Ramazan Pidesi Haberleri Ve Son Dakika Ramazan Pidesi Haberleri

Ramazan Pidesi, Türk mutfağının Ramazan Ayı ile özdeşleşmiş bir parçasıdır. Fırınlarda yılın her zamanı pide bulabilmek mümkündür ama bu hamur işi özellikle Ramazan Ayı’nda fazlava yapılmaktadır çünkü Ramazan pidesi, iftar ve sahur sofralarının ayrılmaz bir parçası olarak görülmektedir. Bir tür mayalı yassı ekmek olarak tanımlanabilecek Ramazan pidesinin “yumurtalı” olarak tabi edilen bir çeşidi de satılır.

Ramazan pidesi Haberleri

Erzurum'da siparişle yapılan ramazan pideleri isme özel çıkıyor
Erzurum'da fırınlarda siparişle alınan ramazan pideleri, "isme özel" pişiyor.
Yayın Tarihi: 20-03-2024 14:24
Yumurtalı Ramazan pidesi tarifi: Yumurtalı Ramazan pidesi nasıl yapılır?
Ramazan ayında kurulan sofraların olmazsa olmaz yiyeceklerinden biri de ramazan pidesidir. Damak tadına göre ister yumurtalı ister yumurtasız olarak tercih edilebilen Ramazan pidesini isterseniz siz de evinizde, kendi mutfağınızda kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 10-03-2024 19:37
Türkiye’nin en ucuz Ramazan pidesi bu ilde satılacak! 350 gramı...
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 350 gramlık Ramazan pidesini 7,5 lira olarak belirledi. Ramazan pidesi İstanbul, Ankara ve Antalya'da 15 liradan satılacak.
Yayın Tarihi: 10-03-2024 15:23
Orijinal Ramazan pidesi tarifi! Evde kolay Ramazan pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...
Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan pide, her yıl iftar sofralarını süslüyor. Fırından yeni çıkmış sıcacık Ramazan pidesini evde kolayca yapmak mümkün. Bu tarif ile Ramazan pidesi yapmak artık çok daha kolay ve lezzetli olacak. Malzemeleri ve adımları takip ederek, sofranızı bu enfes lezzetle süsleyebilirsiniz.
Yayın Tarihi: 09-03-2024 12:29
Bayat Ramazan pidesinden pizza tarifi: Bayat Ramazan pidesinden pizza nasıl yapılır?
Ramazan ile birlikte sofralarda yerini alan lezzetlerden biri de Ramazan pidesidir. İftardan önce girilen pide kuyruklarında heyecan ile beklenir fakat fazladan alınan pideler bazen ziyan olma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Bayat ramazan pidesinden pizza tarifimiz sayesinde ise artık kalan pideleri de değerlendirebileceksiniz.
Yayın Tarihi: 07-03-2024 22:58
Ramazan pidesi tarifi: Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?
11 ayın sultanı ramazan ayı, sabrın, bereketin, huzurun ve hoşgörünün ayı olarak da bilinir. Sahur ve iftarlar da sofraların olmazsa olmazı, Türk mutfağının benzersiz lezzetlerinden biri olan Ramazan pidesi ile şenlenir. Eğer pide kuyruklarına girmek yerine evinizde kendi mutfağınızda ramazan pidesi yapmak istiyorsanız bu ramazan pidesi tarifi tam size göre.
Yayın Tarihi: 07-03-2024 21:05
Son dakika | Ramazan pidesi fiyatları belli oldu! Ankara, İstanbul... 250 gramı bu rakama satılacak
Son dakika haberi: 'Ramazan pidesi ne kadar?' sorusunun yanıtı Ankara ve İstanbul için belli oldu. 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 TL olarak belirlendi.
Yayın Tarihi: 26-02-2024 10:41
Ramazan pidesi için ilk rakam geldi! Fırıncılardan açıklama: '20 liradan satılsın' diye teklif verdiler
Ramazan pidesi kaç TL olacak? Ramazan ayına kısa bir süre kala telaş başladı. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı fiyatlar ile ilgili konuştu. İlk başvurunun Sakarya’dan geldiğini söyleyen Balcı, 20 liradan satılması için teklif verildiğini açıkladı. Böylece Ramazan pidesi fiyatlarında ilk ipucu da gelmiş oldu.
