza Fison'a geri adım attırmadı. Taşlık köyüne vaatlerini birer birer anlatan Fison, "Köyün geleceğiyle oynuyorlar" dediği seçmene ise tepkili.

Haber 23-01-2024 09:57

Kocaeli'de muhtarlardan depremin vurduğu Hatay'da yapılacak okul için bağış seferberliği

Kocaeli'de muhtarlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma uğrattığı Hatay'da yapılacak okul için başlatılan kampanyaya 151 bin 550 lira bağış yaptı.

Yurthaber 02-01-2024 12:25

Adana'da mahallesinin yoluna asfalt dökülen muhtar davul zurna eşliğinde oynadı

Adana'nın Kozan ilçesinde, mahallesinin yoluna asfalt dökülen muhtar, çalışmalar sırasında davul ve zurna eşliğinde oynadı.

Yurthaber 22-11-2023 14:07

Muhtar cinayetinde şok detaylar: Kiralık katiller her şeyi itiraf etti! Azmettiriciler en yakınları çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kırbalı Mahallesi Muhtarı Behçet Şenbayram (45), evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Kan donduran muhtar cinayetinde şoke eden detaylar ortaya çıktı. Adana’da yakalanan kiralık katiller, talimatı muhtarın babası ve kardeşinden aldıklarını itiraf etti. Cinayetin mal paylaşımı nedeniyle işlendiği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 05-11-2023 15:59

Afişinde Fakirin değil, zenginin yanındayım demişti... Sosyal medyanın gündemindeki o muhtar adayına ceza! Nasıl ödeyeceğim diye düşünmeye başladım

Giresun’un Görele ilçesinde muhtar adayı Zafer Fison, "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım" yazılı pankartla sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medyanın gündemindeki muhtar adayı Fison’a idari para cezası kesildi. Fison, "Zaten köyde çiftçilik yaparak geçiniyordum. Bakalım bu cezayı nasıl ödeyeceğim diye düşünmeye başladım ama en azından muhtar adaylarına iletmek istediğim mesaj ulaşmıştır” diye konuştu.

Haber 23-10-2023 15:40

Mersin'de tüfekle vurulan muhtar yaralandı

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, tartıştığı muhtarı tüfekle yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 04-10-2023 14:25

Eski muhtar dehşeti: Abisini sokak ortasında av tüfeğiyle vurdu! Vücuduna 300'e yakın saçma isabet etti

Antalya'nın Serik ilçesinde eski Abdurrahmanlar Mahallesi Muhtarı Tuncer Yıldırım (52), kredi ve miras yüzünden husumetli olduğu ağabeyi Osman Yıldırım'a (59) av tüfeğiyle ateş etti. Tuncer Yıldırım olay sonrası kaçarken, ağır yaralanan Osman Yıldırım'ın vücudunda, 300'e yakın saçma tespit edildi. Jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınan Tuncer Yıldırım ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 04-09-2023 15:59

Çanakkale’de ilginç olay! Böyle isyan ettiler: ‘Para nerede muhtar’

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, susuz kalan köylünün tepkisinin hedefinde muhtar vardı. İddialarına göre, muhtar parayı toplamış ancak faturayı yatırmamıştı. Eylemde, taraflar karşı karşıya gelirken herkes tek tek şikayetlerini dile getirdi. Muhtar da parayı ödeme sözü verdi. İşte ilginç olayın detayları…

Haber 31-08-2023 08:40

Zonguldak'ta çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 23-08-2023 07:45

Sakarya'da muhtarın girişimiyle açılan tekstil atölyesi kadınlara istihdam sağlıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde muhtarın girişimiyle açılan tekstil atölyesi, 12 kadına gelir kapısı oldu.

Yurthaber 11-08-2023 14:33

Gece tarlayı sulamak için evden ayrılmıştı... Köy muhtarı aracında ölü bulundu

Tokat’tın Sulusaray ilçesinde Beyazıt Köyü Muhtarı İhsan Özbek aracında ölü bulundu.

Haber 10-08-2023 16:11

Kütahya'da köy muhtarı tartıştığı arkadaşını öldürdü

Kütahya'nın Gediz ilçesinde eşine tacizde bulunduğu iddiasıyla arkadaşını tabancayla vurup öldürdüğü iddia edilen köy muhtarı yakalandı.

