Jahrein (Ahmet Sonuç) Haberleri

Fenomen Jahrein hırsızı yakalayıp fena dövdü! O anlar olay oldu
Sosyal medyada, bir eve giren hırsızın suçüstü yakalandığı ve etkisiz hale getirildiği görüntüler viral oldu. Jahrein ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç'un ise hırsızı döven kişi olduğu iddiası sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 06-11-2023 07:32
Kılıçdaroğlu'nun hamlesine 'Jahrein'den 500 bin TL'lik davayla misilleme
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada 'Jahrein' adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç'a 200 bin liralık dava açmıştı. Bu dava karşısında harekete geçen Jahrein de CHP'ye 500 bin liralık telif davası açacağını duyurdu.
Yayın Tarihi: 17-07-2023 21:56
Jahrein Twitter hesabını neden kapattığını açıkladı: Mantık namına bir şey kalmamış, seçime kadar açmak istemiyorum
Jahrein lakabını kullanan sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç, Twitter hesabını seçime kadar kapattığını açıkladı. Instagram hesabından paylaşım yapan Jahrein, "Twitter hesabımı ben kapattım. Seçime kadar da açmak istemiyorum. Kimsenin bir şeyi dinlediği ya da müzakare ettiği yok." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 03-04-2023 21:42
Jahrein, Meral Akşener ile yaptığı görüşmeyi anlattı: Büyüklük gösterip beni affetti
Sosyal medyada siyasetle ilgili paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ahmet Sonuç (Jahrein), İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi yaptıklarını duyurdu. Meral Akşener'in kendisini affettiğini ifade eden Jahrein, "Önceden sarf ettiğim haddimi aşan sözlerden ötürü özür diledim kendisinden. 'Gençsin. Olur öyle şeyler' dedi" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 19-03-2023 22:19
Altılı masa adayını belirledi, sosyal medya hareketlendi! Jahrein, Meral Akşener'i Kurtlar Vadisi karakterine benzetti! Bundan sonra kimse emniyette değil
Türkiye, 14 Mayıs'ta yeni Cumhurbaşkanı'nı seçecek. Altılı masanın Saadet Partisi ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı adayını belirlemesinin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İYİ Parti ile CHP arasında adaylık konusunda anlaşmazlık olduğu iddia edilmesiyle birlikte sosyal medya hareketlendi. Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein'in (Ahmet Sonuç) İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Kurtlar Vadisi'ni bağdaştırdığı paylaşımı, kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.
Yayın Tarihi: 02-03-2023 22:46
iShowSpeed, Elraenn, Jahrein, Levo ve KendineMüzisyen... Dünyaca ünlü sosyal medya fenomenlerinden deprem bölgesi için destek: Yardım topladılar
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, tüm Türkiye deprem bölgeleri için seferber oldu. AFAD ve birçok dernek bağış toplamaya başladı. Dünyaca ünlü sosyal medya fenomenleri; iShowSpeed, Elraenn (Tuğkan Gönültaş), Jahrein (Ahmet Sonuç), Levent Balım (Levo) ve KendineMüzisyen de yaptıkları canlı yayınlar ile deprem bölgeleri için yardım topladı.
Yayın Tarihi: 07-02-2023 10:52
Jahrein'in askıya alınan Twitter hesabı yeniden açıldı! Mavi tik detayı dikkat çekti
Sosyal medyada gündeme ve siyasete dair yaptığı yorumlarla gündemde olan 'Jahrein' mahlaslı Ahmet Sonuç'un Twitter hesabı yaklaşık 15 gün önce askıya alınmıştı. Ünlü yayıncı Jahrein Twitter hesabına günler sonra yeniden kavuştu. Hesapta daha önce bulunan 'mavi tik' ise henüz geri gelmedi. Jahrein, attığı ilk tweetlerde ise hesabının tam olarak düzelmediğini ve saldırıların sürdüğünü belirtti.
Yayın Tarihi: 16-06-2022 21:29
Atatürk'ü sevmeyenlere hakaret etmişti! Jahrein ifade vermeye çağrıldı
Eski Twitch yayıncısı Jahrein kullanıcı adlı Ahmet Sonuç, canlı yayınında Atatürk'ü sevmeyenlere karşı söylediği sözler sonrası "halkın bir kısmına" hakaret ettiği nedeniyle hakkında şikayette bulunulduğunu ve karakola ifade vermeye çağrıldığını söyledi.