Yayın Tarihi: 21-02-2024 15:47
Ramazan ayında dikkat edin! Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Pideyi böyle tüketirseniz...
Ramazan ayının gelmesiyle beraber iftar ve sahurda beslenirken dikkat edilmesi gereken noktalar araştırılmaya başlandı. Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan ayına özel tavsiyelerde bulunurken ramazan pidesi hakkında şaşırtman uyarıları nedenleriyle birlikte açıkladı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 29-03-2023 18:51
Iğdır’da fırınlarda Ramazan pidesi mesaisi
Huzur, bolluk ve bereketin arttığı on bir ayın sultanı Ramazan ayında tüm Türkiye’de olduğu gibi Iğdır’da da fırınlarda Ramazan pidesi mesaisi yaşanıyor.
Yayın Tarihi: 27-03-2023 20:04
Ustasından gerçek Ramazan pidesi tarifi! Evde orijinal Ramazan pidesi nasıl yapılır?
Ramazan pidesi ramazan ayının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Mis gibi kokusu ve enfes tadıyla vazgeçilmez lezzetlerden olan ramazan pidesi herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Giderek artan ramazan pidesi fiyatlarından ve fırının önünde oluşan uzun kuyruklardan şikayetçiyseniz evde ramazan pidesi tarifini deneyebilirsiniz. Ustasından alınan bu ramazan pidesi tarifi herkesin favorisi oluyor.
Yayın Tarihi: 27-03-2023 10:31
Sahurda fırınlar açık mı, kapalı mı olacak? 2023 ramazan ayı fırın çalışma saatleri belli oldu mu?
Sahurda fırınların çalışıp çalışmayacağı merak konusu oldu. Bu yıl ramazan ayı 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayıp, 21 Nisan 2023 Cuma günü sona erecek. Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getirecek vatandaşlar sıcak ramazan pidesi ya da ekmek almak için fırın çalışma saatlerini sorgulamaya başladılar. Peki, sahurda fırınlar açık mı, kapalı mı olacak? 2023 Ramazan ayı fırın çalışma saatleri belli oldu mu?
Yayın Tarihi: 23-03-2023 05:22
Türkiye genelinde 10 TL olarak açıklanmıştı! İmamoğlu'ndan Ramazan pidesi açıklaması: İstanbul'da 5 TL'ye alınabilecek
Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pidenin fiyatı Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından Türkiye genelinde 10 TL olarak açıklanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan pidesinin Halk Ekmek büfelerindeki satış fiyatını duyurdu.
Yayın Tarihi: 20-03-2023 15:22
Ramazan pidesi ne kadar oldu, kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir 2023 Ramazan pidesi fiyatları!
Ramazan pidesi fiyatı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. 300 gramlık pide Ramazan ayı süresince Türkiye genelinde 10 TL'den satılacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki fırınlarda Ramazan hazırlıkları sürüyor. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Ramazan pidesi ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2023 Ramazan pidesi fiyatları...
Yayın Tarihi: 20-03-2023 14:59
RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI 2023: Ramazan pidesi kaç TL? 300 gram için Ankara, İzmir ve İstanbul dahil ülke genelinde tek fiyat!
Ramazan pidesi fiyatı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. 300 gramlık pide Ramazan ayı süresince Türkiye genelinde 10 TL'den satılacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki fırınlarda Ramazan hazırlıkları sürüyor. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Ramazan pidesi ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2023 Ramazan pidesi fiyatları...
Yayın Tarihi: 20-03-2023 14:57
Son dakika: Ramazan pidesi fiyatı belli oldu
Son dakika: Ramazan'a günler kala 'bu yıl Ramazan pidesi ne kadar olacak?' sorusu merak edilmeye başlanmıştı. Konuya ilişkin açıklama Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'dan geldi. Buna göre 300 gramlık pide fiyatı Türkiye genelinde 10 TL oldu.
Yayın Tarihi: 20-03-2023 10:41
Vatandaşı üzen zam haberi! Ramazan pidesinin fiyatı ne kadar olacak? Canlı yayında açıkladı
Ramazan ayına günler kala herkes ramazan pidesinin bu sene ne kadar olacağını merak ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı vatandaşın üzen zam haberini duyurdu. Geçen sene 6 liradan satılan pide fiyatlarının bu sene 10 lira olması bekleniyor.