Yurthaber 20-07-2023 14:04

Cezasını kendileri verdi! Köy muhtarı, kuyu inşaatı için gerekli parayı çaldığı için kırbaçlanarak cezalandırıldı

Kenya’da çekildiği tahmin edilen görüntüler ülkenin sosyal medyasında gündem yaramayı başardı. Söz konusu görüntülerde köyünde su kuyu açmak için toplanan parayı çalan bir muhtara mahallenin verdiği ilginç ceza yer aldı.

Trend 15-07-2023 11:06

Köyün kamerası korkunç anları saniye saniye kaydetti! Muhtar görünce... Her yerde aranıyorlar

Sivas'ın Hafik ilçesinde M.Ö. (32), patates tarlası yüzünden çıkan tartışmada R.Y. (45) ve İ.A. (31) tarafından silahla vurularak yaralandıktan sonra, yerde yatarken de dövüldü. O anlar köydeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayı gören köy muhtarı tarafından kurtarılan M.Ö. hastanedeki tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlattı. M.Ö.'nün tedavisine köydeki evinde devam edilirken olayın ardından kaçan şahısların yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Haber 13-06-2023 18:49

Muhtarlıktan milletvekilliğine... 34 yıldır girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi

Muğlalı siyasetçi Yakup Otgöz, 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı. 1989 yılında köyü Karadere’de muhtar seçilen Otgöz, 2 dönem muhtarlık yaptı. 1999 yılında köyünün belde olması ile belediye başkanlığı seçimini kazanarak belediye başkanı olan Otgöz, 2014 yılına kadar Karadere Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra 2 dönem de Seydikemer ilçesi belediye başkanı seçilen Otgöz, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde ise Muğla Milletvekili seçildi.

Haber 25-05-2023 10:50

Silahını temizlerken kendini vurdu, hayatını kaybetti!

Artvin’de iddiaya göre; temizlediği tabancanın ateş almasıyla göğsünden vurulan Arpalı köyü muhtarı Zeki Koşar (73) hayatını kaybetti. Koşar’ın cenazesi otopsi için Şavşat Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturmasının ise sürdüğü öğrenildi.

Haber 17-05-2023 18:02

Artvin'de korkunç olay! Evde tabancasını temizliyordu... Muhtardan acı haber geldi

Artvin'de, temizlediği tabancanın ateş almasıyla göğsünden vurulan Arpalı köyü muhtarı Zeki Koşar (73), hayatını kaybetti.

Haber 17-05-2023 17:52

Afyonkarahisar'da şarampole devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-04-2023 08:00

'Vücuduma bir güç girdi...' 4 kişiyi öldüren muhtarla ilgili karar! İşte şoke eden son savunması

Kartal'da miras meselelerini görüşmek için buluştukları avukatlık bürosunda 4 kişiyi öldüren ve 1 kişiyi ağır yaralayan muhtar A.S.B., 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada savunma yapan A.S.B., "Olay öncesi vücuduma bir güç girdi. Ne yaptığımı fark edemedim ve anlayamadım. Kontrol bende değildi" dedi.

Haber 29-03-2023 09:57

Spermli pantolon delil olarak sunuldu! İki liseli erkek çocuğuna mahalle muhtarından cinsel taciz iddiası... Önce para verip, sonra silahını çıkarmış

Bağcılar'daki bir mahalle muhtarının liseli iki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası bir anda gündem yarattı. Ortaya çıkan detaylar ise mide bulandırdı. İddialara göre muhtarlığa çağırdığı çocuğu kamera olmayan alana götüren muhtar, silah tehdidiyle cinsel istismarda bulundu. Olayı öğrenen anne, oğlunun giydiği ve üzerinde sperm örnekleri olan pantolonu polise teslim etti. Tutuklanan muhtarın ise ifadesinde çocuğun 18 yaşından küçük olduğunu bilmediğini söylediği iddia edildi.

Haber 17-03-2023 11:23

Manisa'da beton bariyerlere çarpan otomobildeki yolcu hayatını kaybetti

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, otomobilin beton bariyerlere çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-03-2023 07:55

Sivaslı muhtarlar Malatya ve Adıyaman'da depremzede çocuklara oyuncak hediye etti

Sivas'tan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya ve Adıyaman'a giden 65 muhtar, çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyerek oyuncak dağıttı.

