Nuri Sesiguzel In Yasi Haberleri

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim 2020 yılını değerlendirdi

Trabzon’un Akçaabat ilçe Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2020 yılının pandemi ve afetlerle dolu hatıralardan silinmeyecek bir yıl olduğunu söyledi.2020 yılının son yılların en çok konuşulan yılı olduğuna dikkat çeken Ekim, "Bilindiği gibi 2020’in sonundayız ancak 2020 yılı ülkemiz için iyi geçmedi.

Yurthaber 2020-12-29 11:27:08

Kaymakam Mehmetbeyoğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı

Van’ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Kaymakam Mehmetbeyoğlu, mesajında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin bir yenisini daha idrak etmiş bulunmaktayız.

Yurthaber 2020-10-28 12:33:15

ERKADIN, hayata şekil veren kadınlar ile Kütahya’da buluştu

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve ZAFERSİFED desteğiyle düzenlenen Hayata Şekil Veren Kadınlar Konferansı Kütahya’da gerçekleştirildi.Bölgesel ve sektörel iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Zafer Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ZAFERSİFED) desteğiyle, LAV sponsorluğunda düzenlenen Hayata Şekil Veren Kadınlar Konferansı, katılımcılara topluma rol model olan, başarılı kadınları ilham veren hikâyelerini dinleme fırsatı sundu.Bölgesel ve sektörel iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonunun alt yapısını oluşturan federasyonlar arasında İş Adamı Mehmet Nuri Alim’in başkanı olduğu Erzurum İPEKYOLUSİFED de temsil edildi.İPEKYOLUSİFED in kurucu derneklerinden olan Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı Kütahya da yapılan konferansa katıldı.Çomaklı, “Bu kadar başarılı kadını bir arada görmek, başarı hikâyelerini dinlemek gurur verici bir durum.

Yurthaber 2019-12-15 15:32:06

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: (1) - "(Yazar Peter Handke'ye Nobel Edebiyat Ödülü verilmesi) Bosna soykırımını inkar eden bir yazara Nobel Edebiyat Ödülü verildi. İnsan Hakları Günü'nde verilen bu ödül hiçbir soykırımı unutturamaz, bu tarz konular da ödüllerle aklanamaz" - "Geçen seneden itibaren aldığımız bir kararla artık Müze Kart ücretlerini koruyoruz. Yılbaşından itibaren Milli Sarayları da Müze Kart işlemine alarak onun kapsamını daha da genişletmiş oluruz" - "Müze gelirlerimizin yüzde 85'ini biz yabancılardan, yüzde 15'ini yerli ziyaretçilerden, bu yüzde 15'in yarısını da Müze Kart'tan elde ediyoruz. Yüzde 7,5'lik bir kesimin giriş ücretinden şikayet etme ihtimalini göz önüne alarak yüzde 85'lik bir gelirden kayba sebebiyet vermek çok haksız olur" - "Turizm Geliştirme Ajansı ilk faydasını Thomas Cook krizinde verdi. 4 günde krizi çözdük" - "2019 Ocak-Ekim döneminde 46 milyon ziyaretçi sayısı aşılmış olup, yıl sonunda 51 milyondan fazla ziyaretçi sayısı hedeflenmektedir"

Haber 2019-12-11 01:42:05

Sivas’ta hava yolu ulaşımına ilgi azaldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Temmuz sonu itibariyle havalimanlarından yararlanan yolcu sayılarına ilişkin verileri kamuoyu ile paylaştı.DHMİ’nin istatistiklerinden derlenen bilgilere göre Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nı kullanan yolcu sayısı 2019 Temmuz sonunda geçen yılın aynı dönemine göre azaldı.2018’in Ocak-Temmuz ayları arasında 337 bin 14’ü iç hat, 4 bin 506’sı ise dış hat olmak üzere 341 bin 520 kişinin faydalandığı Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’ndan 2019’un aynı döneminde 281 bin 679’u iç hat, bin 593’ü ise dış hatlara olmak üzere 283 bin 272 kişi yararlandı.2019’un ilk 7 aylık periyodunda önceki yılın aynı dönemine göre iç hat yolcu sayısı yüzde 16, dış hat yolcu sayısı yüzde 65, toplam yolcu sayısı ise yüzde 17 oranında azaldı.2019 Ocak-Temmuz döneminde bin 956 ticari uçuşun gerçekleştirildiği Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda taşınan yük miktarı ise 2 bin 159 ton olarak açıklandı.

Yurthaber 17-08-19 12:55

İstanbul'daki liman işini bu yıl halledeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "(Kruvaziyer Liman) Kruvaziyerin Ege'ye gelmesi ve Ege'den devam etmesi gerekiyor. O yüzden İstanbul'da ihtiyaç var. Biz İstanbul'daki liman işini bu yıl halledeceğiz" - "Eğer siz İstanbul'u düzenleyemezseniz, Ege'de başarılı olma şansınız yok. Çünkü İstanbul'a geçecek olan büyük gemilere Ege'de stop power yapıyorlar" - "Geçen yılın sonlarında Türk Hava Yolları ile bir protokol imzaladık. Nisan ayı itibarıyla hayata geçiyor. İlk etapta 67 sefer haftalıktı ama şimdi biz onu 72'ye çıkardık" - "(Turist sayısı) Benim hala beklentim yüzde 15'in üzerinde. Özellikle yazlık bölgelerde bu oranın daha yüksek olmasını öngörüyoruz"