Yayın Tarihi: 14-03-2023 16:36
İzmir'de ramazan pidesi zamlandı! Gramaj düştü, fiyat arttı
İzmir'de ramazan pidesi fiyatı belli oldu. Geçen yıl 350 gramı 6 liradan satılan ramazan pidesi, bu yıl 23 Mart Perşembe gününden itibaren 320 gramı 10 liradan satılacak. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis üyesi ve Ekmek ve Unlu Mamuller Komitesi üyesi Hüseyin Sağır, ramazan pidesinin gramajının düşürülüp, fiyatının artmasındaki en büyük sebebin artan maliyet olduğunu söyledi.
Yayın Tarihi: 12-03-2023 13:12
Erzurum'da üniversite öğrencileri fakültede ramazan pidesi mesaisinde
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, okullarındaki ekmek fabrikasında ramazan pidesi de hazırlıyor - Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahri Bayram: - "Burada günde 10 bin ekmek ve 1000 civarında da pide satışımız söz konusu. Bu merkezimiz döner sermaye üzerine çalışıyor ve kendi imkanlarımızla kendimizi idare etmeye çalışıyoruz"
Yayın Tarihi: 25-04-2022 11:46
Dışarıdan pide almaya son! En lezzetli pide tarifi
Pide fiyatları her sene oldukça artıyor. İstediği lezzetle pide bulamayanlar ve pide fiyatlarından yakınanlar bu tarif tam size göre! Artık evde istediğiniz lezzette ve doyuruculukta pideyi yapabileceksiniz. Oldukça basit olan pide tarifi için bu haberi okuyabilirsiniz…
Yayın Tarihi: 11-04-2022 15:34
Manisa'da 3,5 metre uzunluğunda ramazan pidesi yapıldı
Manisa'da 3,5 metre uzunluğunda ramazan pidesi yapıldı
Yayın Tarihi: 02-04-2022 11:42
Pide fiyatları ne kadar, kaç TL? İstanbul ve Ankara Ramazan pidesi fiyatları 2022!
Pide fiyatları ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtı Ramazan ayı dolayısıyla merak konusu oldu. Söz konusu fiyatlar şehirlere göre farklılık gösteriyor. Bu kapsamda Pide fiyatları ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapıyor. İstanbul ve Ankara Ramazan pidesi fiyatları ve detaylar haberimizde...
Yayın Tarihi: 02-04-2022 10:42
Türkiye'nin en ucuz pidesini bu ilçe satacak! Fiyatı bir şişe su bile daha pahalı...
Ramazana çok kısa bir süre kala pide fiyatları araştırılıyor. Bu yıl ortalama 5 liradan satılacak olan pide fiyatları için Kahramanmaraş’ta dikkat çeken bir karar alındı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, halk ekmek fabrikasında pidenin 1 liradan satılacağını duyurdu. Karar ile Türkiye'de en ucuz Ramazan pidesinin satıldığı yer Elbistan olacak.
Yayın Tarihi: 31-03-2022 14:16
Bir Ramazan klasiği: Ramazan pidesi! Ramazan pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?
Her yıl Ramazan ayında sıklıkla tüketilen ramazan pidesi, ramazan ayının bir klasiği haline geldi. İftara yarım saat kala gidilen, almak için kuyruğa girilen sıcak, çıtır çıtır ramazan pidesini evinizde de hazırlayabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 18-03-2022 18:29
2022 Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! Ramazan pidesi fiyatları ne kadar 2022? Ramazan pidesi kaç TL oldu?
2022 yılının Ramazan ayı büyük bir coşkuyla bekleniyor. Ramazan ayına giderek yaklaştığımız şu günlerde pide fiyatları araştırılmaya başlandı. Ramazan'ın vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi kaç TL oldu şeklinde sorgulamalar hız kazandı. Son aylarda birbiri ardına gelen zamlardan sonra Ramazan pidesinin kaç lira olacağı daha çok merak ediliyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir Ramazan pidesi fiyatlarına dair detaylar!
Yayın Tarihi: 16-03-2022 14:10
Ramazan pidesi kaç TL? Halk Ekmek'te Ramazan pidesi ne kadar oldu 2022?
Ramazan pidesi kaç TL? sorusunun yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı açıklama üzerine sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası merak konusu oldu. Bu kapsamda Ramazan pidesi kaç TL? Halk Ekmek'te Ramazan pidesi ne kadar oldu? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen internet kullanıcıları yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte ayrıntılar...