Yurthaber 06-03-2023 15:46

Batman'da kadın muhtar kentte misafir edilen depremzedeler için seferber oldu

Batman'da Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından mahallesinde misafir edilen depremzedelere, hayırseverlerin katkısıyla destek sunuyor.

Yurthaber 27-02-2023 12:01

Edirne'de 2 kişiyi öldürdüğü 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı

Edirne'nin İpsala ilçesinde muhtar ve kahvehaneciyi silahla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı.

Yurthaber 24-02-2023 10:03

Çorum'da dehşete düşüren cinayet! Eski muhtar, yeni muhtarı öldürdü

Çorum'da yaşanan dehşete düşüren olayda iddiaya göre, eski muhtar İ.E., yeni muhtar Mesut Uzunkaya'yı (42) tabancayla vurarak öldürdü. İddiaya göre, bir dönem muhtarlık yapan İ.E, eski görev yeri Sungurlu ilçesi Akçalı Mahallesi'nin yeni muhtarı Uzunkaya ile tartıştı ve tartışmanın büyümesiyle tabanca ile Uzunkaya'ya ve babasına ateş etti. Hayatını kaybeden Uzunkaya'nın babası yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kaçan İ.E., jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

Haber 24-02-2023 09:52

Çorum'da eski köy muhtarı, silahla yeni muhtarı öldürdü, babasını yaraladı

orum'un Sungurlu ilçesinde eski köy muhtarı, silahla yeni muhtarı öldürdü, babasını yaraladı.

Yurthaber 24-02-2023 07:12

Edirne’de kahvehanede silahla saldırıya uğrayan muhtar ile kahvehaneci öldü

Edirne'nin İpsala ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 23-02-2023 07:52

Çorum'da muhtarın silahla vurulmuş halde ölü bulunmasıyla ilgili 4 kişi tutuklandı

Çorum'da bir köy muhtarının tarlasında ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Yurthaber 27-12-2022 07:30

Samsun'da aralarında muhtarlar ve kamu görevlilerinin olduğu 19 kişi gözaltına alındı

Orman ürünlerini yasa dışı şekilde satarak haksız kazanç ettikleri, devleti zarara uğrattıkları öne sürülen şüpheliler adliyeye sevk edildi

Yurthaber 27-12-2022 07:26

İş makinesinin açamadığı atık su borusunu mahalle muhtarı açtı!

Olay, Mersin'in Anamur ilçesinde meydana geldi. Yaşanan aşırı yağış nedeniyle su iletim hattı tıkandı. Mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz, tıkanan büzlerin açılması için iş makinesi çağırdı. Uzun süre çalışan iş makinesi operatörü, tıkanan büzün çevresini genişletti ancak içindeki molozlara ulaşamadı. Elbiselerini çıkaran muhtar, suya atladı ve molozları iş makinesinin ulaşabileceği şekilde dışarı çıkardı.

Haber 14-12-2022 20:28

Cinayete trafik kazası süsü vermek istemiş! İtiraf etti, vahşet: Defalarca kafasına çekiçle vurmuş

Artvin'de bir köy muhtarının sır ölümünün ardından cinayet çıktı. Olaya trafik kazası süsü veren katil zanlısı, muhtarın komşusu çıktı. Borç para meselesi yüzünden cinayetin işlendiği, katil zanlısının muhtarın kafasını çekiçle defalarca vurarak öldürdüğü ve pişman olunca da intihar etmek istediği ortaya çıktı.

Haber 14-12-2022 14:44

Devrekli kadın muhtarlar Aydın’da ilçeyi temsil ettiler

Devrekli kadın muhtarlar Aydın’da ilçeyi temsil etmenin gururunu yaşadılar.

Yurthaber 06-12-2022 12:30

Polisler eve geldiğinde sahte doktorun annesinin verdiği ilk tepki... 2 plaket dikkatimi çekti

Türkiye sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmaya devam ediyor. Skandalda yeni detaylar ortaya çıkarken son olarak zanlının yaşadığı mahallenin muhtarı da gözaltı sürecini anlattı. Tekirdağ'daki "sahte doktor" soruşturmasında tutuklu bulunan Ayşe Özkiraz'ın cep telefonundaki inceleme sürerken muhtar, annesinin haberi olmadığını düşündüğünü çünkü annesinin polisler zanlının evine gittiğinde heyecanlandığını ve korktuğunu söyledi.

Haber 29-11-2022 22:36