Yayın Tarihi: 15-06-2022 10:39
Jahrein'in Twitter hesabına ne oldu? Jahrein Instagram'dan açıklama yaptı: Artık buradayım
Sosyal medyada gündeme ve siyasete dair yaptığı yorumlarla gündemde olan 'Jahrein' mahlaslı Ahmet Sonuç'un Twitter hesabı askıya alındı. Jahrein'in mavi tıklı olan ve yüz binlerce takipçisi bulunan hesabının neden kapatıldığı ise henüz ortaya çıkmadı. Instagram hesabından takipçilerine seslenen Jahrein, hesabının kapatıldığını doğruladı ve "Artık buradayım" dedi.
Yayın Tarihi: 31-05-2022 20:34
Paw Guards nedir? Sokak hayvanları platformu Paw Guards sahipleri kimlerdir?
Sosyal medyanın gündeminde yer alan Paw Guards nedir? Sokak hayvanlarını koruma platformu olarak tanınan Paw Guards sahipleri kimlerdir? Sosyal medya fenomeni Jahrein'in iddiaları sonrası Paw Guards trendlerin ilk sırasına oturdu. Birçok ünlü isim de Paw Guards'a bağış yapılması için aracı olmuştu. İşte; Paw Guards nedir sorusunun yanıtı!
Yayın Tarihi: 09-04-2022 10:43
Kara para aklama iddiaları sonrası Twitch harekete geçti
Twitch, İngiltere merkezli oyun haber sitesi Dexerto'ya Türkiye'deki kullanıcıların kara para akladığı iddialarına ilişkin olarak 150 kişiye karşı Eylül ayında harekete geçildiğini açıkladı. Türkiye'de son günlerde canlı yayın ve oyun platformu olan Twitch'te kara para aklama ve dolandırıcılık ağının kurulduğu konuşuluyordu. Bu süreçte Temiz Twitch kampanyasının önde gelen isimlerinden biri Twitch'te 1,7 milyon takipçisi olan Jahrein takma isimli Ahmet Sonuç adlı yayıncı oldu.
Yayın Tarihi: 13-12-2021 20:26
Mansur Yavaş'ı eleştiren Jahrein'e rapçi Norm Ender'den sert tepki!
Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlere çiçek göndermesini eleştirdi. Rapçi Norm Ender ise Jahrein'in paylaşımına tepki göstererek "Dijital dilenci yine yumurtluyor. İş sahibi olsaydın, inceliklerin değerini anlardın" yorumuyla tartışmanın fitilini ateşledi.
Yayın Tarihi: 25-11-2021 22:19
Jahrein adıyla bilinen Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç: İmamoğlu ile ilişkim biraz aşk-nefret ilişkisi
Twitch platformunda Jahrein adıyla bilinen ve son dönemde sık sık gündeme gelen Ahmet Sonuç, Habertürk TV'deki Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Twitter'da son olarak Ekrem İmamoğlu ile ilgili attığı bir tweet nedeniyle eleştirilen Sonuç, programda "İmamoğlu ile ilişkim biraz aşk-nefret ilişkisi." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 17-11-2021 00:55
Türkiye'deki Twitch yayıncılarının kara para akladığı iddialarına dair neler biliniyor?
Twitch, İngiltere merkezli oyun haber sitesi Dexerto'ya Türkiye'deki kullanıcıların kara para akladığı iddialarına ilişkin olarak 150 kişiye karşı Eylül ayında harekete geçildiğini açıkladı. Türkiye'de son günlerde canlı yayın ve oyun platformu olan Twitch'te kara para aklama ve dolandırıcılık ağının kurulduğu konuşuluyordu.
Yayın Tarihi: 03-11-2021 05:14
Kılıçdaroğlu: 10 yıldır iftiralarla hakkımda algı oluşturdular! Artık bunu yapamayacaklar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitch’te "Jahrein"in sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Emin olun seçildiğimde hakaret olmaması kaydıyla her türlü eleştiriyi özgürce yapacaklar ama ben de o eleştirilerden ders alacağım" dedi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, yayın sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "10 yıldır iftiralarla, trollerle benim hakkımda algı oluşturdular. Artık bunu yapamayacaklar. Kararlıyım, yaptırmayacağım" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 22-05-2021 21:24