Oto tamircisi Haberleri

Togg'u havaya kaldırıp incelediler! Bakan Soylu: Dediler ki 'Her yerin testinden geçti! Bir de bizim testimizden geçsin'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Ustalarla beraber Togg'u inceleyen Soylu, "Bunun en iyi ekspertizini yapacaklar, bunun en iyi puanını verecekler, bununla ilgili en iyi testi yapacaklar sizlersiniz. Onun için araba sizindir, dükkan sizin" dedi. Öte yandan Soylu, buradaki ustaların Türkiye'nin en iyi ustaları olduğunu söyleyerek "Onlar dediler ki 'Her yerin testinden geçti. Bir de bizim testimizden geçsin.'" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 24-04-2023 17:05
Oto tamirhanede akılalmaz tezgah! Çalıntı otomobillerin şasi numaralarını değiştirip satmışlar
Çalıntı ya da hasarlı otomobillerin motor ve şasi numaralarını değiştirerek sattıkları tespit edilen şebeke çökertildi. İstanbul'da yapılan operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, iş yerlerinde ise parçalara ayrılmış otomobiller ve yedek parçalar bulundu.
Yayın Tarihi: 20-05-2022 09:06
2 milyonluk sıfır lüks otomobil aldı! Hayatının şokunu yaşadı
Piyasa değeri neredeyse 2 milyon TL’yi bulan otomobil sahibi hayatının şokunu yaşadı. Sıfır aldığı otomobilin sağ ön çamurluğunun boyalı olduğu ortaya çıktı. Oto ekspertizi Cihan Acar, böyle bir boyanın araçta yaklaşık 50-100 bin TL arasında değer kaybına yol açabileceğini belirtti.
Yayın Tarihi: 06-04-2022 11:56
'Pes' dedirten olay! Kazada ağır yaralanan arkadaşlarını öyle bir yere götürdüler ki... Hayatını kaybetti
Samsun'da "Pes" dedirten bir olay yaşandı. Ladik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Emin Bingöl, arkadaşları tarafından başka bir araçla hastane yerine tamirhaneye götürüldü. Bingöl, tamirhanede hayatını kaybetti. Bingöl'ün arkadaşları gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yayın Tarihi: 21-03-2022 20:30
Oto tamircisi Serpil usta diğer kadınlara ilham olmak istiyor
Isparta'da bozuk motorları kadın hassasiyetiyle onaran Serpil Çevikbaş, hem müşterilerden hem de sanayi esnafından takdir görüyor - Kızıyla aynı okulda eğitim gören sanayinin tek kadın tamircisi Çevikbaş: - "Kadından olmaz diye bir şey yok. Benden sonra 'Ablamız bizlere liderlik yaptı, onun sayesinde işe başladık' demelerini çok isterim"
Yayın Tarihi: 15-02-2022 11:04
Aracını tamire bıraktı, neye alet olduğuna inanamadı
Bursa’nın İznik ilçesinde bir kişi tamirciye bıraktığını aracına ve tamirciye ulaşamadığı gerekçesiyle polise başvurdu. Ekipler tarafından takip edilen çalıntı otomobilin içinden paketler halinde uyuşturucu madde çıktı. Yakalanan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yayın Tarihi: 24-11-2021 16:48
Vanlı tamirci, topladığı ağaç parçalarını süs eşyasına dönüştürüyor
Vanlı tamirci, topladığı ağaç parçalarını süs eşyasına dönüştürüyor
Yayın Tarihi: 25-10-2021 13:56
Ücreti duyan soluğu yanında alıyor! Çevre illerden bile gelenler var
Bursa'da bir oto tamirci, geliştirdiği sistem sayesinde vatandaşları büyük masraftan kurtarıyor. Arızalı parçaları değiştirmek yerine onaran tamirci, parça değişimine gitmeden 33 bin liralık bir arızayı 10-12 bin liraya çözüyor.
Yayın Tarihi: 14-10-2021 09:34
Hayat kurtaracak 5 otomobil aksesuarları
Uzun yolculukların konforunu ve keyfini arttırmak için sahip olmanız gereken ürünleri sizin için derledik.
Yayın Tarihi: 27-07-2021 11:59
Korku dolu anlar! Tamir ederken bir anda alev aldı
Kayseri’nin Develi ilçesinde araç tamir eden oto tamircisi, aniden alev alan araçtan kendini son anda kurtardı. Panik anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Yayın Tarihi: 12-07-2021 18:03
Oto tamirciye silahlı baskın film sahnelerini aratmadı
Arnavutköy'de, uzun namlulu silahlarla oto tamircisine yapılan ve 4 kişinin yaralandığı baskınının, film sahnelerini aratmayan güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
Yayın Tarihi: 07-07-2021 09:25
Tamir etmeye çalışırken hayatını kaybetti! Kahreden detay
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde TIR’ın arızalanan fren körüğünü tamir için gelen Yasin Akgün (32), körüğün patlaması sonucu yaşamını yitirdi. Yasin Akgün’ün, Emirdağ’a bağlı Gömü Belde Belediyesi’nde zabıta görevlisi olarak çalıştığı, zaman zaman da tamircilik yapan babasına yardımcı olduğu öğrenildi.