Yayın Tarihi: 16-03-2022 14:08
Fırıncıların talebi belli oldu! İşte İstanbul'da ramazan pidesinin satış fiyatı...
Ramazan'ın 2 Nisan’da başlayacak olması “Pide fiyatına zam gelecek mi?” sorusunu akıllara getirdi. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Çetin, sade pidenin bu yıl 330 gram olacağını ve 6 liraya satılacağını bildirdi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise konuya ilişkin Mynet’e yaptığı değerlendirmede, “Şu anda genel olarak belli olan bir şey yok. Müracaatta 330 gram pidenin 6 lira olacağı yer alıyordu. Müracaatlar var ama bu ay sonuna doğru belli olur" dedi.
Yayın Tarihi: 15-03-2022 13:23
Erzurum'da zabıta ekipleri fırınlarda ekmek gramajı, hijyen ve Kovid-19 denetimi yaptı
Erzurum'da zabıta ekipleri fırınlarda ekmek gramajı, hijyen ve Kovid-19 denetimi yaptı
Yayın Tarihi: 20-04-2021 11:47
Tokatlı fırıncılardan 'Nerede o eski Ramazanlar' tepkisi
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde pandemi dolayısı ile işleri durgunlaşan pideciler eski Ramazanların özlemini çekiyor.
Yayın Tarihi: 15-04-2021 11:23
Bu pidenin hem şekli hem de fiyatı farklı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan Fırıntaş, ’mayasında sağlık var’ sloganıyla ekmek üretmeye devam ederken, Ramazan ayı ile birlikte vatandaşlara ürettikleri kare pideyi uygun fiyata ulaştırıyor. Ramazan ayında 375 gram pideyi ise 1,50 TL’ye vatandaşlarla buluşturuyor.
Yayın Tarihi: 15-04-2021 10:53
Bilecik’te pide almaya giden vatandaşlara ’zam’ şoku
Bilecik’te geçtiğimiz gün fiyatı 3 TL’den belirlenen Ramazan pidesi bugün yani Ramazan’ın ilk günü 4 TL’den satılmaya başlandı.
Yayın Tarihi: 13-04-2021 17:13
Ramazan pidesi nasıl yapılır? Evde ramazan pidesi yapmanın püf noktaları ve malzemeleri
Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide, evde de en az fırınlardaki kadar lezzetli hazırlanabilir. Birkaç temel malzeme ve püf noktalara dikkat edilmesi halince yumuşacık ve lezzetli pideler pişirilebilir. Peki, ramazan pidesi nasıl yapılır? Evde ramazan pidesi yapmanın püf noktaları ve malzemeleri...
Yayın Tarihi: 13-04-2021 16:16
Son Dakika: Ramazan pidesi fiyatları belli oldu
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bu yıl ramazan pidesi fiyatının kilogram bazında 11-12 lira olacağını belirterek, "Ankara'da 275 gram pide 3 liradan, Antalya ve İzmir'de 250 gram pide 3 liradan, İstanbul'da 365 gram pide 4 liradan satışa sunulacak." ifadesini kullandı.
Yayın Tarihi: 07-04-2021 13:14
Son Dakika: İzmir'de Ramazan pidesi fiyatı belli oldu
İzmir'de Ramazan pidesi fiyatı belli oldu. 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı, 3 lira olarak açıklandı.
Yayın Tarihi: 06-04-2021 15:34
Son dakika I İstanbul'da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar oldu? İşte fiyatı!
Son dakika haberine göre İstanbul Fırıncılar Odası ile İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında yapılan görüşmeler sonunda bu yıl için Ramazan pidesi fiyatları belli oldu.
Yayın Tarihi: 06-04-2021 11:28
Ramazan pidesi bu yıl ne kadar? İşte 2021 yılı İstanbul, Ankara ve İzmir güncel pide fiyatları
Her sene olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı yaklaşırken Müslüman alemi oruç ibadetine hazırlığını sürdürüyor. Sofralardan eksik olmayan ve milyonlarca kişi tarafından sevilen Ramazan pidesinin 2021 yılı fiyatının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Ramazan pidesi bu yıl ne kadar? İşte 2021 yılı İstanbul, Ankara ve İzmir güncel pide fiyatları...
Yayın Tarihi: 03-04-2021 17:12