Haber 26-03-19 14:10

İstanbul'daki liman işini bu yıl halledeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "(Kruvaziyer Liman) Kruvaziyerin Ege'ye gelmesi ve Ege'den devam etmesi gerekiyor. O yüzden İstanbul'da ihtiyaç var. Biz İstanbul'daki liman işini bu yıl halledeceğiz" - "Eğer siz İstanbul'u düzenleyemezseniz, Ege'de başarılı olma şansınız yok. Çünkü İstanbul'a geçecek olan büyük gemilere Ege'de stop power yapıyorlar" - "Geçen yılın sonlarında Türk Hava Yolları ile bir protokol imzaladık. Nisan ayı itibarıyla hayata geçiyor. İlk etapta 67 sefer haftalıktı ama şimdi biz onu 72'ye çıkardık" - "(Turist sayısı) Benim hala beklentim yüzde 15'in üzerinde. Özellikle yazlık bölgelerde bu oranın daha yüksek olmasını öngörüyoruz"

Yurthaber 26-03-19 14:10

Bakan Ersoy'dan yeni yıl mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Kültür, sanat ve turizmde önemli kazanımlarla geçirdiğimiz 2018'in ardından 2019'a umutla bakıyoruz"

Haber 31-12-18 13:48

İPEKYOLUSİFED yönetimi Erzurum Valisi Memiş ile görüştü

İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, başkanlığında yönetim kurulu ile birlikte Erzurum’a yeni atanan Vali Okay Memiş’ e hoş geldin ziyaretinde bulunarak makamında ziyaret ettiler.İPEKYOLUSİFED Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum’ a atanan yeni Erzurum Valisi Oktay Memiş ile görüşen İPEKYOLUSİFED Başkanı Alim Federasyonun yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vererek Erzurum’un kalkınması ve hak ettiği konuma gelmesi için hazırlamış oldukları projeleri bir rapor halinde sunarak destek istedi.İPEKYOLUSİFED Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Aydın, Zekiye Çomaklı, Selim Mesut Atılgan, Zeynep Polat, Yaşar Aras ve Tuğçe Meniye’nin de hazır bulunduğu görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.Görüşmenin sonucunda İPEKYOLUSİFED’ in bugüne kadar yaptığı çalışmalarını takdir ve beğeniyle karşılayan Erzurum Valisi Sn Okay MEMİŞ İpekyolu Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu’na destek sözü verdi.

Yurthaber 28-11-18 16:20

Reis Beyin gala gösterimi yapıldı

Devlet Tiyatroları tarafından ilk kez sahneye taşınan, şair-yazar Necip Fazıl Kısakürek'in ünlü tiyatro eseri "Reis Bey"in gala gösterimi yapıldı - Küçük Tiyatro'daki gösterimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit izledi - Milli Savunma Bakanı Akar: - "Eser güçlü, yazar güçlü, oyuncularımız güçlü. Gayet güzel bir ortamda, gayet güzel bir eser izledik" - Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt: - "Türkiye büyüdü, kültür sanatı da büyüdü. O yüzden Devlet Tiyatroları elinin ulaştığı her yere gitmeye çalışıyor. Biz aynı zamanda yerli ve milli oyunlarımızı da ön plana çıkartmak istiyoruz"

Haber 16-10-18 23:34

Ünlü oyuncu Ege’nin Hamsisi dizisine katıldı

TRT 1'in sevilen aile dizisi Ege’nin Hamsisi’ne ünlü bir sanatçı daha katıldı. Durul Bazan, 11. Bölümden itibaren “Almancı Nuri” karakteriyle Ege’nin Hamsisi’nde izleyicilerle buluşacak.

Magazin 20-09-18 23:05

Ölüm Havalimanında Yakaladı

Sivas Nuri Demirağ Havalimanında check-in işlemleri sırasında yere yığılıp kalbi duran yolcu tüm müdahalelere rağmen...

Yurthaber 23-06-18 20:43

payitaht Abdulhamid Dizisinin Oyuncularından Ali Nuri Türkoğlu: Doğru Anlatırsak 15 Temmuz Darbe Girişimleri Olmaz

TRT’nin sevilen dizisi "Payitaht Abdühamid"in oyuncuları Esenler’de sevenleriyle buluştu.-"Payitaht Abdulhamid" dizisinde Emanuel Karasu karakterini canlandıra...

Yurthaber 28-05-18 16:05

Nuriş’In Oğullarına ‘Suç Örgütü’ Operasyonu (2)

KIRKLARELİ’NE GETİRİLDİ Kırklareli merkezli 3 ilde ‘suç örgütü’ operasyonu kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan Karagümrük çetesi lideri Nuriş lakaplı Nuri Ergin’in oğullarından

Yurthaber 17-06-15 13:04

Barlarda Tanıştığı Kadınlara Nuri Alço Numarası Çekerek Sosyal Deney Yapan Adama İnanamayacaksınız!

Tecavüz, kadınlar için ister gelişmiş olsun ister gelişmemiş her ülkenin öncelikli sorunlarında biri maalesef.

Trend 10-06-15 10:17

Nuri Ergin’In Gözaltına Alınan Oğlu, Tedavi Gördüğü Hastaneden Kaçtı

EDİRNE, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin, önceki gün Edirne girişindeki trafik kontrolü sırasında eksik askerlik hizmeti ve başka bir

Yurthaber 11-05-15 17:28