Yayın Tarihi: 26-06-2021 04:11
Minibüsleri kurtarmak isterken oluşan yanıkların acısını dere suyuyla dindirdi
Antalya'da, bir oto tamirhanesinde çıkan yangında iş yerinde bulunan 2 minibüsü kurtarmaya çalışan Yusuf Ünal'ın vücudunda yanıklar oluştu. İş yerinin yanından geçen dereye giren Ünal, acısını azaltmak için vücuduna su döktü. Yangında, yaklaşık 2 milyon TL'lik hasar meydana geldi.
Yayın Tarihi: 12-05-2021 19:56
Konya'da otomobilin motor kısmından çıkan tavşanı dükkanında besliyor
Konya'da otomobilin motor kısmından çıkan tavşanı dükkanında besliyor
Yayın Tarihi: 18-12-2019 19:31
Ordu'da dolunun zarar verdiği araçların tamirinde yoğunluk
Ordu'da dolunun zarar verdiği araçların tamirinde yoğunluk
Yayın Tarihi: 16-06-2019 11:46
Ordu'da dolunun zarar verdiği araçların tamirinde yoğunluk
Ordu'da dolunun zarar verdiği araçların tamirinde yoğunluk
Yayın Tarihi: 16-06-2019 11:44
Oto tamircisi kardeşlerden fındık taşıma aracı
Ordu'nun Gölköy ilçesinde oto tamir dükkanı işleten iki kardeş, motor bölümünde jeneratör kullanıp hurdaya çıkmış araçların malzemelerini değerlendirerek fındık taşımacılığında kullanılacak tarım aracı yaptı - Oto tamir ustası Sönmez Yıldırım: "Arazide kullanabilmek için tarım aracı ihtiyaç oldu. Bu düşünceden yola çıkarak diğer arazi araçlarından daha iyi olabilecek ve yol şartlarına dayanıklı tarım aracını yapmaya karar verdik. Daha sonra kafamızda tasarladığımız aracı elimizde olan imkanlarla yapmayı başardık" - Eşref Yıldırım: "Bunu yaparken de elimizdeki imkanları kullanarak, maddi gücümüzü sarsmadan yapmak istedik. Hedefimiz birçok parçayı bir araya getirerek böyle bir aracı yapmaktı. Çok şükür kardeşimle birlikte bunu başardık"
Yayın Tarihi: 23-02-2019 11:11
Sanayi sitesinin sanatçı ustaları
Van'daki sanayi sitesinde oto tamircisi Turan Küçük Polat gravür, filografi, resim ve süs kabağı, yedek parça satıcısı Halil Elbir ise yağlı boya resim çalışması yaparak asıl işlerinin yanı sıra sanatsal faaliyette de bulunuyor - Turan Küçük Polat: - "Yaptığım çalışmaları evde muhafaza ediyorum. Zaman zaman sergilere katılıyorum ayrıca gençlere de bu sanatları öğretmeye çalışıyorum" - Halil Elbir: - "Yaklaşık 30 yıldır resim yapıyorum. İş olduğu zaman müşterimle ilgileniyorum. Bazen onlar beni resim yaparken izler. Onlar çay içer ben resim yaparım. Sağlığımı yaptığım resimlere borçluyum"
Yayın Tarihi: 16-12-2018 11:21
Şehit yakınları ve gazilerin araçlarını kışa ücretsiz hazırlıyor
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 10 yıldır oto tamirciliği yapan Serdar Cinmantarcı, şehit yakınları ve gazilerin araçlarının kış bakımı için ücret almıyor - Serdar Cinmantarcı: "Şehitlerimiz bizim için çok değerli, onlar bizim için canlarını verdi, gaziler bizim için mücadele etti. Onlara faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana"
Yayın Tarihi: 30-11-2018 11:04
Mağarada buldukları yaralı keçiye sahip çıktılar
Karaman'da iki oto tamircisi, bir mağarada yaralı halde buldukları keçiyi tedavi ettirip bakımını üstlendi
Yayın Tarihi: 02-10-2018 13:16
Mağarada buldukları yaralı keçiye sahip çıktılar
Karaman'da iki oto tamircisi, bir mağarada yaralı halde buldukları keçiyi tedavi ettirip bakımını üstlendi
Yayın Tarihi: 02-10-2018 12:54
Tatil dönüşü işleri yüzde 50 artınca randevu sistemine geçtiler
Türkiye genelinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde alınan tüm önlemlere ve yapılan uyarılara karşın çok sayıda, ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Uzun tatil sonrası, oto sanayi sitelerinde yoğunluk yaşanmaya başlandı. İzmir'de tatil döneminde meydana gelen kazalar ve arızalar nedeniyle çok sayıda araç tamircilere getirildi. Yoğunluk karşısında çaresiz kalan tamirciler, randevu ile çalışmaya başladı. Uygun tamirci bulmaya çalışan vatandaşlar, araçlarının onarılması için g
Yayın Tarihi: 29-08-2018 11:12
1975 model aracı öyle bir hale getirdi ki bakan bir daha bakıyor
Oto tamircisi, 1975 model aracının arkasına aynı aracı ortadan ikiye keserek römork yaptı. Bu aracı görenler gözlerini alamıyor.
Yayın Tarihi: 10-07-2018 10:58
Oto tamircisi lastik adam büyüledi
İstanbul'da oto tamirciliği, hafta sonları ise Bodrum'da lüks otellerde gösteri yapan lastik adam İlker Çevik, izleyenleri büyüledi.
Yayın Tarihi: 20-07-2011 12:18